Najbolji vodič za obilazak zaobilaznih prelaza MLB.TV VPN 2020

Ovo je krajnje Otkrivanje zakazivanja MLB.TV-a u 2020. godini. Što je najbolji VPN možete koristiti za zaobići ograničenja zatamnjenja MLB-a čujemo vas kako kažete? Sa bejzbolom Major League 2020, odmah iza ugla, vrijeme je da MLB streaming zauzme središnju fazu. Nažalost, zbog starometnih pravila o zatvaranju, neću biti u mogućnosti emitirati vašu omiljenu baseball franšizu uživo putem interneta, iako posjedujem premium MLB pretplatu. Te su politike prilično nepoštene. Srećom, naučio sam kako mogu prevariti svoju internetsku lokaciju i prevariti MLB u Bat aplikaciji da misli da se nalazim negdje drugdje. U nastavku ćemo vas upoznati s VPN-ovima koji su radili najbolje kada sam ih koristio za gledanje MLB igara bez isticanja. Pogledajte moju najbolji MLB.TV VPN pregled kako bi se izbjegli prekidi rada na PC-u, FireSticku, Roku, Apple TV-u, PS4, Xbox One, Chromecastu, iPhoneu ili iPadu za sezonu 2020.


Najbolja VPN za zaobilaženje MLB ograničenja zatamnjenja

Najbolji pregled MLB.TV VPN 2020

Izbjegavajte nestanke MLB.TV-a – Osnove

Ako niste upoznati s postupkom zaobilaženja iscrtavanja putem VPN-a, evo nekoliko pokazivača.

 • Ne morate se prijaviti na drugi premium MLB račun. Vaš postojeći račun je dovoljan.
 • Ne možete zaobići MLB.tv nestanke na uređajima koji koriste lokacijske usluge i GPS. Drugim riječima, čak i ako koristite proxyje ili virtualnu privatnu mrežu, ne možete zaobići ograničenja zatamnjenja bejzbola na Androidu, iPhoneu, iPadu ili Amazon Fire TV.
 • U nekim slučajevima možda ćete morati izbrisati kolačiće preglednika nakon postavljanja VPN ili Smart DNS proxyja.
 • Iako postoje besplatni VPN-ovi koji vam mogu potencijalno omogućiti gledanje MLB uživo online, nikad ne bih preporučio njihovo korištenje. Oni su notorno spori, što dovodi do beskonačnog punjenja. Poznate su i neke besplatne VPN-ove koje zaraziti korisničke uređaje zlonamjernim zlonamjernim softverom ili virusima. Koristite samo pouzdanu i isprobanu VPN uslugu.
 • Općenito govoreći, bolje je povezati se s VPN serverom koji se nalazi u SAD-u, za razliku od VPN-a lociranog u inozemstvu. To je uglavnom zbog činjenice da što je VPN poslužitelj bliži vašoj lokaciji, to će manje utjecati na vašu internetsku brzinu.

Kako mogu znati da li je MLB igra zatamnjena?

Možete upisati svoj poštanski broj na službenom web mjestu MLB.tv da biste provjerili je li određena igra u vašoj regiji zatamnjena ili ne. Ako primite bilo koju od sljedećih pogrešaka u vezi s MLB zamračenjem, nećete moći uživo strujati uživo putem interneta. Ako ne koristite VPN koji jest.

