A FireStick legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

A legjobb VPN az Amazon Fire Stick 2019-hez


A legjobb VPN az Amazon Fire Stick 2020-hoz

A legjobb VPN Fire Stick számára – tartalom index

Sokkal több, mint amit a szem lát, amikor a Tűzcsapot kell használni. Ha ki szeretné aknázni az eszköz teljes potenciálját, akkor használnia kell egy VPN-t. Melyiket választani? Nos, majd segíteni fogok abban az osztályban.

 • Miért van szüksége VPN-re a FireStick számára?
 • Hogyan telepítsünk VPN-t a FireStick-re?
 • Legjobb FireStick VPN – rövid pillantás
 • Legjobb VPN-k a FireStick számára – Teljes áttekintés
  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
 • A legjobb VPN a FireStick számára – összegzés

Miért van szüksége VPN-re a FireStick számára?

Az Amazon Fire TV Stick valószínűleg az egyik legkelendőbb streaming eszközök. Ez hozzáférést biztosít szinte korlátlan TV-csatornák ha az USA-ban élsz, az az. Ha VPN-t fog használni, akkor ezt meg kell tudnia.

Először is, ha tengerentúli tartalmakat közvetít, akkor határozottan VPN szükséges a Firestick-en. A VPN-ek a széles kiszolgálói hálózat, amelyhez csatlakozhat, hogy ugyanabban a helyen jelenjen meg, ahol vannak. Ez lehetővé teszi hozzáférés a külföldi streaming csatornákhoz. Az online streaming akkor élvezetesvé válik a FireStick segítségével. Ez nem az egyetlen dolog, amelyet VPN-feliratkozáskor kapsz, mivel a játék is élvezetesebbé és izgalmasabbá válik. Ön eljut elrejteni IP-címét, és online nélkül játszhat. Az ISP által korábban blokkolt szerverek feloldhatók egy VPN-előfizetéssel, ezzel növelve az Ön számára FireStick játékélmény.

Ha be vagy biztonsággal kapcsolatos fontos, tudnia kell, hogy a VPN megadja a online biztonság mindig is álmodtál. Amíg online vagy a FireStick segítségével, senki sem tudja megtudni, ki vagy, mivel egy másik szerverhez kapcsolódik. Másodszor, ez a konkrét kapcsolat megkapta az összes önöket a forgalom átirányult ezen a szerveren keresztül és becsomagoltam titkosítási rétegek. Ez azt jelenti, hogy te vagy 100% biztonságos online.

Hogyan telepítsünk VPN-t a FireStick-re?

Tekintettel arra, hogy az Amazon Fire Sticks második generációja natív VPN-t üzemeltet, követheti ezt az útmutatót a VPN telepítéséhez a FireStick-re. Ha az első generációs FireStick-et használja, akkor kétféleképpen telepítheti a VPN-t:

 1.  Az első lehetőség a VPN beállítása a VPN-kész útválasztó. Ezzel összekapcsolná az összes eszközt az útválasztóval. A Firestick lenne az egyik. Most, ha nem a sajátod van VPN-kompatibilis útválasztó, Szüksége lesz egy paradicsom alapú útválasztóra vagy a DD-WRT telepítésére. Ez az útmutató segít többet megtudni a következőkről Hogyan telepítsünk VPN-t a DD-WRT útválasztóra.
 2.  A második lehetőség azt jelenti, hogy elég okos vagy ahhoz, hogy válasszon egy elérhető VPN-t egy ingyenes intelligens DNS szolgáltatás. A VPN, amelyről tudom, megadja neked ezt a lehetőséget ExpressVPN. Ebben az esetben két DNS-kiszolgáló-címet kap, amelyek közvetlenül beállíthatók a FireStick-en. Noha ez a megközelítés nem olyan biztonságos, a világ bármely pontjáról megkerüli a földrajzi korlátozásokat. Nézheted Amerikai csatornák és szolgáltatások bárhol az USA-n kívül.

Ha csak egy intelligens DNS-t akar kipróbálni, akkor kipróbálhatja Unlocator. Ez nem olyan biztonságos, mint egy VPN, de megtörtént a feloldás. Használja ki a 7 napos ingyenes próbaverziót, és feloldja a geo-blokkolt tartalom blokkolását a FireStick alkalmazásban a DNS-kódjuk használatával.

