Najbolji VPN za Pantaya

Pantaya, vrhunska usluga pokrenuta je 2017. Nudi najveću i najraznovrsniju kolekciju španjolskih blockbustera koje biste eventualno mogli pronaći. Međutim, pristup Pantaji predstavlja problem s kojim se ne znaju mnogi nositi. Usluga je namijenjena Hispanoamerikancima koji žive u SAD-u. Čak i kao pretplatnik, putovanje u inozemstvo znači ne biti u mogućnosti strujati se iz usluge. Ovaj članak će vam pokazati kako riješiti problem pomoću VPN-a.

Najbolji VPN za Pantaya

Najbolji VPN za Pantaya

Što je Pantaya?

Podesno, naslov “Pantaya” na španjolskom jeziku znači “ekran”. To su primjer dužine koje je služba prošla u tome da latinoamerička publika učini konzumaciju stranih sadržaja. Primjerice, suradnja s Lionsgateom ponudit će uslugu ponude filmova Lionsgate snimljene na španjolskom jeziku. Stoga je latinoamerička publika za to sada razumljiva struja na američkim sadržajima.

Čini se da je pokretanje ove ekskluzivne jezične usluge u skladu s američkim domom drugog najvećeg svjetskog govornog jezika na svijetu. Pantaya nudi sadržaje poput dokumentarnih filmova, serija, kao i prva izdanja svojim pretplatnicima, a dostupan je za oko 6 dolara mjesečno. Pantaya također nudi aplikacije za korisnike koji se nadaju da će mu pristupiti putem iOS-a, weba, Android-a ili Amazon Prime. Dostupna je i preko Rokua.


Kako deblokirati Pantaya dok ste izvan SAD-a

Vaša IP ili Internet Protocol adresa prenosi detalje o vašoj vezi kao što su vaša lokacija ili čak vaš identitet. Da biste to promijenili i mogli deblokirati Pantaya izvan SAD-a, morat ćete se pretplatiti na davatelja virtualnih privatnih mreža. VPN usluga u osnovi je jedna od najpouzdanijih usluga kojoj se možete obratiti za neograničen pristup web-lokacijama koje su blokirane na geološkom položaju.

VPN funkcionira tako što mijenja vašu IP adresu dok se povezujete s udaljenim poslužiteljima davatelja usluga. Riječ je o poslužiteljima koji su postavljeni na različitim mjestima širom svijeta. Na ovaj način, sve što ćete trebati učiniti za pristup Pantayi je usmjeravanje vaše veze putem poslužitelja sa sjedištem u SAD-u. Pogledajte kako deblokirati Pantaya u nastavku:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android, iOS, PC ili Mac.
  3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s američkim poslužiteljem.
  4. Pokrenite Pantaya.
  5. Prenesite najbolji španjolski sadržaj na Pantaya gdje god da se nalazite.

ExpressVPN internetski je alat poznat po zaobilaženju regionalnih ograničenja. I ne samo to, već i štiti vaš uređaj od pokušaja hakiranja i nadzora vanjskih strana. Ako želite znati više o tome što dolazi u ovom pregledu, evo najvažnijih VPN-ova za Pantaya.

Najbolji VPN-ovi za Pantaya

VPN korisnici mogu uživati ​​u toliko prednostima u odnosu na one koji to nemaju. To je zato što VPN povećava razinu sigurnosti šifriranjem korisničkog prometa. Šifriranje otežava dekodiranju korisničkog prometa bilo kojoj trećoj strani, a to uključuje i ISP korisnika. Ograničenje davanja internetskih usluga za pristup korisničkom prometu znači izbjegavanje mjera koje se mogu primijeniti za ograničavanje ili kontrolu veze.

Takve metode uključuju postavljanje ograničenja propusnosti za sumnjive korisnike ili čak blokiranje pristupa određenoj web lokaciji. Ovakvi postupci poznati su kao leptiranje i mogu se izbjeći primjenom VPN-a.

Na tržištu koji je prepun stotina pružatelja usluga, potraga za savršenim rješenjem može biti frustrirajuće gledati kroz razne pružatelje usluga. Da bismo vam pomogli u tome, sastavili smo popis nekoliko usluga za koje se jamči da će pružiti najbolje u pogledu usluge. Pogledajte u nastavku:

1. ExpressVPN

Dolazeći s Britanskih Djevičanskih ostrva koje imamo ExpressVPN, i našla se na vrhu kao naš najpoželjniji pružatelj usluga. Usluga ima blizu 2000 poslužitelja u svojoj mreži, a prisutnost je u preko 90 zemalja. ExpressVPN je cijenjen zbog svoje izvrsnosti u korisničkom servisu i nikad neispravnog VPN servisa.

Koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu i omogućuje do 3 istodobne veze za svakog pretplatnika. ExpressVPN također ima jednu jedinstvenu značajku koju nudi većina njegovih konkurenata, a to je njegov alat za podijeljeno tuneliranje.

Putem ovog alata ExpressVPN vam omogućuje da odaberete koje ćete dijelove prometa kriptirati, a koji ne. Usluga ima i VPN klijenta do kojeg je dovoljno lako kretati se, a koji nudi pouzdan pristup svim svojih 200.000 IP-ova. Usluga obećava da neće pohranjivati ​​zapisnike o prometu korisnika, a omogućuje im i odabir VPN protokola.

Korisnici mogu birati između OpenVPN, SSTP, PPTP i IKEv2, ali se savjetuje da idu s OpenVPN-om jer je najnapredniji. Usluga također ima internetsku sklopku za ubijanje i kompatibilna je s tvrtkom Tor kako bi nudila neusporedivu anonimnost. Saznajte više o tome prolazeći kroz naše ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish nudi još jednu održivu opciju kao usluga koja podržava streaming. Sa sjedištem na Floridi, usluga nadgleda blizu 1100 poslužitelja, s lokacijama u više od 60 zemalja. IPVanish je također jedan od rijetkih koji posjeduje fizičke servere umjesto virtualnih, a njima se izravno upravlja.

To im daje veliku prednost u odnosu na one koje iznajmljuju jer izravno vlasništvo ne znači sudjelovanje trećih strana. Iako se nalazi u SAD-u, IPVanish obećava da će podaci korisnika i dalje ostati privatni, zahvaljujući strogim nultim pravilima evidentiranja.

IPVanish se može pohvaliti mrežom više razine 1 koja je sposobna podmiriti nečije mučiteljske potrebe. Usluga obećava da će omogućiti neograničeno vršnjačko pregledavanje za prijenos datoteka i da će cijela operacija biti anonimna za korisnika. Usluga također ima najveću mogućnost podržavanja više uređaja, a može smjestiti do 10 za one koji se odluče za rad s uslugom.

IPVanish također nudi zaštitu od propuštanja DNS-a, kao i prekidač za uklanjanje koji se aktivira kad god se ugrozi VPN klijent. Njegova grupa od preko 40 000 IP adresa nudi velik izbor za izbor, a neograničeno umanjivanje podataka ne znači ograničenje podataka o klijentima. Provjerite ostale njegove značajke prolazeći kroz naše IPVanish pregled.

3. NordVPN

NordVPN odgovara računu svima koji traže istinski globalnu razinu pristupa Internetu. Usluga ima više od 4500 poslužitelja koji nadgleda, a sve se temelje u više od 60 zemalja. Broj poslužitelja u njegovoj mreži omogućuje mu pružanje niza značajki koje su samo njima ekskluzivne. Jedna takva značajka je dvostruka zaštita podataka.

Korisnici NordVPN-a dvaput se kriptiraju u prometu jer prolazi kroz dva VPN poslužitelja prije nego što stignu na njihova željena mjesta. To znači da se udvostručuje razina 256-bitne AES enkripcije kao što nude druge usluge.

Isto tako, NordVPN ima kolekciju zamajanih poslužitelja kojima korisnici u visoko cenzuriranim regijama mogu pristupiti. To im omogućuje upotrebu NordVPN-a bez otkrivanja. Usluga također izvrsno djeluje za bujice i idealna je za strujne servise poput Pantaya i US Netflix za korisnike izvan SAD-a.

Pretplatnici također imaju pristup softverima kao što su CyberSec i SmartPlay koji svojim iskustvima znatno poboljšaju. CyberSec korisnicima omogućuje upravljanje neželjenim oglasima, dok SmartPlay omogućuje pristup web-lokacijama i kanalima s ograničenom geografskom ograničenju. Da biste saznali više o ovoj usluzi, pogledajte našu NordVPN pregled.

Završite najbolje VPN-ove za Pantaya

Tri gore nabrojana pružatelja usluga više su nego sposobna pružiti iskustvo struje bez problema. Obavezno prođite kroz pojedinačne preglede jer pružaju više informacija o svakoj usluzi. Tako ćete odabrati VPN uslugu koja odgovara svim vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me