Što je Netflix? Kako radi?

Što je Netflix? Netflix je globalni mrežni videozapis na zahtjev usluga struje. To u osnovi znači da se možete pretplatiti na Netflix kako biste se mogli gledanje filmova i TV serija online. Za mnoge je postao prolazni kanal moždine-rezači. Naslovi dostupni za strujanje uglavnom ovise o vašem Netflix regija. Svaka regija Netflixa ima različitu biblioteku. Netflix svakog mjeseca dodaje i uklanja filmove i TV emisije u svaku Netflix regiju. Jedna od prednosti ove politike jest ta što uvijek postoji svježi sadržaj. Loša strana je da serija koju gledate odjednom može postati nedostupna. Jednom ako se pretplatite na Netflix, bez struje možete besplatno prenositi sve filmove i TV emisije.


Što je Netflix? Kako radi?

Što je Netflix? Kako radi?

Koliko košta pretplata na Netflix?

Postoje tri glavna plana pretplate na Netflix koji možete odabrati:

  • 7,99 $ / mjesec: Pogledajte Netflix u SD (standardna definicija) na jednom zaslonu. To znači da možete samo gledati Netflix jedan uređaj u bilo koje vrijeme.
  • 9.99 / mjesec: Pogledajte Netflix u HD (High-definition) na dva zaslona istovremeno, tj. Da vi i član obitelji možete gledati Netflix dva različita uređaja za strujanje u isto vrijeme.
  • 11.99 / mjesečno: Pogledajte Netflix u HD i Ultra HD na četiri različita uređaja za strujanje istovremeno. Ovaj je plan pogodniji za velike obitelji.

Možete se prijaviti za besplatno 30-dnevno probno razdoblje Netflixa. Ako u prvom mjesecu ne otkažete pretplatu, pretplata na Netflix automatski se nastavlja. Možete otkazati u bilo kojem trenutku i nisu uključene naknade za otkazivanje.

Kako se mogu pretplatiti na Netflix – Što je Netflix?

Da biste se pretplatili na Netflix, prijeđite na Web stranica Netflix. U osnovi vam trebaju kreditna kartica i adresa. Kao što je već spomenuto, prvi mjesec je besplatan tako da nema puno toga za izgubiti ako ga želite isprobati.

Na kojim uređajima mogu strujati Netflix?

Jedan od razloga što je Netflix postao toliko popularan jest taj što je gotovo dostupan na bilo kojem uređaju za streaming koji se sjetite. PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, PS4, PS3, Xbox, i Wii svi podržavaju Netflix.

Gdje mogu prenositi Netflix – Što je Netflix?

Netflix je dostupan u cijelom svijetu osim Sjeverne Koreje, Kine i Sirije. Imajte na umu da svaka regija Netflix ima različit sadržaj, tj. Filmove i TV emisije dostupne u Netflix USA možda neće biti dostupan u drugim regijama. To je uglavnom zbog distribucije autorskih prava koje Netflix potpisuje s vlasnicima autorskih prava. Američki Netflix najpopularnija je jer ima najviše naslova. Možeš koristiti VPN do promijenite svoju internetsku lokaciju online i gledajte američki Netflix umjesto svog lokalnog Netflixa.

Kako mogu deblokirati američki Netflix izvan SAD-a?

Ako živite izvan SAD-a, i dalje možete dobiti pristup Američka knjižnica Netflix. Imajte na umu da možete koristiti svoj postojeći Netflix račun, tj. Nema potrebe za ponovnom pretplatom. Netflix u osnovi koristi vaše IP adresa da odredim svoje mjesto te vam u skladu s tim omogućava pristup vašem lokalnom području Netflixa. Korištenjem VPN usluge poput ExpressVPN, stigneš promijenite svoju IP adresu i dobiti an Američka IP adresa umjesto toga. Dok ste povezani s Američki VPN poslužitelj, imat ćete pristup Američka regija Netflix.

Koje su Netflix alternative?

Iako je Netflix jedan od najpopularnijih streaming kanala na svijetu, neke druge streaming usluge nude jednak, ako ne i bolji sadržaj. Hulu, HBO Go, ABC Go, Crackle, i Vudu svi su jednako impresivni strujni kanali. Najbolji kanali imaju sjedište u SAD-u i jesu geoblocked u inozemstvu. Razmislite o korištenju VPN za deblokiranje ovih kanala ako živite Velika Britanija, Kanada, Njemačka, Francuska ili Meksiko.

Što je Binge-Watching?

Binge-gledanje izraz je koji vjerojatno puno čujete od ljudi koji gledaju Netflix. To praktično znači gledanje više epizoda TV serije uzastopce.

Što je Netflix? Trebam li se pretplatiti?

Pa, pretplata na Netflix vrijedi vašeg novca ako živite u SAD-u. U drugim regijama, filmovi i TV emisije, kako u količini tako i u kvaliteti, ostavljaju puno toga za željeti. Zato se toliko oslanjaju toliko korisnici Netflixa VPN do deblokirajte i gledajte američki Netflix izvan SAD-a.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me