Kako uživo gledati Summer of Rockets

Da li uživate u emisijama hladnog rata, špijunaže i tajnih službi? Ako je to slučaj, onda je BBC shvatio samo stvar za vas. Summer of Rockets premijerno je prikazan na BBC Two 22. svibnja, a zvijezde Keeley Hawes, Toby Stephens, Linus Roache i Timony Spall. Zaplet je postavljen 1958. godine u jeku hladnog rata i sve većih tenzija u Europi. Prve dvije epizode su već emitirane i možete ih gledati na BBC iPlayeru. I predlažem da to učinite brzo prije projekcije treće epizode u srijedu. Međutim, ako živite izvan Velike Britanije, nećete imati pristup kanalu jer je on blokiran.


Gledajte Summer of Rockets bilo gdje

Kako bilo gdje gledati ljeto raketa

Ali u ovom vodiču naučit ćemo vas kako zaobići mrežna ograničenja pomoću VPN-a ili Smart DNS proxyja kako ne biste propustili svoje omiljene emisije.

Gdje je dostupan BBC iPlayer?

Zbog sporazuma o autorskim pravima, BBC iPlayer dostupan je samo gledateljima koji borave u Ujedinjenom Kraljevstvu. Dakle, ako želite Ljetno od Rocketsa strujati iz inozemstva, na vašem će se zaslonu pojaviti sljedeća poruka o pogrešci lokacije: “Ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji.”

Kako? Jer kanal može locirati preko vaše IP adrese. A ako pročita da ste izvan njegove zone pokrivanja, neće vam dopustiti gledanje bilo kojeg njegovog programa.

Stoga bi vaš sljedeći postupak trebao biti očit: promijenite svoj zemljopisni položaj. Da biste to učinili, trebat će vam nabaviti VPN ili Smart DNS proxy.

Kako gledati Summer of Rockets Online s VPN-om

Ako još niste čuli za VPN, nedostaje vam vrlo važan internetski instrument. Ovaj alat može prebaciti vašu globalnu poziciju gotovo bilo gdje. Vaš internetski promet preusmjerava na drugu mrežu po vašem izboru, čak i ako je u inozemstvu. Zatim sakriva vašu IP adresu i zamjenjuje je drugom s područja poslužitelja koje ste odabrali.

Kao rezultat, web stranice će pomisliti da se nalazite unutar njihovog područja emitiranja, što znači da ćete moći pristupiti njihovom materijalu.

To znači da iako ste u inozemstvu, VPN omogućava povezivanje s serverom iz Ujedinjenog Kraljevstva. A nakon što dobijete svoju novu britansku IP adresu, BBC iPlayer i svaki drugi britanski kanal postat će dostupni.

Stoga, ako želite gledati Summer of Rockets, evo što morate učiniti:

 1. Odaberite poznati brand VPN i pretplatite se. Preporučujemo da koristite ExpressVPN (dobit ćete 49% popusta ako se pretplatite putem naše web stranice).
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na uređaj koji želite koristiti (pametni telefon, tablet, PC, Mac…). Možete čak instalirati VPN-ove na igraćim konzolama, usmjerivačima i pametnim televizorima
 3. Prijavite se i povežite se s bilo kojim poslužiteljem iz Velike Britanije.
 4. Idite na WhatIsMyIP.network i provjerite je li se promijenila vaša IP adresa.
 5. Pokrenite web stranicu ili aplikaciju BBC iPlayer. Primijetit ćete da poruka o pogrešci lokacije više ne postoji.
 6. Uživajte u BBC-jevoj novoj drami hladnog rata.

Pretplatite se na ExpressVPN

Virtualne privatne mreže ne pomažu vam samo u izbjegavanju geo-ograničenja, već vas štite i kad god pristupite internetu. Stoga nikad ne smijete praviti kompromise kad odaberete uslugu koju ćete koristiti. Zbog toga vam savjetujemo da idete za ExpressVPN.

Prvo, tvrtka ima više od 3000 servera u 160 lokacija širom svijeta, uključujući 94 zemlje. Ova ogromna mreža omogućit će vam da deblokirate BBC iPlayer i bilo koji drugi glavni kanal koji želite bez obzira gdje se nalazite.

Drugo, pruža jednu od najboljih brzina u poslu, čak i ako ste povezani s udaljenim poslužiteljem. Ova je značajka zaista korisna kad emitirate HD emisije poput Summer of Rockets jer nećete imati problema s međuspremnicima..

Treće, ExpressVPN vrlo brzo shvaća vašu internetsku sigurnost i koristi najjače sigurnosne značajke na tržištu. Jedna od takvih je i bitna enkripcija AES-256 vojne klase koja jamči zaštitu od iskliznutih očiju, uključujući i vaš ISP. Nadalje, mogli biste imati koristi od dodatnih alata poput podijeljenog tuneliranja, DNS zaštite od propuštanja i prekidača za uklanjanje. 

