Najbolji VPN za Google Play filmove

Budući da je mrežno strujanje postalo jedan od glavnih načina na koji ljudi danas konzumiraju njihov sadržaj, nije prošlo toliko vremena prije nego što je Google odlučio biti dio sve te akcije. Google Play Filmovi nude značajno veliki katalog filmova i TV emisija koje se mogu procijediti. Međutim, platformi su dostupni samo korisnici iz oko 110 zemalja. Uz to, biblioteka sadržaja kojoj dobivate pristup također varira od zemlje do zemlje.

Najbolji VPN za Google Play filmove

Najbolji VPN za Google Play filmove

To može biti vrlo frustrirajuće pogotovo za nekoga tko se za svoje potrebe strujanja oslanja na platformu. Srećom, postoji rješenje koje vam može pomoći riješiti sve te probleme, virtualnu privatnu mrežu.

Što su Google Play filmovi i TV?

Pokrenuta prvobitno 2012. godine, Google Play filmovi i TV nedavno su izvršili značajnu nadogradnju svojih usluga kako bi se uskladili s onim što njeni konkurenti imaju u trgovini. Usluga nudi izvanredan sadržaj koji možete filtrirati kroz kategorije kao što su dob, žanr, filmski studio ili TV mreža. Budući da je usluga Google proizvod, očito je da korisnici Androida imaju bolje korisničko iskustvo. Korisnici iOS-a usluzi također mogu pristupiti putem svojih Apple uređaja, ali s određenim ograničenjima.

Trošak iznajmljivanja ili kupnje filma na platformi gotovo je jednak onome što imate na drugim platformama. Stoga, ovo zaista ne bi trebao biti tako važan čimbenik. Ono što biste mogli cijeniti je visokokvalitetni videozapis koji korisnici doživljavaju prilikom strujanja. Korisnici dobivaju sadržaj do 4K HDR kvalitete. To biste voljeli ako struji na velikom zaslonu. Chromecast je jedan od načina kako to učiniti.

Usluga također ima neke vrlo pametne značajke u obliku jezika, kao što je kategorija filmova i emisija “Nije na Netflixu”. Također ima neke inovativne značajke. Ima info kartice koje prenose pozadinsku povijest o glumcu kojeg imate na ekranu kada je igra pauzirana. Usluga također koristi nedavno objavljene naslove na blagajni. Dolaze po višoj cijeni, ali vrijedi toga. Sve u svemu, usluga se definitivno podudara s onim drugim popularnijim streaming uslugama. Međutim, s obzirom na regionalnu dostupnost, tijekom putovanja u inozemstvo morat ćete biti vrlo strateški u strujanju usluge.

Kako strujati iz Google Play filmova u inozemstvu

Kanal je podložan regionalnim ograničenjima. Na primjer, ono što će vidjeti korisnik u SAD-u vrlo je različito od onoga što korisnik u Europi može odlučiti za strujanje. 

VPN ili virtualna privatna mreža pretplatnicima na Google Play Filmovima omogućuju prevladavanje svih prepreka koje su rezultat njihove lokacije. Kako je ovo moguće? Pa, korištenje VPN-a omogućava korisnicima sakrivanje lokacije i šifriranje veze. Njihova se lokacija skriva kad god usmjere svoj promet putem udaljenih poslužitelja. Jednom kada se uspostavi veza s udaljenim poslužiteljem, promijenit će se broj detalja kodiranih u korisnikovom IP-u. Ti detalji uključuju lokaciju s koje korisnik pregledava.

Sve što trebate učiniti je usmjeriti vezu putem poslužitelja sa sjedištem u SAD-u. Kad to učinite, usluga će vas prepoznati kao unutar SAD-a i stoga će vam omogućiti neograničen pristup. Ne samo to, nego ćete također moći otkupiti Poklon kartice tijekom boravka izvan SAD-a. Isto se odnosi i na korisnika koji je sa sjedištem u Europi, podržana regija, ali preferira pristup američkoj biblioteci sadržaja. Evo kako možete pristupiti američkoj biblioteci Google Play filmova u aboradu:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
  2. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj i prijavite se.
  3. Spajanje na američki poslužitelj.
  4. Promijenite Google Play regiju.
  5. Kupi ili posudi svoj film.
  6. Uživajte u neograničenom strujanju na Google Play filmovima.

Možete dobiti više prednosti upotrebom VPN usluge za upravljanje svojom vezom. No ponekad ponekad i velik broj dostupnih usluga otežava odabir. Da bismo vam pomogli u tome, sastavili smo kratki popis pružatelja usluga za koje smo sigurni da imaju samo najbolju ponudu. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za filmove Google Play u nastavku.

