Kako kupiti igre jeftinije na mreži s VPN-om

Kako kupiti jeftinije igre na mreži na Steam, Blizzard ili Origin? Kao i svaka druga tehnologija, igra se također razvijala tijekom godina. Od odlaska u lokalnu trgovinu do kupnje videoigara za igranje igara na mreži, Internet je zaljubljenicima u igre olakšao igranje onako kako oni žele. Internet je također imao veliki utjecaj na razvoj i marketing igara. Većina igara koje se danas razvijaju odvijaju se putem interneta, što omogućuje igračima da se natječu s protivnicima iz bilo kojeg dijela svijeta. To je također dovelo do razvoja zajednica igara i potaknulo igre poput Overwatch-a, FIFA-e, League of Legends i još mnogo toga.
Kako kupiti igre jeftinije na mreži s VPN-om

Kako kupiti igre jeftinije na mreži s VPN-om

Kupovina za igre na mreži

Online kupovina danas je norma, čak i kod igara (nema ništa loše u uštedi novca ako ne morate toliko ići na benzinsku stanicu!). Ovih dana nitko ne odlazi u trgovinu da kupi fizičku kopiju igre, a ne kada je svaka zadnja igra dostupna za kupnju na mreži. Postoji nekoliko popularnih prodavaonica igara koje imaju najnovije igre u prodaji, a Steam je među njima najpoznatiji.

Baš kao što gledate filmove i emitirate TV emisije na mreži, igranje i danas se uglavnom temelji na Internetu. Kad god je nova igra na prodaju, možete je kupiti na mreži uz nekoliko jednostavnih klikova.

Ali igre nisu jeftine. Što je igra popularnija, to joj je viša cijena. Video igre su četiri puta skuplje od filmova, iz jednostavnog razloga što im je potrebno dugo i puno više truda da se razviju. Igra može potrajati godinama zbog složene tehnologije koja je uključena.

Čitati: Najbolji VPN za igre

Što je igrački doživljaj uronjeniji, to se dulje treba razvijati i više novca košta. Neke od najskupljih igara u povijesti zahtijevale su milijune dolara za razvoj, što je gubitak novca ako nema supstanci poput Star Wars The Last Jedi ili mnogih neobičnih aspekata kao što je bio s filmom 22 Jumpstreet (stavljanje losiona na svaki drugo?). Iako igrači ne moraju platiti milione dolara za kupnju igre, očekujte barem nekoliko stotina dolara.

Neke od najskupljih igara koje se ikad prodaju uključuju E.T .: Extra-Terrestrial za oko 1.500 USD; Super Copa, koji košta negdje između 400 i 6.900 dolara; Atlantis II, koji se kretao između 5000 i 7000 USD; i prijelaz preko Crvenog mora, koji je koštao nevjerojatnih 14 000 USD.

Rijetke su igre koje koštaju bogatstvo, ali više nisu dostupne, dok se filmovi pretvaraju u videoigre, a omiljeni likovi poput Deadpoola, Wolverinea i Wonder Woman rješavaju probleme i pobjeđuju zlikovce.

Za igranje igara također vam je potreban snažan i robustan uređaj. Vaš učenički netbook ili proračunski pametni telefon nije sposoban za igranje većine igara, tako da trebate uložiti u moćan uređaj velike težine.

Cijene videoigara razlikuju se od zemlje do zemlje. Ako se nalazite u razvijenim zemljama poput SAD-a ili Velike Britanije, morate platiti višu cijenu od onih u zemljama u razvoju, poput Meksika ili Indije. To se također odnosi i na kupnje u igri. Ljubitelji igara će znati da se neke igre jednostavno ne mogu igrati bez kupnje u igri (poput dodatnog oružja, života ili poteza), pa boli džep kad morate potrošiti puno.

Cijene nisu iste u svakoj zemlji. Ako slučajno znate cijenu određene igre u Aziji, udarit ćete glavom i zapitati se zašto morate platiti više u SAD-u.

Kako kupiti igre jeftinije s VPN-om

Sigurno ste čuli da možete smanjiti cijene avionskih karata uz pomoć virtualne privatne mreže. Isto se odnosi na igre i kupovinu u igri. Pomoću VPN-a možete promijeniti svoju IP adresu ili lokaciju u regije s nižom cijenom za kupnju u igri.

Nekoliko ljudi već koristi VPN za snižene cijene letova ili kupuje po nižoj cijeni. Česti letači mogu uštedjeti mnogo novca odabirom lokacije na kojem su letovi jeftini. Isto se može učiniti i za igre.

Kad odaberete web mjesto poput Steam-a za kupnju igara na mreži ili kupnje u igri, VPN vam omogućuje promjenu IP adrese povezivanjem na poslužitelj u regiji u kojoj je cijena jeftina. Možete nastaviti mijenjati poslužitelje dok ne pronađete najnižu cijenu. Uz pomoć VPN-a možete pronaći i igre koje nisu dostupne u vašoj zemlji. Slijedite ove korake za kupnju jeftinijih igara na mreži:

  1. Prije svega, morate se prijaviti kod pružatelja VPN usluga. ExpressVPN toplo se preporučuje
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se.
  4. Sada se povežite s VPN serverom u regiji u kojoj je igra koju želite kupiti jeftinija. Meksiko i Indija su dobre oklade.
  5. Na kraju, prijeđite na web mjesto na kojem želite kupiti igru ​​s interneta. Sretna ušteda!

Kvalitete VPN-a

VPN se uglavnom koristi za zaštitu podataka i internetsku sigurnost. Preusmjeravanjem prometa kroz šifrirani tunel, VPN skriva vašu IP adresu i čuva vaše podatke.

No, za maksimalnu sigurnost i najveći broj poslužitelja uvijek koristite plaćeni VPN. Izvanredni VPN-ovi uvijek dolaze po cijeni i nude najbolju uslugu. Jednom kada pronađete načine kupnje igara s nižim cijenama s VPN-om, vaše igranje više nikada neće biti isto.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me