Najbolji VPN za deblokiranje Ziggo-a Go izvan Nizozemske

Ziggo je dobro osnovana tvrtka koja korisnicima nudi širokopojasni Internet, kablovsku televiziju i telefonske usluge sa sjedištem u Nizozemskoj. S gotovo desetljećem poslovanja, Ziggo je imao puno toga. Usluga je također raznovila svoju ponudu kako bi što bolje poslužila svojim kupcima. Jedan od njegovih najuspješnijih pothvata mora biti njegova aplikacija TV Everywhere, Ziggo Go.

Pogledajte Ziggo Go izvan Nizozemske

Najbolji VPN za deblokiranje Ziggo-a Go izvan Nizozemske

Što je Ziggo Go?

S 1,2 milijuna kupaca od 2018. godine, aplikacija Ziggo Go omogućava pretplatnicima da emitiraju i prenose TV sadržaje na svoje uređaje. Svojim kupcima čini pogodnim zato što mogu gledati njihove emisije u bilo koje vrijeme, pod uvjetom da imaju valjanu TV pretplatu. Nadalje, za to im neće trebati ni internetska veza. Aplikacija vam omogućuje preuzimanje sadržaja na do dva uređaja, a naslovi za preuzimanje bit će dostupni do 30 dana nakon početnog pregleda. Čim korisnik počne pregledavati, njihovo preuzimanje će tada biti dostupno do dva dana.

Je li Ziggo Go dostupan izvan Nizozemske?

Aplikacija Ziggo Go omogućava korisnicima da struji oko 300 kanala iz svoje biblioteke, ali na sve to postoji upozorenje. Morat ćete biti u Nizozemskoj da biste preuzeli svoje filmove i TV emisije, a unutar EU da biste mogli emitirati TV uživo. To čini prilično nezgodnim da iseljenik ili putnik ne dođe u kontakt sa svojim omiljenim sadržajem dok su u pokretu. Omogućuje vam pojavljivanje u Nizozemskoj za strujanje kanala poput Nickelodeona, Disneyja ili MTV-a putem aplikacije. Osim toga, također se nećete moći prilagoditi svojim regionalnim kanalima kako biste saznali što se događa kod kuće. To je, naravno, vrlo tužno stanje, posebno za korisnike koji ne znaju ništa o VPN-u.


Upotreba VPN-a za strujanje iz Ziggo Go izvan Nizozemske

Virtualna privatna mreža u stanju je promijeniti cijelu situaciju i omogućiti vam strujanje sadržaja iz inozemstva putem aplikacije Ziggo Go. Kako? Pa, spajanje na VPN omogućava vam da sakrijete svoju lokaciju. Usluga Ziggo Go koristi vaš internetski protokol ili IP adresu za potvrdu da se zaista nalazite u Nizozemskoj. Ako nemate, onemogućit će vam se pristup. Upotreba VPN-a omogućava vam da se povežete s poslužiteljem sa sjedištem u Nizozemskoj, te stoga promijenite svoju IP adresu u onu koja će odražavati da se nalazite u zemlji. To vam omogućuje da “trik” uslugu, i na taj način streaming sadržaja kao da nikada nije otišao. 

Evo kako možete pristupiti Ziggo Go-u bilo gdje u svijetu uz pomoć VPN-a:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj kojem pristupate Ziggo Go on.
  3. Pokrenite aplikaciju.
  4. Spajanje na nizozemski VPN poslužitelj.
  5. Deblokirajte Ziggo Idite izvan Nizozemske.

Korištenje VPN-a također je vrlo korisno jer vam omogućuje da osigurate svoju vezu. Jednom kada se povežete s poslužiteljem, vaši će podaci biti šifrirani, što otežava presretanje bilo koje druge treće strane. To znači da imate sve da biste dobili Internet u mraku o tome što god želite na mreži.

Ako niste znali, mnogi davatelji internetskih usluga često špijuniraju aktivnosti korisnika. Ovako odlučuju hoće li ugasiti vašu vezu ili ne. Prosipanje se odnosi na praksu u kojoj vaš davatelj internetskih usluga ograničava vašu vezu usporavanjem brzine ili čak blokiranjem pristupa određenim web mjestima. To se događa da bi se osigurala jednaka distribucija propusnosti u cijeloj mreži.

Najbolji VPN-ovi za Ziggo Go

Da biste imali pristojnu razinu privatnosti i sigurnosti za svoju vezu, trebat će vam dobro uspostavljen VPN dobavljač i dobar ugled. Da biste dobro započeli, predlažemo da pogledate popis koji smo sastavili za vas. To su davatelji koje smo isprobali i sigurni smo da rade do zadatka. Nađite ispod naše liste najboljih VPN-ova za Ziggo Go.