“Žao nam je. Ustanovili smo da se nalazite unutar jednog od primjenjivih klupskih teritorija na kućnoj televiziji te smo zato crna u gledanju odabrane igre. Live Audio ove igre dostupan je kao dio vaše pretplate na MLB.TV. “

“Medijska greška. Ova je igra privremeno nedostupna. Pokušajte ponovno za nekoliko trenutaka. “

“Žao nam je. Trenutno se ne mogu provesti provjere zamračenja emitera. Pokušajte ponovno za nekoliko trenutaka. “

Kako se koristi VPN da bi se zaobišao ograničenja zatamnjenja MLB.tv-a

Vaša IP adresa omogućuje MLB-u da odredi gdje trenutno živite. To je zato što IP adrese dopuštaju aplikacijama i web lokacijama koje posjetite da vide odakle pregledavate web. To također znači da ako uspijete promijeniti svoju IP adresu, možete navesti MLB.tv da misli da se nalazite na području gdje igra koju želite strujati neće nestati. VPN ili virtualna privatna mreža pomoći će vam da izbjegnete sve one dosadne nestanke. Spajanjem na VPN poslužitelj u drugom stanju možete sakrijte svoju stvarnu IP adresu i zaobiđite MLB.tv nestanke. Evo kako sam sve to postavio.

Kako zaobići MLB.tv nestanke na PC / Mac

 1. Kao prvi korak, trebate se prijaviti putem VPN usluge. Pobrinite se da bez obzira na VPN na kojem se nalazite imate brojne VPN poslužitelje u Sjedinjenim Državama.
 2. Nakon kreiranja VPN računa preuzmite VPN aplikaciju na Mac ili Windows PC.
 3. Sada otvorite VPN aplikaciju, prijavite se i odaberite VPN poslužitelj koji se nalazi u stanju u kojem nema prekida rada.
 4. Napokon prijeđite na web stranicu MLB.tv i gledajte bejzbol igre bez mraka.

Je li moguće gledati Blackout igre na iOS-u (iPhone / iPad)?

Zbog činjenice da MLB u aplikaciji Bat na iPhone i iPad uređajima koristi se lokacijskim uslugama, nećete moći zaobići ograničenja zamračenja za MLB ni na jednoj od ovih platformi. Ako isključite lokacijske usluge, MLB na Batu neće raditi.

Mogu li zaobići MLB.TV nestanke na Androidu?

Kao što je slučaj s iOS uređajima, aplikacija MLB.tv na telefonima i tabletima sa sustavom Android koristi kombinaciju lokacijskih usluga i GPS-a za određivanje vaše trenutne lokacije. Tako, ne možete zaobići ograničenja zatamnjenja MLB-a na Androidu, čak i kada koristite VPN.

Kako izbjeći zastoje MLB na Amazon Fire TV ili FireStick-u?

Operativni sustav Amazon Fire TV zasnovan je na Androidu. Stoga ni na ovom uređaju ne možete zaobići crne nestanke.

Kako zaobići MLB nestanke na Apple TV-u?

Da biste mogli gledati crne MLB igre na Apple TV-u, morate postaviti VPN na usmjerivač ili se pretplatiti na davatelja VPN-a koji korisnicima nudi Smart DNS proxyje koja se može izravno postaviti na Apple TV-u kao što su ExpressVPN.

Kako izbjeći ograničenja zatamnjenja MLB-a na Roku

Nijedan od Roku uređaja ne omogućuje vam da konfigurirate mrežne postavke. Jedini način da se zaobiđu MLB-ovi nestanci na Roku-u je promjena postavki rutera. Možete kupiti VPN usmjerivač i konfigurirati VPN vezu na njemu ili se prijaviti s njim ExpressVPN i umjesto toga koriste njihove DNS kodove.

Zaobiđite MLB zamračenja na Smart TV-u

Ako ne koristite Android Smart TV, trebali biste biti u mogućnosti postaviti Smart DNS izravno na Smart TV-u. Podržani modeli uključuju Samsung, LG, Panasonic, i stariji Sony Smart TVa. Prijavite se bilo s jednim ExpressVPN ili Unlocator gledati crne igre na vašem Smart TV-u.

Kako izbjeći ograničenja zatamnjenja MLB.TV-a na PlayStationu

Kao i kod većine ostalih MLB.tv kompatibilnih streaming uređaja, ni PS4 ni PS4 nemaju VPN klijent. To znači da morate postaviti VPN na usmjerivač spreman za VPN ili koristiti Smart DNS izravno na PlayStation konzoli. Druga opcija je i jeftinija i lakša.

