Najbolji VPN za deblokiranje GitHub-a odasvud

Ako ste napredni programer, sigurna sam da ste čuli CVS i SVN. Pa, ove usluge dijeljenja koda i usluge izdavanja sada su nekako u prošlosti. Github je novi igrač u tehnološkoj industriji i možemo reći zašto su programeri uzbuđeni zbog toga. Međutim, projekt otvorenog koda je blokirani u određenim regijama. Ali to ne bi trebalo biti slučaj dugo. S VPN, možeš pristupite Githubovoj web stranici unatoč vašoj trenutnoj lokaciji; samo trebate znati s kojim VPN-om raditi. Dakle, bez dodatnog divljanja, evo i najbolji VPN-ovi za deblokiranje Githuba bilo gdje.

Najbolji VPN za bilo gdje za deblokiranje Githuba bilo gdje

Najbolji VPN za bilo gdje za deblokiranje Githuba bilo gdje

GitHub – najpopularnija mačka na Internetu

Github logotipPovratak u 2008, Logical Awesome LLC je svijetu predstavio Chris Wanstrath, P. J. Hyett, Tom Preston-Werner i Scott Chacon koristeći Ruby na šine.

Sada se naziv promijenio, ali riječ Strašan ostao je kao naslov koji je ovaj open-source zaslužio. Danas poznat kao Github, the Podružnica Microsofta je domaćin za kontrolu verzija softvera za razvoj softvera.

Na Githubovoj web stranici možete domaćin i pregledni kod, upravljanje projektima, i graditi softver zajedno s milijunima programera širom svijeta.

Kao što sam spomenuo, tvrtka je bila koji je Microsoft kupio 2018. za 7,5 milijardi dolara. Morate se prijaviti na tri načina: besplatni, profesionalni i poslovni računi.

Besplatni računi obično su korišteni za host kodova otvorenog koda. Međutim, do 2019. godine GitHub se ponudio neograničena privatna spremišta svim planovima, uključujući besplatne račune. Nitko više ne ostaje, a??

Web stranica je postala vrlo popularna tijekom godina. Ima ih više od toga 37 milijuna korisnika i 100 milijuna + spremišta. To uključuje najmanje 27 milijuna javnih skladišta, što ga tehnički čini najvećim domaćinom izvornih kodova širom svijeta.

Git za središte

Ako želite bolje razumjeti GitHub, prvo biste se obavili glavom oko toga što ga čini onim što danas jeste. Počnimo s Git dijelom. Slično CVS, to je verzija izvornog upravljačkog sustava. Mozak iza kojeg stoji Linus Torvalds, možda ga znate iz svjetskog fenomena, Linux. To je slično kao Subverzija, CVS i Merkurial, nabrojati nekoliko.

Vidite, kada programeri naprave bilo što, stalno ažuriraju kodove, izdajući nove i nove verzije. Ovi sustavi upravljanja pratite ove revizije i pohranite modifikacije u središnje spremište.

To pomaže programerima širom svijeta da lako rade međusobno preuzimanje datoteka bilo koje verzije, uvesti promjene, i Učitaj njihov posao za preuzimanje drugih korisnika.

Većina korisnika koji rade s Linuxom trebala bi biti upoznata s ovim postupkom. Prilično je uobičajeno za preuzimanje potrebnih datoteka, posebno u pripremi za sastavljanje programa iz izvornog koda. Nisu li to pravi usrani Linuxi?

Ali što ga čini boljim od ostalih sustava? Pa, Github pohranjuje promjene datoteka učinkovitije, i to jamči integritet datoteke. To je Git dio.

Ne mislim da središte odjeljak, međutim, treba dugo objašnjenje. Uspostavili smo sustav, ali gdje ljudi dobivaju ono što žele – čvorište. GitHub.com je mjesto gdje programeri pohranjuju svoje projekte i umrežavaju se s istomišljenicima. To je sve.

Dostupnost – Korisnici ne mogu dobiti GitHub

GitHub je izašao iz SAD-a i zbog toga tvrtka mora u skladu s američkim izvoznim zakonima. Web stranica je dostupna širom svijeta, osim u određenim zemljama. Nažalost, korisnici u nekim regijama više neće moći pristupiti usluzi. To uključuje Sirije, Irana, Krima, Sjeverne Koreje i Kube

Kad je Barack Obama još bio predsjednik, on uvele sankcije Siriji i Krimu. Sada, Donald Trump unaprijedio igru ​​i odjavio nove trgovinske sankcije protiv Iran.

