Kako uživo gledati sezonu Good Place Season 3

Ljubitelji TV emisija znaju jednu stvar koja je istinita: rujan je početak svega. Jedna od emisija nad kojom sam se osobno oduševila je The Good Place. Treća sezona izlazi vrlo brzo, a producenti obećavaju premijeru knjigama! Treća sezona premijerno će nastupiti na NBC-u 27. rujna, a Netflix će ga širom svijeta ponuditi 28. rujna. Zašto biste trebali znati kako to gledati uživo? Osobno ne volim riskirati da pročitam spojler, a znam da će i Internet s njima puzati nakon emitiranja prve epizode u SAD-u.. Evo kako možete gledati sezonu Good Good Season 3 na NBC-u istovremeno s SAD-om.


Kako uživo gledati sezonu Good Place Season 3

Kako uživo gledati sezonu Good Place Season 3

Dobro mjesto – ono što znamo do sada

Spojlera. OVAJ odjeljak ima mnogo špijuna. Prijeđite na sljedeći odjeljak ako niste vidjeli prve dvije sezone.

Ok, upozoreni ste, krenimo.

Prošle sezone se na Zemlji našao s četiri glavna lika. Ovaj put su na vremenskoj traci u kojoj nitko od njih nije umro. Epizoda se završava tako što Eleanor (Kristen Bell) vlastitom voljom pronalazi Chidi (William Jackson Harper). Zapamtite, niti jedan od njih nema sjećanja na bilo što što se dogodilo dok su bili mrtvi.

Zadnja epizoda u sezoni 2 savršeno je namjestila nadolazeću sezonu. Prema proizvođačima, sezona 3 obuhvatit će Eleanor, Chidi, Tahani (Jameela Jamil) i Jason-evo (Manny Jacinto) vrijeme na Zemlji nakon “iskustva skoro smrti”. Za sada nemamo pojma kako će dokazati da su moralno dobri ljudi bez da znaju da su testirani.

Prve dvije minute S3 Ep1 emitovane su na ovogodišnjem San Diego Comic-con-u, a prema IndieWireu, vidimo kako Michael (Ted Danson) odlazi na Zemlju kako bi spasio četiri lika. Čujete i Michaela kako se divi o golubovima, a tko ne voli Michaelovu fascinaciju svim stvarima, koje nisu natprirodne.

Premijera sezone 3 trajat će sat vremena, tako da smo sigurni da će mnogi prostor zanata biti pokriven odmah od početka. Premijeru s3 možete pronaći na NBC-u 27. rujna.

Kako gledati dobro mjesto na NBC-u bilo gdje u svijetu

Kao što sam rekao gore, Netflix će ugostiti The Good Place s3 u svakoj regiji. No svaku ćete epizodu gledati dan nakon što je objavljena na NBC-u. Ako želite gledati emisiju u isto vrijeme kao i SAD, trebat će vam način da deblokirate NBC, budući da je mreža za streaming mreže blokirana izvan Sjedinjenih Država. Da biste to učinili, morate dobiti VPN.

Zašto koristiti VPN?

Mnogo je razloga zbog kojih biste trebali koristiti VPN. Ova usluga brzo postaje potreba za prosječnog korisnika interneta. VPN će šifrirati vaše podatke i preusmjeriti vaš promet putem privatne veze, pružajući vam potpunu sigurnost i anonimnost na mreži. Da bi VPN to mogao učiniti, od vas će se tražiti da se povežete s jednim od njihovih poslužitelja. Kada se promet preusmeri putem poslužitelja, vaš se javni IP automatski mijenja. Javni IP je ono što web stranice i davatelji internetskih usluga koriste kako bi utvrdili u kojoj se regiji nalazite. Ako se povežete s američkim poslužiteljem, vaš će IP čitati kao američki IP. Na ovaj način imat ćete pristup sadržaju koji je ograničen samo na SAD.

Kako deblokirati NBC-ovo dobro mjesto S3 s VPN-om

Sada kada znate kako VPN može deblokirati NBC, razgovarajmo o tehničkom aspektu dobivanja VPN-a. Suprotno onome što mnogi misle, VPN nije baš jednostavan za upotrebu. Svatko tko zna kako koristiti aplikaciju može koristiti VPN. Za ljude koji su malo više tehnološki orijentirani, VPN-ovi koji koriste OpenVPN protokol mogu se konfigurirati na gotovo sve.

Drugim riječima, VPN može raditi svakome. Evo sve što trebate učiniti kako bi VPN funkcionirao kao prosječni internetski korisnik:

 1. Odaberite dobavljača VPN-a. Idite na web mjesto davatelja usluga i prijavite se za uslugu.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na uređaj koji ćete koristiti za strujanje emisije. VPN-ovi obično imaju aplikacije za Mac, Windows, iOS i Android uređaje.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se putem svog računa.
 4. Odaberite američki poslužitelj i povežite se s njim. Pričekajte uspostavu veze.
 5. Provjerite prikazuje li vas vaš IP sada u SAD-u.
 6. Idite na NBC-ov prijenos uživo i gledajte sezonu The Good Place 3, u isto vrijeme kao i SAD!

Vidjeti? To je sve što je potrebno.

Kad god želite deblokirati emisiju iz druge zemlje, samo odaberite poslužitelj iz te zemlje i pritisnite povezivanje.

Najbolji VPN za deblokiranje NBC-a

Što se tiče VPN davatelja na koji biste se trebali pretplatiti, ja bih predložio ExpressVPN. To je malo skupo u usporedbi s drugim uslugama, ali je apsolutno najbolji pružatelj usluga na tržištu. Za one od vas koji ne znaju, VPN-ovi su usluga „dobivate ono što plaćate“. Cijeli naš ExpressVPN pregled možete pročitati ovdje, ali razlozi zbog kojih je ExpressVPN uvijek moj najbolji prijedlog mogu biti obuhvaćeni u nekoliko točaka:

 • Pristup 2000 poslužitelja proširio se u 94+ zemalja, što jamči globalnu pokrivenost poslužitelja.
 • Šifre vojnog stupnja i najnoviji VPN protokoli
 • Najbolji tim za korisničku podršku VPN-a
 • Stroga pravila nulte evidencije na koje možete računati
 • 30-dnevna garancija povrata novca (bez pitanja!)

Ta posljednja poanta? To znači da ga možete testirati i do mjesec dana prije nego što se preuzmete. Ako još uvijek ne mislite da je ExpressVPN usluga za vas, isprobajte jednog od tih vrhunskih VPN pružatelja:

Stream The Good Place 3. sezona – završne misli

Još nekoliko tjedana, a čekanje je gotovo. Pomoću VPN-a možete preskočiti Netflixov 24-satni grejs period i istovremeno prikazati on-line The Good Place S3 kao i SAD. Važno je napomenuti da iako VPN deblokira regionalna ograničenja koja NBC ima, neće vas izbaciti iz dodatnih naknada za registraciju ili uvjeta koje platforma provodi. Ako ste to pokrili, tada ste prilično spremni! Do tada, evo prikolice za sezonu koja će vas uznemiravati.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me