Najbolji VPN za kanal +

Ako imate okus za francusku zabavu, onda je Canal + jedan kanal u koji biste trebali stvarno gledati. Usluga nudi široku lepezu kanala za svoje francuske gledatelje, kao i za englesku publiku. Osnovana 1984. godine, usluga ima desetljeće iskustva u distribuciji kvalitetnog sadržaja, a najbolje od svega je što je većina ponuđenog sadržaja besplatna. Za pristup sadržaju s usluge, morat ćete se prijaviti na njihovu web stranicu ili preuzeti njihovu aplikaciju myCanal prilagođena korisnicima..


Najbolji VPN za Canal Plus

Najbolji VPN za kanal+

Najbolji kanal + VPN zbrojen

Sažeo sam cijeli pregled u donjem popisu. Evo ih najboljih 5 pružatelja VPN usluga koje možete koristiti za gledanje Canal Plus u inozemstvu:

 1. ExpressVPN
 2. VyprVPN
 3. CyberGhost
 4. BulletVPN
 5. IPVanish

Je li kanal Plus dostupan izvan Francuske

Kanali kao što su Canal + Cinema, CanalPlay i myCanal samo su uzorak vrste programa koje ćete dobiti od Canal +, ali za većinu korisnika to je istinito samo ako se nalaze u Francuskoj. U slučaju da imate francuski emigrant koji živi u inozemstvu, prikazat će vam se sljedeća pogreška kad god budete pokušavali gledati sadržaj uživo ili na zahtjev na internetu putem Canal Plus:

“Nemoguće da se povežete s internetskim putem.”

Ovo predstavlja vrlo tešku situaciju, posebno ako ste francuski emigrant koji je možda poslan na rad u zemlje poput Švicarske, Australije, Belgije, SAD-a ili Velike Britanije. Web lokacija Canal + i usluga za strujanje oslanjaju se na geo-restriktivne blokove kako bi se osiguralo da samo korisnici sa sjedištem u Francuskoj mogu strujati, a razlozi iza toga mogu se kretati u rasponu od licencnih aranžmana do ograničenja propusnosti, kao i opće preferencije za lokalnu publiku.

Bez obzira na to, nemogućnost emitiranja omiljenih emisija iz Canal + dok ste izvan Francuske moglo bi dovesti do ozbiljnog slučaja kućne skrbi i držati vas do pojma o onome što se događa kod kuće. Da biste riješili taj problem i deblokirali Canal Plus iz inozemstva, u osnovi biste trebali imati francusku IP adresu. Za one koji ne znaju, IP adresa je ono što biste izjednačili sa svojim digitalnim otiskom prsta. Web lokaciju i davatelji internetskih usluga koriste ovu adresu za utvrđivanje nekoliko stvari o korisniku, kao što su njegov identitet i lokacija. Da biste mogli emitirati Canal + iz inozemstva, trebat će vam rješenje koje će vam pružiti francusku IP adresu i ne postoji drugi alat koji to čini, kao i VPN.

Upotreba VPN-a za gledanje kanala + izvan Francuske

VPN je kratica za virtualnu privatnu mrežu koja je skupina sigurnih poslužitelja na koje se povežete tako da se promet šifrira. Svi se poslužitelji nalaze u različitim zemljama, tako da biste gledali Canal + izvan Francuske, trebate se povezati s uslugom koja tamo ima poslužitelje. Ako se povežete s jednim, moći ćete trgovati svojom IP adresom za francuski jezik, tako da web lokacija Canal + neće moći utvrditi da li mu pristupate izvan zemlje.

Kao što je spomenuto prije, korištenje VPN znači da ćete imati svoje podatke šifrirane, što znači da čak ni vaš davatelj internetskih usluga neće moći dešifrirati sve što ste na mreži. To je sjajno jer ćete izbjeći sva ograničenja koja se postavljaju korisnicima koji imaju tendenciju da se koriste široki propusni opseg za strujanje. Poznati su davatelji internetskih usluga koji upravljaju upotrebom propusne širine brzinom povezivanja i također prisluškuju korisničku aktivnost da bi na određene web stranice primijenili blokove specifične za korisnika. Pretplata na vjerodostojnu VPN uslugu pomaže vam da izbjegnete sve to i osigurate da je pristup Canal + putem web stranice ili aplikacije myCanal zagarantiran bez obzira gdje se nalazite.

