Kako gledati VH1 izvan SAD-a

VH1 je vaše mjesto za najtoplije vijesti o pop kulturi, stvarnosti, glazbi i načinu života. Vodeća marka u medijskoj industriji ima malo svega za one koji nemaju vremena osim vremena. Uz hit emisije poput Ljubavi & Hip Hop franšiza, Martha & Snoopova zabava za večeru u Potlucku i sljedeći američki top model, koji nisu ništa manje zabavni, ostavljaju publiku da želi više. Ovo je američka kabelska i satelitska televizija sa značajkama nenapisanih serija, natjecanja i emisija igara. Neke emisije VH1 mogu se prenositi samo iz SAD-a. Neke od programa možda neće biti dostupne na mjestu na kojem se nalazite, a to je u redu jer ih možete dobiti bilo da ste u SAD-u ili ne. Pomoću VPN-a ili Smart DNS-a možete snimiti najnovije epizode “Ljubavi & Hip Hop ”i povećajte ocjene RuPaul-ove emisije Drag Race.


Kako gledati VH1 izvan SAD-a

Kako gledati VH1 izvan SAD-a

Kako gledati VH1 izvan SAD-a koristeći VPN

Postoje određena ograničenja zbog određenog sadržaja zbog licencnih ugovora. Upravo to sprečava VH1 da struji svoj sadržaj u zemljama izvan SAD-a. VH1 provjerava vašu lokaciju putem IP adrese uređaja i nudi vam dvije mogućnosti. Ili nastavljate s lokaliziranom verzijom web mjesta ili trpite sljedeću poruku: “Žao nam je, nismo uspjeli ponuditi ovaj videozapis korisnicima u vašoj regiji”. Postoji gledanje stražnjeg dijela vrata za gledanje VH1 i nema nikakve veze s bilo kojom od ovih opcija. U osnovi, za gledanje američke verzije VH1 izvan SAD-a trebat će vam ili pametni DNS ili davatelj VPN usluga. Obojica će vam odobriti pristup svim sadržajima na VH1. Sve što trebate učiniti je lažirati svoju lokaciju, pa VH1 misli da se nalazite u SAD-u.

 1. Prvo se morate prijaviti za VPN uslugu. Potražite ugledne VPN-ove poput ExpressVPN-a.
 2. Sada kada ste stvorili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati VH1.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u.
 4. Vaša nova američka IP adresa čini se kao da se nalazite u SAD-u.
 5. Ova metoda će vam omogućiti pristup svim kanalima sa sjedištem u Americi.
 6. Deblokirajte mnoštvo zabave iz VH1 s VPN-om.

ExpressVPN pruža brzu i sposobnu uslugu virtualne privatne mreže s velikom mrežom poslužitelja. Iako je skupo, dokazano je vrijedno svakog pena. Posebno zbog svojih snažnih performansi i mogućnosti deblokiranja sadržaja iz cijelog svijeta. Za više informacija o ostalim pružateljima usluga dostupnim na tržištu, pogledajte tablicu u nastavku.

Kako gledati VH1 izvan SAD-a pomoću pametnog DNS-a

Budući da je VH1 ograničen izvan SAD-a, njegovom sadržaju nećete moći pristupiti s bilo kojeg mjesta. Međutim, uz Smart DNS uslugu to je moguće. Posao je pametnog DNS-a da pomogne korisnicima da zaobiđu ograničenja i deblokiraju web stranice. Smart DNS funkcionira tako što jednostavno promijeni DNS svog uređaja i preusmjeri ga putem namjenskog poslužitelja iz zemlje na kojoj se temelji web mjesto kojemu pokušavate pristupiti. Iako Smart DNS ne šifrira sve vaše podatke, on će dobiti kanale, usluge i web stranice koje želite deblokirati. Evo kako možete dobiti VH1 izvan SAD-a putem SmartDNS-a.

 1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
 4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Uz pomoć Smart DNS pružatelja usluga poput Unlocator,  možete uživati ​​neograničen pristup premium web stranicama i uslugama premium medija kao da se nalazite u zemljama u kojima je pristup dopušten.

 VH1 Prikazuje

Pogledajte najpopularnije emisije koje ljudi gledaju na američkom VH1:

 • Ljubav & Hip hop
 • Ljubav & Hip hop Atlanta
 • Ljubav & Hip hop Hollywood
 • Američki sljedeći top model
 • Posada s crnom tintom
 • Posada s crnom tintom Chicago
 • Trgovi hip-hopa
 • Marta & Snoopova zabava za večeru u Potlucku
 • Košarkaške žene
 • Žene balera
 • Prestrašeno poznato
 • Žene mafije
 • Dating goli
 • Potpisan
 • T.I. & Tiny: Obiteljska žurba

Gledajte VH1 izvan SAD-a

Ne iznenađuje iznenađenje činjenice da je VH1 usred rejtinga i da pobjeđuje svoje konkurente. VH1 polaže sva prava na hvalisanje kada je u pitanju zabava, a ako imate VPN, znat ćete zašto. Prenesite najtoplije emisije, nabavite ekskluzivni sadržaj i gledajte intervjue sa svojim omiljenim zvijezdama, sve na VH1. VPN ili Smart DNS trebat će vam da taj sjajno skandalozan sadržaj reproducirate na svom uređaju bilo gdje u svijetu..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me