Kako gledati Vivo IPL 2020 Free Live Online?

Indijska Premier liga će početi na 29. ožujka i skupljanje 24. svibnja 2020. Ljubitelji kriketa širom svijeta prate akciju kriketa T20. Kako? Pa, sport ima službene televizijske stanice u cijelom svijetu. Međutim, ti su kanali dostupni samo u određenim zemljama. Ali postoji način da se to otkloni. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako možete deblokirati bilo koji od ovih kanala kako biste to mogli stream IPL 13 uživo bilo gdje u svijetu.

Stream IPL 2018 izvan Indije Besplatno uživo

Kako gledati IPL 2020 Besplatno Live Online?

IPL 2020 strujni kanali

Kao što smo spomenuli, the 2020. Vivo IPL ima emitere uglavnom svugdje. Pa, globalno je popularan na kraju krajeva. Ali postoji ulov. Kanali koji emituju sezonu jesu ograničeno na njihove države, što znači da ne posluju u inozemstvu.

Ako ste putnik ili ex-pat u drugoj zemlji, vaš će kanal blokirati vaš pristup čak i ako imate valjanu pretplatu. Vidite, sve se odnosi na vaše IP adresa kao što ih te usluge koriste za određivanje vaše lokacije.

Budući da živite u inozemstvu, nedostaje vam potrebna IP adresa lokalnoj službi, što će rezultirati trenutnim blokadom. Pa, to je prošlost, kao i u ovom vodiču, naučit ćete kako deblokirati svaki kanal na popisu.

Za sada je evo popisa svih glavnih premija i besplatnih Indijska Premijer liga usmjerava kanale za 2020. godinu:

 • Hotstar (Indija)
 • Sky Go (UK, Premium)
 • Sad TV (UK, Premium)
 • SuperSport (Južna Afrika, Premium)
 • od Sport (Bliski Istok, Premium)
 • Willow TV (SAD)
 • Willow TV (Kanada)
 • Fox Sports (Australija)

Sada kada znate šta vam stoji na putu, pređite na dio u kojem vas podučavamo zaobići pitanje.

Kako gledati IPL 2020 bilo gdje

Da bismo ga započeli, moramo riješiti problem s kojim ćete se suočiti. To se zove geo-blokiranje, pri čemu kanali ograničavaju pristup određenoj lokaciji prema zakoni i ugovori o autorskom pravu.

Na primjer, postoji Hotstar – usluga struje dostupna samo onima koji borave u Indiji. Nalazimo se u Europi, a na temelju naše IP adrese, Hotstar nam je dao sljedeće poruka o grešci:

„Uskoro u Europu! Hotstar.com je nedostupan stanovnicima Europe. Nastavljamo s izmjenama u svjetlu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. Izvinjavamo se zbog neugodnosti i namjeravamo uskoro pokrenuti naše usluge u EU. Hvala na strpljenju.”Pogreška Hotstara

Može biti razočaravajuće ako se takva poruka pojavi na vašem zaslonu, posebno kada ste svi bili postavljeni za svoj IPL 13 kriket utakmicu. Poruka pogreške pojavljuje se Hotstar izvan Indije.

Ali s VPN-om, sve to može poprimiti pozitivan zaokret. Virtualna privatna mreža omogućuje vam da se pojavite kao da pregledavate web iz druge zemlje. To, naravno, ovisi o poslužitelju na koji se povezujete.

Nakon što ste povezani, VPN štiti vaše podatke šifriranje vojnog stupnja i skriva vašu IP adresu, odobravanje vam u zemlji u kojoj je poslužitelj.

Ako je poslužitelj u Indiji, Indijska IP adresa steći ćete. Kao rezultat toga, možete emitirajte IPL 2020 na Hotstaru bez obzira gdje se nalazite.

Imajte na umu da ovo funkcionira sa svim kanalima na popisu koji su vam dali povezati se s poslužiteljem u njihovim zemljama.

Vivo IPL 2020 Anywhere – Koraci:

To nije težak zadatak. Sve što trebate učiniti je slijediti korake u nastavku, deblokirati kanal i struji IPL 2020 bilo gdje:

 1. Prvo trebate prijavite se s pružateljem VPN-a koji ima VPN poslužitelje u gore navedenim zemljama. U slučaju da ne znate ništa, toplo preporučujemo ExpressVPN
 2. Preuzmite VPN aplikaciju i instalirajte je na svoj Android, iPhone, iPad, Mac ili PC.
 3. Jednom učinjeno, Prijaviti se s računom i prebacite se na popis poslužitelja.
 4. Spajanje na poslužitelj prema kanalu koji koristite.
  1. Američki poslužitelj za Willow TV.
  2. Indijski poslužitelj za Hotstar.
  3. Australijski poslužitelj za Fox Sports.
 5. Sve što preostaje je otići na kanal vašeg kanala web stranica ili lansirati na svoje namjenska aplikacija.
 6. Stream 2020 IPL živjeti bilo gdje.