Zaobiđite MLB nestanke na Xbox One ili Xbox 360

U slučaju da nemate VPN kompatibilan usmjerivač, vaša je najbolja opcija prijaviti se ExpressVPN ili bilo kojom drugom VPN uslugom koja pruža DNS kodove koji se mogu izravno postaviti na Xbox konzoli kako bi zaobišli MLB.tv nestanke.

Najbolja MLB.TV VPN 2020

ExpressVPN – Top MLB VPN 2020

ExpressVPN - najbolji MLB VPN za 2017. godinu

ExpressVPN – najbolji MLB VPN za 2020. godinu

Koristila sam ExpressVPN za zaobići ograničenja zacrnjevanja MLB već nekoliko sezona. Nikada se nisam susreo s nekim većim problemima. Bilo je nekoliko slučajeva u kojima sam imao manjih problema, ali ExpressVPN-ov tim za podršku uživo razgovarao je s pitanjima. Ukratko, ovo je vjerojatno najbolji VPN koji možete koristiti za MLB.tv.

prozodija

 • Globalna mreža VPN poslužitelja.
 • Više VPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama i Kanadi
 • Smart DNS proxyji za Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV i Roku.
 • Nula mrežnog prometa.

kontra

 • Pretplata na kvalitetnog davatelja VPN-a ne dolazi jeftino.

BulletVPN

BulletVPN - Best MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Best MLB.TV VPN 2020

30-dnevno jamstvo povrata novca

BulletVPN je još jedna VPN usluga koju biste trebali razmotriti ako želite izbjeći tu iritantnu pogrešku zamračenja. Iako BulletVPN nema mnogo poslužitelja širom svijeta, oni je imaju oko desetak samo u SAD-u. Svi su ti poslužitelji radili ispravno kad sam ih testirao kako bih uživo gledao različite MLB timove.

prozodija

 • Svoj novac možete povratiti u roku od mjesec dana.
 • Jednostavne aplikacije za sve vaše uređaje.
 • Izvrsna korisnička podrška.

kontra

 • Mala VPN mreža.

IPVanish

IPVanish - najbolji MLB VPN 2017

IPVanish – najbolji MLB VPN 2020

Top VPN za Kodi

IPVanish je naziv kućanstva u VPN industriji. Sjedište im je u SAD-u, a to bi moglo biti sablazan nekoliko VPN servera. Ipak, oni imaju strogu politiku zapisivanja trupaca što znači da u teoriji to biste trebali znati surfati Internetom anonimno. Kao što je slučaj s ExpressVPN-om, IPVanish ima mnogo poslužitelja razbacanih širom SAD-a. Međutim, oni nude samo politiku povrata 7 dana.

prozodija

 • Bezbroj VPN lokacija u SAD-u.
 • Predstavljeni pakirani VPN programi.
 • Vrlo brzi poslužitelji.

kontra

 • Njihov proizvod možete koristiti samo tjedan dana prije isteka roka za povrat.
 • Ne deblokira mnoge glavne VOD usluge.

NordVPN

NordVPN - najbolji MLB.tv VPN u 2017. godini

NordVPN – najbolji MLB.tv VPN u 2020. godini

NordVPN-a VPN aplikacije za iPhone, iPad, Android, PC i Mac su možda najlakše i najprijatnije što sam koristio. Postavljanje im traje nekoliko minuta. Od tamo nadalje, jednostavno pokrenite aplikaciju i povežete se na VPN poslužitelj po vašem izboru. Sigurno je reći da je u stvaranje ovih aplikacija uloženo mnogo napora. Poput ExpressVPN-a, i NordVPN nudi 30 dana povrata novca, više nego dovoljno vremena za potpuno testiranje njihovog VPN poslužitelja.

prozodija

 • 30 dana povrata novca.
 • Sjajne VPN aplikacije.
 • VPN poslužitelji u više od 60 zemalja.
 • Dvostruki VPN.

kontra

 • Iako je većina VPN servera koje smo isprobali bila impresivno brza, nekoliko je usporeno.