Tvrtka Microsoft u vlasništvu tvrtke se bavila kako blokira korisnike. Ne ide poslije nacionalnosti ili nacionalnosti; oslanja se na korisnike IP adrese za određivanje lokacije pojedinca. Ako živite u jednoj od gore spomenutih regija, evo poruka o grešci iskočiti:

“Ovo je spremište onemogućeno. Zbog američkih zakona o ograničenjima trgovine trgovinom, ovo je skladište onemogućeno. “GitHub Geo-pogreška

Nemojte misliti da tvrtka nije svjesna štete koju stvara programerima u zemlji, ali što mogu učiniti. Moraju pridržavati se američkog zakona. Čak je i Github-ov izvršni direktor Nat Friedman objasnio je koliko je nesretan ovaj problem. Prema njegovom tvitu:Nat Friedman Tweet

Pa, ne mora ostati tako Zbog toga je prvi vodič postojao. Skočimo pravo u Postupak deblokiranja Githuba.

GitHub svugdje – koraci

Iako GitHub ne podnosi ovu metodu, to je još uvijek jedini način. Da, zaobići geo-ograničenja i promijenite svoju lokaciju pomoću a Virtualna privatna mreža.

VPN omogućava sigurno pristup privatnoj mreži i dijeliti podatke na daljinu putem javnih mreža. To je poput privatnog tunela ili vatrozida koji je štiti vaše podatke od internetskih prijetnji.

Pored šifriranje vojnog stupnja, čini se da vaši podaci dolaze iz zemlje u kojoj se nalazi poslužitelj na koji ste povezani. Na primjer, ako se povežete s an Američki poslužitelj, dobit ćete IP adresa SAD-a, što vas tehnički označava kao Rezident SAD-a.

Kao rezultat toga, to ćete moći pristup sadržaju koji se temelji u SAD-u unatoč vašem trenutnom smještaju. Uz spomenuto, dopustite da vam pokažem kako možete deblokirajte Github bilo gdje u svijetu:

 1. Prvo pogledajte VPN davatelje koji su predstavljeni u nastavku i pretplatiti jednom od njih.
 2. Nakon toga, još uvijek na njihovoj službenoj web stranici, preuzmi i instaliraj njihovu VPN aplikaciju. Ako ga ne možete pronaći, upotrijebite svoj maternji jezik Trgovina aplikacijama.
 3. Sljedeći, prijaviti se sa tvojim korisničko ime i lozinku.
 4. Dođite do popisa poslužitelja i spojite se na američki poslužitelj.
 5. Konačno, pokrenite web stranicu GitHub-a i koristite ga kao i svaki programer sa sjedištem u SAD-u.

Najbolji VPN za bilo gdje za deblokiranje GitHub bilo gdje

GitHub je osnovni resurs za milijune programera širom svijeta. Ali kad govorimo o VPN-ima, na tržištu ih je stotine. Međutim, malo ih je pouzdan, pouzdan i vjerodostojan.

Ne možete samo vjerovati bilo kojem pružatelju VPN-a o kojem biste mogli naletjeti. Određene čimbenike treba uzeti u obzir prije nego što uložite svoj novac u davatelja usluga (naglasak uložite svoj novac).

Zašto? Jer neću govoriti o besplatnim pružateljima VPN-a. Ove usluge će da li više štete nego koristi, ako je dobra opcija, za početak.

Pročitaćete odjeljak nakon pregleda o opasnostima besplatnih VPN-a i nekih drugih premijskih koji su se možda pomakli vjernost. Za sada se usredotočimo na najbolji VPN-ovi za deblokiranje Githuba oko svijeta. Idemo.

ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN postoji otkad 2009, nudeći korisnicima svoje najbolje kvalitete u industriji. Da, to je razlog zašto je danas zauzeo prvo mjesto na našoj listi. Ali što je čini tako posebnom? Pa, to su značajke koje pruža, naravno.

Usluga ima više od toga 3000 poslužitelja na 160 lokacija u 94 zemlje. Ako vam to ne daje, neograničen izvor geo-ograničenog sadržaja, Ne znam što ću. Nadalje, ExpressVPN je s vremenom dokazao da može djelovati oko najjačih mehanizama za blokiranje na svijetu.

Možete čak i pristupiti onome što želite Kina usprkos Veliki vatreni zid. Dakle, ako VPN može zaobići Kineski vatrozid, zaobilazak Githubovih ograničenja bio bi komad torte.

Također, ExpressVPN dopušta Linux korisnici mogu koristiti svoju namjensku aplikaciju na svom uređaju. Pa, to je kritična značajka u slučaju da koristite Github, Ne?

Privatnost korisnika trebala bi biti prva kada želite deblokirati Github. Ne zaboravimo da ste u zemljama sa visoka ograničenja, kao što su Iran. Zemlja također blokira VPN-ove na teritoriju, ali ExpressVPN nije mogao spriječiti korisnicima da daju slobodu na mreži koju žele.

