Kako gledati Vanity Fair na ITV-u u inozemstvu

“U svijetu u kojem svi teže onome što ne vrijedi imati, nitko se više ne odlučuje popeti na visine Engleskog društva nego gospođica Rebecca Sharp.” Ako postoji jedna stvar koju vrijedi imati, to je najnovija rekreacija klasika Viktorijanski roman Vanity Fair na ITV-u. Ljubitelji drame drame iz perioda i ponovljena viktorijanska povijest zasigurno će uživati ​​u seriji koja je premijerno prikazana 2. rujna. Stanovnici koji nisu u Velikoj Britaniji neće moći gledati Vanity Fair kako se nalazi izvan Velike Britanije tamo gdje ITV nije dostupan. Ipak, oni i dalje mogu dobiti ITV u inozemstvu ako koriste VPN ili Smart DNS proxy. Evo kako možete gledati Vanity Fair na ITV-u izvan Velike Britanije koristeći VPN ili Smart DNS na PC-u, Mac-u, Androidu, iPhone-u, iPadu, Smart TV-u, PS3, PS4, Xbox, Apple TV i Roku-u.

Kako gledati Vanity Fair na ITV-u u inozemstvu

Kako gledati Vanity Fair na ITV-u u inozemstvu

Kako gledati sajt ispraznosti na ITV-u u inozemstvu pomoću VPN-a

Kada pokušate pristupiti ITV-u u SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Australiji ili Kanadi, pojavit će se poruka o pogrešci. To je u osnovi zato što se usluge ITV-a za streaming geoblokiraju na temelju IP adrese s kojom se korisnici povezuju. Za pristup ITV-u morate biti lokalni stanovnik koji se fizički nalazi u Velikoj Britaniji i povezujete se iz zemlje. Unatoč tim ograničenjima, korisnici koji žive izvan Velike Britanije mogu koristiti VPN za pristup ITV-u i gledati Vanity Fair. To je vrlo jednostavno ako slijedite korake u nastavku:

  1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se za VPN uslugu.
  2. Zatim kreirate VPN račun.
  3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite prebaciti Vanity Fair.
  4. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji.
  5. Nakon što se povežete s britanskim poslužiteljem, dobićete privremeni IP adresa Britsih zbog čega izgleda kao da se nalazite u Velikoj Britaniji.
  6. Sada kada imate britanski IP, lako možete pristupiti ITV-u i gledati Vanity Fair.

ExpressVPN, možete deblokirati sve vrste geo-ograničenog sadržaja. Ovo je potpuno opremljen pružatelj usluga koji nudi najbolje u klasi protokola šifriranja i kvalitetnih usluga. Izvrsna upotrebljivost ExpressVPN-a i stroga politika „Bez zapisa“ su razlozi zbog kojih je ovaj pružatelj vodeća na tržištu. U nastavku je prikazano nekoliko drugih pružatelja usluga koji mogu deblokirati ITV.

Kako gledati sajt ispraznosti na ITV-u u inozemstvu pomoću pametnog DNS proxyja

Smart DNS proxy i VPN imaju slične funkcije, ali djeluju na različite načine. Dok VPN kriptira i preusmjerava sav vaš promet, pametni DNS samo preusmjerava promet koji određuje vašu zemljopisnu lokaciju. Odatle potječe i termin „Pametno“. Smart DNS je također brz jer ne šifrira sve podatke korisnika. Sve što trebate učiniti je promijeniti svoj DNS poslužitelj na uređaju koji želite podržavati iPad, iPod, iPhone, Android, PS, Xbox, Wii, Apple TV, Roku, WD itd. Ili svoj usmjerivač za potpunu podršku u vašoj kućnoj mreži. Možete gledati više regija odjednom. Na primjer, ITV ili BBC Iplayer kao UK TV sadržaj, a Canalplus kao francuski sadržaj, dok uživate u američkim Netflixu. Svi koriste istu konfiguraciju. Evo kako možete gledati Vanity Fair na ITV-u izvan Velike Britanije:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web mjesto ITV-a.
  4. Uživajte u strujanju Vanity Fair-a izvan Velike Britanije.

Unlocator je najbolji Smart DNS proxy koji možete zatražiti. Možete deblokirati preko 200 kanala i dobiti vam željeni sadržaj bez obzira gdje se nalazite. Uz Unlocator, zabrane se ukidaju i geo-ograničenja zaobilaze se u roku od nekoliko minuta.

O Vanity Fairu

Svaka epizoda započinje pripovjedačem / autorom Thackerayem (kojeg glumi Michael Palin) uvodeći prilog. Njegova uloga predstavlja nepouzdanog pripovjedača koji je sadržan u izvornom romanu. Sažetak iz ITV-a glasi: “Gwyneth Hughes” adaptacija Thackerayjeve književne klasike postavljena je na pozadini Napoleonskih ratova i prati Becky Sharp dok pokušava pokušati izbiti iz siromaštva i povećati visinu engleskog društva. Njena priča o ‘zločinu, zločinu, veselju, vođenju ljubavi, skakanju, smijehu, varanju, borbi i plesu’ vodi je sve do dvora kralja Georgea IV, kroz bitku kod Waterlooa, razbijanje srca i gubitak bogatstva dok odlazi „.

Pogledajte Vanity Fair na ITV-u u inozemstvu

ITV-ova voditeljica drame Polly Hill rekla je ovo o dramskoj seriji: „Vanity Fair je savršen klasik za prilagodbu ITV-u, a zapanjujući scenariji Gwyneth Hughes oživljavaju roman na način koji će se zaista povezati s modernom publikom. ” Sada kada znate da postoji više načina da struji Vanity Fair izvan Velike Britanije, neoprostivo je što ga još uvijek ne gledate. VPN ili Smart DNS mogu vam donijeti ITV izvan Velike Britanije, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me