Kako sakriti IP adresu na iPadu

Kako sakriti IP adresu na iPadu? Zašto bi itko želio sakriti svoju IP adresu na iPadu? Pa, s obzirom na sva nametnuta ograničenja, zabrane na web lokacijama i poruke o pogreškama koje se pojavljuju kada upravo spremate prenositi seriju na vaš iPad, logično pitanje bilo bi kako ne zašto. Mislili biste da pregledavate web s neograničenom slobodom kada zapravo vaše iskustvo ne bi moglo biti ograničavajuće.


Razlog vašeg ne tako besplatnog pretraživanja Interneta odnosi se na IP adresu koju vam je dodijelio dobavljač internetskih usluga. To je poput ID-a, ali za računalom. Baš kao što ID sadrži podatke o vama, IP adresa otkriva vašu trenutnu fizičku lokaciju. A u tome su moji prijatelji, korijen problema. Restriktivna IP adresa ne daje nam drugog izbora nego da je promijenimo. Za to će vam trebati VPN. Dakle, evo kako sakriti IP adresu na iPadu putem VPN-a.

Kako sakriti IP adresu na iPadu

Kako sakriti IP adresu na iPadu

Kako sakriti svoju IP adresu na iPadu pomoću VPN-a

Ono što vrijedi za vas iPhone radi za vaš iPad. Znači, skrivanje IP adrese na vašem iPadu slijedi isti postupak skrivanja na iPhoneu. Prati se svaki klik. Sve su vaše aktivnosti pregledavanja pohranjene, a kad je to slučaj, bolje se sakrijte. VPN može biti od pomoći. Ova virtualna privatna mreža najbolje se krije sakrivanje IP adrese i udaljavanje od znatiželjnih očiju. Djeluje tako što stvara digitalni tunel u koji prolaze svi vaši podaci i šifrira se. Ovo osigurava siguran prolaz podataka prije prijenosa s jedne mreže na drugu putem Interneta..

Sada, nakon što preuzmete VPN aplikaciju, na vašem će se zaslonu pojaviti popis poslužitelja. Poslužitelj (smješten u zemlji) na koji se odlučite povezati dodijelit će vam njegovu IP adresu (IP te zemlje). Kao rezultat toga, moći ćete pristupiti svom sadržaju te zemlje zahvaljujući poslužitelju na koji ste povezali svoj uređaj. Osim toga, imati novi IP znači da je vaš pravi identitet sakriven. Zbog toga ste nevidljivi na mreži i pruža vam svu sigurnost koju biste mogli tražiti. Zapravo je prilično jednostavno, proći ćemo vas kroz to.

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga koji svojim korisnicima nudi VPN aplikacije za iPad.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj iPad.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite jedan od VPN poslužitelja i povežite se s njim.
 5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni da je promjena izvršena.
 6. Službeno ste sakrili svoju IP adresu od davatelja internetskih usluga i trećih strana. Sada možete pristupiti geo-blokiranom sadržaju iz cijelog svijeta.

Najbolji VPN za skrivanje IP adrese na iPadu

Vaš izbor VPN-a ovisi o razini zaštite koja vam je potrebna i opsegu pristupa koji vam je potreban. Na primjer, pojedinci koji na svom iPadu obavljaju poslovne i financijske poslove kada su povezani s javnim WiFi-om, trebaju najviše moguće zaštite. To se može osigurati pouzdanim pružateljem VPN usluga ExpressVPN. Jedan je od onih skupih, ali vrijednih pružatelja usluga koji su više nego sposobni pružiti solidne performanse i kvalitetne usluge. Za više informacija o ostalim pružateljima usluga pogledajte naš najbolji VPN za iOS pregled.

Zašto sakriti IP adresu na iPadu?

Za početak, šta kažete s malo privatnosti? Nitko ne cijeni da je pod mikroskopom špijunirao ili imao internetsku aktivnost. Potpuno je kršenje privatnosti! Vaši podaci i osobni podaci mogli bi vam putovati uporedo, a kasnije bi se mogli koristiti čak i protiv vas. Mogli bi vas promatrati i trebalo bi vas paziti da budete pod nadzorom. Na trenutak zaboravite na sigurnost i razmotrite beskonačne mogućnosti koje možete iskoristiti na mreži kada se ukinu sve zabrane i uklone ograničenja. Zar to ne zvuči primamljivo? Iako je održavanje sigurnosti važno, skrivanje vaše IP adrese donosi i mnoštvo drugih prednosti poput:

 • Anonimno pregledavanje weba: Nitko neće moći pratiti vaše mrežne aktivnosti dok koristite Internet na svom iPadu.
 • Sigurno pohranite privatne i osjetljive podatke na iOS uređaje: Korištenje VPN-a omogućava vam dodavanje dodatnog sloja sigurnosti i enkripcije na vaš iPad.
 • Pristupite geoograničenom sadržaju: Pomoću VPN-a možete deblokirati i gledati geo-blokirane aplikacije kao što su američki Netflix, Hulu, BBC iPlayer i Amazon Prime Video na vašem iPadu. U slučaju da tražite način za promjenu regije App Store, pogledajte ovaj vodič.
 • Zaobiđite bilo kakvu blokadu pristupa internetu tako što ćete virtualno promijeniti lokaciju: Zemlje poput Kine, UAE, Saudijske Arabije i Rusije nameću ograničenja na kojima se ne može pristupiti web lokacijama. Internetska cenzura prestat će postojati s VPN-om.

Sakrij IP adresu na iPadu

Internet je prepun hakera i cyber kriminalaca sa znanjem kako opljačkati vaše podatke. To je razlog zašto ne biste trebali uzimati internetsku sigurnost lagano, nikad ne znate kada biste mogli biti sljedeća žrtva. Ključna je prevencija. Skrivanje IP-a je neophodno. Ne mora niko znati tko ste i odakle ste. Obavljajte poslovne transakcije, kupujte i surfajte webom anonimno uz pomoć kvalitetnog VPN-a. Sakrijte svoju IP adresu na svom iPadu i ne preuzimajte nikakve rizike sa mrežnom sigurnošću i privatnošću.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map