ExpressVPN je davatelj VPN-a s brzim VPN poslužiteljima u više od 94 zemlje. Pokušajte ih ako želite bilo koji od kanala na našem popisu. Štoviše, ExpressVPN nudi vam 30-dnevna garancija povrata novca, što vam omogućuje da preuzmete njihovu uslugu na probnoj vožnji prije nego što se odlučite za dugoročnu ponudu pretplate.

S druge strane, ExpressVPN nije jedini pružatelj usluga koji može deblokirati kanale. Postoje i drugi VPN-ovi iste kvalitete usluge, ali preporučili smo ExpressVPN jer odgovara svemu u našem kriteriji evaluacije. Pogledajte ostala 3 VPN-a koja preporučujemo.

Indijska premijerligaša 2020. godine

Ove godine vidjet ćete puno promjena. Prijenosi i popisi zadržavanja za sezonu objavljeni su u studenom 2019. Ukupno 12 transfera između timova dogodilo se tijekom prijelaznog razdoblja 2020. godine..

Među tim transferima Pat Cummins bio je najskuplji igrač koji je Kolkata Knight Riders kupio za 15,5 kruna (2,2 milijuna američkih dolara)

Volimo da saznate više o nadolazećem turniru. Dakle, evo o čemu se buka:

IPL timovi za 2020. godinu

U indijskoj Premijer ligi ukupno se natječe 8 ekipa:

 • Chennai Super kraljevi
 • Prijestolnice Delhija
 • Kraljevi XI Punjab
 • Kolkata vitezovi
 • Mumbajski Indijanci
 • Rajasthan Royals
 • Royal Challengers Bangalore
 • Sunrisers Hyderabad

Hotstar kompatibilni uređaji

Ako je Hotstar vaš izbor (IPL se nakon svega odvija tamo), evo gdje ga možete pogledati:

 • PC
 • ortak
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecastov

Kako preuzeti Hotstar aplikaciju na iOS ili Apple TV izvan Indije

Do nabavite Hotstar aplikaciju na svoj iPhone, iPad ili Apple TV u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili negdje drugdje u inozemstvu, morate stvorite indijski Apple ID. Slijedite ove upute.

 1. Na PC-u (ili Mac-u) odjavite se s iTunes računa.
 2. Na dnu “trgovine” promijenite regiju u Indiju odabirom indijske zastave.
 3. Idite pronaći bilo koju besplatnu aplikaciju.
 4. Kliknite “Dohvati”.
 5. Zatim će vas tražiti da otvorite račun, a sada će ponuditi opciju “bez kartice”, stvorit ćete novo korisničko ime i lozinku za ovaj “novi račun”.
 6. Unesite indijsku adresu. Možete ga izraditi na fakenamegenerator.
 7. S vašeg Apple TV ili iOS uređaja odjavite se s iTunes računa iz svojih postavki.
 8. Prijavite se pomoću novostvorenog Apple ID-a.
 9. Sad možete preuzmite Hotstar aplikaciju na Apple TV, iPhone ili iPad, izvan Indije.

Kako preuzeti Hotstar aplikaciju na Android izvan Indije?

Ako imate Android pametni telefon ili tablet Android, morate promijeniti regiju trgovine Google Play u Indiju kako biste preuzeli aplikaciju Hotstar. Već sam objavio vodič koji vam pokazuje kako promijeniti regiju Google Play Store u Indiju.

Indijski Premijer liga Raspored i raspored utakmica

Sve IPL utakmice predviđene za ožujak 2020. možete pronaći u nastavku.

