Pogledajte američke kanale na Roku Ultra izvan SAD-a

Kako da gledajte američke kanale na Roku Ultra izvan SAD-a? Kupili ste sebi Roku Ultra. Ako živite izvan SAD-a, vjerojatno se pitate kako najbolje iskoristiti svoj novi 4K streaming uređaj. Što se tiče streaminga kanala, na Rokuu možete dobiti stotine kanala ako živite u SAD-u. U ovom vodiču za pomoć pokazat ću vam kako stvoriti potreban američki Roku račun da biste dobili te aplikacije. Također možete naučiti kako se koristi VPN ili Smart DNS proxyji do deblokirajte američke kanale na Roku Ultra u Kanada, Njemačka, Velika Britanija, Australija, Meksiko, ili negdje drugdje u inozemstvu.


Pogledajte američke kanale na Roku Ultra izvan SAD-a

Pogledajte američke kanale na Roku Ultra izvan SAD-a

Kako doći do američkih kanala na Roku Ultra izvan SAD-a

Postupak od dobivanje američkih kanala na Roku Ultra podijeljena je u dva koraka. Prvi koraci zahtijevaju da to učinite stvoriti američki Roku račun. Inače to nećete moći dodajte američke aplikacije u svoj Roku. Drugi korak u osnovi uključuje postavljanje Smart DNS-a ili VPN-a kako bi se gledajte američke kanale na Roku Ultra izvan SAD-a. Dakle, evo kako se možete registrirati za američki Roku račun u inozemstvu.

 1. Prvo, postavljanje VPN ili Pametan DNS na vašem PC / Mac. Ovo je presudan korak. Bez njega, Roku će označiti vaš račun kao ne-američki.
 2. Sada idite na https://my.roku.com/index i odaberite “Kreiraj račun”.
 3. Zatim, popunite potrebne podatke, a zatim kliknite ‘Nastavi’.
 4. Zatim odaberite pribadaču i kliknite “Nastavi”.
 5. Na sljedećoj stranici morate platiti opcije plaćanja: Paypal ili Kreditna kartica.
 6. Ako već imate Paypal račun, koristite opciju plaćanja Paypal. Vaša država Paypala ne utječe na vaš Roku račun.
  • Upotrijebite važeću američku adresu za stvaranje američkog Roku računa. Kaliforniju možete koristiti kao svoju državu, a 90210 kao poštanski broj.
 7. Ako kao opciju plaćanja odaberete kreditnu karticu, morate koristiti svoju vlastitu adresu koja je povezana s vašom kreditnom karticom.
  • Zatim trebate pretvoriti poštanski broj u važeći poštanski broj.
  • Napominjemo da je Grad povezan s novim zip-om jer je potreban za postavljanje Roku računa.
  • Da biste stvorili važeći poštanski broj, uzmite znamenke svog poštanskog broja. Poštanski broj M1Z4L3 postaje 143. Na kraju dodajte nule ako imate manje od 5 znamenki u poštanskom broju. Tako 143 postaje ZIP 14300.
 8. Sada kada ste finalizirali svoj Roku račun, resetirajte Roku streaming uređaj na tvorničke postavke. Zatim upotrijebite novootvoreni američki Roku račun na svom Roku uređaju.

Kako dodati američke kanale u Roku Ultra izvan SAD-a

Sada kada ste registrirali svoj američki Roku račun i koristili ga za prijavu na svoj Roku Ultra, vrijeme je da dodate američke kanale poput HBO Now, Hulu, Sling TV i Amazon Prime.

 1. Pritisnite gumb “Početna” na daljinskom upravljaču da biste otvorili glavni zaslon.
 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite “Kanali za strujanje “ za pristup prodavaonici kanala.
 3. Potražite kanal koji želite dodati.
 4. Nakon što pronađete kanal, pritisnite “OK” na vašem daljinskom upravljaču.
 5. Na kraju odaberite “Dodaj kanal “ za instaliranje kanala na vaš Roku uređaj.

Korištenje VPN-a za gledanje američkih kanala na Roku Ultra Overseas

Posljednji korak za gledanje američkih kanala koje ste upravo dodali u svoj Roku Ultra uključuje lažiranje vaše internetske lokacije. To se može učiniti na dva načina. Prvi je pomoću virtualne privatne mreže, također poznate kao VPN. Geografsko ograničenje kanali poput Hulu, HBO GO ili Sling TV provjerite svoju IP adresu kako biste utvrdili da li ispunjavate uvjete za gledanje njihovog sadržaja ili ne. VPN vam omogućuje da dobijete Američka IP adresa čak i ako ne živite u SAD-u. Ovo zauzvrat zavodi ove geoblokirane kanale da vjeruju da trenutno živite u SAD-u.

 • Možeš zaobići geo-ograničenja nametnuta na svim američkim kanalima koji koriste VPN.
 • VPN vam također pruža dodatnu cijenu privatnost i sigurnosti na liniji. Sav vaš internetski promet kodiran.
 • VPN se ne može izravno instalirati na sam Roku. Morate postaviti svoju VPN vezu na kompatibilnom usmjerivaču.
 • Ako odlučite da konfigurirate VPN na vašem usmjerivaču, svi uređaji za streaming koji su spojeni na taj usmjerivač dijelit će njegovu VPN vezu, uključujući i Roku Ultra.

Vjerojatno ste sebi kupili Roku Ultra zbog njegove 4K struje. Zato je najvažnije prijaviti se s davateljem VPN-a s brzim VPN poslužiteljima kao što su ExpressVPN. Pregledali smo dosta VPN usluga. Evo našeg popisa najboljih i najbržih VPN pružatelja usluga koje možete koristiti deblokirajte američke kanale na Roku Ultra.

Otključajte američke kanale na Roku Ultra Outside USA pametnim DNS-om

Ako vam se previše ne smeta u šifriranju internetskog prometa, upotrijebite Pametan DNS umjesto VPN-a. Iako ovoj opciji nedostaju dodatne značajke privatnosti VPN-a, još je jeftinija. Nećete morati odlučiti koje ćete kanale deblokirati jer ih određuje Smart DNS proxy usluga koju koristite. Međutim, kao s VPN-om to trebate instalirajte Smart DNS na usmjerivač. Ne može se konfigurirati Smart DNS na Rokuu jer su njegove mrežne postavke zaključane.

 • Treba napomenuti da je vjerojatnije da nećete moći konfigurirati Smart DNS na vašem usmjerivaču. Proces uglavnom uključuje promjenu primarnih i sekundarnih adresa DNS poslužitelja. Svatko tko se prije dotakao mrežnih postavki trebao bi znati kako to učiniti. Ako ne, provjerite ove videozapise i vodiče za postavljanje.
 • Nove primarne i sekundarne adrese DNS poslužitelja koje trebate koristiti pruža vam Smart DNS proxy usluga na koju se prijavite..
 • Uvjerite se da vaša Smart DNS proxy usluga zapravo podržava deblokiranje američkih kanala na Roku prije nego što se registrirate kod njih.

Unlocator je Smart DNS proxy usluga koja zapravo podržava deblokiranje američkih kanala na Roku Ultra. Možeš gledajte HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Idite izvan SAD-a i mnogi drugi koristeći svoje DNS poslužitelje. Prijavljivanje za 7-dnevno suđenje je besplatan i ne treba vam kreditna kartica da biste dovršili registraciju.

Kako doći do američkih kanala na Roku ultra inozemstvu

Evo sažetka svih potrebnih koraka koje morate slijediti kako biste deblokirali američke kanale na vašem Roku Ultra inozemstvu.

 1. Prvo se prijavite sa VPN usluga ili Pametne DNS proxy usluge.
 2. Postavljanje VPN ili Pametni DNS na vašem usmjerivaču.
 3. Kreirajte svoj američki Roku račun ako ga već nemate.
 4. Poništite svoj Roku Ultra uređaj i pomoću njega se otvorite na novo stvoreni američki Roku račun.
 5. Dodajte svoje omiljene američke kanale na svoj Roku uređaj.
 6. Gledajte američke kanale na Roku Ultra-u izvan SAD-a.

Ako vam je potrebna pomoć u bilo kojem od ovih koraka, samo dodajte komentar ispod i učinit ću sve od sebe da vam pružim pomoć. Ako završite upotrebu ExpressVPN ili Unlocator do gledajte američke kanale na Roku Ultra, javite mi kako to ide.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map