Najbolji VPN-ovi za Google Play filmove

1. ExpressVPN

Podnošenje zahtjeva za mjesto na prvom mjestu je ExpressVPN, renomirana usluga koja u svoje ime ima više od 2000 poslužitelja širom svijeta. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, i to iz vrlo dobrog razloga. To područje ne podliježe nikakvim politikama za ograničavanje podataka. Dakle, možete biti sigurni da vaše podatke servis nikada neće predati ili zabilježiti. Njegova je nulta politika evidentiranja. U pogledu sigurnosti, ExpressVPN nudi 256-bitnu AES enkripciju, s posebnim naglaskom na OpenVPN kao preferirani VPN protokol.

ExpressVPN također omogućuje do 3 istodobna povezivanja i prilično dobro funkcionira s Torom preko VPN-a za potpunu anonimnost. Usluga također ima hrpu prikrivenih poslužitelja s kojima se korisnici mogu povezati ako imaju svoje sjedište u visoko cenzuriranom području. Usluga ima i zasebnu značajku tuneliranja, gdje korisnici mogu birati koje dijelove prometa žele kriptirati. Tu je i funkcija DNS-a s nulom znanja za koju će se korisnici Smart DNS-a smatrati vrlo korisnom. Za još detalja o tome šta se nalazi u prodaji nakon što se pretplatite na ovog davatelja usluga, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

2. IPVanish

IPVanish je još jedan cijenjeni pružatelj usluga koji je više nego sposoban pružiti neograničeni pristup Google Play filmovima bez ikakvih ograničenja. Sjedište tvrtke je u SAD-u. Nadzire svoju široku mrežu od preko 1500 poslužitelja i broji. Usluga koristi istu 256-bitnu AES enkripciju, ali to ne dopušta da uspori brzinu svog poslužitelja. U stvari, IPVanish je dobavljač usluga za korisnike koji cijene i brzinu i sigurnost, kao što su online igrači i bujice.

Usluga nudi toliku podršku bujicama, a to jasno govori na svojoj web stranici. IPVanish omogućuje neograničeni prijenos podataka od strane kolega (peer-peer), kao i potpunu anonimnost za svakoga tko buri. To je ujedno i mogućnost da na jednom računu drži do 10 registriranih uređaja. Svih ovih deset uživaju neograničenu propusnost, kao i neograničene mogućnosti prebacivanja poslužitelja. Ako je instaliranje VPN klijenta na vaš uređaj previše gnjavaže, IPVanish nudi alternativu u ime njegove SOCKS5 web proxy usluge. To vam omogućuje pristup međunarodnom sadržaju obilaženjem bilo kojih geografskih ograničenja. Ako ovo sve zvuči uzbudljivo, odvojite malo vremena i prođite kroz naš IPVanish pregled za potpuni kvar usluge ove usluge..

3. NordVPN

Zaključujemo da je naš popis pružatelj usluga koji je jednostavno zaokružen u pogledu značajki i sigurno je da pokriva sve vaše baze kad god ste na mreži. NordVPN je vrhunski pružatelj usluga sa sjedištem u Panami koji ima niz od preko 4000 poslužitelja pod upravljanjem u više od 60 zemalja. Usluga je to postigla za manje od deset godina, a standard isporučene kvalitete usporediv je s nekoliko. NordVPN koristi i industrijski standardni 256-bitni AES protokol enkripcije, ali ima još nekoliko alata i značajki koje ovo čine još učinkovitijim.

Prvo među tim značajkama je dvostruko VPN šifriranje. Ova značajka preusmjerava podatke s uređaja klijenta NordVPN kroz dva uređaja umjesto jednog. To zasigurno čini stvari još sigurnijima nego što je prvotno bilo zamišljeno. Usluga također koristi utjecaj na broj poslužitelja u svojoj mreži kako bi se specijalizirala kako bi što bolje opslužila svoje kupce. To znači da NordVPN optimizira svoje poslužitelje da izvršavaju određene dužnosti bolje od ostalih. To, naravno, ovisi o tome što pretplatnik namjerava raditi na mreži. Pretplatnici također imaju koristi od popisa namjenskih IP-ova ako to žele, kao i potpunu podršku Torn VPN protokolu za potpunu internetsku anonimnost. Da biste stekli bolje razumijevanje ovog sposobnog pružatelja usluga, preporučujemo vam da prođete kroz našu NordVPN recenziju.

Zaključak o najboljem VPN-u za Google Play filmove

Budući da Google i dalje objavljuje više proizvoda i usluga za upotrebu, nema sumnje da će korištenje VPN-a u kombinaciji s tim uslugama samo osigurati da vaši podaci ostanu privatni čak i bez obzira na stalnu integraciju. Tri gore navedena VPN-a više su nego sposobna zaštititi vaše podatke i održati potpunu slobodu od lokacija ili ograničenja kad god ste na mreži.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me