Legjobb FireStick VPN – rövid pillantás

A VPN kiválasztása a FireStick számára némi gondot okozhat. Több száz szolgáltatót talál a piacon, de nem mindegyik érdemes felhasználásra. Az általam felülvizsgált lista nem tartalmaz „ingyenes VPN-ket”. Miért? Egyszerű, mert a szolgáltatások önmagukban instabilok és nem biztonságosak a használatuk szempontjából. Általában veszélyeztetik az Ön személyes böngészését, mivel valószínűleg eladják a naplókat testvérvállalatoknak. Ha úgy gondolja, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások jó ötlet, akkor valószínűleg nem tudja, hogy a saját magánéletével fizet.

Az alábbiakban megtalálja a legjobb FireStick VPN-k listáját 2020-ban. Sebesség, szerver hely, kompatibilis, ügyfélszolgálat, és visszatérítési irányelvek mind figyelembe vették. Itt találhatók azok a VPN-szolgáltatók, amelyekről beszélünk. Összeállítottam őket egy fenti kis listába, hogy rövid áttekintést kapjon arról, hogy mit fedünk ebben az áttekintésben. Nézze meg őket, és ha többet szeretne tudni, adja meg a gyors táblázatot az alábbi táblázatban.

Legfontosabb Fire Stick VPN-k – A teljes áttekintés

Öt VPN-ről beszélünk, amelyek a FireStick élményét egy teljesen új szintre helyezik. Kipróbáltam a csomót, és nagyon jó eredményekkel jöttem ki. Ez az, amiért ezek kitűntek a többi VPN-től, amelyeket megpróbáltam. Tehát, minden további nélkül, itt található a. Teljes pártatlan áttekintése a legjobb VPN-ek a Fire Stick számára.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

ExpressVPN – A legjobb VPN 2020-ra

ExpressVPN az iparág VPN-szakértői. A társaság szervereket működtet a kulcsfontosságú helyek a föld körül. Zökkenőmentesen csatlakozhat bármelyik szerverükhöz azzal a tudattal, hogy mindig van a közelében. Kevés olyan szolgáltatás teszi lehetővé, hogy módosítsa a Netflix régióját, és váltson az Egyesült Államokba.

Az ExpressVPN segítségével megváltoztathatja Netflix régióját és amerikai alapú csatornák elérése mint például a Hulu, az Amazon Prime, a Netflix, a Showtime és még sok más a FireStick alkalmazásban. A Firestick nem feltétlenül az egyetlen eszköz, amely előnyeit élvezi a kapcsolat. Fel tudsz futni három egyidejű VPN kapcsolat, ami nagyon hasznos. Az ExpressVPN előfizetőinek ígéri a „Nincs naplózás” együtt 24 órás ügyfélszolgálat. 

Előnyök

 • kompatibilis alkalmazások, amelyeket használni lehet Mac, PC, iOS és Android platformokon
 • – a támogatás 24/7 élő chat-en keresztül 
 • majdnem vége 136 VPN hely több mint 90 országban
 • nincs forgalomnaplózás akármi
 • patak amerikai Netflix
 • egy intelligens DNS proxy opció
 • kap 30 napos pénz-visszatérítési garanciát

Hátrányok

 • Az ExpressVPN egyetlen hátránya az ár, amely így drágább, mint más szolgáltatók.

2. BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – A legjobb MLB.TV VPN 2020

Amikor kipróbáltuk a BulletVPN szervereit, néhány sebességcsökkenést tapasztaltunk. Összességében az újonc nagyon jól teljesítette a FireStick alkalmazást. Most. ha az észt székhellyel rendelkező társaság még néhány szervert csatlakoztat a hálózatához, akkor több előfizetőt vonzhat, nem is beszélve a listánkban.

Előnyök

 • betartja a 30 napos visszatérítési politikát.
 • VPN-ügyfelek a legtöbb platformon
 • útmutatást kínál a 24/7 támogatás révén.
 • nem tart nyilván a felhasználó naplóit.