Dobavljač je konstantno brz i ima prikriveni poslužitelji koji će vam pomoći zaobići bilo koji ISP blok. Pretplati se, ExpressVPN je malo na skuplji stranu, ali na kraju ćete dobiti ono što plaćate.

prozodija

 • Stroga pravila bez zapisivanja
 • Ogromna mreža poslužitelja
 • Plamteće velike brzine
 • Ubojiti prekidač
 • Politika povrata od 30 dana
 • MediaStreamer (Smart DNS)
 • AES-256 enkripcija
 • Podrška za chat uživo

kontra

 • Košta malo više od ostalih

NordVPN

NordVPN navlaka

NordVPN je još jedan način da deblokirajte GitHub ali po nižoj cijeni. Ali cijena nije najkvalitetnija koju NordVPN ima. Pa, to je sve što ovaj pružatelj nudi. Počnimo s osnovama. NordVPN je sa sjedištem u Panami, tako da nema zadržavanja podataka jer je daleko od dosega Pet-Eyes.

Usluga ima poslužitelje na sve strane 60 zemalja. To je manje od ExpressVPN-a u smislu dosega, ali ne i kada je riječ o brojevima. Cijela mreža poslužitelja je oko 5000, što ga čini najvećim među svim VPN-ovima u industriji.

NordVPN je dokazao da može deblokirajte ograničeni sadržaj bez obzira u kojoj se zemlji nalazite. Na primjer, uzmite Netflix; njezin snažni blok nije mogao spriječiti NordVPN da pristupi svom američkom sadržaju.

Što se sigurnosti tiče, NordVPN koristi AES-256-GCM enkripcija s 2048-bitnim DH tipkom. To nije sve; morate provjeriti njegove ekskluzivne značajke, koje uključuju Double Hop enkripcija i CyberSec.

Prvo, dvostruka VPN značajka je mehanizam koji preusmjerava vaše podatke dva VPN poslužitelja umjesto jednog. Na taj način dobiva vaš promet dvaput šifrirano, čineći ga još sigurnijim nego prije.

CyberSec, s druge strane, način je da odbijete svaki neželjeni softver koji bi mogao ciljati vaš uređaj. To uključuje virusa, zlonamjernog softvera i bilo kojeg zlonamjernog softvera World Wide Web ima u trgovinama za vas.

Nord vam omogućuje da koristite svoj VPN račun šest uređaja istovremeno. Da ne spominjemo, možete temeljito testirati ovaj VPN zahvaljujući njegovom 30-dnevna garancija povrata novca.

prozodija

 • 2048-bitna enkripcija
 • Pravila bez zapisivanja
 • Besplatni Smart DNS
 • 4900+ poslužitelja u 60 zemalja
 • Dvostruki skok VPN
 • Šest istodobnih veza
 • Značajka CyberSec
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca

kontra

 • Testiranje brzine gdje gužva na nekim poslužiteljima

BulletVPN

Poklopac BulletVPN

BulletVPN nije toliko velik dobavljač, ali sigurnosni utjecaj koji ima na industriju prilično je velik. Kada govorimo o njegovoj mreži poslužitelja, ona pokriva gotovo 30 zemalja širom svijeta.

To je prilično pristojno za pružatelja usluga kojeg nema dugo. No, što je u tome dobro je da su poslužitelji koje nude strateški prikvačen u veoma traženim zemljama, uključujući SAD, Velika Britanija i veći dio Azije.

Što je još impresivnije, ovaj pridošlica može deblokirajte Netflix i slično bez problema. Ako su ti divovi deblokirani, što možemo reći o GitHub-u?

Što se tiče sigurnosti, BulletVPN vam nudi izbor između pet različitih VPN protokola, uključujući PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2. U pogledu sigurnosti, uvijek biste trebali ići na to OpenVPN.

Nadalje, BulletVPN dodaje i besplatni Smart DNS proxy svojim uslugama, što ga čini hibridnim dobavljačem s puno ponude. Ne zaboravimo da je to jedan od najbržih VPN-a vani, budući da su njeni poslužitelji dobro optimizirani za HD streaming i online igranje.

Svi VPN-ovi na našem popisu nude Kill Switch. No BulletVPN dodaje dodatnu ruku pomoći u obliku Bullet Shield-a. To je tehnologija koja vam ne omogućuje povezivanje s internetom osim ako niste povezani na jedan od poslužitelja BulletVPN. Ako to ne pojača vašu privatnost, ne znam što ću.

U slučaju da VPN ne ispuni vaša očekivanja (u što sumnjam), uvijek možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana od kupnje.

