Kako promijeniti regiju trgovine Google Play u 2020. godini

Kako promijeniti regiju trgovine Google Play u 2019. godini

Kako promijeniti regiju trgovine Google Play u 2020. godini

 • Regija Google Playa – VPN Uvod
 • Promijenite regiju Google Play na Androidu
 • Prebacite državu Google Play na PC / Mac
 • Najbolji VPN za promjenu regije Play Store – cjelovita recenzija
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Prednosti promjene regije Google Store-a
 • Američka regija Play Store
 • Kako prebaciti regiju Google Play-a – zaključak

Kako promijeniti Google Play regiju bez korijena – VPN

Ponekad dobijete sljedeću poruku o pogrešci “Ova aplikacija nije kompatibilna s bilo kojim vašim uređajem”. Google utvrđuje vašu regiju prodavaonice Google Play gledanjem vaše IP adrese. To znači da možete prebaciti svoju regiju prodavaonice Google Play tako što ćete prebaciti svoju IP adresu. VPN dopušta vam da to učinite. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android uređaj. Odaberite VPN poslužitelj u regiji koju želite deblokirati. Uživajte u novim aplikacijama, igrama, filmovima i TV emisijama.

 • Promjena vaše IP adrese u US putem VPN-a također deblokira ekskluzivne američke aplikacije poput Pokemon Go, Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus, FXNow, WWE Network, CBS All Access, Sling TV, i još mnogo toga.
 • VPN kriptira sav vaš promet. Web stranice i hakeri neće moći preskakati na vas kad koristite sigurnu VPN vezu.
 • VPN aplikacije dostupne su za Android pametne telefone, tablete, Windows PC, iPhone, iPad i Mac.
 • Ove aplikacije čine instaliranje VPN-a prilično jednostavnim.
 • Bilo da posjedujete a Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC, LG, Motorola, ili Huawei, možete koristiti iste postupke za promjenu regije Google Play Store.

Provjerite je li VPN usluga s kojim se prijavljujete ima velik broj VPN poslužitelja širom svijeta. Sljedeći VPN pružatelji usluga najbolji su koje sam dosad testirao. Ako koristite svoje Android uređaje u sustavu javna mjesta kao što su zračne luke, hoteli, bolnice ili restoran, pomoću a VPN također je vrlo važno. VPN dopušta vam da kriptirajte svoj promet kada koristite internetsku mobilnu vezu kao i kad ste povezani na javnu WiFi žarišnu točku. Nikad ne podcjenjujte svoje privatnost na mreži! Ovdje je popis najbolje VPN aplikacije u Google Play Storeu.

Kako promijeniti Google Play regiju na Androidu – korak po korak

Slijedite ove korake za promjenu zemlje trgovine Google Play pomoću VPN-a:

 1. Instalirajte VPN aplikaciju koju vam je pružio VPN usluga na vašem Android uređaju.
 2. Odaberite VPN poslužitelj u zemlji koju želite (Velika Britanija, SAD, Kanada, Španjolska itd.)
 3. Uspostavite VPN vezu.
 4. Na svom Android uređaju idite na Postavke -> Aplikacije.
 5. Potražite aplikaciju Trgovina Google Play.
 6. Kliknite na njega.
 7. Pritisnite “Prisiljava zaustavljanje”.
 8. Dok je tamo, kliknite na pohranu i očistite predmemoriju i podatke.
 9. Izlaz iz postavki.
 10. Ponovno pokrenite aplikaciju Trgovina Google Play.
 11. Primijetit ćete da se valuta u Trgovini Play promijenila ovisno o poslužitelju na koji ste povezani.
 12. Na kraju uživajte u drugoj regiji / zemlji.

Prebacite Google Play zemlju na SAD / UK – alternativna metoda preglednika PC / Mac

Ako vam gore navedeni koraci iz bilo kojeg razloga ne djeluju, pokušajte umjesto ove alternativne metode promijeniti svoju državu Play Store.

 1. Umjesto postavljanja američke VPN veze izravno na Android uređaju, umjesto toga možete postaviti VPN na PC / Mac.
 2. Zatim, spojite se na američki VPN poslužitelj.
 3. Prijeđite na Google Play Store koristeći svoj PC / Mac preglednik.
 4. Traziti Američka aplikacija za Android koju želite instalirati.
 5. Kliknite “Instaliraj” i na padajućem izborniku odaberite Android uređaj.
 6. Postupak instalacije započet će na vašem Android pametnom telefonu ili tabletu.

Najbolji VPN za promjenu regije Google Store-a

Postoji na stotine VPN-a koje možete izabrati, ali ne mogu vam zapravo svi ponuditi ono što vam treba. Zbog toga sam ga preuzeo i pregledao 4 najpopularnije VPN-ove koje koristim za Google Play. Evo ih:

ExpressVPN

ExpressVPN naš će naslov biti danas s obzirom da je jedan od najboljih pružatelja usluga u ovoj industriji. Korisnicima pruža zaštitu na visokoj razini i privatnost. Da ne spominjemo da jamči zaobići regionalna ograničenja. ExpressVPN ima sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima i ima više od 200.000 IP adresa koje pruža njegova mreža 2000+ poslužitelja. Vaši će podaci uvijek biti zaštićeni vojnim šifriranjem pomoću 256-bitnog AES-a.