Što se tiče privatnosti, tvrtka ne vodi evidenciju vašeg prometa ili podataka. Provodi strogo pravilo zapisivanja bez zapisnika koje kaže: Nikad ne vodimo zapisnike o prometu, a ne čuvamo ni zapisnike koji bi nekome mogli omogućiti uspoređivanje IP-a i vremenske oznake s korisnikom. Radimo u potpunosti na temelju zajedničkih IP adresa, što znači da se jedan IP ne slijedi prema pojedinačnom korisniku. “

A ako vam to nije dovoljno, možete uživati ​​u svakoj Netflix biblioteci, pa čak i u američkoj verziji, bez obzira gdje se nalazite. Nadalje, slobodno se uključite u aktivnosti bujice i razmjene datoteka P2P. I ne brinite se za bilo kakve pravne postupke vlasnika autorskih prava jer vas neće moći dodirnuti.

Stream Summer of Rockets s pametnim DNS proxyjima

U slučaju da ne želite previše mijenjati internetsku vezu, možete upotrijebiti i pametni DNS proxy za deblokiranje BBC iPlayera. Ovaj alat može prevariti vašu lokaciju samo preusmjeravanjem URL-ova koji odaju vaš zemljopisni položaj. Međutim, to također znači i da nije uvijek efikasno.

Budući da Smart DNS proxyji ne mogu sakriti vašu IP adresu, određeni web domaćini i dalje mogu uočiti vašu stvarnu lokaciju. Također ne funkcioniraju ako vaš davatelj internetskih usluga koristi prozirne proxyje ili primjenjuje DNS otmice. Nadalje, oni ne kriptiraju vaš promet, što nije dobra značajka ako cijenite internetsku privatnost.

Bez obzira na to, puno korisnika preferira te alate pred VPN-ovima. A ako ste jedan od njih, slijedite dolje navedene korake za gledanje Ljeta od raketa:

 1. Prijavite se na uglednu i učinkovitu Smart DNS uslugu poput Unlocatora.
 2. Provjerite ima li proxy velik popis podržanih kanala poput BBC iPlayera.
 3. Instalirajte Smart DNS na svoj PC, Mac, iOS ili Android uređaj. Možete ih instalirati i na usmjerivače, igraće konzole ili pametne televizore.
 4. Gledajte bilo koji kanal sa ograničenim Britanijom, bez obzira gdje se nalazite.

O ljetu rakete

Summer of Rockets mini su hladnoratovske minijature koje se dijelom temelje na istinitoj priči. Premijerno je prikazan na BBC Two 22. svibnja, tako da su prve dvije epizode već bile prikazivane. Međutim, možete ih ponovo pogledati na BBC iPlayeru. Što se tiče treće epizode, emitirat će se u srijedu.

Emisiju su napisali i režirali Stephen Poliakoff i zvijezde Keeley Hawes, Linus Roache, Timothy Spall i Toby Stephens.

Cast

 • Toby Stephens kao Samuel Petrukhin
 • Keeley Hawes kao Kathleen Shaw
 • Timothy Spall kao lord Arthur Wallington
 • Linus Roache kao saborski zastupnik Richard Shaw
 • Lily Sacofsky kao Hannah Petrukhin
 • Toby Woolf kao Sasha Petrukhin
 • Lucy Cohu kao Mirjam Petrukhin
 • Gary Beadle kao Courtney Johnson
 • Mark Bonnar kao Field
 • Ronald Pickup kao Walter
 • Rose Ayling-Ellis kao Esther
 • Greg Austin kao Anthony Shaw
 • Jordan Coulson kao Kevin
 • Matthew James Thomas kao Nicolas Halliday
 • Fode Simbo kao Joel

Službeni sinopsis

„Postavljena u Velikoj Britaniji tijekom razdoblja hladnog rata i burne 1958. godine, strah i uzbuđenje budućnosti prožimaju živote svih.

Samuel, kojeg glumi Toby Stephens (Izgubljeni u svemiru, Umri drugi dan, Crna jedra), 40 je ruskih židovskih emigranata, izumitelj i dizajner naručenih slušnih pomagala, čiji klijenti uključuju bivšeg premijera Sir Winstona Churchilla.

Serija prati Samuela i njegovu obitelj, suprugu Mirjam i djecu Hannah i Sašu, dok mu MI5 prilazi kako bi demonstrirao svoj rad.

Pa ipak, to nisu njegovi izumi koje operativci zahtijevaju – umjesto toga Samuel je zadužen za tajnu misiju prikupljanja informacija o svojoj šarmantnoj, novonabavljenoj prijateljici Kathleen koju igraju Keeley Hawes (Line Of Duty, Bodyguard) i njezin suprug, Richard Shaw MP, kojeg glumi Linus Roache (Vikings, domovina) preko kojeg Samuel također upoznaje impresivnog lorda Arthura Wallingtona, kojeg glumi Timothy Spall (Mr. Turner, The Street).

Kako se Samuelin život sve više isprepliće s njegovom misijom, koliko je on spreman dopustiti da se stvari rastvaraju zbog njegova posla? Kome on uistinu može vjerovati? “

Prikolica

Kako uživo gledati Summer of Rockets – zaključak

Ljeto raketa izgleda kao sjajna predstava u kojoj su prikazani neki istinski događaji iz hladnog rata. Poliakoff je jedan od najvećih pisaca i redatelja u Britaniji, a svi glumci izrazili su zadovoljstvo što rade s njim. Stoga, ako želite vidjeti kako se ova drama o hladnom ratu odvija, nabavite VPN ili pametni DNS proxy. To je jedini način za pristup BBC iPlayeru izvan Velike Britanije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me