VyprVPN

VyprVPN - Netflix Proxy Pogreška za otklanjanje 2017. godine
30-dnevno jamstvo povrata novca

VyprVPN je još jedan solidan VPN davatelj koji možete koristiti da biste zaobišli MLB nestanke. Njihovi poslužitelji djeluju impresivno dobro. Međutim, oni ne nude toliko američkih VPN lokacija kao ostali pružatelji usluga na ovom popisu.

prozodija

 • Vrlo brzi VPN poslužitelji.
 • VPN poslužitelji u 36 zemalja.
 • Kameleon.

kontra

 • Nema podrške za P2P.

Najbolji MLB.TV VPN u 2020. godini – Smart DNS proxy alternativa

Iako je korištenje VPN-a najbolja metoda za zaobilaženje MLB.tv-a, on zasigurno nije jedini. Smart DNS proxyji također vam dopuštaju da gledajte MLB igre bez zamračenja. Nedostatak je, međutim, pametni DNS ne u potpunosti maskira vašu IP adresu. Stoga ste i dalje izloženi dok pregledavate web pomoću Smart DNS proxyja.

 • Gotovo svi uređaji za streaming mogu se konfigurirati pomoću Smart DNS-a. Proxy možete postaviti izravno na Apple TV, PS4, Xbox One, pa čak i na Smart TV-u.
 • Nakon što konfigurirate Smart DNS na svom uređaju nećete izgubiti pristup nijednom od svojih lokalnih streaming kanala.
 • Ovom metodom možete zaobići MLB, NFL, NBA i NHL ograničenja zamračenja.
 • Nema mogućnosti odabira virtualne lokacije prilikom korištenja Smart DNS-a. Kanal i web mjesta koja možete deblokirati ovise o podešavanju Smart DNS proxy usluge.

Unlocator najbolji su kada je u pitanju Smart DNS proxy usluga. Mnogi MLB obožavatelji ih koriste za gledanje MLB-a bez isticanja godišnje. Nedavno je Unlocator u svoje pretplatničke planove dodao VPN aplikaciju. U slučaju da to ipak želite iskoristiti, morate dodatno platiti.

MLB timovi

Evo potpunog popisa svih bejzbolskih ekipa Major League:

AL Središnja

 • Chicago White Sox
 • Cleveland Indijanci
 • Detroit Tigrovi
 • Kansas City Royals
 • Blizanci iz Minnesote

AL Istok

 • Baltimore Orioles
 • Boston Red Sox
 • New York Yankees
 • Zraci Tampa zaljeva
 • Toronto Blue Jays

AL Zapad

 • Houston Astros
 • Los Angeles Angels
 • Atletika u Oaklandu
 • Seattle Mariners
 • Texas Rangers

NL Central

 • Chicago Cubs
 • Cincinnati Reds
 • Milwaukee Brewers
 • Pittsburgh Pirati
 • St. Louis Cardinals

NL Istok

 • Atlanta Braves
 • Miami Marlins
 • New York Mets
 • Philadelphia Phillies
 • Washington Nationals

NL Zapad

 • Arizona Diamondbacks
 • Colorado Rockies
 • Los Angeles Dodgers
 • San Diego Padres
 • San Francisco Giants

Najbolji MLB.TV VPN za 2020. godinu – The Wrap up

Svi čeznemo za danom kad MLB ograničenja zamračenja postanu prošlost. Do tada, koristeći VPN davatelje poput ExpressVPN gledati MLB igru ​​bez iscrpljivanja. Jeste li testirali neku od VPN usluga koje smo predložili? Kakvo je bilo vaše iskustvo? Slobodno podijelite svoje misli u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me