Kako gledati Voot izvan Indije

Kako deblokirati Voot u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, UAE, Novom Zelandu ili bilo gdje drugdje izvan Indije? Voot je vjerojatno najpopularniji servis za streaming u Indiji, a sa samo godinu i pol dana usluge platformi za videozapise na zahtjev još se uvijek očekuje. Usluga streaminga također je nedavno nedavno promijenjena, tako da se korisnici i dalje navikavaju na njen novi identitet. Voot ima puno planova za 2018. godinu, počevši od predstavljanja svoje premium usluge. Usluga planira pružiti najnoviji ekskluzivni sadržaj svojim pretplatničkim pretplatnicima, a također će doprijeti do svoje međunarodne publike pružanjem do 50 000 sati videa od svoje matične tvrtke, biblioteke Viacom 18, kao i TV kanala koji će biti prilagođen svakom ključnom tržištu.


Kako gledati Voot izvan Indije

Kako gledati Voot izvan Indije

Voot u inozemstvu

Ako ste Indijanac koji živi u dijaspori, vjerovatno je da ste svrab da biste okusili ovaj novi pronađeni eksplozivni sadržaj. Jedina prepreka koja bi vam se mogla naći na putu je činjenica da davatelji internetskih usluga na vašoj trenutnoj lokaciji možda nisu podrška korisnicima koji struje putem Voota. Na kraju ćete dobiti pogrešku koja jasno kaže da nećete moći pristupiti web mjestu. Evo što ćete dobiti:

“Proširemo korak po korak. Koliko god da smo laskavi da konzumiramo naš sadržaj, naporno radimo jer vam možemo pružiti zabavu koju zaslužujete. Do tada smo dostupni samo u Indiji Pratite nas i kontaktirat ćemo vas kada budemo dostupni u vašoj zemlji. “Poruka o pogrešci u poruci

To je prepreka koja se može riješiti, ali samo ako ste svjesni ispravnog rješenja za implementaciju. Ukratko, trebate dobiti indijsku IP adresu kako biste mogli gledati indijske kanale poput Voot, SonyLiv i Hotstar u inozemstvu. 

Upotreba VPN-a za deblokiranje Voot-a izvan Indije

VPN usluga može se koristiti za prevazilaženje svih ograničenja s kojima ćete se suočiti prilikom pristupa Vootu izvan Indije jer nakon što se prijavite kod vjerodostojnog davatelja usluga, vaša veza postaje šifrirana. To znači da ćete moći sakriti aktivnosti koje biste obavljali na mreži. Sve ćete to moći sakriti od svog davatelja internetskih usluga, kao i bilo koja druga strana koja bi željela znati što namjeravate na Internetu. Nitko ne bi mogao shvatiti što imate na mreži zbog enkripcije kojom bi vam se povezivanje s udaljenim poslužiteljem moglo pružiti.

Pretplata na VPN uslugu također znači da ćete postati anonimni putem interneta. Jednom kada se povežete s udaljenim poslužiteljem, vaša IP adresa odmah se mijenja iz stvarne koja odražava vašu lokaciju u virtualnu koja odražava lokaciju udaljenog poslužitelja kao vašu stvarnu lokaciju. U ovom slučaju, povezivanje s Vootom izvan Indije značilo bi pretplatu na davatelja usluga koji ima poslužitelje sa sjedištem u Indiji. Nakon što to učinite, moći ćete pristupiti Vootu iz bilo kojeg svijeta u kojem ste.

Postoji mnoštvo pružatelja usluga koji tvrde da nude uslugu kojoj možete vjerovati, iako nemaju potrebnu infrastrukturu za pružanje te razine usluge. Mnogi su od njih čak poznati po oglašavanju da je njihova usluga besplatna kako bi se u njihov plan namamio veliki broj korisnika koji ništa ne sumnjaju. Ono što se obično događa s većinom tih “besplatnih” pružatelja usluga jest da oni evidentiraju vaše aktivnosti pregledavanja i prodaju zapisnike trećim tvrtkama. Poznati su i po tome što vas bombarduju neugodnim oglasima i neželjenom e-porukom za koju smo sigurni da ne biste cijenili..

Kako doći do voot-a u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, izvan Indije s VPN-om

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a; onaj koji ima poslužitelje u Indiji.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju navedenu u poslanoj vezi.
  3. Zatim, spojite se na indijski VPN poslužitelj, koji će vam dodijeliti indijsku IP adresu
  4. Sve što sada trebate učiniti je posjetiti Voot i bingeti – gledati sve indijske sadržaje koje želite.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje Voot-a izvan Indije

Da biste deblokirali Voot bilo gdje u svijetu, sve što trebate je pretplatiti se na vrhunsku VPN uslugu u Indiji. Da bismo vam pomogli u donošenju odluke, već smo zaokružili nekoliko isprobanih davatelja za koje smo sigurni da su dovoljno sposobni da vam osiguraju sigurnost kad god se povežete s mrežom.