1Mumbajski Indijanci (MI) protiv Chennai Super kraljeva (CSK)29. ožujka 2020. godinenedjelja20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
2Kolkata Knight Riders (KKR) vs Sun Risers Hyderabad (SRH)29. ožujka 2020. godinenedjelja16:00Stadion Eden GardensKolkataZapadni Bengal.
3Mumbajski Indijanci (MI) u glavnim gradovima Delhija (DC)30. ožujka 2020. godineponedjeljak20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
4Rajasthan Royals (RR) Vs Kings XI Punjab (KXIP)31. ožujka 2020. godineutorak20:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
5Delhi prijestolnice (DC) vs Chennai Super Kings (CSK)1. travnja 2020. godinesrijeda20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
6Kolkata Knight Riders (KKR) Vs Kings XI Punjab (KXIP)2. travnja 2020. godinečetvrtak20:00Stadion Eden GardensKolkataWB
7Kraljevski izazovi Bangalor (RCB) protiv Mumbaja, Indijanaca (MI)3. travnja 2020. godinepetak20:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka
8Sunčevi uskrsnici Hyderabad (SRH) Vs Rajasthan4. travnja 2020. godinesubota20:00Stadion RGIHyderabadTelangana
9Kraljevi XI Punjab (KXIP) protiv Mumbajhi Indijanci (MI)4. travnja 2020. godinesubota16:00PCA stadionMohaliPunjab
10Delhi prijestolnice (DC) vs Kolkata vitezovi (KKR)5. travnja 2020. godinenedjelja20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
11Hyderabad Vs Royal Challengers Bangalore (RCB)5. travnja 2020. godinenedjelja16:00Stadion RGIHyderabadTelangana
12Chennai Vs Rajasthan6. travnja 2020. godineponedjeljak20:00Stadion M.A.ChidambaramChennaiTamilnadu
13Kings XI Punjab (KXIP) vs Delhi Capitals (DC)7. travnja 2020. godineutorak20:00PCA stadionMohaliPunjab
14Rajasthan Vs Bangalore8. travnja 2020. godinesrijeda20:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
15Mumbajski Indijanci Vs Chennai Super kraljevi9. travnja 2020. godinečetvrtak20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra
16Prijestolnice Delhija (DC) protiv podizanja sunca Hyderabad (SRH)10. travnja 2020. godinepetak20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
17Bangalore Vs Kolkata11. travnja 2020. godinesubota20:00Stadion M.ChinnaswamyBangaloreKarnataka
18Kolkata Knight Riders (KKR) vs Kings XI Punjab (KXIP)11. travnja 2020. godinesubota16:00Edenski vrtoviKolkataZapadni Bengal.
19Royal Challengers Bangalore (RCB) Vs Delhi Daredevils (DD)12. travnja 2020. godinenedjelja20:00Stadion kriketa šeika ZayedaAbu DhabiAbu Dhabi.
20Sun Risers Hyderabad (SRH) vs Chennai Super Kings (CSK)12. travnja 2020. godinenedjelja16:00R.G.I. Kriket stadionHyderabadTelangana.
21Rajasthan Royals (RR) vs Mumbaj Indijanci (MI)13. travnja 2020. godineponedjeljak20:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
22Delhi Capitals (DC) vs Kings XI Punjab (KXIP)14. travnja 2020. godineutorak20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
23Mumbajski Indijanci (MI) vs Sunčani rizeri Hyderabad (SRH)15. travnja 2020. godinesrijeda20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
24Royal Challengers Bangalore (RCB) vs Chennai Super Kings (CSK)16. travnja 2020. godinečetvrtak20:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka.
25Sunčani uskrsnici Hyderabad (SRH) vs Kings XI Punjab (KXIP)17. travnja 2020. godinepetak20:00R.G.I. Kriket stadionHyderabadTelangana.
26Delhi Capitals (DC) vs Kolkata Knight Riders (KKR)18. travnja 2020. godinesubota20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
27Chennai Super kraljevi (CSK) protiv Mumbaji Indijanci (MI)18. travnja 2020. godinesubota16:00Stadion M.A.Chidambaram ChepaukChennaiTamilnadu.
28Rajasthan Royals (RR) Vs Sun Risers Hyderabad (SRH)19. travnja 2020. godinenedjelja20:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
29Royal Challengers Bangalore (RCB) vs Kolkata Knight Riders (KKR)19. travnja 2020. godinenedjelja16:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka.
30Chennai Super Kings (CSK) Vs Delhi Capitals (DC)20. travnja 2020. godineponedjeljak20:00Stadion M.A.Chidambaram ChepaukChennaiTamilnadu.
31Kraljevski izazovi Bangalor (RCB) protiv Mumbaja, Indijanaca (MI)21. travnja 2020. godineutorak20:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka.
32Delhi prijestolnice (DC) vs Rajasthan Royals (RR)22. travnja 2020. godinesrijeda20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