Najbolji VPN-ovi za kanal+

U skladu s pomaganjem u postizanju stvarne slobode i fleksibilnosti na mreži, već smo napravili temelj za vas i identificirali VPN davatelje koji nude najbolju vrijednost za vaš novac:

1. ExpressVPN

Mnogi od ostalih pružatelja usluga na tržištu smatraju se prilično teško uskladiti s onim što ExpressVPN može ponuditi. Usluga ima oko 2000 poslužitelja u svojoj mreži i na odgovarajući se način temelji izvan Britanskih Djevičanskih otoka. Takva je lokacija posebno pogodna jer tamo ne važe pravila o reguliranju podataka, a usluga također ima vrlo strogu politiku nulte evidentiranja. Pomoću ExpressVPN-a korisnici imaju mogućnost povezivanja do 3 uređaja istovremeno, a to će osigurati da se sigurnost pružena kroz 256-bitnu AES enkripciju raširi na sve strane.

Pružatelj je ujedno i jedan od najnagrađivanijih u industriji, čime se hvali nagradama zahvaljujući svom uzornom korisničkom servisu. ExpressVPN osigurava da korisnici također dobivaju zaštitu prilikom dijeljenja datoteka putem P2P veza, a nudi i mogućnost odabira između OpenVPN, IPSec, pa čak i IKEv2 kao preferiranog VPN protokola. Pretplatnici će također imati koristi od značajki poput podijeljenog tuneliranja, automatskog prekidača za ubijanje, prikrivenih servera i nagrade za upućivanje kupca koji se uspješno prijavi. Pogledajte naš ExpressVPN pregled želite li saznati više o usluzi.

2. VyprVPN

Drugo na našoj listi imamo pružatelja usluga iz Švicarske, koji osigurava šifriranje prometa svim korisnicima putem širokog spektra od preko 700 poslužitelja. Kroz ovu mrežu korisnici mogu birati između više od 200 000 IPS-a, kao i niz drugih dodatih značajki. S do 5 simultanih veza koje se korisnicima nude u svom premium planu, korisnici mogu imati širok raspon uređaja koji rade na Android, iOS, Mac ili Mac OS u potpunosti zaštićenima.

VyprVPN je također vrlo popularan zbog svog protokola Chameleon, koji djeluje tako da širi metapodatke paketa OpenVPN i osigurava da korisnici mogu koristiti uslugu neotkriveni čak i u zemljama u kojima provode dubinske inspekcije paketa kako bi pronašli i blokirali sve koji koriste VPN-ove. Usluga je također bujica, nudi internetsku sklopku i čini se da posjeduje sve svoje poslužitelje. Promet pretplatnika zaštićen je i putem 256-bitne AES enkripcije zasnovane na OpenVPN-u, a za one koji žele poslati sigurnu komunikaciju, davateljska aplikacija Cyphr za razmjenu poruka također osigurava korisnicima da su svi tekstovi koje šalju kriptirani. Da biste točno znali što VyprVPN može učiniti za vas, predlažemo vam da prođete kroz našu recenziju VyprVPN.

3. CyberGhost

Brzo, povoljno i pristupačno. To prilično rezimira vrstu usluge koju ćete vjerojatno primiti od CyberGhost VPN-a. Sjedište usluge je u Rumunjskoj, koje je potpuno izvan bilo kojeg od teritorija “14 očiju”. To znači da je njihova pravila nulta evidentiranja solidna, pa nijedan promet usmjeren preko bilo kojeg od njihovih 1300+ poslužitelja nikada neće biti istražen. Usluga također ima aplikaciju koja je osmišljena kako bi osigurala da se svi koji koriste Windows, Android, iOS ili Mac temeljenu uslugu mogu povezati i nudi OpenVPN, L2TP i IPSec kao glavne VPN protokole koje mogu odabrati.

Iz korisničkog sučelja vrlo je lako utvrditi da CyberGhost ima jednu od najpopularnijih aplikacija na tržištu, jer je sve vrlo jasno predviđeno za pretplatnike. Usluga također podržava upotrebu usluge Tor, a to vam osigurava da ostanete potpuno anonimni dok ste na mreži. Torrent je dopušteno, a uz ograničenje veze do 5 uređaja nema razloga da ne bude zaštićena sva vaša elektronika koja podržava Internet. Imamo sveobuhvatniju analizu onoga što ovaj pružatelj može učiniti za vas, a sve te informacije možete pronaći u našem CyberGhost VPN pregledu.

Zaključak o najboljem VPN-u za kanal+

To što niste daleko od svoje matične zemlje ne bi vas trebalo odvratiti da primate najnovije vijesti ili uživate u programima na koje ste već navikli. Nabavite VPN i osigurajte da možete strujati iz Canal + iako ste daleko od Francuske.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map