Najbolji VPN za TuneIn – deblokiranje izvan SAD-a

Pronalaženje radijske usluge koja nudi raznovrsnu glazbu koja odgovara vašem ukusu danas je prilično jednostavnija zahvaljujući internetu. Jednostavno ih možete pronaći jednostavnim internetskim pretraživanjem. Vrlo malo se podudara s kvalitetom koju ćete dobiti ako ipak odete na TuneIn. S obzirom na radijski Netflix, ova besplatna web stranica za strujanje glazbe ima prilično impresivne značajke. Ono što se posebno ističe jest da će vam omogućiti da pronađete radio stanicu koja reproducira glazbu bilo kojeg izvođača kojeg želite slušati. Uz to što ste slobodni za upotrebu, nećete dobiti nikakve reklame na vas dok uživate u svojoj glazbi.


Najbolji VPN za TuneIn – deblokiranje izvan SAD-a

Je li podešavanje dobro??

Možete odlučiti isključivo uživati ​​u usluzi putem njihove web stranice ili se odlučiti za njihovu mobilnu aplikaciju tako da možete slušati čak i kada ste u pokretu. Aplikacija je dostupna za širok raspon uređaja i ima verzije koje mogu raditi čak i na odabranim modelima automobila. Upotreba aplikacije za strujanje ima niz zanimljivih prednosti u odnosu na upotrebu web stranice. Aplikacija vam omogućuje da tražite raznovrsnije kriterije pretraživanja, kao što su jezik, stanice trendova i najbolji podcast kako biste tražili postaju. Čak možete vidjeti tko još među vašim kontaktima koristi TuneIn. Postoji i način rada s automobilom koji olakšava surfanje postajama, posebno kada vozite.

Korisnici koji se odluče za svoj premium paket dobivaju pristup utakmicama Premier lige, 40.000 audioknjiga i više od 600 glazbenih stanica bez komercijalne emisije.

Gdje je TuneIn dostupan?

Nažalost, usluga je pokrenuta samo korisnicima sa sjedištem u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi. Ovo je veliki udarac posebno korisnicima koji teže putuju. To znači da neće moći pristupiti svojoj premium usluzi dok su u inozemstvu.

Usluga TuneIn oslanja se na vašu IP adresu ili internetsku adresu za utvrđivanje da li se nalazite u podržanoj regiji. Ovo je adresa koja se koristi za prepoznavanje veze vašeg računala na Internetu i prenosi informacije poput vaše lokacije i identiteta. Da biste pristupili usluzi TuneIn dok ste izvan SAD-a, Velike Britanije ili Kanade, trebat će vam alat koji može sakriti vašu IP adresu ili se čini da se nalazite u prihvaćenim regijama. Unesite VPN.

Najbolji VPN za TuneIn – Kako VPN pomaže

Za one koji nikada ranije nisu čuli za pojam, VPN predstavlja Virtual Private Network. U osnovi je to skupina poslužitelja na koje se možete povezati kako biste šifrirali promet pregledavanja. Poslužitelji su smješteni u različitim dijelovima svijeta. Ako u SAD-u, Velikoj Britaniji ili Kanadi nađete uslugu s dobrim brojem njih, imat ćete pristup premium usluzi TuneIn bez obzira gdje se nalazili.

Veza s jednim od ovih poslužitelja omogućuje vam da iz stvarne IP adrese pređete u virtualnu. Time ćete podići razinu privatnosti i ostati anonimni dok ste na mreži. VPN vam također omogućuje pristup širokom rasponu kanala i web lokacija sa ograničenim geološkim ograničenjima. Ona također od vašeg davatelja internetskih usluga skriva vaše mrežne aktivnosti. Na ovaj način ćete se odvojiti od bilo kojeg njihovog pokušaja da ugušite vezu.

Najbolji VPN-ovi za TuneIn

Kako bismo osigurali da odaberete pravi odabir, imamo nekoliko prijedloga s kojima biste mogli započeti s pretraživanjem. Pogledaj.

1. ExpressVPN

Nijedna usluga obično ne pruža 100% koristi i usluge kako su reklamirane. ExpressVPN je, međutim, drugačiji. Ovaj vrhunski VPN pružatelj usluga ima sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima. To joj služi u korist jer regija nije podložna nijednoj regulatornoj nadležnosti podataka. To znači da nisu dužni dijeliti podatke svog kupca s bilo kojim nadležnim tijelom. To dodaje vjerodostojnost njihovoj politici nulte prijave.

ExpressVPN se može pohvaliti s više od 2000 poslužitelja u svojoj mreži, što znači da će biti vrlo malo vjerojatno da će propustiti poslužitelj za povezivanje. Tu je i niz zamagljenih poslužitelja u slučaju da se nalazite u zemlji u kojoj je upotreba VPN-a zabranjena i oni vam omogućuju korištenje usluge bez otkrivanja. Brzine strujanja su brze i pouzdane, a sigurnost se pruža zahvaljujući 256-bitnom AES enkripcijom. ExpressVPN nudi i Smart DNS uslugu koja osigurava da ništa ne ostaje zaostalo na bilo kojem web mjestu koje odlučite posjetiti. Usluga omogućuje do 3 istodobne veze i može se koristiti na više različitih uređaja. Pogledajte naš ExpressVPN pregled za više detalja o tome što možete očekivati ​​nakon što se prijavite.

2. IPVanish

Drugo na našoj listi je IPVanish; dobro etablirani pružatelj usluga sa sjedištem u SAD-u s oko 1500 poslužitelja u potpunosti u vlasništvu. Ovaj davatelj usluga je u industriji blizu dva desetljeća i razvio je reputaciju najboljeg pružatelja usluga za korisnike koji žele pouzdanu brzinu i sigurnost. IPVanish također podržava do 10 istodobnih veza.

Usluga ima nenadmašnu podršku za bujice, jer podržava anonimne razmjene datoteka P2P i ne ograničava P2P promet. Također je jedna od rijetkih koja nudi SOCKS5 web proxy, što znači da nećete morati preuzeti VPN klijent ako to ne želite. Pružatelj usluge obećava da neće voditi evidenciju vašeg pregledavanja i osigurava vašu vezu 256-bitnom AES enkripcijom. IPVanish nudi neograničenu propusnost, kao i neograničeno prebacivanje poslužitelja, a također podržava VPN protokole kao što su IKEv2, L2TP i IPSec. Da biste vidjeli što se još nudi kod ovog pružatelja usluga, slobodno prođite kroz našu IPVanish pregled.

3. NordVPN

NordVPN obećava bogatije iskustvo s obzirom na to što ćete moći raditi s uslugom. Uz popriličnu cijenu cijene u odnosu na ono što traže druge manje sposobne usluge, svakako je vrijedno pogledati. Osnovan 2009. godine, NordVPN temelji se u Panami, a to znatno olakšava očuvanje privatnosti zbog vaše veze. Usluga ima strogu politiku nepoštovanja trupaca.

S oko 4000 poslužitelja u više od 60 zemalja, NordVPN ih ima toliko da postoji raspon koji je optimiziran za određene funkcije na Internetu. Postoje poslužitelji koji najbolje funkcioniraju kada su torenti, skupno preuzimanje, igranje i streaming. NordVPN također nudi dvostruku enkripciju tako što će vaš promet biti usmjeren preko dva poslužitelja umjesto jednog. Njegova automatska sklopka za isključivanje ne ostavlja prostora za pogreške. Njegova podrška za Onion putem VPN znači da možete povećati razinu anonimnosti koju ste dobili tijekom strujanja s omiljenih usluga. Za cjelovitiji pogled na davatelja usluga, pogledajte našu NordVPN recenziju.

Sažetak o najboljem VPN-u za TuneIn

Internet radio je nešto što biste trebali isprobati ako to nikada niste ni pomislili. TuneIn je jedno od najboljih web mjesta na koje se možete obratiti. Ako vam se sviđa da vam se toliko sviđa i odlučite se za njihov premium paket, bez sumnje će vam trebati VPN usluga kako biste osigurali da joj možete pristupiti s bilo kojeg mjesta. Bilo koji od gore spomenutog tri učinit će se. Dakle, nastavite i pročitajte detaljne preglede za svakog od pružatelja usluga kako biste vidjeli koji vam najbolje odgovara.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me