Kako otkazati pretplatu na ExpressVPN i dobiti povrat novca

ExpressVPN je jedna od najpouzdanijih usluga na svijetu. Ovaj pružatelj VPN-a nudi vam sigurnost, privatnost i zadivljujuću brzinu tako da možete imati potpuno novo internetsko iskustvo. Međutim, dolazi vrijeme kada VPN više nije potreban. Bez obzira jeste li zadovoljni onim što nudi ili jednostavno zato što vam više ne treba. Bez obzira na razlog, trebali biste znati kako otkazati pretplatu na ExpressVPN. Ovaj će vam vodič pokazati kako to točno učiniti. Započnimo.


Kako otkazati pretplatu na ExpressVPN

Kako otkazati pretplatu na ExpressVPN

Kako otkazati ExpressVPN pretplatu

Prije nego što išta učinite, ExpressVPN je jedan od najboljih VPN pružatelja usluga na svijetu. Prije odluke morate dvaput razmisliti. Ako imate nekih tehničkih problema, razgovarajte s njihovim timom za podršku, oni će vam moći pomoći u rješavanju problema.

Međutim, ako ste i dalje skloni otkazivanju pretplate ExpressVPN, trebat će vam nekoliko minuta da je povučete. Deaktiviranje računa jednako je naprijed kao što želite. Nekoliko koraka morate poduzeti prije službenog otkazivanja. Evo što trebate učiniti:

 1. Prvo idite na Službena web stranica ExpressVPN-a i odaberite Moj račun.ExpressVPN Moj račun
 2. Prijavite se svojim ExpressVPN računom.Prijavite se na ExpressVPN
 3. Nakon prijave, prijeđite na postavke pretplate.Postavke pretplate
 4. Sada ćete vidjeti Isključi automatsku obnovu u donjem lijevom dijelu prozora. Kliknite to.Otkaži automatsku obnovu
 5. Od vas će se tražiti da potvrdite. Ponovno kliknite na Uključivanje automatskog obnavljanja.
 6. Ova će se poruka pojaviti nakon što potvrdite otkaz.Potvrdite otkaz
 7. Automatska obnova je otkazana.
 8. Sada se morate obratiti korisničkoj službi i reći im da trebate otkazati pretplatu.Otkaži podršku za pretplatu
 9. Ako ste novi, član podrške reći će da će vam se novac vratiti u roku od 5-7 radnih dana. To je jedino ako niste navršili rok od 30 dana.
 10. Vaš je račun deaktiviran. Međutim, ako čekate povrat novca, dobit ćete adresu e-pošte da potvrdimo da se vraća na vaš račun.

Gubim li svoj novac?

To nije slučaj ako ste novi u ExpressVPN-u. Po novom mislim da nisam prešao jednomjesečno jamstvo povrata novca Ako otkažete pretplatu u roku od 30 dana od prijave na poslužitelje, ostvarujete pravo na povrat novca. Ne brinite, kada razgovarate sa korisničkom podrškom i odgovorite na nekoliko pitanja o tome zašto deaktivirate svoj račun, primit ćete svoj novac u roku od 7 dana.

Nezadovoljstvo proizvodom jedan je od glavnih razloga gubitka interesa. No ako ste korisnik iOS-a, ne morate platiti za testiranje značajki ExpressVPN-a. Ako radite na iPhoneu ili iPadu, imat ćete privilegiju besplatno isprobati njihovu uslugu kad i vi nabavite besplatnu probnu verziju ExpressVPN-a od 7 dana. Odlična je prilika da uzmete VPN davatelja na probnu vožnju prije nego što se odlučite uložiti u to ili ne.

U redu, otkazano – što slijedi?

Sigurno ne želite da vaš uređaj bude izložen kada idete na mrežu. Ako niste bili zadovoljni onim što je ExpressVPN mogao ponuditi, možete potražiti druge davatelje VPN koji će zauzeti njegovo mjesto. Međutim, zadatak nije tako lak, jer nisu svi VPN-ovi vani pouzdani za ulaganje. Zato sam nastavio i nabavio vam 3 druge najbolje alternative ExpressVPN provjeriti. Evo ih:

NordVPN

NordVPN obećava svojim korisnicima dobro zaokruženu uslugu. Korisnici se mogu u potpunosti osloniti na jamstvo nulte evidencije bez obzira u kojoj se zemlji nalaze. Osim toga, smatrat ćete da je mreža poslužitelja NordVPN veća od mreže ExpressVPN. Doslovno možete dodirnuti više od 5000 poslužitelja smještenih u više od 60 zemalja. 

Također ima dvostruki VPN protokol, koji svoje podatke usmjerava dva puta kroz svoje poslužitelje umjesto jedanput. Ovo udvostručuje šifriranje na vašem prometu, što ga čini puno sigurnijim nego što je bilo prije. NordVPN ima i vlastiti DNS proxy koji vam omogućava pristup stotinama kanala širom svijeta. Ako želite znati više, pogledajte naše NordVPN pregled.

BulletVPN

BulletVPN više se fokusira na pouzdanu sigurnost sa 256-bitnom AES enkripcijom. Otkrićete da njihova mreža poslužitelja nije toliko velika u usporedbi s ExpressVPN-om. Međutim, poslužitelji su strateški na visoko traženim mjestima kao što su SAD i Velika Britanija, kao i s više od 30 drugih lokacija.

BulletVPN također nudi široku lepezu VPN protokola za svoje korisnike na izbor, a uključuju OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP. Ustanovit ćete da ovaj novi VPN vrijedi vašeg vremena ako ga provjerite. Da biste saznali više, prođite kroz naše Pregled BulletVPN-a.

SurfShark

VPN industrija je u posljednje vrijeme bila svjedokom SurfShark. Ovaj pridošlica ubija ljestvice otkad je ugledao svjetlo na VPN tržištu. Prvo što bi moglo privući vašu pažnju jest da nudi neograničen raspon veze kada je riječ o uređajima. To znači da možete podijeliti svoju VPN vezu s prijateljima, obitelji, čak i susjedima pod jednim računom.

Što se tiče poslužitelja, britanski davatelj sa Virgin Virgin Islanda ima više od 800 poslužitelja u svom djelokrugu. Sigurnosno, ima podršku za OpenVPN i IKEv2 VPN protokole. 

Još jedna značajna značajka koju korisnici mogu uživati ​​je CleanWeb koji blokira zlonamjerne veze, oglase i tragače. Štoviše, davatelj omogućuje neograničenu propusnost i prebacivanje poslužitelja. Po mom mišljenju, to je sjajna ExpressVPN alternativa. Pogledajte ovo SurfShark pregled i pogledajte o čemu pričam.

Kako otkazati pretplatu na ExpressVPN

Poslije tebe pretplatite se na ExpressVPN, primijetit ćete puno stvari koje možda nisu ispunile vaša očekivanja. Zato ste skloni deaktivirati svoj račun nakon nekog vremena. No ExpressVPN je i dalje jedan od najboljih VPN pružatelja usluga. Ako se odjavite na njihovu uslugu, to ne znači da nije dobar. Naprotiv, i dalje koristim VPN i potpuno sam zadovoljan. To ovisi o perspektivi svakog korisnika.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map