Kako zaobići ESPN-ove nestanke (ESPN3, ESPN + i WatchESPN)


Kako zaobići ESPN-ove nestanke


Kako zaobići ESPN-ove nestanke

ESPN i ESPN + – vodeći sportski kanali

ESPN LogoESPN je postao jedan od najboljih kanala za sve sportske događaje. U slučaju da ne znate, kanal ima milijuni gledatelja širom Sjedinjenih Država. Zapravo, studije to govore 86 milijuna kućanstva u Sjedinjenim Državama su pretplatnici ESPN-a. Brojka govori sama za sebe.

Kada su u pitanju ograničenja zatamnjenja, sam ESPN nije isključen. Ako koristite kabelski kanal kakav je na televiziji, moći ćete gledati igre. Međutim, streaming je problem uz uslugu. ESPN-ova aplikacija omogućuje vam prilagođavanje i strujanje vrhunskih sportskih događaja uživo i na zahtjev.

Ali ako glavni davatelj kabla nudi utakmicu na televiziji, bit će isključen. Oprostite, momci, znam da je frustrirajuće, ali eto, tako je.

Što se tiče ESPN +, ESPN-ove samostalne streaming usluge, problem se i dalje nastavlja. Vi za ovu uslugu temeljenu pretplatu ne trebate pretplatu putem kabla.

Bila je to vrlo dobra alternativa za rezače kabela jer vas samo košta 4,99 $ mjesečno i 49,99 $ godišnje. Usluga ima preko 2 milijuna pretplatnika od 2019. i broje. S važećom pretplatom možete reproducirati vrhunske sportove Android, iOS, PC, Mac, PlayStation, Xbox, Apple TV, Roku, Android TV, Chromecast i Amazon Fire.

Međutim, koliko god da su dvije aplikacije različite, na kraju ih dijeli ista sudbina, nesvjestice.

To je bilo u prošlosti. Kada završite s ovim vodičem, moći ćete s lakoćom izbjeći ta ograničenja.

Kako izbjeći / zaobići ESPN / ESPN + nestanke – VPN zaobilazenje

Ako vidite ovu strašnu poruku “Ovaj je sadržaj podložan isključivanju”, tada vam je ESPN zbog vaše lokacije blokirao gledanje utakmice.

Kako se određuje vaša lokacija? Jednostavan, to je tvoja IP adresa. To nije sve. Usluge strujanja mogu s nekoliko znamenki otkriti vašu točnu lokaciju, web preglednik, pa čak i vaš davatelja internetskih usluga.

Nakon što vidi vaš IP, ESPN zabavlja igru. Dakle, budući da IP adresa određuje vašu geo-lokaciju, to znači da promjena vaše IP adrese mogu ti pomoći zaobići ESPN / ESPN + nestanke. Ako se, primjerice, nalazite na Zapadnoj obali, odaberite VPN poslužitelj na istočnoj obali.

Koraci

To je stvar s jednim klikom, pa nije toliko težak zadatak. Slijedite ove korake i bit ćete dobro:

 1. Prvi, Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
 2. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android, iPhone, iPad, PC ili Mac.
 3. Spajanje na američki VPN poslužitelj pri čemu nijedan službeni RTV servis nema prava na igru.
 4. Prijavite se kod svog davatelja kabela za ESPN ili za svoj račun pomoću ESPN+.
 5. Pokrenite usluge web mjesto ili aplikacija.
 6. Uživajte u vrhunskim sportovima zamračenje bez gdjegod da si.

ExpressVPN postoji već dugo vremena, nudeći najkvalitetnije usluge u industriji. Međutim, VPN-ovi nisu kompatibilni s mnogim platformama za strujanje. Dakle, ako želite uključiti ESPN ili ESPN + Xbox 360, Xbox One, Amazon Fire TV, Chromecast, Apple TV ili Roku, umjesto toga na svoj usmjerivač morate instalirati VPN.

To je sve što morate učiniti. Dolazi ExpressVPN s brzim poslužiteljima u SAD-u. U slučaju da nije vaš izbor, to su ovi vrhunske VPN usluge zaobići ESPN-ove nestanke.

VPN alternativa – zaobiđite ESPN-ove nestanke pametnim DNS-om

Postoji još jedan način zaobilaziti se ESPN i ESPN + nestanci, nazvan je kao Smart DNS proxy. Ova se usluga toliko razlikuje od VPN-a, ali postiže iste rezultate minus sigurnost.

Vidite, Smart DNS postoji strogo zaobići regionalna i ograničenja ograničenja. Ne mijenja vaš IP, ali preusmjerava potreban promet koji ističe vašu trenutnu lokaciju.

Na kraju ćete prenositi utakmice na ESPN mreži bez zamračenja. Evo što ćete dobiti sa Smart DNS-om:

 • Usluga ne mijenja vašu IP adresu, što znači da ćete imati pristup ograničeni i lokalni kanali istovremeno.
 • Neće biti šifriranja (bez dodane sigurnosti), ali prenosit ćete HD sadržaj na minimalan gubitak brzine.
 • ESPN i ESPN + dostupni su na gotovo svim uređajima za streaming. VPN, međutim, podržava samo neke. Pomoću Smart DNS-a možete sadržaj strujati Android, iOS, PC, Mac, Android TV, Apple TV, Chromecast, pametni televizori, PlayStation i Xbox.

U slučaju da ne znate svoj put, dajte Unlocator pokušaj. Služba postoji otkad 2013 i postala je pametni DNS usluga broj jedan na svijetu. Provjerite recenziju, uzet će sigurnosnu kopiju onoga što govorim.

Usluga može deblokirajte više od 235 kanala širom svijeta i nedavno dodali VPN značajku da biste poboljšali svoju sigurnost. Izvedite ga na probnu vožnju, postavljaju pitanja koja nemaju pitanja 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Prenos uživo u ESPN-u

Možete se zapitati, zašto prolazim kroz sve te probleme kako bih pristupio jednom kanalu? Pa, tehnički, ova metoda zaobilazi nestanke na svim glavnim kanalima za sportski streaming, to je prvo Drugo, i što je najvažnije, ESPN može mnogo toga ponuditi u pogledu sporta. Možete gledati sviđanje:

 • NCAA College Football
 • MLS
 • NBA
 • WNBA
 • NCAA College Baseball
 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • NCAA College košarka
 • La liga i još mnogo toga.

Osim njih, ESPN je postao službeni emiter za UFC. Dakle, ako imate pretplatu na ESPN, možete gledati najveće UFC događaje ikad. Ali govoreći o nestancima, ovaj put, UFC Fight Pass bit će podložni prekidima, ljubaznošću ESPN-ovih prava na emitiranje.

ESPN-ovi nestanci – Kako izbjeći / zaobići VPN rješenje

Ponovno, obavezno upotrijebite a brzi davatelj VPN-a da bi zaobišao ESPN-ove nestanke. U protivnom ćete patiti od problemi s punjenjem i nekvalitetna struja. U slučaju da imate još kakvih pitanja o kako zaobići i izbjeći ESPN i ESPN + nestanke pomoću VPN rješenja, u nastavku ostavite komentar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me