Pogledajte kako se izvući s trenutnim prijenosom sezone 5 sa ubojstvom

Kako se izvući s upotrebom VPN-a kako biste gledali “Kako se pobjeći sa sezonom ubojstva 5” s bilo kojeg mjesta na svijetu? Dakle, jeste li na bilo koji način spremni za uzvratnu petu sezonu uzbudljive drame ABC u rujnu? Serija u kojoj glumi 2018. nominiranu glumicu Violu Davis u ulozi Annalize Keating vraća se ove jeseni s premijerom sezone 5, a fanovi jedva čekaju. Oni obožavatelji koji se tako nalaze izvan SAD-a mogu ohladiti svoje mlazeve jer premijeru neće moći gledati tamo gdje su. Bilo da su bili u Kanadi, Australiji ili Velikoj Britaniji, bez VPN-a, ABC Go je nedostupan zbog geo ograničenja. Čitajte dalje kako biste saznali kako možete gledati HTGAWM Season 5 koristeći VPN na svim uređajima.


Kako gledati Kako se pobjeći od ubojstva

Kako gledati Kako se pobjeći od ubojstva Sezona 5

Kako gledati Kako se pobjeći od ubojstva pomoću VPN-a

Ostvarite sebi još jednu traumatičnu godinu, studenti Middleton! ABC je petu sezonu obnovila Kako se pobjeći s ubojstvom i očekujemo odgovore. Posljednji put vidjeli smo se u sezoni 4 Annalize Keating & Co na dobrom mjestu. Laurel je napokon dobila skrbništvo nad svojim sinom Christopherom, Connor se ponovno obratio Middletonu da nastavi studij prava, a Annalize je dobila svoj slučaj na Vrhovnom sudu. U finalu sezone u ožujku, u Middleton je stigao student po imenu Gabriel Maddox, koji je, inače, sin drugog lika ubojstva.

Mnogo nagađanja okružuju ovog novog lika u ovoj nadolazećoj sezoni, a međunarodni fanovi mogu se upustiti u akciju ako se pretplate na virtualnu privatnu mrežu. VPN je softver koji vam omogućuje odabir poslužitelja u zemlji – onu koji ćete na kraju dobiti njegov IP. Nakon što vam dodijele IP adresu odabrane zemlje, moći ćete pristupiti sadržaju u zemlji koju ste odabrali. Evo kako možete gledati HTGAWM s VPN-om:

  1. Morate se prijaviti kod pružatelja VPN usluga (dobar u tome)
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite na američki VPN poslužitelj.
  5. Na kraju, posjetite ABC Go web stranica.
  6. Prenesite sve epizode pete sezone HTGAWM-a izvan SAD-a.

Ventilatori koji borave izvan SAD-a preporučuje se korištenje ExpressVPN tako da mogu deblokirati ABC Go u bilo kojem dijelu svijeta. Ovo je usluga koja obećava i ispunjava. To jamči zaobilaženje geo-ograničenja i održavanje sigurnosti istovremeno. Postoje i drugi davatelji usluga koji vam mogu pomoći u streamu Kako se pobjeći od ubojstva izvan SAD-a. Obavezno ih provjerite u donjoj tablici.

Sve što trebate znati o tome kako pobjeći od ubojstva

Svim novopridošlim članovima koji su razvili zanimanje za HTGAWM, evo kako je emisija započela: Pet mladih studenata prava angažirao je nemilosrdni branitelj nakon što su postali njeni omiljeni studenti u razredu. Međutim, raditi za Annelise Keating nije baš lako kao što su pretpostavljali da će biti. Mlada djevojka sestrinstva otkrivena je ubijenom i svi su osumnjičeni i svi nešto kriju.

HTGAWM Season 5 premijerno će se predstaviti u četvrtak, 27. rujna 2018. To bi trebao pružiti pridošlicama ili fanovima dovoljno vremena za ponovni pregled događaja u sezoni 4. U intervjuu za Entertainment Weekly, izvršni producent HTGAWM-a Pete Nowalk otkrio je da ekipa koja stoji iza emisije koju vodi Viola Davis već ima planove za sljedeću sezonu. Sezona 5 mogla bi krenuti drugačijim putem u smislu istraživanja veza likova. “Mislim da više prihvaćaju činjenicu da ih veže krv”, rekao je Nowalk za EW. To ne znači, da Sezona 5 neće imati svoj vlastiti udio u drami. “Uspostavit će se nova prijateljstva i novi sukobi, u romantičnim vezama i prijateljima”, dodao je producent.

  • Datum: Četvrtak, 27. rujna u 10. 9c
  • Kanal strujanja: ABC Idi

Pogledajte kako se pobjeći od ubojstva

Nakon šokantne sezone 4, HTGAWM se ovog rujna vraća za još jedan intrigantan zalet. Uključite se s bilo kojeg mjesta širom svijeta kako biste gledali kako se odnosi raspadaju, laži se izmiču kontroli, a šokantni misteriji mijenjaju živote likova u HTGAWM-u. Ako niste u SAD-u, nije problem ako na raspolaganju imate VPN. Možemo li vidjeti da je Marcus (Cornelius Smith Jr.) iz Scandala trajno krenuo u Kako se izmaknuti ubistvu? uzbuđen? Znamo da jesmo!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me