Kako popraviti deblokiranje-US Netflix proxy error lako

Netflix je vodio “rat” na Smart DNS proxy uslugama i Odblokiraj SAD-a jedan je od pogođenih. Unblock-US, zajedno s ostalim Smart DNS proxy uslugama to pokušavaju popraviti zloglasni Pogreška proxyja Netflix, kako bi korisnici mogli započeti svoje redovne mrežne aktivnosti. Pružatelj pametnih DNS-ova Unblock-Us tražio je načine kako zaobići zabranu proxyja za Netflix, međutim, korisnici su ga i dalje primali poruka o pogrešci prilikom pokušaja pristupa Netflix US.


Korisnici mogu do Otključavanja u SAD-u pronaći trajni popravak zaobići Pogreška proxyja Netflix poruka još jednom zahvaljujući rješenjima koja sam pronašao. Isprobao sam mnoge metode za deblokiranje američkog Netflixa izvan SAD-a. ExpressVPN i Unlocator dokazali su se kao najpouzdanija rješenja mijenjajući regiju Netflix u SAD.

Otključaj-US Netflix proxy greška - kako popraviti VPN alternativa

Otključaj-US Netflix proxy greška – kako popraviti VPN alternativa

Greška proxyja Netflix 

VPN i Smart DNS proksiji dugo su bili najpouzdanije metode zaobilazeći regionalna ograničenja i deblokiranje kanala koji su obično blokirani u vašoj zemlji. Mnogi su kanali za strujanje koji su ograničeni na geo pokušali za blokiranje VPN i Smart DNS usluga s različitim stupnjevima uspjeha. Godine 2016. Netflix je objavio da će ograničiti upotrebu VPN ili Smart DNS proxyja da bi promijenio Netflix regije, navodeći:

“Oni koji koriste proxyje i deblokade moći će pristupiti usluzi samo u zemlji u kojoj se trenutno nalaze.”

Mogli biste pristupiti i strujati svoje lokalne Netflix regije. Ako pokušate bilo što drugačije, naići ćete na sljedeće Pogreška proxyja Netflix poruka:

“Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. ”

Mnoge VPN / Smart DNS usluge nisu uspjele zaobilazeći ili ispravljanje pogreške za njihove korisnike zbog nove politike Netflixa. Mogu potvrditi * postojanje metode koja može Odblokiraj i strujte američki Netflix bilo gdje izvan Amerike. Ovaj radeći Netflix VPN je ExpressVPN.

* Od 20. svibnja 2019. godine.

Odblokiraj grešku proxy-a za Netflix proxy – popravite VPN-om

Hoće li Unblock-US ili druge Smart DNS proxy usluge moći pronaći trajno ispravljanje za proxy pogrešku, još nije identificirano. Netflix ozbiljno razmišlja o svom sprečavanju proxyja. Blokiranje VPN-a drugačija je priča. VPN davatelji djeluju drugačije u usporedbi sa Smart DNS proxyjima. Uz Smart DNS, Netflix je teže otkriti upotrebljavate li VPN ili ne.

 • Upotrijebio sam novu “politiku” Netflixa protiv Smart DNS proxyja i VPN usluga ExpressVPN do deblokirajte i gledajte američki Netflix izvan SAD-a.
 • Spajanje na američki VPN poslužitelj deblokira sve američke kanale istovremeno. Pogledajte američke Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu ili ABC Go s jednom VPN konfiguracijom.
 • Uz to vam VPN omogućava zaobići geografske blokove. Također obavlja i VPN potpunu enkripciju prometa, štiteći vaše mrežne aktivnosti od potencijalnih prisluškivača.
 • Na VPN-ove, za razliku od Smart DNS proxy-a, to ne utječe DNS otmica i transparentni punomoćnici.

ExpressVPN ponude 30 dana povrat novca u kojem možete dobiti svoj novac za slučaj da niste bili sretni. Kako sada stvari stoje, ne morate se spustiti tim putem jer pružatelj usluga i dalje pokazuje svoje mogućnosti deblokiranja američkog Netflixa.

Kako dobiti američki Netflix u inozemstvu s VPN-om

Ispod su koraci koje trebate slijediti za deblokiranje Netflix US-a u inozemstvu.

 1. Pretplatite se na davatelja VPN usluga koju možete preuzeti s bilo kojeg uređaja.
 2. Nakon što stvorite VPN račun, prijavite se da biste aktivirali aplikaciju.
 3. Potražite američki VPN poslužitelj.
 4. Spojite se na taj američki poslužitelj.
 5. Sad možete pokušajte posjetiti Netflixovu web stranicu ili aplikaciju.
 6. Ako uspije, moći ćete strujati američki sadržaj Netflixa.

Najbolji VPN

Ako želite dobru priliku za deblokiranje Netflix US-a, bolje se prijavite ExpressVPN. Ovim VPN-om znate da ćete osigurati deblokadu američkog Netflixa u inozemstvu. Ono što je zanimljivo za ExpressVPN je da je to korisnicima nudi Smart DNS proxy kompatibilne s velikim brojem uređaja PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV i usmjerivači. Imati takvu mogućnost je bitno jer nijedan od ovih uređaja nema VPN klijente, što znači da na njih ne možete izravno instalirati VPN.

Otkrivanje – rješenje Netflixove greške u SAD-u – pametno rješenje DNS proxyja

Ako imate Problemi s pogreškom proxy proxyja Netflix s Unblock-Us, možete koristiti druge Smart DNS usluge.

Nedavno sam ih puno testirao. Trenutno mogu promijenite svoju Netflix regiju u SAD pomoću Unlocatora. Možete se besplatno prijaviti pomoću Unlocatora. probno razdoblje je sedam dana, što vam daje više nego dovoljno vremena za testiranje njihove usluge.

 • Pametni DNS proxy je kompatibilan je s većinom uređaja za streaming. Zaobiđite pogrešku proxyja na uređajima iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac ili Roku.
 • Vas ne moraju mijenjati mrežne postavke kad god želite gledati streaming kanal iz druge regije.
 • Nema šifriranja internetskog prometa niti promjene IP adrese nisu uključene pri korištenju Smart DNS-a.

Dakle, dajte Unlocator pokušajte ako želite nastaviti deblokiranje američkog Netflixa izvan SAD-a. Ovaj postupak prijave ne treba kreditnu karticu.

Kako riješiti Netflix proxy grešku za deblokiranje u SAD-u – koristite VPN alternativu

Unblock-US bi na kraju mogao pronaći a fiksno rješenje za Netflix Proxy Error. U međuvremenu se možete prebaciti na a VPN ili Pametni DNS proxy do izmijenite svoju Netflix regiju i promijenite ga tako da odgovara onom u SAD-u.

Nakon što ovo pročitate, koje rješenje vidite da koristite? Sada, u slučaju da ste isprobali bilo koje od njih, podijelite u odjeljku s komentarima ispod kako vam je korisna bila metoda – koju ste koristili.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map