Sling TV UK – Kako gledati

Možete dobiti 40% popusta od najboljeg TV-a uživo, samo uz Sling TV i na njegov izgled usluga streaminga izgleda kao sjajna opcija. Stvar je u tome što je Sling TV – zajedno s drugim kanalima sa sjedištem u SAD – nedostupan izvan SAD-a. Dakle, ako želim to iskoristiti Sling TV u Velikoj Britaniji, morat ću koristite VPN ili Smart DNS.


Da, ta dva alata mogu uklonite ograničenja i odobriti vam pristup uslugama ti želiš. Dolje sam detaljno opisao cijeli postupak postavljanja, obavezno provjerite u nastavku.

Kako gledati Sling TV u Velikoj Britaniji

Kako gledati Sling TV u Velikoj Britaniji

Nabavite Sling TV u Velikoj Britaniji – VPN

Sling TV je internetska usluga za streaming televizije koja isporučuje strujanje uživo putem web preglednika i na Sling kompatibilne pametne televizore. Prevladava je među rezačima kablova jer nudi zabavu na zahtjev. Međutim, smješten sa sjedištem u SAD-u zabranjuje gledateljima u drugim zemljama gledanje Sling TV-a. Iako je ova usluga geografski ograničena izvan američkih granica, u Velikoj Britaniji gledatelji još uvijek mogu pristupiti njenom sadržaju. Prva metoda uključuje virtualnu privatnu mrežu.

VPN je a pouzdan alat dizajniran za čuvajte se na mreži dok odobravanje pristupa inozemnom sadržaju. Možete dobiti sve željeni sadržaj, a da pritom ostanete zaštićeni putem weba. VPN transformira vaše podatke i čini se da dolaze s drugog mjesta. Radeći to, morate doći pristupiti sadržaju u toj zemlji. Vaša se veza preusmjerava putem poslužitelja po vašem izboru. Taj bi se poslužitelj nalazio u zemlji u kojoj se želite nalaziti kanal / usluga. Slijedom toga, ti dobiti IP adresu te zemlje i podobnost pristupa sadržaju te zemlje.

Evo što trebate učiniti da biste gledali Sling TV u Velikoj Britaniji:

 1. Po mogućnosti, napraviti pretplatu ExpressVPN.
 2. Jednom kada napravite tu pretplatu, instalirajte aplikaciju na svoj kompatibilni uređaj.
 3. Samo naprijed i pokrenite aplikaciju, tražeći servere u SAD-u.
 4. Spajanje na američki poslužitelj, i pričekajte da se gumb pozeleni.
 5. Kad gumb kaže “Povezano”, znači da ste zapravo u SAD-u.
 6. Sa tvojim Američka IP adresa, dobivaš pristup svim sadržajima sa sjedištem u SAD-u ti želiš.
 7. Streaming onog što Sling TV može ponuditi.

Najbolji VPN za Sling TV

ExpressVPN je razlog zbog kojeg uspješno mogu prenositi Sling TV iz udobnosti svog stana u Velikoj Britaniji. Pružatelj je ostao vjeran svakoj njegovoj tvrdnji. Ne samo da sam iskusio fast brzine (zahvaljujući svojoj široka mreža poslužitelja), ali isto sam stigla pristupite Sling TV-u bez napora.

Ako odaberete ExpressVPN, nećete biti razočarani. Moći ćete pristupite ostalim kanalima i uslugama bez obzira gdje se nalazite. Saznajte više o najboljim pružateljima usluga Sling TV VPN tako da pogledate tablicu u nastavku.

Pristupite Sling TV s pametnim DNS proxyjem

Pogreška “Žao nam je! Izgleda da se dogodila neočekivana pogreška. Pokušajte ponovo kasnije “, to se može izbjeći pomoću Smart DNS proxyja.

Nažalost, Smart DNS ne obavlja istu funkciju kao VPN u pogledu sigurnosti. Pod tim mislim da ne šifrira vaše podatke. Dakle, niste zaštićeni putem interneta, a sve što radite možete pratiti u vama.

DNS vam dodjeljuje adresu proxyja koji šalje vaš zahtjev na web mjesto kojem želite pristupiti. Smart DNS samo preusmjerava podatke koji vam govore gdje ste. Korištenje pametnog DNS-a možda nije najsigurniji način za deblokiranje. Međutim, to je najbrže. Budući da ne uključuje šifriranje, dobivate veće brzine, a to može biti od velike važnosti za većinu korisnika na mreži. Pa evo kako pametni DNS proxy u Velikoj Britaniji možete deblokirati Sling TV:

 1. Pobrinite se za vas pretplatite se na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Nećete pronaći poteškoće koje možete vodiče potražite u ovim videozapisima / vodičima za postavljanje.
 3. Sada, konfigurirajte Smart DNS na vašem streaming uređaju.
 4. Nastavite i pristupite Sling TV-u.

Pametan DNS radio je besprijekorno za mene u Velikoj Britaniji Unlocator. Bio sam vrlo impresioniran njenim velike brzine i pouzdanost. Unlocator je izvrstan način za to deblokirajte i pristupite sadržaju s ograničenom lokacijom. Ovaj pametni DNS proxy uklanja sve vrste geoblokiranja, i to možete učiniti tijekom 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Također, korisnička usluga dobila vam je leđa bez obzira na probleme s kojima se susrećete.

Gledajte Sling TV u Velikoj Britaniji

Sling TV je an izvrsna opcija za rezače kabela iz dva razloga. I ne samo to rad s gotovo svim uređajima koji koristiš, ali isto tako nudi tri različita kanala paketa. 

Ovu uslugu vrijedi nabaviti u inozemstvu, a pomoću VPN ili Smart DNS-a mogli biste u sljedećih nekoliko minuta početi gledati Sling TV, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Što kažete na to? Koju biste metodu željeli koristiti dok ste u Velikoj Britaniji? Javite nam se u komentarima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me