WWE mreža na Androidu s GPS Fix UK CA

Deblokirajte WWE mrežu na Androidu


Deblokirajte WWE mrežu na Androidu

WWE Network GPS Block na Androidu – Osnove

Ukratko, WWE Network djeluje na svim podržanim uređajima koji koriste bilo VPN ili Smart DNS Proxy, jedini uređaj za koji se čini da ne radi za korisnike je Android. Razlog je taj što WWE aplikaciji na androidu treba i internet lokacija za koju se čini da dolazi iz SAD-a i GPS lokacija koja se čini da se nalazi u SAD-u..

WWE Network na Androidu GPS Fix – Mreža

Ovaj je dio jednostavan, slijedite WWE Network izvan SAD-a i konfigurirajte svoj Android uređaj tako da koristi SmartDNS ili VPN, tako da se čini da dolazi s američke internetske adrese. Zatim prijeđite na Android GPS dio ispod.

WWE mreža na Androidu GPS Greška – GPS

Ako omogućite opciju Mock Locations iz opcija programera, vaš GPS možda neće ispravno raditi u Navigaciji Google Maps, obavezno ponovo onemogućite Mock Locations ako želite navigirati. Ako ne možete pronaći mogućnosti programera, idite na metodu 2 u nastavku i poduzmite korak 2 da biste ga ponovo omogućili

GPS dio je problem s Androidom i WWE mrežom, pogledajte ispod nekoliko metoda koje su podijelili neki vjerni WWE korisnici koji su postigli neki uspjeh Android za rad s WWE mrežom pomoću GPS popravka.

1. metoda @iquayle 50%

“Čini se kao da se aplikacija hvata na mockim lokacijama kojima je omogućeno lažno predstavljanje GPS-a. Jedini način na koji sam zaobišao ovo omogućava način za razvojne programere na uređaju tako što nekoliko puta dodirnete broj izrade u postavkama. Zatim pokrenite aplikaciju za skrivanje (koristio sam spoofer lokacije). Nakon što od vas zatraži da omogućite podsmiješne lokacije, recimo da, postavite željenu lokaciju i trajanje. Zatim idite u postavke razvojnog programera, isključite “dopusti ismijavanje lokacija”, a zatim pokrenite WWE aplikaciju. Aplikaciji će trebati neko vrijeme da provjeri vašu lokaciju, ali s vremenom će pokrenuti videozapise. I dalje ćete morati upotrebljavati DNS ili VPN rješenje na vrhu ako je GPS rješenje za reprodukciju videozapisa. Kraljevska bol u guzici i ona koja se nažalost čini ekskluzivna za android. Radio je na mom HTC One i Transformer infinity-u. ”

Ažuriraj Karl

“Kad isključite postavku za dopuštene izrugivanje, također prijeđite na lokacije i prebacite mod samo na gps, a zatim otvorite wwe aplikaciju. Čini se da djeluje svaki put. Možda ćete morati prisiliti da zatvorite wwe aplikaciju prije nego što počnete kako biste bili sigurni da to provjerava lokaciju. “

Metoda 2 Froderik80%

Na mom Galaxy Tab 3 8.0 bilo je malo naporno, ali s VPN i FAKE GPS LOCATION SPOOFER BESPLATNIM i postavkama za programere omogućeno je lažno gps mjesto također je radilo nakon 1 sata testiranja.  testirani na Galaxy Tab 3.0, Galaxy S4, Galaxy S4 mini i Huawei P6.
Korak po korak za Android otključavanje WWE mreže:

1. Instalirajte sve 3 aplikacije (WWE, FAKE GPS FREE, postavite VPN)
2. Idite na Settings – About (Info) – Buildnumber (Dodirnite Buildnumber oko 6-7 puta brzi) – Morate ići na Android Phone, Tablet ili bilo koje Settings. Dakle, Opće postavke vašeg uređaja, a ne iz aplikacije. Tu možete vidjeti i svoju verziju Androida, na primjer 4.1, 4.2 i tako dalje. Ispod vidite broj izrade. Tu morate dodirnuti.
3. Omogući dopuštanje lažne lokacije
4. Vratite se jedan korak unatrag i vidjet ćete novi izbornik “Postavke za programere”
5. Omogući ismijavanje (lažna) lokacija (Pseudostandorte)
6. Instalirajte i pokrenite VPN s ExpressVPN-a ili na drugi način – konfigurirajte poslužitelj u SAD-u “ExpressVPN ima aplikacije za IOS / Android i Desktop”
7. Pokrenite lažni GPS i odaberite bilo koje mjesto u SAD-u
8. Pokrenite WWE aplikaciju i dodirnite “Dodirnite ovdje da …”. i šta kaže, oko 30 sekundi piše “Dobivanje lokacije”. ili više
9. Prijavite se i uživajte

Djelovalo je savršeno za mene!

Ažurirano od Froderika, 10.10.2014. „Radio sam na S4 – napravio sam samo jednu promjenu. Prije pokretanja WWE aplikacije, odmah nakon koraka 7 isključio sam mjesto ruganja u postavkama za razvojne programere na telefonu, jer aplikacija kaže da ne može locirati sve dok je uključena postavka za lažnu ili iskrivljenu lokaciju. Već ste postavili lažnu lokaciju u 7. koraku, tako da je nije problem isključiti je. Lokacija će se zadržati u SAD-u. “

WWE Network na Androidu GPS Block – Vaša pomoć

Prethodno otkriće rezultat je komentara čitatelja mog članka WWE Network Outside USA i mog vlastitog istraživanja. Metode su ili PAMETNI DNS ili VPN. Ako imate još nagovještaja i rezultata o tome radi li ispravka GPS-a za WWE Network za vas. Ažurirajte s komentarom u nastavku kako bih mogao dodati vaše rezultate. Na ovaj način možemo sastaviti referentnu tablicu o tome što Android uređaji rade WWE Network nakon primjene GPS hack ili popraviti i koji uređaji ne rade. Ako želite sudjelovati, navedite sljedeće:

  • Ispitana metoda
  • Verzija branda telefona i verzije Android OS-a
  • Proizlaziti

Hvala

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me