Ako želite znati više, pogledajte u nastavku:

prozodija

 • Politika nulte prijave
 • Nekoliko VPN protokola
 • Vrlo brzi poslužitelji
 • Besplatno značajka Smart DNS
 • Meci štit
 • Kompatibilan je s različitim operativnim sustavima
 • Pet istodobnih veza
 • 30-dnevna politika povrata novca
 • Automatski prekidač

kontra

 • Poslužitelji u 30 zemalja

SurfShark

SurfShark

Surfshark je vrsta novog djeteta na bloku. I dalje je novo, ali neka vas to ne zavara. Ima dovoljno mogućnosti za suparništvo divovima, uključujući likove ExpressVPN-a.

Davatelj VPN-a dopušta neograničene istodobne veze, što znači da vi i svi koje poznajete možete imati koristi od jednog VPN računa. Sasvim sam siguran da niti jedan drugi pružatelj VPN-a ne nudi takvu uslugu.

Što se tiče njegove poslužiteljske mreže, SurfShark je prekoračio 800 poslužitelja u pedeset zemalja. Prilično je velik obzirom na to da je usluga još uvijek nova. Možda želite znati da je i SurfShark sposoban deblokiranje Netflixa na bilo kojem poslužitelju.

SurfShak usvaja a stroga politika bez prijave, što osigurava da tvrtka ne pohranjuje vaše podatke ili ne prati vaše aktivnosti pregledavanja. Nadalje, VPN izvrsno djeluje u odjelu osiguranja, ali se ubrzano smanjuje. Iskreno, nisu svi poslužitelji koje sam testirao bili usporiti, samo neke od njih. To je barem malo obećavajuće.

Davatelj vam također omogućuje traženje povrata ako usluga ne ispunjava vaša očekivanja. Sve što trebate učiniti je kontaktirati njihov tim za podršku putem live-chat u roku od 30 dana od kupnje. Nakon toga, možete dobiti puni povrat.

prozodija

 • Šifriranje na vojnoj razini
 • Neograničene istodobne veze
 • 800+ poslužitelja u 50 zemalja
 • Deblokira Netflix
 • Automatski prekidač
 • Dvostruki VPN
 • Politika nulte evidentiranja
 • Besplatni Smart DNS

kontra

 • Mjesečna pretplata je malo skuplja
 • Nezavisne brzine na nekim poslužiteljima

GitHub vs nepouzdani / besplatni VPN-ovi

Ako želite uštedjeti nešto novca prijavom na besplatni VPN-ovi, ne. Ne ozbiljno, nemoj.

To vjerojatno čitate jer ste u iskušenju da je dobijete, a ja vam toplo predlažem da pogledate drugi put.

Besplatni davatelji VPN-a su samo proslavljeni proxy. Oni mogu pogledajte sav svoj promet, i rade s njim što žele – uključujući sječa drveta. Nikada ne znate pravu odanost VPN-a, osim ako se vaša stručnost ne nalazi u tom polju.

Već dugo pregledavam VPN-ove, a do danas savjetujem besplatne.

Reci mi kako si VPN može priuštiti svoje poslužitelje (koji koštaju čitavo bogatstvo) ako ga imaju ne naplaćuje svoje usluge?

Lako, vi postajete njihov glavni izvor prihoda. Ove usluge prodaju vaše podatke sestrinske tvrtke u zamjenu za prihod. Zašto bi itko to želio?

Oh, oni tvrde da ne vode zapisnike? Naravno. To je upravo ono što tvrdio bi zlonamjeran VPN davatelj. Ukratko: jedina sigurna pretpostavka je da se svaki besplatni VPN pružatelj evidentira. Zato se klonite.

Trebalo mi je puno vremena da napravim ovaj pregled samo da bih vam pomogla. Dakle, ne vjerujte nijednom VPN-u samo zato što vidite da tamo leži. Čak i premium dobavljači imaju svoje nedostatke. Nije li to pravo HideMyAss?

VPN predao potencijalno inkriminirajuće podatke federalcima kao odgovor na sudski nalog. Bez obzira koji je razlog ako izjavite da ne vodite zapisnike, odakle su ovi podaci došli? Budi oprezan. VPN-ovi na našem popisu ne vode zapisnike. Iskoristite informacije koje ste danas dobili ovdje.

Najbolji VPN za GitHub – riječi za razdvajanje

Pa, tu ga imate. Bez obzira gdje prebivate, bilo da je Sirija, Iran, Velika Britanija, Australija, ili bilo gdje drugdje na svijetu, možete pristupite GitHub-u bez napora. Sjetite se samo odabrati VPN što odgovara vašim potrebama.

Svaki će svaki VPN davatelj gore deblokirajte GitHub. Međutim, ne zaboravite na ono što tražite u vezi s privatnošću. Dobro pročitajte recenziju i javite mi u odjeljku za komentare kojeg pružatelja VPN-a ste odabrali za svog mrežnog pratitelja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me