Najbolji Netflix proxy za promjenu Netflix regije – DNS ili VPN

Najbolji Netflix proxy za promjenu regije DNS ili VPN?


Najbolji Netflix proxy za promjenu regije DNS ili VPN?

Pogreška Netflix proxyja (netflix.com/proxy). “Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. “

Godine 2016. Netflix je počeo krhati VPN i Pametni DNS proxy usluge koje omogućuju Netflix korisnicima promijeniti regije Netflix. Pogreška proxyja Netflix “Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. ” počeo se prikazivati ​​na streamf uređajima korisnika Netflixa. Ako ste jedan od onih koji su dobili Netflix proxy grešku, prebacite se na VPN to je još uvijek u stanju zaobići pogrešku proxy protokola Netflix. Od prosinca 2019. godine testirao sam se ExpressVPN i mogu potvrditi da i dalje radi kad je u pitanju deblokiranje američkog Netflixa izvan SAD-a.

Kako promijeniti upute za Netflix regiju

Evo kako nabaviti američki Netflix u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Švedskoj, Danskoj, Brazilu, Norveškoj, Indiji ili bilo gdje drugdje u inozemstvu. Za promjenu regije ili države Netflix u SAD jednostavno slijedite ove upute:

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN-a.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na američki VPN poslužitelj.
 5. Na kraju, idite na web mjesto Netflix ili pokrenite Netflix aplikaciju.
 6. Gledajte američki Netflix izvan SAD-a.

ExpressVPN svojim korisnicima pružaju i Smart DNS proxyje koji rade na PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV i usmjerivačima. Ovi uređaji nemaju VPN klijente. Stoga ne možete izravno instalirati VPN na njih. Smart DNS proxy vam omogućuje da riješite taj problem.

Deblokiranje regije Netflix – Kako promijeniti moju Netflix zemlju: kako & Zašto?

Općenito postoje dva razloga koja biste željeli promijenite svoju Netflix regiju. Za jedno od njih najpopularnija je Netflix regija Američka regija Netflix. S više od 10K emisija i filmova i brzo rastućim. Domaćin je 4 puta više od bilo kojeg bližeg područja. Drugi razlog je taj što ste možda emigrant u SAD-u ili na neki drugi način i želite gledati svoje domaće izdanje Netflixa, poput Meksičke knjižnice Netflix ili Velike Britanije Netflix knjižnice. Niže navedene metode pomoći će vam da to postignete. Oni će vam to i omogućiti deblokirajte Netflix ako već nije podržan. 

Trenutačne lokacije Netflixa: SAD, Kanada, Meksiko, Brazil, Irska, Švedska, Finska, Danska, Norveška, Francuska, Belgija, Kolumbija, Argentina, Luksemburg, Njemačka, Austrija, Japan, Italija, Portugal, Španjolska, Švicarska, Australija, Novi Zeland i Ujedinjenog Kraljevstva.

Podržani uređaji Netflix: Android, iPad, iPhone, iPod, OS X, Kindle Fire, Windows Phone, Windows, Boxee, Chromecast, Apple TV, WD TV, Tivo, Nintendo, Wii, PlayStation 3 4 Vita, Xbox One, Xbox 360, Smart TV, Roku i Amazon Fire TV.

Promijeniti & Deblokirajte My Netflix regiju pomoću VPN-a umjesto DNS proxyja

VPN usluga a.k.a virtualna privatna mreža rješenje je koje sav vaš promet šifrira na poslužitelju smještenom u zemlji koju želite. Kao izravni rezultat osigurana je vaša privatnost i čini se da vaš promet dolazi s lokacije koju odaberete. Sve što trebate učiniti je sljedeće:

 1. Pogledajte ExpressVPN,
 2. Preuzmite njihovu jednostavnu aplikaciju (Android, iPad, iPhone, PC, FireStick i Mac su svi podržani)
 3. Povežite se s američkim VPN serverom iz aplikacije.
 4. Uživaj u svom Netflix prikazuje iz bilo koje regije koju odaberete.