Hátrányok

 • 30 országban csak 52 szervert üzemeltet, ez kevés

3. NordVPN

NordVPN - A legjobb Netflix VPN 2017 áttekintési útmutató

NordVPN – A legjobb Netflix VPN 2020 áttekintési útmutató

találtam Az NordVPN alkalmazásai olyan platformon, mint az iOS-eszközök, Android, PC és Mac nagyon élvezetes. Nyugodtan mondhatom, hogy ezek a legjobbak közül néhány, amit használtam.

Néhány perc alatt minden készen áll. Az A telepítési folyamat rendkívül egyszerű. A társaság úgy tervezte meg ezeket az alkalmazásokat, hogy azok kielégítsék ügyfeleik igényeit. Az alkalmazás aktiválása után eljut a következőhöz: csatlakozni a több ezer szerverükhöz. Érdemes megemlíteni, hogy az A kiszolgálói hálózat nagyon nagy. Csakúgy, mint az ExpressVPN, a Nord betartja a 30 napos visszatérítési politika. Tehát nem fogja megbánni, hogy feliratkozott a szolgáltatásaira

Előnyök:

 • részesülhetnek egy 30 napos visszatérítési időszakban
 • fantasztikus VPN alkalmazások és felhasználóbarát felület
 • VPN-kiszolgálók elérhetősége csaknem 57 országban
 • a dupla VPN szolgáltatás az extra biztonság érdekében

Hátrányok:

 • lassú szerversebesség lehetősége

4. SurfShark

SurfShark

SurfShark egy új márka VPN szolgáltatás a kiemelkedő teljesítmény. Biztosítja a felhasználókat teljes magánélet és erőteljes biztonsági funkciókat kínál a végső internetes biztonság érdekében. Ez egy viszonylag új VPN szolgáltatás a már létező kemény illesztésekkel összehasonlítva, de ez az, ami miatt kiemelkedik. A legjobb része ennek a VPN-nek, amelyet egyetlen más VPN-nek sincs, az, hogy biztosít korlátlan egyidejű kapcsolat. Most Ön, családja és barátai részesülhetnek a VPN-kapcsolat előnyeiből egy előfizetéssel. Itt van még:

Előnyök

 • Korlátlan számú eszközt támogat.
 • Több szerverhelyet kínál több mint 500 szerverrel több mint 50 országban.
 • Könnyen eltávolíthatja a rosszindulatú programokat, a hirdetéseket és a követőket.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • 24/7 élő támogatás.

Hátrányok

 • A sebesség időnként átlag alatt van.
 • Kicsit drága a havi előfizetésért.

5. IPVanish

IPVanish - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

IPVanish – Legjobb VPN 2020-ban

A mai piacon az egyik leggyorsabb VPN IPVanish. A szolgáltató leginkább a gyors VPN szerver sebessége. A sebesség üzlet megszakítója a VPN kiválasztásakor. Ezért fordulnak a felhasználók az IPVanish-hez. 

Ezen kívül a társaságé a napló nélkül tartott házirend megadja az előnye böngészés az interneten névtelenül. Az IPVanish alkalmazás közvetlenül telepíthető a FireStick-re. Tehát, ha érdekli Kodi, Az IPVanish a használni kívánt VPN.

Előnyök:

 • szupergyors VPN szerver sebesség
 • korlátlan P2P forgalmat kínál
 • akár 5 egyidejű VPN-kapcsolatot tesz lehetővé
 • a Kodi számára optimalizált szerverekkel rendelkezik
 • jól működik a FireStick-en

Hátrányok:

 • csak egy 7 napos visszatérítési időszak
 • A VPN-kiszolgálók nem működnek együtt a Netflix-szel

Legjobb FireStick VPN 2020-ban – Következtetés

Ez nagyjából minden, amiben van a legjobb VPN-k a FireStick számára. Mit gondol erről az útmutatóról? Megtaláltuk a védjegyet, vagy vannak más jó hírű VPN-k, amelyekből kimaradtunk? Csak annyit kell tartania, hogy ha akarod hozzáférés a geo-blokkolt tartalomhoz vagy használja Kodi névtelenül, Önnek határozottan szüksége van a A FireStick-del kompatibilis VPN-szolgáltatás.

A fent említett VPN-k ismét tökéletesen működtek, amikor kipróbáltuk őket az Amazon Fire TV-n. Szeretnénk azonban, ha ossza meg észrevételeit, ajánlásait és gondolatait az itt található megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map