Kako uživo gledati prvenstvo EHF Euro rukomet 2020

Iz 9. siječnja 2020. do 26. siječnja 2020. godine, Austrija, Norveška i Švedska bit će domaćin jednog od najvećih svjetskih sportskih događaja Prvenstvo EHF Euro rukomet 2020. Nastupit će 14. izdanje turnira 24 ekipe prvi put. Dakle, možete zamisliti koliko će biti visoka intenzitet i uzbuđenje. Pa, možete se pridružiti akciji kao u ovom vodiču, pokazat ću vam kako gledajte Euro rukometno prvenstvo 2020. godine živjeti online gdje god bili.


Kako uživo gledati prvenstvo EHF Euro rukomet 2020

Kako uživo gledati prvenstvo EHF Euro rukomet 2020

EHF Euro rukomet 2020 – Globalna pokrivenost

EHF postavlja novu prekretnicu na putu prema Muška EHF EURO 2020. Ove će godine to biti najveći dosad budući da je prvenstvo sad predstavljeno 24 ekipe natječući se za titulu.

Sad, događaj takve veličine zaslužuje globalna pokrivenost, što je upravo ono što ćete dobiti zahvaljujući širokom rasponu EHF-a partneri za emitiranje diljem svijeta.

No prije nego što nastavite, želio bih vas obavijestiti da su svi kanali s popisa koje sam dolje sastavio geo-ograničeno u njihove regije. Drugim riječima, ako živite izvan zemalja spomenutih pored usluga, nije vam dopušteno strujanje njihovog sadržaja.

Ti kanali primjenjuju ono što nazivamo geo-blokiranje. To je obrambeni mehanizam koji kompanije i službe koriste za ograničavanje pristupa korisniku određena lokacija.

Oslanjaju se na vaše IP adresa kako biste odredili vašu struju fizički smještaj. Ako ne držite onaj koji je važeći u zemlji kanala, bit će blokiran gotovo odmah.

Evo ih 2020. EHG Euro Handball službeni TV prijenosnici:

 • uINO Sport (Francuska, SAD, MENA)
 • ORF (Besplatno, Austrija)
 • Ziggo Go (Nizozemska)
 • TV2 Play (Danska)
 • TV2 Sumo (Norveška)
 • ZDF (Besplatno, Njemačka)
 • ViaPlay (Švedska)

2020. Europsko muško rukometno prvenstvo EHF-a – Streaming Anywhere

Kao što sam gore spomenuo, vaš IP je glavni razlog zašto se vaša lokacija nalazi kompromitiran i preciziran streaming uslugama. Da biste zaobišli problem i zaobišli regionalna ograničenja, morate to promijeniti.

Pa, postoji način da se to postigne, i to u obliku a Virtualna privatna mreža. Virtualna privatna mreža uobičajeno je poznata kao VPN, a to je cyber-security alat koji šifrira vaše podatke (poboljšana sigurnost) i skriva vašu lokaciju (dodatna privatnost).

VPN preusmjerava vaš internetski promet putem udaljenog poslužitelja u zemlju koju odaberete. Jednom kada se povežete s poslužiteljem, VPN će skriva vašu trenutnu IP adresu i zamijeni ga s jednim u regiji u kojoj se nalazi poslužitelj.

Kao rezultat toga, prikazat će se trenutni stanovnik zemlje i imat ćete izravan pristup bilo kojim uslugama / web stranicama koje su tamo ograničene. Na primjer, ako je poslužitelj se nalazi u Njemačkoj, dobit ćete Njemačka IP adresa. Prema tome, moći ćete strujati slične sadržaje DAZN (Njemačka), Sky DE, i naravno, ZDF.

Koraci

Slijedite ove upute za strujanje 2020. EHF Europsko muško prvenstvo u rukometu uživo bez obzira na vašu trenutnu fizičku lokaciju:

 1. Prvi, pretplatiti na VPN uslugu. Ostanite podalje od besplatnih usluga; učinit će vam više zla nego koristi. Ako želite našu osobnu preporuku, pokušajte ExpressVPN van.
 2. Jednom kada se prijavite, preuzmite i instalirajte njihove namjenske VPN aplikacija na svom uređaju ćete naći klijente na Androidu, PC-u, Mac-u, iOS-u, Androidu, kao i FireStick-u.
 3. Zatim aktivirajte aplikaciju, Prijaviti se s korisničkim imenom i zaporkom i otvorite popis poslužitelja.
 4. Odaberite i spojite se na poslužitelj na temelju kanala koji želite deblokirati:
  • Njemački poslužitelj za ZDF.
  • Američki poslužitelj za BEIN Sports.
  • Švedski poslužitelj za ViaPlay itd.
 5. Pokrenite web lokaciju ili aplikaciju kanala.
 6. Stream the 2020. EHF Europsko muško prvenstvo u rukometu gdjegod da si.

