Zaobići UFC Fight Pass nestanke Kako s VPN / Proxiesom

Zaobići UFC Fight Pass nestanke Kako s VPN / Proxiesom

Zaobići UFC Fight Pass nestanke Kako s VPN / Proxiesom

Zašto se tok ne uključuje na Fight Passu?

U to doba, bilo je vrlo lako kupiti PPV događaj na Fight Pass-u i gledati ga kad uživo emitiraju. No, zbog dogovora s ESPN + koji se dogodio 1. travnja, mjesečni će događaj biti dostupan isključivo na kanalu.

ESPN + započeo je dobivanjem svih Fight Nights. Oni su i imenovani UFC na ESPN +. Na ESPN + jednom mjesečno možete vidjeti najbolje borce u industriji.

Od sada će vam biti potrebna pretplata ESPN + za kupnju UFC PPV događaja. Sve što trebate učiniti je platiti 79,99 $ godišnje. Nakon toga, dobivate 1 besplatni UFC PPV događaj i povoljnije cijene ostalih. Uz pretplatu ESPN +, UFC Pay-per-Views koštat će otprilike 59,99 $, što je manje od onoga na što ste navikli, na UFC Fight Pass-u.

Štoviše, Fight Pass je podložan prekidima zbog ESPN-a koji posjeduje prava na emitiranje. Ako pokušate kupiti događaj na Fight Pass-u, pojavit će se ta pogreška u zamračivanju:

“Zbog ograničenja emitiranja, ovaj videozapis nije dostupan u pretplati na UFC Fight Pass ili kao Pay-Per-View u vašoj regiji. Provjerite svoj lokalni TV popis radi gledanja podataka. Ovaj se događaj trenutno blokira u vašoj regiji. “

Fight Pass Blackout

Spriječite UFC FIGHT blackouts na UFC-u pomoću VPN-a

VPN ili drugim riječima “Virtual Private Private Tunnel” može se koristiti za usmjeravanje cijelog vašeg prometa putem poslužitelja izvan SAD-a ili Kanade. Dakle, u ovom slučaju morat ćete gledati događaj iz regije u kojoj postoji nije nametnuto zamračenje poput Južne Koreje. VPN djeluje na svim ručnim uređajima i računalima. Ako imate usmjerivač s omogućenim VPN-om, VPN će funkcionirati na svim vašim uređajima. Evo nekih od prednosti VPN-a:

 • VPN šifrira i štiti sav vaš promet. Vaš davatelj internetskih usluga neće moći špijunirati vaš promet ni krajnje odredište.
 • Možete ga koristiti za gledanje UFC FIGHT PASS, UFC FIGHT NIGHT, UFC na Fox, BBC Iplayer ili američki Netflix. Sve ovisi o državi koju odaberete za svoj VPN poslužitelj.
 • VPN djeluje poput šarma kada su u pitanju mehanizmi zaštite ISP-a. U slučaju da vaš ISP koristi DNS otmice ili transparentne proxyje.

Ograničenja zaobilazne borbe za zaobilaznicu

Ako ste u regiji u kojoj prava borbe pripadaju određenom kanalu, kupovina može izgledati pored nemoguće. Ne brini. Obuhvatio sam te. Evo kako možete zaobići geo-ograničenja kada je u pitanju UFC Fight Pass:

 1. Prvo morate investirati u VPN koji ima poslužitelje širom svijeta. Kakva je korist od VPN-a ako vam ne nudi regiju koja nije crna? Ako i dalje tražite, ExpressVPN je ono što vam treba.
 2. Posjetite njihovu web stranicu i prijavite se za njihovu uslugu. Nakon pretplate dobijate 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 3. Preuzmite i instalirajte njihovu VPN aplikaciju na kompatibilni uređaj kao što su Android, iOS, PC ili Mac.
 4. Prijavite se putem VPN računa. Evo vam škakljivog dijela. Spojite se na poslužitelj gdje zamračenja nisu nametnuta u Fight Passu. Kao zajamčenu mogućnost odaberite Južnu Koreju.
 5. Nakon što se povežete, vratite se na UFC Fight Pass i pokušajte ponovo kupiti događaj.
 6. Čestitam. Sada možete dobiti UFC PPV-ove čak i ako ste u Sjedinjenim Državama.UFC PPV s VPN-om

Ako tražite dobrog davatelja VPN-a, dajte ExpressVPN pokušaj. Ovaj pružatelj usluga nudi uslugu jednostavnu za upotrebu Mac, Windows, Android, iOS uređaji poput iPod-a, iPada i iPhone-a. ExpressVPN dodatno pruža 24/7 podršku i nudi veliki izbor VPN zemalja. Evo popisa najbolji davatelji VPN-a da bi zaobišli nestanke UFC Fight Pass-a.

Zaobiđite UFC FIGHT BASS nestanke na UFC-u koristeći Smart DNS proxy

Pametni DNS proxy preusmjerava samo dio vašeg prometa i radi na svim uređajima. Ako tražite metodu za zaobići nestanke UFC Fight Pass-a na podržanim uređajima Apple TV, iPad, iPhone, LG Smart TV, Roku, Samsung Smart TV, Xbox 360, Windows i Mac, Smart DNS je odličan izbor. Pametni DNS proxyji, automatski otkrivaju vašu lokaciju i šalju vaš UFC promet u regiju koja nije crna. Osim toga:

 1. Smart DNS omogućuje gledanje sadržaja iz različitih regija istovremeno. Možeš Izbjegavajte UFC FIGHT PASS blackouts, gledajte BBC Iplayer, Netflix, Apple TV ili Bein Sports u isto vrijeme. Na raspolaganju je ogroman broj kanala.
 2. Budući da promet nije šifriran, promet može biti izložen, ali istovremeno možete postići brže brzine.
 3. Lokalni promet ostaje netaknut.
 4. svi Podržane su Netflix regije, jednostavno prebacivanje mijenjanjem padajućeg okvira.

Unlocator jedan je od boljih pružatelja pametnih DNS-a. Omogućuju besplatno probno tjedno suđenje, korak po korak vodiči na slikama i videozapisima. Imaju veliku knjižnicu kanala koja uključuje preko 214 deblokiranih kanala.

Kompatibilnost s UFC Fight Passom

Na kojim je uređajima UFC Fight Pass dostupan?

UFC Fight Pass može se gledati na:

 • iPod touch
 • Kupina
 • AppleTV
 • Roku
 • Samsung SmartTV
 • LG Smart TV
 • PC / Mac
 • Android
 • ipad
 • iPhone
 • PS4
 • Xbox
 • Amazon Fire TV Stick

Gledajte UFC Live Streaming putem VPN ili Smart DNS proxyja

Da biste to zaključili, oboje VPN i pametni DNS odlični su alati za dobivanje većine vaših pretplata na UFC.tv gdje god da živite. Odaberite alat koji najviše odgovara vašim potrebama. Ako su vam potrebna dodatna pojašnjenja, ne ustručavajte se kontaktirati ostavljajući komentar u nastavku.

Uštedjeti

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me