Postavljanje je jednostavno. Budući da se sav vaš promet šalje putem VPN poslužitelja, možete gledati SVA mjesta koja se nalaze u zemlji VPN poslužitelja. Ako se povežete s američkim VPN serverom, dobit ćete sve američke web stranice, uključujući američki Netflix. Ako se povežete s UK VPN serverom, dobit ćete UK Netflix s BBC Iplayerom i sličnim. No, s obzirom da sada sav promet šaljete u Veliku Britaniju, dobit ćete 10% brzinu. Drugi nedostatak je to što će vaše web lokacije u lokalnoj državi koje vrše provjeru regije prestati s radom jer vam se čini da dolazite iz Velike Britanije..

Ispod je popis pružatelja VPN-a, koji se testiraju i procjenjuju na temelju brzine, pouzdanosti i kvalitete podrške. 

koristeći VPN dopušta vam da deblokirajte sve regije Netflixa i vratite se na lokalno područje Netflixa kad god želite. Međutim, nisu svi uređaji podržani od VPN “Smart TV, Apple TV dva su popularna uređaja koji ne podržavaju VPN”. Ako pokušavate natjerati te uređaje na rad. Pogledajte dolje.

Netflix Proxy – najbolji način za promjenu / deblokiranje moje mreže Netflix pomoću Smart DNS-a

Smart DNS je cool tehnologija, sve što morate učiniti je promijeniti DNS poslužitelj na usmjerivaču i svi će vaši uređaji raditi odmah. Ići Unlocator, prijavite se i dobit ćete besplatno probno razdoblje. Samo Smart DNS poslužitelji šalju se samo relevantni promet, a na ostatak prometa uopće ne utječe. Nema kazne za brzinu propusnosti! To nije sve. Ako ti promijenite svoj Netflix Često morate samo otići u područje svog člana i promijeniti svoje Netflix mjesto. Na ovaj način možete izgledati kao da gledate Netflix iz Finske dok još uvijek uživam Hulu kao da dolaziš iz SAD-a. O da! Zaboravio sam napomenuti da Smart DNS također blokira većinu web lokacija u SAD-u, ali to zapravo ovisi o vašem davatelju. Postavljanje je, općenito, zaista lak zadatak – ovdje potražite vodiče za video i slike.

Ne pružaju sve SmartDNS usluge izmjenjivač regije Netflix. Niti većina njih ne podržava sve uređaje. Doista koristim Unlocator. Svi Netflix uređaji i regije su podržani. Osim još 214 kanala, uključujući WWE Network, HBO Go, Fox, Sky Sports, samo nekoliko imena. Osim Popravci zamračenja za NFL, NHL, NBA, MLS itd.

Pregled brzine i performansi Unlocatora.

Kako deblokirati i gledati američki Netflix izvan SAD-a – Vodič za YouTube

Najbolji Netflix proxyji

Iako su dolje navedene usluge VPN pružatelji, oni korisnicima nude Smart DNS proxyje koji se mogu koristiti za promjenu njihove Netflix regije.

1. ExpressVPN – Besplatni Netflix proxy

Kada je u pitanju američki Netflix, ExpressVPN su stručnjaci. Oni imaju VPN lokacije diljem SAD-a i jedna su od rijetkih VPN usluga koja vam i dalje omogućuje promjenu vaše Netflix regije u Ameriku. Zapravo, tijekom cijele 2016. i 2017. ExpressVPN je to kontinuirano mogao izbjeći pogrešku proxy protokola Netflix. Uz to, možete pokrenuti tri istodobne VPN veze. ExpressVPN slijedi a “Pravila o nedelovanju” i nudi zvjezdane 24/7 podrška za sve svoje korisnike. Kao dio svoje pretplate korisnici ExpressVPN-a dobivaju besplatnu Smart DNS proxy značajku. To nam dobro dolazi na uređajima koji izvorno ne podržavaju VPN kao što su Apple TV, Roku, PS4 i Xbox One.

prozodija

 • Povrat novca u 30 dana povrat jamčiti.
 • VPN aplikacije za PC, Mac, iOS i Android.
 • 24/7 podrška uživo.
 • Nad 136 VPN lokacija u gotovo 90 zemalja.
 • Nula mrežnog prometa.
 • Američki Netflix.