Moći ćete imati koristi od VPN veze na 5 simultanih uređaja. Nadalje, možete komunicirati sa njihovim timom za podršku u bilo koje doba dana. Na raspolaganju su 24 sata dnevno i odgovoriti na sva vaša pitanja. ExpressVPN također ima dodatne značajke kao što su DNS zaštita od curenja i automatski prekidač za Internet Kill. Ako želite znati više, dajte naše ExpressVPN pregled brzi potez.

NordVPN

NordVPN ističe se kada je riječ o njegovoj poslužiteljskoj mreži i sigurnosnim značajkama koje nudi. Počnimo s mrežom poslužitelja od 5000+ poslužitelja u 62 zemlje. Ako vam to ne pomogne zaobići regionalna ograničenja, ne znam što ću. Možda bi to mogao biti SmartPlay? NordVPN-ov vlastiti Smart DNS proxy.

NordVPN primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju. Također ima dvostruki VPN protokol, koji svoje podatke usmjerava dva puta kroz svoje poslužitelje umjesto jedanput. To znači da dobijete dvostruko šifriranje, ali uz još sporiju brzinu. Postoje poslužitelji optimizirani za strujanje, torente, skupno preuzimanje ili igranje igara na mreži. I na kraju, NordVPN omogućuje 6 istodobnih uređaja za razmjenu VPN veze. Želite više? Pogledajte naše NordVPN pregled.

BulletVPN

Iako je relativno nova u industriji, BulletVPN stoji visok kako bi svojim korisnicima pružio pouzdanu sigurnost kroz 256-bitnu AES enkripciju. Ne baš velika mreža poslužitelja u usporedbi s ostalim na našoj listi, ali ipak, ona ih ima strateški raštrkanih po svijetu. Birate između 52 i više poslužitelja u 31 zemlji, što je još uvijek dobar broj za novi VPN.

Za one koji bi tek trebali pristupiti geografski ograničenim uslugama, pružatelj u svoju ponudu uključuje i Smart DNS. Usput, BulletVPN jedan je od rijetkih VPN davatelja koji zapravo može deblokirati Netflix izvan SAD-a. Sigurnosno, oni uključuju OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP i imaju aplikacije za većinu operativnih sustava vani. Za više informacija, pregledajte naše Pregled BulletVPN-a.

SurfShark

Posljednje, ali ne najmanje bitno, imamo VPN koji se diže u industriji. Što god koristili, siguran sam da razmišljate o prebacivanju na ovaj. Prvo, nudi neograničene istovremene veze i mrežu od 800 poslužitelja ukupno. Uz to, ima podršku za OpenVPN i IKEv2 VPN protokole, kao i potpunu DNS zaštitu od propuštanja. Sjetite se dvostrukog VPN-a s Nordom, ovaj ga zove Multihop.

SurfShark nudi uredne značajke koje korisnici mogu uživati, poput CleanWeb-a, koji blokira zlonamjerne veze, oglase i tragače. Želite li provjeriti više o ovom VPN pružatelju? Pročitajte naše SurfShark pregled.

Prednosti promjene regije

Google Play sadrži različite aplikacije iz različitih regija. Moći ćete vidjeti što vam omogućava vaša IP adresa. Promjena regije može vam puno pomoći. Evo zašto:

Aplikacije za blokirane regije pristupa: Možete doslovno dodirnuti novu biblioteku sadržaja ako promijenite zemlju trgovine. Recimo da živite u Velikoj Britaniji i želite preuzeti Microsoft Cortana. Žao mi je prijatelja, ali umjesto toga dobit ćete ovu poruku: “Ovaj predmet nije dostupan u vašoj zemlji.”Pogreška Google Playa

Nakon što se povežete s VPN poslužiteljem u SAD-u i promijenite regiju, moći ćete preuzeti aplikaciju gdje god se nalazili.

Pozovite bolje cijene: Svaka regija također ima različitu cijenu robe. Ako na Google Playu pronađete aplikaciju koja je skupa, pokušajte se povezati s drugim poslužiteljem i provjerite možete li je nabaviti za jeftiniju vrijednost. To ćete moći povući na kraju.

Najbolji filmovi dostupni u američkoj Trgovini Play

Evo mojih najboljih odabira onoga što je sada dostupno u knjižnici trgovine. Provjerite gdje god bili.

 • staklo
 • Bumbar
 • Spider-man u Spiderverse
 • Osvetnički beskonačni rat
 • Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda
 • Klinac koji bi bio kralj
 • Aquaman
 • Film Lego
 • Holmes & Watson
 • replike
 • Spokoj
 • Igra prijestolja
 • Bolje nazovite Saula
 • Crna lista
 • Bljesak
 • Grey’s Anatomy
 • Dragonball Super: Broly
 • Otrov

Kako prebaciti državu Google Play

Gore opisana metoda isprobana je na različitim Android uređajima. Ako se i dalje suočite sa problemima pomoću VPN-a za promjenu regije Google Play Store, molimo kontaktirajte nas ostavljajući komentar u nastavku.

Uštedjeti

Uštedjeti

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me