A FireStick legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

A legjobb VPN az Amazon Fire Stick 2019-hez

A legjobb VPN az Amazon Fire Stick 2020-hoz

A legjobb VPN Fire Stick számára – tartalom index

Sokkal több, mint amit a szem lát, amikor a Tűzcsapot kell használni. Ha ki szeretné aknázni az eszköz teljes potenciálját, akkor használnia kell egy VPN-t. Melyiket választani? Nos, majd segíteni fogok abban az osztályban.

 • Miért van szüksége VPN-re a FireStick számára?
 • Hogyan telepítsünk VPN-t a FireStick-re?
 • Legjobb FireStick VPN – rövid pillantás
 • Legjobb VPN-k a FireStick számára – Teljes áttekintés
  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
 • A legjobb VPN a FireStick számára – összegzés

Miért van szüksége VPN-re a FireStick számára?

Az Amazon Fire TV Stick valószínűleg az egyik legkelendőbb streaming eszközök. Ez hozzáférést biztosít szinte korlátlan TV-csatornák ha az USA-ban élsz, az az. Ha VPN-t fog használni, akkor ezt meg kell tudnia.

Először is, ha tengerentúli tartalmakat közvetít, akkor határozottan VPN szükséges a Firestick-en. A VPN-ek a széles kiszolgálói hálózat, amelyhez csatlakozhat, hogy ugyanabban a helyen jelenjen meg, ahol vannak. Ez lehetővé teszi hozzáférés a külföldi streaming csatornákhoz. Az online streaming akkor élvezetesvé válik a FireStick segítségével. Ez nem az egyetlen dolog, amelyet VPN-feliratkozáskor kapsz, mivel a játék is élvezetesebbé és izgalmasabbá válik. Ön eljut elrejteni IP-címét, és online nélkül játszhat. Az ISP által korábban blokkolt szerverek feloldhatók egy VPN-előfizetéssel, ezzel növelve az Ön számára FireStick játékélmény.

Ha be vagy biztonsággal kapcsolatos fontos, tudnia kell, hogy a VPN megadja a online biztonság mindig is álmodtál. Amíg online vagy a FireStick segítségével, senki sem tudja megtudni, ki vagy, mivel egy másik szerverhez kapcsolódik. Másodszor, ez a konkrét kapcsolat megkapta az összes önöket a forgalom átirányult ezen a szerveren keresztül és becsomagoltam titkosítási rétegek. Ez azt jelenti, hogy te vagy 100% biztonságos online.

Hogyan telepítsünk VPN-t a FireStick-re?

Tekintettel arra, hogy az Amazon Fire Sticks második generációja natív VPN-t üzemeltet, követheti ezt az útmutatót a VPN telepítéséhez a FireStick-re. Ha az első generációs FireStick-et használja, akkor kétféleképpen telepítheti a VPN-t:

 1.  Az első lehetőség a VPN beállítása a VPN-kész útválasztó. Ezzel összekapcsolná az összes eszközt az útválasztóval. A Firestick lenne az egyik. Most, ha nem a sajátod van VPN-kompatibilis útválasztó, Szüksége lesz egy paradicsom alapú útválasztóra vagy a DD-WRT telepítésére. Ez az útmutató segít többet megtudni a következőkről Hogyan telepítsünk VPN-t a DD-WRT útválasztóra.
 2.  A második lehetőség azt jelenti, hogy elég okos vagy ahhoz, hogy válasszon egy elérhető VPN-t egy ingyenes intelligens DNS szolgáltatás. A VPN, amelyről tudom, megadja neked ezt a lehetőséget ExpressVPN. Ebben az esetben két DNS-kiszolgáló-címet kap, amelyek közvetlenül beállíthatók a FireStick-en. Noha ez a megközelítés nem olyan biztonságos, a világ bármely pontjáról megkerüli a földrajzi korlátozásokat. Nézheted Amerikai csatornák és szolgáltatások bárhol az USA-n kívül.

Ha csak egy intelligens DNS-t akar kipróbálni, akkor kipróbálhatja Unlocator. Ez nem olyan biztonságos, mint egy VPN, de megtörtént a feloldás. Használja ki a 7 napos ingyenes próbaverziót, és feloldja a geo-blokkolt tartalom blokkolását a FireStick alkalmazásban a DNS-kódjuk használatával.

Legjobb FireStick VPN – rövid pillantás

A VPN kiválasztása a FireStick számára némi gondot okozhat. Több száz szolgáltatót talál a piacon, de nem mindegyik érdemes felhasználásra. Az általam felülvizsgált lista nem tartalmaz „ingyenes VPN-ket”. Miért? Egyszerű, mert a szolgáltatások önmagukban instabilok és nem biztonságosak a használatuk szempontjából. Általában veszélyeztetik az Ön személyes böngészését, mivel valószínűleg eladják a naplókat testvérvállalatoknak. Ha úgy gondolja, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások jó ötlet, akkor valószínűleg nem tudja, hogy a saját magánéletével fizet.

Az alábbiakban megtalálja a legjobb FireStick VPN-k listáját 2020-ban. Sebesség, szerver hely, kompatibilis, ügyfélszolgálat, és visszatérítési irányelvek mind figyelembe vették. Itt találhatók azok a VPN-szolgáltatók, amelyekről beszélünk. Összeállítottam őket egy fenti kis listába, hogy rövid áttekintést kapjon arról, hogy mit fedünk ebben az áttekintésben. Nézze meg őket, és ha többet szeretne tudni, adja meg a gyors táblázatot az alábbi táblázatban.

