Kako popraviti Hotstar VPN otkriven pogrešku

Sve više i više kanala za strujanje koristi pristup VPN-a kao crne liste kao način da minimalizira kršenja autorskih prava. Mnogi indijski emigranti prijavili su VPN pogreške prilikom pokušaja pristupa Hotstaru iz inozemstva i to je ono zbog čega smo ovdje. Saznajte kako možete popraviti otkrivenu grešku Hotstar VPN-a u vodiču u nastavku.


Kako popraviti Hotstar VPN otkriven pogrešku

Kako popraviti Hotstar VPN otkriven pogrešku

Zašto dobivam Hotstar VPN grešku?

Mnogo platformi za streaming blokira pristup njihovim uslugama, a Hotstar nije iznimka. Gigant za strujanje odredio je geo-ograničenja kako bi udovoljili zahtjevima proizvođača sadržaja, umanjila kršenja autorskih prava i izbjegla piratstvo sadržaja. Iz svih ovih razloga vidjet ćete sljedeću poruku o pogrešci “Sadržaj nije dostupan. Sadržaj trenutno nije dostupan u vašoj regiji.”

Alternativno, možda će vam se prikazati ovaj “Uh-oh, ne možemo reproducirati zbog geografskih ograničenja”.

Svi koji pokušaju pristupiti Hotstaru iz inozemstva bit će blokirani. Osim ako nas on / ona ne učini elf pružateljem VPN usluga. Zajamčeno je da VPN zaobilazi ograničenja koja su nametnuta Hotstaru, omogućavajući korisnicima pristup njegovim uslugama bez obzira na okolnosti. Malo su ovi međunarodni korisnici znali da čak i sa VPN-om mogu naići na još jednu poruku o pogrešci koja glasi: “Čini se da koristite deblokirani ili proxy. Isključite ove usluge i pokušajte ponovo. Ako ovo i dalje vidite nakon isključivanja proxyja, obratite nam se na [email protected]. “

Otkrivena VPN pogreška Hotstar-a

Otkrivena VPN pogreška Hotstar-a

Kako Hotstar zna da koristim VPN?

Očigledno je da je Hotstar započeo crnu listu VPN IP adresa baš poput BBC iPlayer i Sky Go. To znači da čak i ako ste spojeni na VPN, možda ćete i dalje primati gore navedene poruke o pogrešci. Međutim, to ne znači da vaš VPN ne radi, jest.

Čini se da se povezujete s internetom kao da ste u Indiji, ali VPN jednostavno ne radi s Hotstarom. Spajanje na drugi VPN poslužitelj u Indiji mogao bi pomoći u rješavanju problema. No, ako to ne bude, možda biste trebali započeti tražiti novog davatelja VPN usluga. Pogledajmo najbolje VPN usluge koji rade s Hotstarom.

Najbolji VPN za Hotstar

Postoji mnogo VPN-a koji obećavaju izvrsnu uslugu i zajamčene rezultate, ali vrlo malo njih ispunjava svoje zahtjeve. Da biste deblokirali glavne usluge strujanja poput Hotstarea, potreban vam je vrhunski VPN usluga. Nakon pažljivih pregleda i ispitivanja, zaključili smo da  ExpressVPN je najbolja VPN usluga s kojom možete pobijediti regionalna ograničenja. Pogledajte neke od najvažnijih značajki ovog pružatelja usluga:

 • Deblokira inozemni sadržaj uspješno
 • Pruža softver jednostavan za korištenje za uređaje koji rade na Androidu, Linuxu, Windows-u, Mac-u i iOS-u
 • Nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Omogućuje do 3 istodobne VPN veze
 • Nudi 24/7 korisničku podršku

Ako ste i dalje na ogradi trebate li se pretplatiti na ExpressVPN ili ne, provjerite donju tablicu.

Smart DNS alternativa

Smart DNS proxy opcija je koju ne smijete zanemariti ako VPN ne pogađa vaše fancy. Povezivanje s pametnim DNS-om omogućuje vam da deblokirate geografski ograničene web lokacije iz cijelog svijeta. Ovaj davatelj kompatibilan je s gotovo svim uređajima za strujanje vani. Hotstar možete strujati na iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV i Xbox. Evo nekih informacija o pametnom DNS-u:

 • Pametni DNS ne mijenja vašu IP adresu.
 • Ovaj davatelj ne šifrira vaš internetski promet.
 • Smart DNS ne postiže anonimnost.
 • Ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica, tada Smart DNS vjerojatno neće dobro raditi za vas.

Ako želite isprobati Smart DNS, predlažemo vam da preuzmete Unlocator za okretanje. Tvrtka nudi besplatno 7-dnevno probno razdoblje i podršku za deblokiranje glavnih platformi.

Po čemu je Hotstar tako poseban?

Već smo ustanovili da je Hotstar najpopularnija usluga struje u cijeloj Indiji. Zapravo, postaju gotovo nužne potrebe za indijanskim prognanicima koji žive u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi ili bilo gdje diljem svijeta. Razlozi zbog kojih bismo željeli deblokirati Hotstar i ukloniti strašnu grešku su mnogi. Govorimo o usluzi koja ima potencijal nadmetati se protiv Netflixa, Hulua i BBC iPlayera.

Iako su glavni fokus Hotstara bollywoodski filmovi i indijske TV emisije, on ima raznovrstan sadržaj koji nudi svojim gledateljima, poput Game of Thrones. Ako ste i ljubitelj sporta koji se ne nalazi blizu indijskih granica, u Hotstaru ćete pronaći uslugu koja ispunjava vaša sportska očekivanja. Nogomet, tenis, kriket, kabaddi, hokej, formula 1 neki su od događaja koje možete uživo prenositi s Hotstara.

Dodatni korisni savjeti

Ako iz nekog razloga ne pristupite Hotstaru, a usluga i dalje ne radi za vas, možete isprobati ove jednostavne načine za implementaciju:

 • U slučaju da koristite VPN, pokušajte povezati se s drugim VPN poslužiteljem. Ponekad Hotstar blokira nekoliko VPN IP adresa.
 • Ako pokušavate gledati Hotstar na PC-u ili Mac-u, prebacite web-preglednik koji koristite. Koristite Chrome, FireFox, Edge ili Safari.
 • Obratite se svom timu za podršku VPN-a i pitajte mogu li vam pomoći zaobići Hotstar zabranu.
 • Bilo bi dobro da razmislite o prijavi kod drugog davatelja VPN usluga ako sve drugo ne uspije.

Fix Hotstar VPN otkrivena pogreška – zaključak

Isprobajte VPN-ove koje smo naveli u članku iznad. Ako i dalje ne rade s Hotstarom, možda ćete morati kopati dalje i pribjeći planu B. Obavijestite nas ostavljajući komentar ispod kako vam je ovaj vodič bio od pomoći. U slučaju da ste svjesni bilo kojeg VPN-a koji zapravo ne radi s Hotstarom, molim vas, uspravite nas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me