1. ExpressVPN

S blizu desetljeća u industriji, ExpressVPN je već sebi dao ime kao najpouzdanija VPN usluga na tržištu. Davatelj usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, a osvojio je brojne nagrade koje učvršćuju njegovu poziciju kao davatelja internetske sigurnosti broj jedan. Usluga je poznata po izuzetnoj korisničkoj usluzi, kao i po VPN-u za jednostavno korištenje koji je razvijen s prvim korisnicima na umu. Pružatelj usluga ima mrežu od oko 2000 poslužitelja koji su svi dobro raspoređeni po različitim zemljama svijeta, uključujući i Indiju. ExpressVPN nudi sve glavne VPN protokole (OpenVPN, PPTP, IPSec i L2TP) za svoje klijente koje mogu birati, a također omogućava svakom pretplatniku da do tri računara istovremeno spoje do 3 uređaja. Jednom kada se prijavite, obećali ste vezu koja nema zapise i ograničenja u širini pojasa koji želite koristiti. Usluga vam također omogućuje da zamijenite servere koliko god želite, a ako se odlučite za korištenje njihovog posebnog raspona skrivenih poslužitelja, gotovo je nemoguće da čak i većina internetskih restriktivnih područja shvati da koristite VPN. , S obzirom na malo veću cijenu pretplate na ExpressVPN, možda bi bilo dobro prijaviti se za 30-dnevnu garanciju povrata novca kako biste isprobali sve iz prve ruke.

2. IPVanish

Mnogi pružatelji usluga posjeduju sve svoje servere kao što to radi IPVanish. Sve više i više poslužitelja 1000 pružatelja usluga direktno se nadgleda i kontroliraju u njihovom sjedištu na Floridi, što znači da se ne moraju konzultirati s drugim kompanijama trećih strana kad god nešto pođe po zlu. Njihova skromna mreža poslužitelja nudi do 40 000 IPS-a, a oni su također poznati među najbržim poslužiteljima s kojima se možete povezati. Uporni online igrači zapravo više vole uslugu jer ne mogu doživjeti nijedan oblik zaostajanja, u usporedbi s onim što se obično događa s drugim pružateljima usluga. IPVanish se također dobro integrira s Kodi-jem. To će vam omogućiti strujanje sadržaja putem najpopularnijih dodataka Kodi, a također i deblokiranje Voota iz bilo kojeg mjesta. Ako imate relativno veliki broj uređaja koje želite zaštititi putem VPN-a, vjerovatno ćete smatrati da su taj pružatelji kapaciteta u mogućnosti da imaju do 10 simultanih veza po korisničkom imenu. Vrijedna spomena je i VPN aplikacija IPVanish-a. Davatelj koristi verzije ovog softvera zelene tematike koji imaju različite verzije dostupne za preuzimanje. Trebali biste ga moći pokretati na Windows, iOS, Mac OS, Linux i Android uređajima bez ikakvih problema. IPVanish ima jedinstvenu mogućnost 7-dnevnog jamstva povrata novca koja vam omogućuje testiranje usluge prije donošenja konačne odluke.

3. NordVPN

Zaustavljajući naš popis imamo NordVPN, dobavljača sa sjedištem u Panami, koji je poznat po svom dvostrukom šifriranju. Odabir davatelja 4000+ poslužitelja znači da je on u mogućnosti omogućiti svojim klijentima prijenos podataka putem dva poslužitelja umjesto jednog, čime se poboljšava razina enkripcije podataka. To nije jedina prednost koju korisnici imaju kada imaju na raspolaganju tako veliku mrežu. NordVPN pretplatnici također mogu odabrati s kojeg će se poslužitelja spojiti s popisa specijaliziranih poslužitelja gdje su poslužitelji optimizirani za performanse. Ovi poslužitelji na popisu su kategorizirani po redoslijedu najboljih za igranje na mreži, torrenting, preuzimanje datoteka kao i streaming. Bez obzira na sve što ste opskrbljeni na mreži, NordVPN jamči da se nijedna od vaših evidencija pregledavanja neće čuvati putem njihove politike ništice. Usluga također omogućuje do 6 istodobnih veza i nudi svih 5 protokola za tuneliranje koje možete odabrati. NordVPN može deblokirati Voot izvan Indije. Da biste uzeli uzorak njihove premium usluge, morat ćete se prijaviti za 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Sažetak o tome kako deblokirati voot izvan Indije

Nema razloga da ne propustite nijednu seriju i filmove koje nudi Voot. Biti izvan Indije više nije prepreka sve dok znate na koju se VPN uslugu pretplatite. Možete računati na ExpressVPN, IPVanish ili NordVPN kako biste deblokirali Voot izvan Indije umjesto vas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me