Legfontosabb Fire Stick VPN-k – A teljes áttekintés

Öt VPN-ről beszélünk, amelyek a FireStick élményét egy teljesen új szintre helyezik. Kipróbáltam a csomót, és nagyon jó eredményekkel jöttem ki. Ez az, amiért ezek kitűntek a többi VPN-től, amelyeket megpróbáltam. Tehát, minden további nélkül, itt található a. Teljes pártatlan áttekintése a legjobb VPN-ek a Fire Stick számára.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

ExpressVPN – A legjobb VPN 2020-ra

ExpressVPN az iparág VPN-szakértői. A társaság szervereket működtet a kulcsfontosságú helyek a föld körül. Zökkenőmentesen csatlakozhat bármelyik szerverükhöz azzal a tudattal, hogy mindig van a közelében. Kevés olyan szolgáltatás teszi lehetővé, hogy módosítsa a Netflix régióját, és váltson az Egyesült Államokba.

Az ExpressVPN segítségével megváltoztathatja Netflix régióját és amerikai alapú csatornák elérése mint például a Hulu, az Amazon Prime, a Netflix, a Showtime és még sok más a FireStick alkalmazásban. A Firestick nem feltétlenül az egyetlen eszköz, amely előnyeit élvezi a kapcsolat. Fel tudsz futni három egyidejű VPN kapcsolat, ami nagyon hasznos. Az ExpressVPN előfizetőinek ígéri a „Nincs naplózás” együtt 24 órás ügyfélszolgálat. 

Előnyök

 • kompatibilis alkalmazások, amelyeket használni lehet Mac, PC, iOS és Android platformokon
 • – a támogatás 24/7 élő chat-en keresztül 
 • majdnem vége 136 VPN hely több mint 90 országban
 • nincs forgalomnaplózás akármi
 • patak amerikai Netflix
 • egy intelligens DNS proxy opció
 • kap 30 napos pénz-visszatérítési garanciát

Hátrányok

 • Az ExpressVPN egyetlen hátránya az ár, amely így drágább, mint más szolgáltatók.

2. BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – A legjobb MLB.TV VPN 2020

Amikor kipróbáltuk a BulletVPN szervereit, néhány sebességcsökkenést tapasztaltunk. Összességében az újonc nagyon jól teljesítette a FireStick alkalmazást. Most. ha az észt székhellyel rendelkező társaság még néhány szervert csatlakoztat a hálózatához, akkor több előfizetőt vonzhat, nem is beszélve a listánkban.

Előnyök

 • betartja a 30 napos visszatérítési politikát.
 • VPN-ügyfelek a legtöbb platformon
 • útmutatást kínál a 24/7 támogatás révén.
 • nem tart nyilván a felhasználó naplóit.

Hátrányok

 • 30 országban csak 52 szervert üzemeltet, ez kevés

3. NordVPN

NordVPN - A legjobb Netflix VPN 2017 áttekintési útmutató

NordVPN – A legjobb Netflix VPN 2020 áttekintési útmutató

találtam Az NordVPN alkalmazásai olyan platformon, mint az iOS-eszközök, Android, PC és Mac nagyon élvezetes. Nyugodtan mondhatom, hogy ezek a legjobbak közül néhány, amit használtam.

Néhány perc alatt minden készen áll. Az A telepítési folyamat rendkívül egyszerű. A társaság úgy tervezte meg ezeket az alkalmazásokat, hogy azok kielégítsék ügyfeleik igényeit. Az alkalmazás aktiválása után eljut a következőhöz: csatlakozni a több ezer szerverükhöz. Érdemes megemlíteni, hogy az A kiszolgálói hálózat nagyon nagy. Csakúgy, mint az ExpressVPN, a Nord betartja a 30 napos visszatérítési politika. Tehát nem fogja megbánni, hogy feliratkozott a szolgáltatásaira

Előnyök:

 • részesülhetnek egy 30 napos visszatérítési időszakban
 • fantasztikus VPN alkalmazások és felhasználóbarát felület
 • VPN-kiszolgálók elérhetősége csaknem 57 országban
 • a dupla VPN szolgáltatás az extra biztonság érdekében

Hátrányok:

 • lassú szerversebesség lehetősége

4. SurfShark

SurfShark

SurfShark egy új márka VPN szolgáltatás a kiemelkedő teljesítmény. Biztosítja a felhasználókat teljes magánélet és erőteljes biztonsági funkciókat kínál a végső internetes biztonság érdekében. Ez egy viszonylag új VPN szolgáltatás a már létező kemény illesztésekkel összehasonlítva, de ez az, ami miatt kiemelkedik. A legjobb része ennek a VPN-nek, amelyet egyetlen más VPN-nek sincs, az, hogy biztosít korlátlan egyidejű kapcsolat. Most Ön, családja és barátai részesülhetnek a VPN-kapcsolat előnyeiből egy előfizetéssel. Itt van még:

Előnyök

 • Korlátlan számú eszközt támogat.
 • Több szerverhelyet kínál több mint 500 szerverrel több mint 50 országban.
 • Könnyen eltávolíthatja a rosszindulatú programokat, a hirdetéseket és a követőket.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • 24/7 élő támogatás.

Hátrányok

 • A sebesség időnként átlag alatt van.
 • Kicsit drága a havi előfizetésért.

5. IPVanish

IPVanish - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

IPVanish – Legjobb VPN 2020-ban

A mai piacon az egyik leggyorsabb VPN IPVanish. A szolgáltató leginkább a gyors VPN szerver sebessége. A sebesség üzlet megszakítója a VPN kiválasztásakor. Ezért fordulnak a felhasználók az IPVanish-hez. 

Ezen kívül a társaságé a napló nélkül tartott házirend megadja az előnye böngészés az interneten névtelenül. Az IPVanish alkalmazás közvetlenül telepíthető a FireStick-re. