Kako gledati utakmicu uživo na državnom prvenstvu 2020. uživo

Bila je žestoka bitka, ali sada smo na dva. NCAA College finale doigravanja održat će se na Ponedjeljak, 13. siječnja 2020. godine na Mercedes-Benz Superdome u New Orleansu, Louisiana. Clemson suočiti će se JLS odrediti tko će biti okrunjeni prvakom 2020. Državno prvenstvo CFP-a. Tražite li način da stream Državno prvenstvo Igra? Pa, onda je ovaj vodič upravo ono što trebate.

Kako gledati finale CFP-a 2020 uživo uživo

Kako gledati finale CFP-a 2020 uživo uživo

Finale doigravanja Državnog prvenstva 2020. – Streaming Channels

Ogroman događaj poput ovog mora biti emitirana na TV-u, inače, puno će mu obožavatelja nedostajati. Pa, to nije slučaj kada je u pitanju Finale doigravanja državnog prvenstva.

Imate dva kanala koja djeluju kao službeni emiteri igre. Međutim, ove su usluge usluge streaminga ograničene na njihove države.

Vidite, mrežni kanal primjenjuje geo-blokove na svoj sadržaj. Geoblokiranje je mehanizam koji se izvodi za ograničavanje pristupa sadržaju određenoj lokaciji. Ako ste u ovom području pokrivenosti, dobro je da krenete. Ali ako niste, blokirat ćete se na licu mjesta.

Kanali za strujanje mogu odrediti vašu lokaciju ispitivanjem vaše IP adrese. Ako nije važeći u zemlji u kojoj je kanal zasnovan, pojavit će se poruka o pogrešci. Ali to je problem koji ću kasnije riješiti u vodiču.

Za sada su ovdje usluge emitiranja streaminga Clemson vs LSU uživo na mreži:

 • ESPN (SAD)
 • TSN (Kanada)

Kao što sam napomenuo, ti će kanali blokirati vaš pristup ako živite izvan SAD-a ili Kanade. Sada ćete u sljedećem dijelu dobiti svoje rješenje za blokiranje i gledati 2020. finale CFP-a živjeti bilo gdje.

CFP Final – Stream uživo bilo gdje

ESPN je glavni “streaming kanal” koji emitira College Football u SAD-u. Nažalost, jest u inozemstvu. To znači da američki emigranti koji trenutno žive u inozemstvu neće moći gledati NCAA College Football finale čak i ako imaju valjanu pretplatu.

Kao što je gore navedeno, usluga može utvrditi vaše fizičko mjesto tako što će provjeriti vaše IP adresa. Ako vaš promet ne dolazi iz SAD-a (neamerička IP adresa), ne ulazite.

Eto gdje Virtualna privatna mreža dolazi. VPN je softver za cyber-sigurnost kreiran za poboljšati sigurnost i anonimnost internetskih korisnika dok pregledavate web.

Kad se povežete s VPN poslužiteljem, to šifrira vaše podatke, skriva vašu IP adresu, i dodjeljuje vam a novi u zemlji u kojoj se nalazi poslužitelj. Kao rezultat toga, moći ćete pristupiti bilo kojoj usluzi streaminga koja vrijedi u toj zemlji.

Na primjer, ako je poslužitelj u SAD-u, dobit ćete ga Američka IP adresa. Prema tome, sada možete strujati slične sadržaje ESPN, Disney +, američki Netflix, i bilo što sa sjedištem u SAD-u, gdje god da se nalazite.

CFP Final 2020 Live Anywhere – the Steps

Postavljanje VPN veze uključeno iPhone, iPad, Android, PC i Mac prilično je izravan. Ne morate imati tehničko znanje. Sve što trebate učiniti je slijediti korake u nastavku i vi ćete gledati Konačno finale doigravanja živite u nijedno vrijeme.