1. ExpressVPN

Ovo je jedan davatelj koji ne treba uvoditi. Nagrade koje je služba osvojila dokazuju da je doista vrhunski pružatelj usluga. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN zauzima prvo mjesto kao naša preporučena usluga. Pristup više od 2000 poslužitelja, ExpressVPN pruža više od 200.000 IP adresa za svoje klijente. S obzirom na sigurnost, korisnici trebaju imati AES enkripciju vojne vrijednosti 256 bitnih i prisutnost u više od 90 zemalja. Tim za brigu o kupcima je i A1, a do njih se može doći bilo putem društvenih medija, putem e-pošte ili izravnim porukama.

ExpressVPN omogućuje do 3 istodobne veze i ima VPN klijent koji je pogodan čak i za prvog korisnika. Aplikacija koja se jednostavno koristi kompatibilna je s uređajima na kojima su instalirani iOS, Android, Windows, pa čak i Linux. Ako odaberete preuzimanje aplikacije izravno na usmjerivač, povećat ćete i broj više uređaja čije podatke možete kriptirati. ExpressVPN također ima niz zakamufliranih poslužitelja na koje se korisnici u neprijateljskim VPN zemljama mogu povezati i koristiti uslugu u maski. Streaming je također dobro podržan od ExpressVPN-a, koliko je bujica i skupno preuzimanje. Da biste vidjeli što još usluga nudi, pogledajte naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish ima do 40 000 IP-ova sa mrežom od 1500 poslužitelja. S obzirom da su sve tvrtke u vlasništvu, možete biti sigurni da niti jedna treća strana nikada neće ometati vašu vezu. Usluga je sa sjedištem u SAD-u, pa kao takva ima vrlo strogu politiku nulte prijave. To je također i dobavljač koji je poznat po uspostavljanju savršene ravnoteže između privatnosti i sigurnosti. To znači da se korisnici koji se nadaju da će potrošiti većinu svog vremena strujeći neće morati čekati da se njihovi videozapisi prepariraju.

Usluga pruža 256-bitnu AES enkripciju i ima internetski proxy SOCKS5 koji vam omogućuje sakrivanje ili pomicanje lokacije. To također dobro funkcionira s njegovom stalnom podrškom za šifriranje. IPVanish omogućuje anonimne prijenose datoteka P2P, a također nema ograničenja u korištenju propusnosti ili prebacivanju poslužitelja. To ga čini prilično prikladnim za upotrebu ako maksimizirate njegov kapacitet do 10 istodobnih veza. IPVanish također omogućava korisnicima da koriste njegova Chrome ili Firefox proširenja kao laku alternativu za sigurnost na mreži. Za detaljniju analizu pružatelja usluga pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Umanjivanje našeg popisa usluga je više nego sposobna za pružanje sveobuhvatne zaštite zahvaljujući raznolikom popisu značajki. Osnovan u Panami 2008. godine, NordVPN djeluje do 4000 poslužitelja koji su prisutni u preko 60 zemalja. Veliki broj poslužitelja omogućava veću optimizaciju radi poboljšanja performansi kod svojih kupaca. Korisnici se mogu povezati s poslužiteljima koji su najprikladniji bilo za igranje, za preuzimanje velike količine glasnoće, za torrent ili u ovom slučaju za HD streaming. S do 6 uređaja omogućuje istovremeno povezivanje, korisnici su više nego dobrodošli da imaju zaštitu svih svojih uređaja s internetskim mogućnostima.

NordVPN ima vrlo jedinstvenu uslugu poznatu kao Double VPN. Kroz njega pretplatnici svoje podatke preusmjeravaju kroz dva umjesto jednog poslužitelja radi poboljšanja već prisutne 256-bitne AES enkripcije. Korisnici također mogu bolje upravljati svojom vezom putem Cybersec softvera koji nudi usluga. Softver pomaže držati oglase i zlonamjerni softver dalje od korisničke veze. Još jedan sjajan alat je njegova značajka Smart Play. Omogućuje korisnicima da rade oko bilo kojeg geo-restriktivnog bloka koji web stranice mogu predstavljati, mijenjajući vašu lokaciju. NordVPN je u potpunosti kompatibilan s Torom i čak nudi namjenske IP adrese za korisnike koji bi radije svoj vlastiti. Da biste saznali što još možete očekivati, pogledajte našu detaljniju NordVPN recenziju.

Zaključak o najboljem VPN-u za Ziggo Go

Tri usluge koje smo ukratko pogledali više su nego sposobne pružiti pouzdanu sigurnost. Ono što biste trebali učiniti prije pretplate na bilo koji od njih jest preuzimanje jamstva povrata novca ili besplatne probne usluge. Ovo bi vam trebalo omogućiti da bolje osjetite uslugu koja bi najbolje odgovarala vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me