33Kolkata vitezovi (KKR) vs Chennai Super Kings (CSK)23. travnja 2020. godinečetvrtak20:00Edenski vrtoviKolkataZapadni Bengal.
34Kraljevi XI Punjab (KXIP) protiv Mumbajhi Indijanci (MI)24. travnja 2020. godinepetak20:00PCA stadionMohaliPunjab
35Chennai Super Kings (CSK) vs Royal Challengers Bangalore (RCB)25. travnja 2020. godinesubota20:00Stadion M.A.Chidambaram ChepaukChennaiTamilnadu.
36Sunčani uskrsnici Hyderabad (SRH) Vs Delhi prijestolnice (DC)25. travnja 2020. godinesubota16:00R.G.I. Kriket stadionHyderabadTelangana.
37Mumbajski Indijanci (MI) vs Kolkata vitezovi (KKR)26. travnja 2020. godinenedjelja20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
38Kings XI Punjab (KXIP) Vs Rajasthan Royals (RR)26. travnja 2020. godinenedjelja16:00PCA stadionMohaliPunjab
39Sunčani uskrsnici Hyderabad (SRH) vs Royal Challengers Bangalore (RCB)27. travnja 2020. godineponedjeljak20:00R.G.I. Kriket stadionHyderabadTelangana.
40Rajasthan Royals (RR) Vs Kings XI Punjab (KXIP)28. travnja 2020. godineutorak20:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
41Kolkata vitezovi (KKR) protiv Mumbajskih Indijanaca (MI)29. travnja 2020. godinesrijeda20:00Edenski vrtoviKolkataZapadni Bengal.
42Prijestolnice Delhija (DC) protiv podizanja sunca Hyderabad (SRH)30. travnja 2020. godinečetvrtak20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
43Rajasthan Royals (RR) protiv Chennai Super Kings (CSK)1. svibnja 2020. godinepetak20:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
44Kings XI Punjab (KXIP) vs Kolkata vitezovi (KKR)2. svibnja 2020subota20:00PCA stadionMohaliPunjab
45Delhi prijestolnice (DC) vs Rajasthan Royals (RR)2. svibnja 2020subota16:00Stadion kriketa šeika ZayedaAbu DhabiAbu Dhabi.
46Kings XI Punjab (KXIP) Vs Royal Challengers Bangalore (RCB)3. svibnja 2020nedjelja20:00PCA stadionMohaliPunjab
47Mumbajski Indijanci (MI) protiv Rajasthan Royals (RR)3. svibnja 2020nedjelja16:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
48Kolkata Knight Riders (KKR) vs Sun Risers Hyderabad (SRH)4. svibnja 2020ponedjeljak20:00Edenski vrtoviKolkataZapadni Bengal.
49Chennai Super kraljevi (CSK) protiv Mumbaji Indijanci (MI)5. svibnja 2020utorak20:00Stadion M.A.Chidambaram ChepaukChennaiTamilnadu.
50Kolkata vitezovi (KKR) vs Rajasthan Royals (RR)6. svibnja 2020srijeda20:00Edenski vrtoviKolkataZapadni Bengal.
51Mumbajski Indijanci (MI) protiv kraljeva XI Punjab (KXIP)7. svibnja 2020četvrtak20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
52Royal Challengers Bangalore (RCB) Vs Rajasthan Royals (RR)8. svibnja 2020petak20:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka.
53Delhi prijestolnice (DC) vs Chennai Super Kings (CSK)9. svibnja 2020subota20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
54Royal Challengers Bangalor (RCB) Vs Sun Risers Hyderabad (SRH)9. svibnja 2020subota16:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka.
55Mumbajski Indijanci (MI) vs Kolkata vitezovi (KKR)10. svibnja 2020nedjelja20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
56Rajasthan Royals (RR) vs Royal Challengers Bangalore (RCB)10. svibnja 2020nedjelja16:00Stadion Sawai MansinghJaipurRajasthan
57Delhi prijestolnice (DC) vs Chennai Super Kings (CSK)11. svibnja 2020ponedjeljak20:00Stadion Feroz Shah KotlaDelhiDelhi
58Mumbajski Indijanci (MI) protiv kraljeva XI Punjab (KXIP)12. svibnja 2020. godineutorak20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra.
59Označni-114. svibnja 2020četvrtak20:00Edenski vrtoviKolkataZapadni Bengal.
60Eliminator15. svibnja 2020petak20:00Stadion M.ChinnaswamyBengaluruKarnataka.
61Označni 216. svibnja 2020subota20:00Stadion M.A.Chidambaram ChepaukChennaiTamilnadu.
62KONAČNA24. svibnja 2020nedjelja20:00Stadion WankhedeMumbaiMaharashtra

Kako strujati IPL 2020 Free Live Online – završiti

Iako je nametnuto 5-minutno kašnjenje IPL streamovi Hotstara, još je bolji način od gledanja IPL 2020 putem ilegalnih ili piratskih streamova koji vas bombarduju oglasima i neprestano puštaju u pohranu. Sve što trebate je pouzdana VPN usluga poput ExpressVPN.

Ne zaboravite, ako imate bilo kakvih pitanja o postavljanju VPN veze na svom uređaju, obavijestite nas u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me