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN-a. Preporučuje se odabir usluge s brzim američkim poslužiteljima kao što je ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte njihovu VPN aplikaciju na uređaj koji upravljate.
 3. Aktivirajte aplikaciju, prijavite se s vjerodajnicama i prijeđite na popis poslužitelja.
 4. Odaberite poslužitelj prema kanalu na kojem želite gledati igru:
  • Američki poslužitelj za ESPN.
  • Kanadski poslužitelj za TSN.
 5. Pokrenite web lokaciju kanala ili njegovu namjensku aplikaciju.
 6. Gledajte finale CFP-a uživo bilo gdje.

ExpressVPN jedan je od najboljih VPN pružatelja usluga na tržištu sada. Nudi brze servere širom 94 zemlje, uključujući 25 u Sjedinjenim Državama. Također, za korisnike koji misle na sigurnost, usluga pruža šifriranje vojne klase, prekidač za ubijanje i podjeljeno tuneliranje, i jedan stroga politika bez prijave.

Konačno, možete testirati ExpressVPN-ove mogućnosti bez rizika Politika povrata od 30 dana. Ako se ne ispostavi da tražite, možete provjeriti ostale vrhunske VPN davatelje u donjoj tablici..

Kako prenositi finale doigravanja College Football s pametnim DNS proxyjima

Pametan DNS je druga metoda koju biste mogli upotrijebiti za zaobilaženje geografskih ograničenja. U usporedbi s VPN-om, Smart DNS ima svoje prednosti i nedostatke. Za jednu se vaša IP adresa ne mijenja. Druga točka koju treba razmotriti je činjenica da možete deblokirati određene kanale za streaming koristeći Smart DNS.

 • Smart DNS kompatibilan je sa svim uređajima za streaming. Možete gledati College Football na Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox, PS4, Android, iOS, bez obzira gdje trenutno prebivate.
 • Za razliku od VPN-a, vaš internetski promet je nije šifrirano sa Smart DNS-om.
 • U nekim slučajevima se može koristiti davatelj internetskih usluga (ISP) DNS otmica ili transparentni punomoćnici. Smart DNS ne radi dobro ako se koriste ove metode.

Unlocator je Smart DNS proxy usluga koja podržava deblokiranje ESPN-a, Sling TV, i mnogi drugi Američki sportski kanali izvan SAD-a.

Možete se prijaviti za njihove besplatno 7-dnevno probno razdoblje da testiraju njihovu uslugu. Da biste konfigurirali Smart DNS na svom streaming uređaju, pogledajte ih videozapisi, snimke zaslona i vodiči za postavljanje.

Igra državnog prvenstva 2020. Kada, gdje, kako

Dva tigrova okrenuta su prema gore 13. siječnja 2020. godine. LSU Tigrovi 28. prosinca pobijedili su Oklahomu u polufinalnom Peach Bowl CFP-u, što je bio prvi polufinalni nastup LSU-a na CFP-u.

S druge strane, Clemson je u polufinalnom finalu CFP-a Fiesta Bowl pobijedio državu Ohio kako bi stigao do konačnog rezultata 13. siječnja 2020. godine. Finale će biti uzbudljivo kao i uvijek. Dakle, preporučujem vam da sada označite svoje kalendare i obavezno ih ne propustite.

Za daljnje detalje o CFP finale, provjerite u nastavku:

 • Igra državnog prvenstva 2020.: LSU Tigers vs Clemson Tigers
 • Kada: Ponedjeljak, 13. siječnja 2020. godine
 • Gdje: Mercedes-Benz Superdome u New Orleansu, Louisiana
 • Kako gledati: ESPN.

 

Kako gledati utakmicu državnog prvenstva 2020. – završiti

Dvojica pobjednika koledžskih nogometnih doigravanja, LSU Tigers i Clemson Tigers, sučelit će se u dvoboju Igra nogometnog prvenstva College. To će sigurno biti jedan od najvećih sportskih događaja 2020. godine.

Sada kada ga možete gledati putem interneta zahvaljujući VPN, za koji tim mislite da će izaći na vrh? Podijelite svoja predviđanja u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me