Sky Go VPN ne radi? Isprobajte ove popravke

Je li tvoj Sky Go VPN ne radi? Sky Go, zajedno sa Now TV-om, postao je najbolja usluga streaminga u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ne samo da vam omogućuje gledanje nekih od najboljih sadržaja na zahtjev koje britanska drama može ponuditi. Sky Go također omogućava pretplatnicima da gledaju sve svoje omiljene kanale u Velikoj Britaniji na PC-u, Mac-u, iPhone-u, iPadu, Apple TV-u, Roku, PS4 i Xbox One. Ipak postoji jedan mali ulov. Sky Go radi samo u Ujedinjenom Kraljevstvu. To znači da britanski državljani i izbjeglice koji putuju u inozemstvo na odmor neće moći gledati Sky Go ukoliko ne koriste VPN. Nedavno je Sky Go počeo blokirati ove davatelje VPN usluga. Kao rezultat toga, mnogi VPN-i nisu dugo zaposlen u Sky GO-u. U donjem vodiču možete pronaći više informacija o tome kako popraviti Sky Go VPN i ponovno gledati UK TV u inozemstvu.

Sky Go VPN ne radi? Isprobajte ove popravke

Sky Go VPN ne radi? Isprobajte ove popravke

VPN Sky Go ne radi

Zbog geo-ograničenja nećete moći gledati uživo ili na zahtjev sadržaj na Sky Go-u dok živite u SAD-u, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Irskoj ili bilo gdje drugdje izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Zato su se ljudi okrenuli proxyjima i VPN-ima da bi lažirali svoju internetsku lokaciju i deblokirali Sky u inozemstvu.

 • “Sky go je dostupan samo korisnicima koji se povezuju iz Velike Britanije ili Republike Irske. Čini se da ste izvan ovih teritorija. “
 • Pogreška ID-a Sky 288
 • “Nije uspjelo postavljanje postavki lokacije”
 • “Ograničenja prava znače da ovaj program trenutno nije dostupan”
 • “Streaming medija: nije se moguće povezati na stream”
 • “Video nije dostupan”
 • “Ova je emisija trenutno nedostupna. Molimo pokušajte ponovo kasnije”
 • “Nepoznata pogreška: ponovno pokrenite aplikaciju”

Kako Sky zna da koristim VPN?

Slično drugim uslugama streaminga, uključujući BBC, Netflix, Hulu i Amazon Prime Video, pokrenuo je i Sky VPN IP adresa na crnoj listi. Zbog toga ćete možda još uvijek dobiti gore navedene poruke o pogrešci kada ste povezani na UK VPN poslužitelj. To znači da vaš VPN stvarno radi i čini se da pregledavate web iz Velike Britanije. Samo da IP adresa vašeg VPN poslužitelja zbog toga neće raditi s Sky ili Now TV. Ponekad povezivanje s drugim VPN serverom u Velikoj Britaniji pomaže u rješavanju problema. Ako to ne učini, vrijeme je da potražite novog davatelja VPN usluga. Pogledajmo najbolje VPN usluge koji zapravo i dalje rade sa Sky Goom.


Najbolji VPN za popravak Sky GO VPN bloka

Za deblokiranje kanala poput Sky ili Now TV potreban vam je kvalitetan VPN usluga. Na Internetu postoji mnogo besplatnih VPN-a, ali nakon što se prijavite s takvim, otkrit ćete samo da ne ispune ni pola onoga što su obećali.

Nakon provođenja raznih testova, to sam saznao ExpressVPN je najbolja VPN usluga možete koristiti za zaobići regionalna ograničenja. To uključuje i mogućnost dobiti Sky Go izvan Velike Britanije. Evo nekih ključnih VPN značajki.

 • deblokiranja svi kanali u Velikoj Britaniji. Sky GO, BT Sport, BBC, my5, Channel 4 i ITV.
 • Pružanje softvera za jednostavno korištenje za uređaje koji rade na Android, Linux, Windows, Mac, i iOS.
 • Trčanje do 3 istodobne VPN veze.
 • Podrška 24 sata za rješavanje bilo kojeg vašeg problema.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.

Kao što vidiš, ExpressVPN ima najbolje značajke u usporedbi s većinom ostalih VPN davatelja koje možete pronaći. Evo popisa drugih pružatelja usluga s kojima sam ga uspoređivao.

Pametna alternativa DNS proxyja za Sky Go

Ako vam se četvero pružatelja VPN usluga još uvijek ne sviđa, možda će to učiniti Smart DNS usluga. Pametni DNS proxy također deblokira web lokacije sa ograničenom geološkom oznakom Kao Sky Go čak za korisnici izvan Velike Britanije. Evo što biste trebali znati.

 • Smart DNS kompatibilan je s bilo kojim uređajem za streaming. Možeš Gledati Sky GO na iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4 i Xbox.
 • Pametni DNS ne mijenja vašu IP adresu.
 • Pametni DNS ne šifrira vaš internetski promet.
 • Ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica, tada Smart DNS vjerojatno neće dobro raditi za vas.
 • Pametni DNS također ne jamči nijedan anonimnost jer je vaša IP adresa i dalje vidljiva.

Ako vam navedene značajke zvuče privlačno, predlažem vam da pokušate Unlocator kao vaš Smart DNS dobavljač. Oni nude besplatno 7-dnevno probno razdoblje i podršku za deblokiranje Sky Go, Now TV, Channel 5, BBC, ITV, među ostalim kanalima u Velikoj Britaniji.

Sky Go VPN ne radi – dodatni savjeti

Također možete isprobati ove jednostavne implementacije ako vam Sky trenutno ne odgovara.

 • U slučaju da koristite VPN, pokušajte povezati se s drugim UK VPN poslužiteljem. Nekad se blokira nekoliko VPN IP adresa.
 • Ako pokušavate gledati Sky Go na PC-u ili Mac-u, prebacivanje web-preglednika koji koristite može pomoći i u rješavanju problema. Pokušajte koristiti Chrome, FireFox, Edge ili Safari.
 • Kontaktirajte tim za podršku svog VPN-a i provjerite mogu li vam pomoći zaobići Sky Go VPN zabranu.
 • Ako sve drugo ne uspije, jedina alternativa bilo bi potpisivanje putem VPN usluge koja radi s Sky Go ili Now TV.

Sky Go VPN ne radi – najbolje rješenje

Provedite svoj odmor na sunčanom mjestu u inozemstvu može biti osvježavajuće iskustvo. No, svaki put trebate pogledati britansku televiziju na svom streaming uređaju. Dobivanje VPN-a koji i dalje radi sa Sky Go-om važno je kad god putujete u inozemstvo. Jeste li isprobali neki od savjeta koje smo naveli gore da Sky Go ponovo radi u inozemstvu?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me