2. BulletVPN

Iako BulletVPN manje je poznat od ostalih VPN usluga na ovom popisu, ovaj VPN izuzetno dobro surađuje s Netflixom. Ako želite deblokirati američki Netflix izvan SAD-a, ovo je vaš pružatelj VPN usluga. Oni također imaju 30-dnevno pravilo povrata novca i možete koristiti jednu pretplatu BulletVPN na najviše 3 različita uređaja istovremeno. BulletVPN su i jedan od rijetkih pružatelja VPN usluga koji svojim korisnicima nude VPN aplikaciju kompatibilnu s Amazon Fire TV i FireStick. Zapravo ne previše mutno. Slično kao ExpressVPN, BulletVPN korisnicima nudi besplatni Smart DNS proxy koji im omogućuje gledanje američkog Netflixa u inozemstvu.

prozodija

 • 5 istodobnih uređaja
 • Odblokirajte američki Netflix izvan SAD-a
 • Nula sječa.
 • VPN aplikacije za PC, Mac, Android, FireStick i iOS
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca

3. StrongVPN – Netflix proxy

Ako želite davatelja VPN-a koji podržava deblokiranje američkog i britanskog Netflixa u inozemstvu, StrongVPN je savršeno pristajanje. Iako na ponudi nemaju toliko značajki kao i druge VPN usluge vrh Netflix VPN u 2018. godini, oni to nadoknađuju nudeći jednu od najnižih VPN pretplata.

Pros:

 • Niska cijena.
 • Pristup američkim i britanskim Netflix prekomorskim.
 • Besplatna usluga Smart DNS proxyja.

Cons:

 • 5-dnevni rok povrata.
 • Neki VPN poslužitelji na kojima je prespor ili uopće nisu radili.
 • OpenVPN dostupan samo na odabranim poslužiteljima.

4. VyprVPN – Netflix proxy

Nažalost, VyprVPN nismo uspjeli podržati deblokiranje američkog Netflixa za veći dio 2016. Međutim, nedavno smo dobili njihove američke VPN servere drugi pokušaj, i na naše iznenađenje, uspjeli smo ponovno pogledajte američki Netflix u inozemstvu. Oni bi definitivno bili viši na našem popisu u top 4 Netflix VPN-a u 2018. godini da nije to što im je trebalo toliko vremena da pronađite rješenje za NetFlix proxy error.

Pros:

 • Vrlo brzi VPN poslužitelji.
 • VPN poslužitelji u 36 zemalja.
 • Kameleon.

Cons:

 • Nema bujica.

5. NordVPN – VPN i dalje surađuje s američkim Netflixom 2018

NordVPN-a VPN aplikacije za iPhone, iPad, Android, PC i Mac su možda najlakše i najprijatnije što sam koristio. Postavljanje im traje nekoliko minuta. Od tamo nadalje, jednostavno pokrenite aplikaciju i povežete se na VPN poslužitelj po vašem izboru. Sigurno je reći da je u stvaranje ovih aplikacija uloženo mnogo napora. Poput ExpressVPN-a, NordVPN nudi a 30 dana povrata novca, više nego dovoljno vremena za potpuno testiranje njihovog VPN poslužitelja.

Pros:

 • 30 dana povrata novca.
 • Sjajne VPN aplikacije.
 • VPN poslužitelji u oko 57 zemalja.
 • Dvostruki VPN.

Cons:

 • Iako je većina VPN servera koje smo isprobali bila impresivno brza, nekoliko je usporeno.

Kako promijeniti regiju Netflix, VPN ili DNS proxy?

Sad kad imate potrebne informacije. Dajte bilo jedno VPN ili Smart DNS proksi pokušajte, promijenite svoju Netflix regiju koristeći Netflix DNS proxy ili VPN i podijelite svoja iskustva.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me