Kako koristiti VPN s PlayOnom

U današnjem svijetu toliko je sadržaja lako dostupno jednostavnim klikom na gumb. Sve dok ste povezani s Internetom, imate pristup filmovima, emisijama, dokumentarnim filmovima, serijama, glazbi i beskonačnom nizu informacija dostupnih u različitim formatima. Ljudima koji obično imaju vrlo prometan raspored, ponekad može biti teško držati se različitih vremena kada se objavljuju njihovi mediji. Uz ovakav problem, trebat će vam rješenje koje kontrolu vraća u vaše ruke.


Najbolji VPN za PlayOn

Kako koristiti VPN s PlayOnom

Što je PlayOn?

Pokrenut prvotno 2016. godine, PlayOn je više medijski poslužitelj temeljen na oblaku koji vam omogućuje snimanje sadržaja s vašeg omiljenog mjesta za streaming. Govorimo o sličnim značajkama Netflixa, HBO Nowa, Amazon Instant Video, Pluto TV, YouTubea i mnogih drugih. Ako se sav vaš sadržaj pohranjuje na jednom mjestu, stvari također čine puno praktičnijim. Pomoću aplikacije PlayOn moći ćete strujati svoj sadržaj i na ostalim uređajima za reprodukciju ili medijskim streamerima, poput Rokua, Smart TV-a, Chromecasta ili Amazon Fire TV-a. Sadržaj koji ste snimili može se gledati kad god želite, čak i ako nema internetske veze. Nadalje, također možete preskočiti oglase i ići izravno na svoje streaming.

PlayOn je definitivno osvojio puno srca s razinom praktičnosti koju pruža svojim korisnicima. To pruža jedan od najboljih načina upravljanja medijskom bibliotekom. Softver se može kupiti jednokratno, a to dodaje neizmjerno više drugih značajki koje vam usluga može pružiti.

PlayOn Apps i kompatibilnost

Za one koji brinu o kompatibilnosti, PlayOn ima dugačak popis podržanih uređaja i platformi. Tu su iOS, Kindle Fire, Xbox 360, Roku, Chromecast, Windows Phone 8, PS3, PS4, kao i Smart TV. Postupak postavljanja je također jednostavan i izravan, jer sve što trebate je stvoriti račun i uključiti i igrati.

Uz sve prednosti koje vam PlayOn donosi, jedno od pitanja zbog kojih ćete možda morati potražiti rješenje s kojim se bavite je geo ograničeni sadržaj. To su emisije i platforme kojima ne možete otključati ili pristupiti samo zbog svoje lokacije. Sve streaming platforme na koje ste pretplaćeni prikazuju samo sadržaj koji je dostupan za vašu regiju. Ako putujete ili se nalazite izvan SAD-a, Velike Britanije ili Europe, vjerojatno vam nedostaju sve dobre stvari. Postoji li način da dobijete pristup takvoj vrsti sadržaja iako ste u inozemstvu? Tamo je sigurno. Sve što trebate učiniti je prijaviti se putem VPN-a.

Korištenje PlayOna s VPN-om za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja

VPN ili virtualna privatna mreža usluga je koja vam omogućuje pristup čitavom mnoštvu geo-ograničenih sadržaja skrivanjem internetskog protokola ili IP adrese. Ovo je adresa koju vaš uređaj prijavi kad god se prijavite na određenu web lokaciju. Sadrži detalje kao što su vaša trenutna lokacija, a ponekad i vaš identitet. Za pristup sadržaju koji nije dostupan na vašoj lokaciji, morat ćete sakriti svoju IP adresu. VPN vam pomaže da to učinite povezivanjem sa poslužiteljima koji se nalaze na različitim lokacijama. Jednom kada se povežete s poslužiteljem sa sjedištem u SAD-u, moći ćete deblokirati željeni sadržaj jer će vam se pojaviti kao da ste zapravo tamo. 

Kako instalirati VPN na PlayOn

Čitav postupak postavljanja PlayOn VPN prilično je jasan. Sve ovisi o uređaju na kojem namjeravate koristiti PlayOn. Na primjer, ako trenutno koristite PlayOn na prijenosnom računalu, morate preuzeti i VPN na tom uređaju. Evo kako omogućiti VPN pomoću PlayOna:

  1. Prije svega, prijavite se kod davatelja VPN-a. Trenutno koristim ExpressVPN.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na isti uređaj na kojem obično koristite PlayOn. Android, PC, Mac, iOS, pa čak i FireStick imaju VPN programe.
  3. Sada pokrenite VPN aplikaciju i povežite se s VPN serverom. Područje VPN poslužitelja na koji se povezujete diktirat ćete kojim geografski ograničenim kanalima možete pristupiti, tj. Za američke kanale, povezati se s američkim VPN serverom.
  4. Na kraju, ostavite VPN aplikaciju u pozadini i otvorite svoju PlayOn aplikaciju.

