Najbolji VPN za Redbox

Redbox je tvrtka koja je poznata po tome što se drži svog modela iznajmljivanja filmova u trenutku kad cijeli svijet i dalje prihvaća mrežni streaming. Začudo, njihov fizički model iznajmljivanja DVD-a i dalje dobro uspijeva unatoč predviđanjima da bi do sad već izgubio svoj tržišni udio. To može biti rezultat kontinuiranog učinkovitog marketinga ili samo činjenica da su njegovi kupci upravo tako odani svojoj marki. Bez obzira na slučaj, njegov uspjeh u vođenju poslovanja za iznajmljivanje nije spriječio tvrtku da se upusti u uslugu streaminga videa na zahtjev..


Najbolji VPN za Redbox

Najbolji VPN za Redbox

Što je Redbox?

Redbox je predstavio svoj video na platformi na zahtjev ranije 2013. Međutim, kasnije je poboljšao svoju odluku prelaskom s modela pretplate na onaj videa na zahtjev. To znači da je usluga nastavila nuditi istu uslugu najma koju je činila putem kioska, ali sada ju je proširila na digitalnu verziju svojih proizvoda. Rukovoditelji RedBoxa tvrdili su da je to daleko jeftinije jer im je omogućilo bolje upravljanje prihodima i izbjegavanje problema s licencama.  

Usluga koja je nazvana Redbox na zahtjev omogućuje korisnicima da unajmljuju svoje filmove od 2 do 4 USD na 48 sati. Početna cijena je za naslove koji su na njihovom popisu duže, dok su potonji za mnogo novija izdanja. Oni koji žele dobro posjedovati naslove, mogu ih kupiti za 10 dolara ili više. Kao usluga koja je pokrenuta s oko 7000 naslova, Redbox on Demand sigurno obećava da će biti vrijedna streaming usluge za provjeru.

Kao usluga koja ima svoje kioske za iznajmljivanje samo u SAD-u, ima smisla da Redbox on Demand treba slijediti isti put. To je vjerojatno zbog različitih problema s licencama do kojih bi moglo doći ako bi mnoga nova izdanja učinila dostupnima u svim drugim zemljama. Kao rezultat toga, korisnici koji radije iznajmljuju svoje preglede od Redbox-a na zahtjev mogu biti jako ugroženi ako ikad putuju izvan zemlje. To je zato što će se aplikacija ili web stranica RedBox moći podići na svojoj IP adresi i ograničiti im pristup. Postoji li način da se ovo reši? Odgovor je da.

Kako deblokirati Redbox dok ste izvan SAD-a

Najbolji način da se zaobiđe ova vrsta ograničenja je pronaći rješenje koje će korisnicima omogućiti da sakriju svoju IP adresu. Srećom, to možete učiniti korištenjem VPN-a. Korištenje VPN-a omogućuje kupcima da mijenjaju svoju IP adresu, a zauzvrat, promijene detalje poput lokacije ili identiteta.

Jednom kada se korisnik pretplati na VPN uslugu, moći će preusmjeriti svoj promet povezivanjem na udaljene poslužitelje sa sjedištem u različitim zemljama. Nakon povezivanja IP adresa koja se pojavljuje obmanit će web mjesto kojem pokušavaju pristupiti misleći da se korisnik nalazi bez obzira gdje se nalazi poslužitelj na koji su povezani. Dakle, ako ste izvan SAD-a, sve što trebate jest povezati se s poslužiteljem koji se nalazi u Americi i moći ćete pristupiti Redboxu na zahtjev.

Evo kako možete deblokirati Redbox izvan SAD-a:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN klijent na svoj Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s američkim poslužiteljem.
 4. Sada kada imate američku IP adresu, pokrenite Redbox.
 5. Stream Redbox bez obzira na vašu trenutnu lokaciju.

Upotreba VPN-a možda bi bila zastrašujuća za prvog korisnika, ali treba malo vremena da se naviknete. Usluga je također vrlo povoljna jer pomaže u sigurnosti korisnika kad god su na mreži. To znači više samopouzdanja kad pristupate banci putem interneta ili kada kupujete od kuće. Uz spomenuto, evo tablice koja ističe najbolje VPN-ove na tržištu.

Najbolji VPN-ovi za RedBox na zahtjev

Odlučiti se za najbolju uslugu na koju se možete pretplatiti ponekad može biti gnjavaža. Stoga smo sastavili popis pouzdanih davatelja kojima se možete obratiti za fluidnije iskustvo. Evo naših najboljih tipova za najbolje VPN-ove za Redbox on Demand.

