Kako gledati X Factor 2018 Free Live izvan Velike Britanije

Da sam znao da postoje VPN-ovi i pametni DNS proxyji, vjerojatno ne bih propustio finale sezone 8 X-Faktora. Nigdje nisam bio u Velikoj Britaniji i zasigurno sam tada proklinjao sreću jer je Little Mix, moj omiljeni bend za djevojke, pobijedio u toj sezoni.

U svakom slučaju, ono što želim reći je da jeste moguće gledati bilo koju verziju X-faktora, posebno X-Factor UK 2018 izvan Velike Britanije ako se pretplatite na bilo VPN ili pametni DNS. Ne, ovo nije šala. Sve što trebate učiniti je nastaviti čitati da biste saznali kako.

Stream X Factor 2017 Besplatno uživo izvan Velike Britanije

Kako gledati X Factor 2018 Free Live izvan Velike Britanije

Prijavite se za besplatni račun ITV-a izvan Velike Britanije

ITV je odgovorni televizijski kuća X-Faktora, a iako svi znamo da je to besplatan kanal, on zahtijeva od vas postaviti račun. Bez njega nećete moći strujati njegov sadržaj. Dakle, slijedite dolje navedene korake kako biste registrirali svoj besplatni račun za ITV bilo gdje izvan granica Ujedinjenog Kraljevstva.

 1. Idi na Web stranica ITV.
 2. Kliknite “Prijava”.
 3. Sada, odaberite “Prijavite se odmah”.
 4. Unesite osobne podatke traženo od vas.
 5. Za “poštanski broj”, upišite “WC1X 0AA” ali ne s citatima.
 6. Sada, označite “ITV okvir i uvjeti”.
 7. Kliknite “Spreman sam”.

Nakon toga dobit ćete e-poštu sa zahtjevom za potvrdu. Ne ustručavajte se kliknuti na vezu unutra jer je to vaše besplatni ITV račun čekat će. Ono što je preostalo pretplatite se na VPN ili Smart DNS.

Stream X Factor Season 15 Live Online putem VPN-a

Biti izvan Velike Britanije uskraćuje vam prednost pristupa ITV-u i streaming programima popularnim poput X-Faktora. Sve što ćete dobiti pri svom pokušaju pristupa je pogreška koja kaže: “Žao nam je. ITV Hub dostupan je samo gledateljima u Velikoj Britaniji. ” Ali, emigranti i obožavatelji u Australiji, Irskoj, Kanadi i SAD-u ne moraju se osjećati loše jer postoji način da X-Factor 2018 dobiju odakle su.

Proces u kojem ćete zaobići geo-pogrešku uključuje neke trikove. Koristite VPN – alat za cybersecurity– to mijenja vašu virtualnu lokaciju i tjera ITV da misli da ste u Velikoj Britaniji. Virtualna privatna mreža pokreće mrežu poslužitelja distribuirane po cijelom svijetu.

Bez obzira na koji se poslužitelj odlučite povezati, ovisi o mjestu na kojem želite sadržavati. Zadržavanje originalne IP adrese neće vas nigdje dovesti. Promjena u onaj koji odgovara poslužitelju u Velikoj Britaniji bit će odobriti pristup ITV-u. Spajanjem na britanski poslužitelj, to ćete moći deblokirati britanske usluge streaminga i kanala bez obzira gdje trenutno živite.

Koraci

Ovo sam učinio kad sam konačno dobio VPN pretplatu.

 1. Istražio sam i otkrio ExpressVPN biti najbolji VPN na tržištu.
 2. Dalje, ja pretplaćeni na usluge ExpressVPN.
 3. Imala sam aplikaciju koju sam morao preuzimanje datoteka.
 4. Ono što je uslijedilo bilo je stvaranje računa i prijava.
 5. Zatim, ja aktivirao aplikaciju i bio je iznenađujuće zadovoljan brojem poslužitelja na njima.
 6. I jazaložio se za britanski poslužitelj i povezao se s njim.
 7. Gumb se pozelenio i glasi “Povezano.” To mora značiti Sada imam IP adresu u Velikoj Britaniji.
 8. Jednom sam ugledao zeleno svjetlo, Išla sam na to web mjesto da provjerim radi li.
 9. To je sigurno učinio. Pogledaj me strujanje X-faktora izvan Velike Britanije.

Najbolji VPN za X-Factor 2018

Nećete otići daleko s VPN-om koji nije ExpressVPN. Pretplata na tog davatelja usluga znači da morate doći deblokirajte sve kanale u Velikoj Britaniji usprkos vašoj lokaciji u inozemstvu, uključujući BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 i naravno ITV Player.

Toplo preporučujem pretplatu ExpressVPN zbog svoje snažne mogućnosti deblokiranja i izvrsna usluga. njihov 30-dnevno jamstvo povrata novca natjerao me da se osjećam više opušteno i njihovo 24/7 korisnička podrška nije ostavio pitanje bez odgovora. Proširite svoje vidike i tako što ćete u ovoj tablici provjeriti ostale konkurente na tržištu. 

Kako gledati X Factor 2018 Free Live Online sa pametnim DNS-om

Dok je glavna funkcija VPN-a da biste zaštitili svoje podatke i šifrirali ih dok deblokira sadržaj, glavna funkcija Smart DNS-a je samo zaobići geo-ograničenja. Vaša IP adresa ostat će ista, što znači da će vaš identitet ostati izložen javnim gledateljima i trećim stranama.

Također, Smart DNS nema posao koji šifrira vaše podatke. U početku je bilo dizajniran da zaobiđe regionalna ograničenja i deblokira kanale koji nisu dostupni korisnicima. Promet preusmjerava preko određenih poslužitelja tako da dođete do deblokiranja željenog sadržaja. Evo kako možete koristiti Smart DNS za deblokiraj ITV i završiti streaming X Faktor 2018 besplatno na mreži:

 1. Pretplatite se na Unlocator i iskoristite besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. poslije, slijedite ove videozapise / upute za postavljanje za konfiguriranje Smart DNS-a.
 3. Provjeri sada ako možeš pristupite ITV-u posjetom web mjestu ili pokretanje aplikacije.
 4. Sada, prijava pomoću ITV računa.
 5. Stream X Factor 2018 bilo gdje da se nalazite.

Koristio sam Unlocator prije, i mogu li reći da je išlo savršeno. Moje otkriće Unlocatora nastalo je pokušajem i pogreškom. Bio je to jedini pametni DNS koji je istinit svojoj tvrdnji i to mi je dozvolio gledajte ITV izvan Velike Britanije. besplatno 7-dnevno probno razdoblje bilo mi je ugodnije jer mi je trebalo malo vremena da razmislim o pretplati jer nisam bio siguran u njegove mogućnosti.

Kako gledati X Factor 2018 Free Live Online – završiti

To je sve što trebate znati kako to učiniti emitirajte 15. sezonu X Faktora bilo gdje u svijetu. Britanska stvarnostna TV serija ostvarila je golemi uspjeh tijekom godina i osobno ne možemo čekati da počne nova sezona.

Koliko ste uzbuđeni? Da li ste pumpani do te mjere da ćete dobiti Pretplata na ExpressVPN? Javite nam što mislite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me