U pogledu preporučenih VPN-ova koje možete koristiti s PlayOnom, predlažem da isprobate ExpressVPN. Omogućuju korisnicima da deblokiraju gotovo sve geoblokirane kanale vani. Oni također imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Tako da nema rizika da ih isprobate.

Najbolji VPN-ovi za PlayOn

Da biste osigurali pravu vrstu usluge koja će vam to olakšati, već smo sastavili popis najboljih VPN pružatelja usluga koje možete koristiti s PlayOnom. Pogledajte naš popis u nastavku.

1. ExpressVPN

Ako postoji jedna premium usluga za koju možemo jamčiti s potpunim povjerenjem, to nije ništa drugo nego ExpressVPN. Ova nagrađivana usluga temelji se na Britanskim Djevičanskim ostrvima i ima više od 2000 poslužitelja razbacanih u preko 90 zemalja. Davatelj nudi 256-bitnu AES enkripciju, što je dovoljno dobro da zaštiti vaše podatke & sakrijte to od davatelja internetskih usluga. Na taj način možete izbjeći bilo kakav oblik leptira dok struji. ExpressVPN također ima zakinute poslužitelje s kojima se možete povezati ako ste sa sjedištem u zemlji koja ne podržava VPN upotrebu.

Usluga u potpunosti podržava OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec i IKEv2 kao VPN protokole. Nakon pretplate imat ćete mogućnost istovremenog povezivanja do 3 uređaja. ExpressVPN je također poznat po svom vrhunskom timu za brigu o kupcima. U slučaju da naiđete na bilo kakav problem, ne biste se trebali ustručavati kontaktirati ih putem društvenih medija, razmjene poruka uživo, kupnje ulaznica ili čak i putem e-pošte. ExpressVPN također ima niz dodatnih značajki kao što su njegova sposobnost podijeljenog tunela, automatska sklopka za ubijanje, zaštita od propuštanja DNS-a i podrška Toru preko VPN-a. Za više uvida u to kako svi ovi zajedno rade kako bi omogućili pristojno iskustvo pregledavanja, pogledajte naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish jedna je od najboljih VPN usluga za PlayOn. Pružatelj ima više od 1500 poslužitelja u svojoj mreži; više nego dovoljno da vam bude dobro osigurano i dobro opskrbljeno. IPVanish također može podržati sve druge uređaje koje možda imate. Omogućuje do 10 više veza za svakog pojedinog pretplatnika. Sigurnost je također vodonepropusna, zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji.

IPVanish je poznat po velikim brzinama pregledavanja koje pruža. Stoga to stvarno dobro funkcionira s korisnicima koji žele strujati u HD-u jer ih to ne čini da čekaju prilično dugo. Nakon što se pretplatite, imat ćete pravo na neograničenu upotrebu propusne širine kao i nulta ograničenja u prebacivanju poslužitelja. Ovo je dodatak podršci koju usluga pruža za korisnike koji žele bujice. IPVanish obećava anonimnu bujicu i također nema ograničenja za dijeljenje datoteka P2P. Za više informacija o tome što ćete dobiti nakon pretplate pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Konačni ulazak u naš uži izbor je NordVPN. Ova usluga pakirana na značajke na koje se najbolje obratiti, posebno ako niste uvjereni u kvalitetu sigurnosti koju pružaju drugi davatelji usluga. Za početak, NordVPN svojim pretplatnicima nudi do 4000 poslužitelja. To znači da nikada neće imati situaciju da se njihovi poslužitelji pretrpe. Kapacitet do 6 simultanih veza također vam omogućava da zaštitite sve svoje uređaje.

NordVPN također ima neke sigurnosne značajke koje vjerojatno nećete naći kod drugih davatelja usluga. Jedna takva usluga je njezino dvostruko šifriranje. Uz uobičajenu 256-bitnu AES enkripciju, NordVPN vam omogućuje udvostručenje razine zaštite usmjeravanjem prometa kroz dva poslužitelja umjesto jednog. Pružatelj također čuva neželjene oglase i zlonamjerni softver putem svog vrhunskog Cybersec softvera. Pomoću NordVPN-a imat ćete i pun Tor preko VPN mogućnosti, internetsku sklopku za ubijanje, namjensku IP uslugu i potpunu zaštitu nad DNS propuštanjem. Ako sve ovo zvuči zanimljivo, pogledajte naš detaljniji pregled NordVPN-a i pogledajte što ovaj pružatelj može stvarno učiniti za vas.

Zaključak o korištenju PlayOna s VPN-om

PlayOn je doista bio izmjenjivač igara posebno za korisnike koji cijene da mogu bolje upravljati svojim sadržajem. Oni koji žele imati doista globalan odabir mjesta na kojem mogu provoditi svoju zabavu mogu stvari prebaciti pretplatom na VPN. Tri usluge koje smo ovdje opisali više su nego što mogu olakšati vašu vezu. Budući da svi imaju poslužitelje širom svijeta, garantiramo da ćete ostati razmaženi zbog izbora.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me