1. ExpressVPN

Trenutno je ExpressVPN jedan od najboljih pružatelja usluga u industriji. Usluga ima blizu 2000 poslužitelja unutar svoje mreže, koji svojim klijentima pružaju više od 200.000 IP adresa za povezivanje. Usluga je također smještena u sigurnoj regiji, Britanskim Djevičanskim otocima. Područje ne podliježe nikakvoj regulatornoj nadležnosti za podatke i zbog toga nije u mogućnosti isključiti nijednu korisničku informaciju. Povrh toga, služba također provodi politiku nulte zapise kako bi stvari održali vodonepropusnima.

ExpressVPN se oslanja na 256-bitnu AES enkripciju koja djeluje u tandemu s VPN protokolima kao što su SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Najviše se preporučuje OpenVPN, dolazi kao zadana opcija. ExpressVPN također ima pohvalnu razinu usluge kupcima. Njegov tim dostupan je za pomoć 24 sata dnevno putem chatova uživo, putem karata putem e-pošte ili putem društvenih medija. Usluga također nudi značajku podijeljenog tuneliranja koja vam omogućuje upravljanje šifriranjem. Štoviše, ona također uočava zakulisne poslužitelje koji su sjajni za upotrebu u vrlo ograničenim zemljama. Za cjelovitiji pregled što možete očekivati ​​od ovog pružatelja usluga, pogledajte naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish je drugi najpouzdaniji davatelj kojem se možete obratiti. To je zbog svoje široke pokrivenosti do 1500 poslužitelja širom svijeta. Ovi poslužitelji u kombinaciji pružaju do 40 000 IP-ova svojim pretplatnicima na izbor. Usluga također omogućuje do 10 više veza pod pretplatom. Ako se svih deset korisnika poveže, usluga i dalje omogućuje da svaki od njih uživa neograničenu propusnost i neograničene mogućnosti prebacivanja poslužitelja..

Čak i kao usluga sa sjedištem u SAD-u, IPVanish svojim korisnicima i dalje obećava potpunu sigurnost i anonimnost. Pružatelj usluge se oslanja na 256-bitnu AES enkripciju, kao i na strogu provedbu svoje politike nulte evidencije. IPVanish također osigurava da bi njegovi korisnici mogli birati između preuzimanja VPN klijenta ili samo pridržavanja drugih internetskih oblika zaštite. Postoji SOCKS5 protokol za web proksi koji bi korisnici trebali htjeti isprobati. Možete i brojna proširenja preglednika. Da biste saznali više o opsegu mogućnosti koje IPVanish nudi, pogledajte naš detaljniji IPVanish pregled.

3. NordVPN

Proširenje našeg popisa je NordVPN. Ovaj je snažni pružatelj usluga koji je poznat po svojoj svestranosti i lakoći. U stanju je brinuti o potrebama čak i silnih korisnika. Usluga je sa sjedištem u Panami, a unutar mreže ima blizu 4000 poslužitelja. NordVPN također omogućuje svojim korisnicima da odaberu na koje će se servere povezati, jer je većina njegovih poslužitelja optimizirana za različite namjene. Takve uporabe uključuju HD streaming, bujice, skupno preuzimanje ili igranje online igara.

NordVPN dvostruki VPN protokol vezan je na već vojnoj AES enkripciji od 256 bitnih stupnjeva. To ga čini učinkovitijim jer ga usmjerava kroz dva poslužitelja umjesto jednog. Usluga podržava do 6 istodobnih veza. Također dobro funkcionira s Torom preko VPN-a kako bi se osiguralo istinski anonimno iskustvo pregledavanja. Pružatelj usluga također ima niz zamagljenih poslužitelja na koje se korisnici mogu osloniti ako žive u zemljama s visokom cenzusom. Pored svega toga, NordVPN svojim kupcima osigurava potpunu zaštitu od propuštanja DNS-a, kao i namjenske IP adrese za korisnike koji preferiraju personaliziraniju zaštitu. Da biste detaljnije pogledali uslugu, odvojite malo vremena za pregled NordVPN pregleda.

Zaključak za najbolji VPN za RedBox

Iznajmljivanje vaših omiljenih filmova s ​​Redboxa na zahtjev, dok ste u pokretu, može vam se olakšati samo nakon što se prijavite putem VPN-a. Tri gore navedena davatelja usluga više su nego sposobna osigurati pristup usluzi izvan SAD-a, tako da ne biste trebali imati valjan razlog da propustite svoje omiljene filmove tijekom putovanja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map