Kako gledati Waipu TV izvan Njemačke

Kako gledati Waipu.TV u inozemstvu? Tražite li savršeno rješenje za gledanje televizije u svakom trenutku? Tada je Waipu TV IPTV usluga koju niste znali da vam treba. Evo informacija za vas, više vam neće nedostajati nijedan program i konačno ćete moći gledati TV ispravno uz pretplatu na Waipu TV. Čak i ako je to njemačka usluga koja se nudi onima koji žive u Njemačkoj, njemačkim izbjeglicama i osobama u Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Austriji, Danskoj, Kanadi, Australiji i SAD-u, mogu imati koristi od njenih usluga. Upotrebom VPN-a Waipu.tv postaje dostupan svima koji žive izvan Njemačke, a najbolji dio je da ga struje na PC, Mac, Firestick. Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android i iOS operativni sustavi.


Gledajte Waipu TV izvan Njemačke pomoću VPN-a.

Gledajte sve svoje omiljene njemačke TV kanale na Waipuu slijedeći ova jednostavna 3 koraka. Prvo, morate dvlastito učitavanje Waipu TV za iOS ili Android za besplatno na vašem pametnom telefonu i započnite besplatno probno razdoblje. Sada možeš također potok vaš omiljeni pokazuje izravno na televizoru preko Google Chromecast / Amazon Fire TV. S Waipu TV možete snimiti do stotine sati njihovih prijenosa uživo i reproducirati ih u pogodno vrijeme. Sada se ovi koraci odnose na one koji se nalaze u Njemačkoj, međutim, oni koji tako žive u inozemstvu, na kraju će slijediti ove korake nakon što se prvo prijave na VPN. Zašto VPN? Budući da VPN deblokira Waipu TV ili u osnovi bilo koji kanal ili uslugu s ograničenjima koja su nametnuta. To je ono što trebate učiniti:

 1. Prvo se morate prijaviti za VPN uslugu. Ostanite daleko od besplatnih VPN-ova poput Hola i idite na ugledne VPN-ove poput ExpressVPN-a.
 2. Sada kada ste napravili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati Waipu TV.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u Njemačkoj.
 4. Vaša nova njemačka IP adresa čini se kao da se nalazite u Njemačkoj.
 5. Ova metoda omogućuje vam ne samo deblokiranje Waipu TV-a, već i kanale poput Magine TV, ZDF, ARD, Zattoo, Sky Deutschland, DAZN i njemačkog trenutnog video zapisa Amazon.

No postoji puno pružatelja VPN usluga na koje se možete pretplatiti, ExpressVPN nadmašuje ih sve u pogledu sigurnosti i kvalitetne usluge. ExpressVPN osigurava potpuno privatno iskustvo pregledavanja i pouzdano deblokira glavne streaming usluge i web stranice. Njihova korisnička podrška je super prijateljska i korisna, a njihova politika povrata se poštuje, bez postavljanja pitanja. Pogledajte ostale pružatelje VPN usluga koji vam mogu pomoći gledati Waipu TV izvan Njemačke.

Prednosti VPN-a

VPN je način povezivanja koji se koristi za dodavanje sigurnosti i privatnosti u privatne i javne mreže. Korisnicima omogućuje siguran pristup privatnoj mreži koju on stvara i razmjenu podataka putem nje. On šifrira sve vaše podatke tako da ono što radite na mreži ne može biti moguće usporediti, što deblokiranje čini komadom kolača. Zamjenom trenutne IP adrese s onom koja je u skladu s lokacijom zemlje, moći ćete zaobići sve vrste ograničenja. Postoje i druge pogodnosti koje dolaze s VPN pretplatom, od kojih su neke:

 • Zaštitite privatnost korisnika od znatiželjnih očiju i vladinih aktivnosti nadzora
 • Sakrij aktivnost pregledavanja s lokalnih mreža i davatelja internetskih usluga.
 • Omogućuje bujicu i dijeljenje datoteka.
 • Zaobiđite internetsku cenzuru i zaobiđite vatrozidove.
 • Uštedite novac korisnicima kupovinama vezanim za granice.

Popis kanala Waipu.TV

Ukupno, korisnici Waipu TV-a dolaze na stream preko 70 kanala. Evo izbora najboljih od njih:

 • Besplatni kanali: ARD, ZDF, KiKa, 3Sat, ZDF neo, arte, WDR, MDR, Phoenix, SWR, HR, NDR, BR, ZDF info, RBB, SR, DW, alfa, ONE
 • Udobnost Waipu TV-a: RTL, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, Sixx, nTV, RTL Plus, Toggo Plus
 • Sat.1, Pro7, Vox, Kabel Eins, DMAX, Pro7 Maxx, Welt, Sat.1 Gold, Kabel Eins Doku, N24 Doku
 • Sport 1, Sky Sport vijesti
 • Deluxe Music, MTV
 • Savršeni Waipu TV: Tele 5, TLC, Zee One, Comedy Central, Nickelodeon, EO TV, go TV, Servus TV, BBC, Ric, CNN, Aljazeera, Francuska 24, EuroNews, 24, münchen.tv, ORF2, Xite, Insight, bibel.tv , HSE 24, QVC, 123 TV, Sonnenklar TV, zdravstvena TV, CNBC, Rocketbeans TV.

Gledajte Waipu TV izvan Njemačke

Nabavite televizor u svakoj sobi uz pretplatu na Waipu TV jer je to vrsta usluge koju nudi Waipu TV. Pomoću VPN-a možete gledati njemačku TV uživo u inozemstvu. Omiljene televizijske emisije možete i strujirati putem Waipu TV-a i njegove aplikacije u HD rezoluciji. Dakle, ako se njemački ekspat pitate kako ćete gledati Waipu TV izvan Njemačke, nabavite VPN i svi su problemi sa streamingom riješeni.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map