Kako gledati Wentworth sezonu 7 uživo na mreži?

Kako strujati sezonu 7 Wentworth-a u HD besplatno online? U Australiji će se Wentworth Season 7 premijerno predstaviti 28. svibnja 2019. na Foxtelu, dok će u Velikoj Britaniji Channel 5 emitirati sedmu sezonu Wentworth-a 8. lipnja 2019. Jedini problem Wentworth-ovih fanova u Irskoj, SAD-u, Novom Zelandu , a Kanada je da su te usluge geo blokirane izvan granica svojih zemalja. U donjem tutorialu pokazat ću vam kako možete deblokirati Foxtel i My5 u inozemstvu. Tako ćete besplatno gledati Wentworth sezonu 7 uživo uživo u HD-u na PC-u, Mac-u, Androidu, iPhone-u ili iPadu.


Kako gledati Wentworth sezonu 7 uživo na mreži

Kako gledati Wentworth sezonu 7 uživo na mreži

Wentworth sezona 7 na Foxtelu

Ako želite vidjeti kako Rita Connors ulazi u doživotni zatvor u sedmoj sezoni Wentworth-a, trebali biste se uputiti u Foxtel doći 28. svibnja. Međutim, kao što sam napomenuo, kanal je dostupan samo za struje koje borave unutar australskih granica. Vidite, Foxtel pregledava vašu IP adresu kako bi utvrdio vašu lokaciju. Ako nemate australijsku IP adresu, pristup će vam biti odbijen na licu mjesta. Sve što dobivate je ova poruka o pogrešci: “Ovaj je videozapis ograničen za reprodukciju u vašoj zemljopisnoj regiji.”

Foxtel pogreška

Ne brinite, i dalje ćete vidjeti dugo očekivanu sedmu seriju serijala. Sve što trebate je virtualna privatna mreža i pravilne smjernice kroz postupak. Ovdje sam da pomognem.

Kako gledati Wentworth S7 Free Online pomoću VPN-a

Da biste zaobišli ovu pogrešku u zemljopisnom smještaju, trebate navesti kanal za streaming na način da mislite da trenutno živite u Australiji. Korištenje VPN-a omogućava vam upravo to. Kada se povežete s VPN serverom koji se nalazi u Australiji, vi praktično sakrivate svoju IP adresu i pojavljujete se na mreži koristeći australijsku IP adresu. Evo kako je to učinjeno.

 1. Prije svega, prijavite se putem VPN usluge. Držite se podalje od besplatnih VPN-ova kao što je Hola jer ti mogu ugroziti vašu internetsku sigurnost i ne rade ispravno u većini slučajeva.
 2. Sada kada ste napravili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju s web stranice VPN davatelja.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s VPN serverom na temelju kanala na koji želite strujati Wentworth:
  • .UK server za Channel 5. Predstava se premijerno prikazuje 8. lipnja.
  • Australski poslužitelj za Foxtel. Emisija započinje 28. svibnja.
 4. Pokrenite web lokaciju odabranog kanala ili njegovu namjensku aplikaciju ako je dostupna.
 5. Na kraju, prenesite bilo koju epizodu Wentworth koja želite.

Jednostavno se morate prijaviti na VPN uslugu poput ExpressVPN a zatim pomoću njihove aplikacije povezati se na australijski VPN poslužitelj. Evo najboljih VPN-ova za Foxtel.

Besplatno prenesite Wentworth pomoću Smart DNS proxyja

Ako ne želite maskirati svoju IP adresu kako biste to učinili zaobići geografska ograničenja, možeš koristiti Pametan DNS umjesto da VPN to gledati Wentworth uživo putem interneta u Kanadi, Njemačkoj ili SAD-u u isto vrijeme svaka epizoda emitira u SAD-u. U tom slučaju vaš se internetski promet preusmjerava samo djelomično. Ako provjerite svoju IP adresu pomoću WhatIsMyIP.Network nakon postavljanja Smart DNS-a, i dalje ćete vidjeti svoj pravi javni IP. Evo potrebnih uputa koje morate slijediti deblokirajte Foxtel izvan Australije pametnim DNS-om.

 1. Idi preko Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje. Predložio bih drugu Smart DNS proxy uslugu, ali Unlocator je jedini za koji trenutno mogu jamčiti rad s Foxtelom.
 2. Sada kada ste stvorili svoj Smart DNS račun, postavite Smart DNS na svom streaming uređaju. PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 i Xbox su svi kompatibilni.
 3. Preostalo je samo posjetiti Foxtelovu web stranicu ili pokrenuti aplikaciju Freeform.
 4. Stream Wentworth Series 7 besplatno na mreži.

Jednonedjeljno suđenje Unloatora ne zahtijeva kreditnu karticu, tj. jednostavno unesete svoju adresu e-pošte i stvorite svoj pametni DNS račun. Također možete upotrijebiti Unlocator za deblokirajte Channel 5, Channel 4, ITV, Sky Go, Foxtel, HBO, i više.

O Wentworthu, sezona 7

Wentworth je australska TV serija o ženi koja je zatvorena dok čeka suđenje zbog pokušaja ubojstva supruga i mora naučiti kako život funkcionira u zatvoru.

Kao i prethodnih godina, Foxtel će prvo emitirati emisiju, a potom će Netflix uslijediti nakon završetka sezone. Dakle, očekujte da će predstava biti u knjižnici Netflixa krajem ljeta ili u jesen.

Slučaj Joan Ferguson gotovo se privodi kraju. Will i Jake, barem su zasad, skloni se s udice. Boomer se mora nositi s ostatkom svoje razorene obitelji. S druge strane, Derek Channing je sada u zatvoru, što mislim da će pokrenuti još jednu priču.

Kad je Drago otišao, također je moguće da će se Marie uskladiti i postati drugi vođa. Navijači se žele obračuna između drugog zatvorenika i Rite nakon što je potonji pobijedio Drago.

Kad je serija bila u produkciji, Penny Win je izjavio:

“Teško je povjerovati da se kamerama već pojavljujemo u sezonu sedme sezone u Wentworthu. Čini se da smo jučer ponovno uveli gledatelje Foxtela u takve ikonične likove kao što su Bea Smith i ‘The Freak’ Joan Ferguson. Način na koji se naša publika, lokalna i međunarodna, prihvatila i povezala s predstavom, dokazuje da će ljudi gledati, zagrljajati, voljeti i dalje podržavati kvalitetnu australsku dramu. “

Priča se da je i osma sezona u produkciji, a sastojat će se od 20 epizoda. Još ne znamo, ali prema onome što Penny govori, pretpostavljam da će emisija zaživjeti još godinu dana.

Kako gledati Wentworth Legalno Online besplatno?

To je sve što je potrebno za gledanje Wentworth sezone 7 na internetu u HD-u besplatno. Zahvaljujući uslugama kao što su ExpressVPN i Unlocator, možete deblokirati bilo koji streaming kanal koji želite, bez obzira na to gdje trenutačno živite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map