Najbolji VPN za Pandora – deblokiranje izvan SAD-a

Pandora je lako jedna od najprepoznatljivijih tvrtki u prostoru za glazbeni streaming. Mnogi bi lako tvrdili da je utrla put novijim polaznicima kao što su Tidal, Apple Music i Spotify. 

Najbolji VPN za Pandora

Najbolji VPN za Pandora

Što je Pandora?

Osnovana siječnja 2000. godine, Pandora je prošla niz prepreka da bi stigla do mjesta koje danas ima. U jednom trenutku tvrtka je radila tako loše da je Tim Westergren (CEO) morao uvjeriti svoj tim od 50 zaposlenih da idu više od 2 godine bez plaće. Upravo je ta vrsta upornosti do danas porasla na preko 90 milijuna pretplatnika i stvorila nišu kao jednu od najpoželjnijih internetskih radio usluga.

U osnovi je Pandora platforma koja vam omogućuje stvaranje vlastite ‘radio stanice’ sastavljanjem popisa drugih pjesama vrlo sličnih onima koje tražite. Dobijate popis ostalih pjesama s istim glazbenim osobinama, koje su sastavili oni koji su osnivači nazvali Music Genome Project. Ovo je u osnovi algoritam koji za kategorizaciju glazbe koristi više od 450 atributa; čineći Pandorine prijedloge vjerovatnije da će se svidjeti vašem interesu.


Pandora djeluje kao freemium usluga. Drugim riječima, korisnici se mogu bez troškova prijaviti i uživati ​​u osnovnim uslugama. Oni ipak imaju mogućnost uživati ​​u dodatnim značajkama kada postanu pretplaćeni na plaćanje. Imati besplatan račun znači da povremeno možete dobiti oglase. Još uvijek ima puno vrijednosti čak i ako niste pretplatnik koji plaća. Usluga nudi između tri razine. Tu su Pandora, Pandora Plus, zatim Pandora Premium. Kvaliteta zvuka koju dobivate na protoku postaje sve bolja kako se više povećavate.

Gdje je Pandora dostupna?

Uz sve te prednosti koje možete iskoristiti od poznate i cijenjene usluge, postoji samo jedna prepreka koja vas može spriječiti da uživate u njihovoj usluzi, pogotovo ako ste puno u pokretu. To je činjenica da usluga nije toliko široko dostupna izvan SAD-a. Tvrtka navodi troškove glazbenih licenci i postavljanje lokalnih poslužitelja u svakoj regiji kao jednu od svojih najvećih prepreka. Da biste pristupili Pandori izvan SAD-a, jednostavno vam treba VPN.

Upotreba VPN-a za deblokiranje Pandore izvan SAD-a

Inicijali VPN predstavljaju virtualnu privatnu mrežu. U osnovi je to skup poslužitelja sa sjedištem u različitim dijelovima svijeta na koje se pretplaćeni korisnici mogu povezati. Pri tome su u stanju zaobići bilo koja zemljopisna ograničenja koja im mogu stajati na putu; i imati pristup web lokacijama i kanalima koji ne bi bili dostupni u njihovoj regiji. Na primjer, za deblokiranje Pandore izvan SAD-a, sve što bi korisnik trebao učiniti jest povezati se s američkim VPN serverom. Evo kako je to učinjeno:

  1. Prije svega, morate se prijaviti kod pružatelja VPN usluga.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS ili FireStick.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se.
  4. Zatim se spojite na američki VPN poslužitelj.
  5. Sada možete koristiti bilo koju uslugu streaminga samo za SAD kao da ste u SAD-u.

Korištenje VPN-a korisniku također jamči potpunu privatnost u njihovim nastojanjima na mreži. Njihove se veze kriptiraju, a njihovi podaci skrivaju. Nakon toga korisnici mogu obavljati stvari poput trgovine ili banke putem interneta bez straha da će njihove veze biti presretnute.

Najbolji VPN-ovi za Pandoru

Odabir prave VPN usluge podrazumijeva prijavu davatelja koji ima najbolje mišljenje; a ne onaj koji samo uzima svoj novac. Da bismo vam pomogli identificirati najpouzdanije pružatelje usluga na koje smo se prijavili, sastavili smo popis tri poznate usluge. Evo našeg popisa najbolji VPN-ovi za Pandoru.

1. ExpressVPN

Ne mnogo pružatelja usluga u industriji može ponuditi uslugu koja se isporučuje kao ExpressVPN. S više od 2000 poslužitelja u preko 60 zemalja, ExpressVPN je više nego sposoban pružiti vrhunsku uslugu. ExpressVPN jamči mrežnu zaštitu putem 256-bitnog AES protokola enkripcije. Tu je i puna podrška za najviše 3 istodobne veze; omogućujući korisnicima da su svi njihovi uređaji dobro zaštićeni.

ExpressVPN nudi svojim korisnicima posebnu značajku poznatu kao split tunneling; gdje mogu birati koji će promet biti šifriran, a koji dijelovi ne. Potpuna je podrška i anonimnim bujicama, jer usluga stvarno dobro funkcionira s Torom, a u kombinaciji s rasponom nevidljivih poslužitelja, ExpressVPN korisnici se i dalje mogu pouzdati u uslugu čak i u najcentriziranijim regijama. S VPN klijentom davatelja usluga je također vrlo lako raditi, jer je lako za navigaciju čak i za korisnike koji prvi put dolaze. Da biste saznali još više o ovoj usluzi, predlažemo vam da prođete kroz naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

Broj dva na našoj listi je IPVanish, a ovo je američki pružatelj usluga koji ima blizu 1500 poslužitelja na koje se korisnici mogu povezati. Servis je osnovan 1999. godine, pružajući mu gotovo dva desetljeća iskustva u industriji. IPVanish se ponosio mogućnošću da vaš stvarni IP nestane i umjesto toga vam nudi niz od više od 40.000 IP adresa koje možete izabrati.

Korištenje IPVanish-a može biti vrlo korisno, osobito ako ste skloni mnogo mučenja. Usluga je vrlo glasna u svojoj podršci, jer omogućuje neograničeni i anonimni prijenos P2P datoteka. Korisnici IPVanish-a također mogu imati neograničenu propusnost i preklopnike poslužitelja, kao i SOCKS5 web proxy. Njegova sposobnost da podržava do 10 istodobnih veza zaista je bez premca, a to čini stvari vrlo pristupačnim, posebno ako tražite zaštitu na više platformi. Za više detalja o tome što možete očekivati, pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Rezimirajući našu uslugu, NordVPN, pružatelj usluga koji se ističe po ponuđenim značajkama i dugoj listi poslužitelja. NordVPN ima blizu 4000 poslužitelja unutar svoje mreže, s tim da ih je velika većina distribuirana u 60+ zemalja. NordVPN omogućava registraciju do 6 simultanih uređaja na jednom računu i koristi vojnu AES enkripciju 256-bitnog stupnja da bi se svi podaci korisnika dobro zaštitili. Sjedište usluge je u Panami, a to mu omogućava da se pridržava stroge politike nulte zapisanosti.

NordVPN prilično dobro funkcionira s Onionom preko VPN-a, jer to omogućuje potpunu anonimnost za korisnike kada su na mreži. Usluga također ima mjere zaštite od curenja DNS-a i nudi Chrome i Firefox kao lagane alternative mrežnoj sigurnosti. Usluga također ima dvostruku VPN enkripciju gdje vaša veza dobiva dvostruku razinu enkripcije ljubaznošću pokretanja kroz dva poslužitelja. Korisnici također imaju priliku birati koje će servere koristiti, jer usluga ima poslužitelje koji su dobro optimizirani za aktivnosti poput mrežnog igara, torrenta ili čak HD streaminga. Ovo je samo snimak vrste usluge koja se očekuje od NordVPN-a. Da biste dobili cjelovitu sliku, provjerite našu NordVPN recenziju.

Sažetak najboljeg VPN-a za Pandoru

Za one koji još nisu isprobali Pandoru, nedostaje im mnogo toga. Ova se usluga poboljšava i na kvalitetu i na knjižnici glazbe od početka 2000-ih. Međutim, ako ga ne koristite izvan SAD-a, to bi mogao biti veliki izazov ako niste pretplaćeni na vjerodostojnu VPN. Tri usluge koje smo naveli u ovim recenzijama više su nego sposobni osigurati vašu internetsku prisutnost i omogućiti pristup Pandori izvan SAD-a..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me