Iako će vam VPN usluga pomoći da se zaobiđete geo-ograničenja, još uvijek vam je potrebna valjana pretplata na kanale kojima želite pristupiti. Drugim riječima, VPN neće vam donijeti ništa ako namjeravate gledati rukometne eure na BeIN-u bez pretplate na taj kanal.

Provodimo VPN davatelje vremena na temelju određeni kriteriji. Testiramo brzine, značajke sigurnosti i privatnosti, mogućnosti deblokiranja i još mnogo toga.

Preporučio sam ExpressVPN kako se uklapa u sve gore navedeno. Prema testovima koje smo proveli, dobavljač je vrlo brz a dolazi s velikom mrežom poslužitelja širom 94 zemlje. Dakle, zaobilazak geo-ograničenja vrlo je jednostavno.

Što se tiče privatnosti i sigurnosti, ExpressVPN ima stroga politika bez dnevnika, 256-bitna AES enkripcija, prekidač kill, i nekoliko vrhunskih sigurnosni protokoli. Možete isprobati njihovu uslugu bez rizika dok nude 30-dnevna garancija povrata novca.

Evo kako ExpressVPN kreće u odnosu na ostale vodeće davatelje VPN usluga od siječnja 2020. godine.

VPN alternativa – Unesite Smart DNS proxy

Koliko je učinkovit VPN, to nije jedina metoda internetskih streamers-ova koja se koriste za obilaženje geo-blokova. Svi VPN-ovi u gornjoj tablici omogućuju vam upotrebu alternativa u obliku Pametan DNS.

Pametni DNS proxy preusmjeravaju dijelovi vašeg internetskog prometa odgovoran za otkrivajući vašu trenutnu lokaciju na web stranicu kojoj želite pristupiti. Na taj način vaša IP adresa ostaje netaknuta i na brzinu se ne utječe. VPN, s druge strane, re-kanalizira sav vaš internetski promet i prikriva vašu stvarnu IP adresu u tom procesu.

Budući da Smart DNS zadržava vaš IP nepromijenjen, možete pristupiti i vašim lokalni kanali i ograničeni istovremeno. Nadalje, Smart DNS može se postaviti na gotovo bilo koji uređaj, uključujući iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Fire Stick, PlayStation, Xbox, Android TV i Smart TV.

Kao što sam spomenuo, svi VPN-ovi u tablici nude ovu značajku kao dio svoje pretplate. Međutim, dok sam isprobavao Unlocator, primijetio sam da pružaju samostalna Smart DNS pretplata, što je jeftinija opcija ako samo želite zaobići regionalna ograničenja.

Postavljanje pametnog DNS-a – postupak konfiguracije

Evo kako možete postaviti Unlocator na svojoj streaming platformi:

 1. Prvo se pretplatite na Unlocator. Dobijate 7-dnevno besplatno probno razdoblje.
 2. Prati vodiči za postavljanje na njihovoj službenoj web stranici za konfiguriranje Smart DNS-a na vašem uređaju.
 3. Kad završite, ponovno pokrenite uređaj.
 4. Sada pokrenite kanal na kojem želite strujati prvenstvo. Imajte na umu da pomoću Smart DNS-a možete deblokirati samo ono što pružatelj Smart DNS podržava. Kad sam provjerio Kanali koji podržavaju Unlockator, to smo pronašli:
  • ZDF.
  • TV2 Play.
  • TV2 Sumo.
  • uINO Sport.
  • ViaPlay.
 5. Napokon pokrenite odabrani kanal i struji 2020. EHF Euro rukometno prvenstvo 2020.

EHF Euro rukomet 2020

Natjecanje počinje dalje 9. siječnja 2020. godine, i završava se 26. siječnja 2020. godine. Ove godine je drugačije. Manifestacija se prvi put održava u tri grada. Štoviše, predstavit će se i Euro rukomet 2020 24 tima umjesto 16.

Šesnaest je standardni broj momčadi koje sudjeluju na muškim EHF EURO turnirima od 2002. godine EHF kongres jednoglasno glasao za a pokret koju je EHF podnio još 2014. godine, da bi timovi do 2020. bili ukupno 24 tima.

To je ono što u prijedlogu stoji:

„Ideja EHF EURO-a za čitavu europsku rukometnu obitelj dobiva sve više oblika. EHF EURO bit će festival za sve europske rukometne nacije, “

Timovi su već zauzeli svoja mjesta u grupi i borit će se s njima dok ne stignu do krajnjeg odredišta. Također možete provjeriti puni raspored događaja na službenom web mjestu EHF-a. Što se tiče grupa, oni su sljedeći:

Završne misli

Sadat će novi format Euro rukometa 65 mečeva umjesto 47, igrao preko 15 dana. To znači da u siječnjem kalendaru imate puno rukometnih akcija.

Odakle ćete gledati rukometne eure i iz koje momčadi se navijate? Podijelite sva svoja predviđanja i razmišljanja o novom formatu u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map