Najbolji VPN za Vizio pametne televizore

2018. je dobra godina za Vizio, jednostavno se dogodi da je njihov 65-inčni P-Series Quantum TV napravio ubojit debi. Kalifornijska TV kompanija napravila je izuzetan pomak u kvaliteti i dostupnosti svog novog asortimana SmartCast, televizora SmartCast. Opcije prilagođene proračunu čine Vizio uobičajenim imenom u mnogim američkim domaćinstvima. Nakon izdanja za 2018. godinu, jedino što bi moglo učiniti televizore još boljima jest spajanje s VPN-om. VPN vam omogućuje deblokiranje web stranica, zaobilazenje geo-blokova i pristup uslugama i aplikacijama koje nisu dostupne u vašoj zemlji. Pročitajte više o tome koji VPN najbolje funkcionira s Vizio Smart TV-ovima.


Najbolji Vizio TV VPN

Najbolji VPN za Vizio Smart TV

Najbolji Vizio Smart TV VPN-ovi sažeti

Ako ste svjesni što VPN radi i znate kako instalirati VPN na Smart TV poput Vizio, nema potrebe za čitanjem ostatka članka. Najbolji VPN-ovi za Vizio Smart TV su:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Najbolji VPN-ovi za Vizio Smart TV

Razlika između pametnog televizora i običnog televizora je mogućnost povezivanja na internet. Pametni televizori djeluju poput platforme za streaming, omogućujući vam pristup nizu aplikacija, usluga i sadržaja, sve na jednom mjestu.

Internet ipak nije baš siguran, a pametni televizori ne postoje u svijetu bez cyber kriminala i krađe podataka. Oni također nisu baš privatni, vaš davatelj internetskih usluga ili treća strana mogu lako saznati što gledate, kada i na kojem kanalu / aplikaciji. Da biste se zaštitili od mogućih napada i špijunaže, morate imati VPN. Vrlo jednostavno, VPN će učiniti 3 stvari:

 • Šifrirajte svoje podatke, štiteći ih od krađe podataka.
 • Preusmjerite promet putem sigurne veze, sprečavajući treće strane da vide vaše mrežne aktivnosti.
 • Sakrijte svoju stvarnu javnu IP adresu dajući vam IP koji odgovara poslužitelju na koji se povezujete.

Promjena IP adrese omogućit će vam pristup sadržaju koji je dostupan samo u drugim zemljama i može otvoriti nove kanale i aplikacije koje koristite. Drugim riječima, VPN je izvrstan pratitelj Smart TV-a. Evo tri najbolja VPN-a za Vizio Smart TV:

ExpressVPN

Iako je ExpressVPN malo na skupoj strani, ovo je najbolja usluga koju možete dobiti kada su u pitanju VPN-ovi. ExpressVPN ima 2000 poslužitelja u 94 zemlje, što ga čini izvrsnim VPN-om za deblokiranje web stranica i aplikacija. Također nudi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS / IPv6, podijeljeno tuneliranje i prekidač za uklanjanje koji jamče vašu privatnost na mreži. ExpressVPN također ima značajku Smart DNS koja je izvrsna za deblokiranje različitih kanala istovremeno. ExpressVPN ima popis zgodnih vodiča za instalaciju na mreži za korisnike koji žele instalirati VPN na uređajima koji nemaju izvornu VPN aplikaciju. Za dodavanje svega navedenog ExpressVPN je jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga koji i dalje može deblokirati američki Netflix!

Pročitajte cijeli ExpressVPN pregled ovdje, i ne zaboravite isprobati uslugu sami. Nemate što izgubiti jer nude 30-dnevno jamstvo povrata novca bez ikakvih pitanja!

BulletVPN

Nije tako skupa kao ExpressVPN, opcija 2 je izvrstan pružatelj VPN-a s još jednom besplatnom značajkom Smart DNS. BulletVPN brzo je dospio u red pružatelja VPN-a da bi postao jedan od najboljih usluga vani. VPN može imati niži broj poslužitelja od druga dva prijedloga, ali BulletVPN uspijeva pružiti pristojnu globalnu pokrivenost poslužitelja bez obzira. Kao streaming VPN, BulletVPN također ima mogućnost deblokiranja američkog Netflixa i optimizirao je svoje poslužitelje kako bi jamčio brzo iskustvo streaminga..

Evo cjelovite recenzije usluge BulletVPN, tako da možete vidjeti sve što ovaj pružatelj može ponuditi. Kul stvar? Također imaju politiku povrata u roku od 30 dana bez pitanja!

NordVPN

Treća opcija za Vizio Smart TV je NordVPN. Oni također imaju značajku Smart DNS, Smart Play i nadmeću bilo kojeg VPN pružatelja usluga s brojem njihovih poslužitelja. NordVPN također nudi dvostruko VPN šifriranje, 2048-bitnu SSL enkripciju i do 6 istovremenih veza uređaja s računa. Svi njihovi poslužitelji podržavaju velike brzine interneta i pružaju vam besprijekorno iskustvo strujanja.

Kompletnu recenziju NordVPN-a možete pročitati ovdje. Još jednom, pokušajte davatelja usluga tako što ćete se koristiti njihovim 30-dnevnim pravilima povrata novca!

Kako instalirati VPN na Vizio Smart TV

Smart televizori Vizio ne podržavaju izvorne VPN aplikacije, pa morate konfigurirati VPN da radi na vašem Smart TV-u. Ne brinite, nije komplicirano koliko zvuči. Ovo su 3 načina na koje možete iskoristiti da svoj VPN radite na Vizio Smart TV-u:

 • Instalirajte VPN na usmjerivač: Ako na usmjerivač instalirate VPN, bilo koji uređaj spojen na vaš Internet bit će zaštićen VPN-om. Ova opcija funkcionira samo ako imate VPN kompatibilan usmjerivač, ali većina novih usmjerivača to ima. Ovaj vodič možete pročitati za detaljnije objašnjenje o instaliranju VPN-a na usmjerivač.
 • Podijelite svoju mrežnu vezu za PC ili Mac putem Smart TV-a: Konfiguracije možete u potpunosti zaobići instaliranjem VPN aplikacije na vaš Mac ili PC i dijeljenjem mrežne veze sa Smart TV-om. Drugim riječima, Smart TV bi pristupio internetu putem žarišne točke sa svoje radne površine. Evo detaljnijeg vodiča za dijeljenje vaše veze u sustavu Windows koji bi vam mogao pomoći.
 • Koristite Smart DNS proxy: Jedan od razloga zbog kojeg sam predložio te VPN-ove je njihova značajka Smart DNS. Pametni DNS nije baš poput VPN-a, ali ga možete izravno konfigurirati na Smart TV-u. Svaki od spomenutih pružatelja usluga ima vodiče o konfiguriranju značajke Smart DNS na svojim web lokacijama.

Najbolji VPN za Vizio Smart TV – Finalne misli

U doba rezanja kablova, popularnost Smart TV-a eksponencijalno raste. Smart televizori Vizio sada nude divnu platformu koju pokreće SmartCast (temeljen na Googleovom Chromecastu). Jednostavan je za korištenje i kontroliran putem aplikacije koju možete preuzeti sa svog pametnog telefona. Također nudi niz besplatnih sadržaja bez pretplate na kojima se možete pretplatiti. Pomoću VPN-a svoj Smart TV možete podići na nove razine privatnosti i kvalitete zabave.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map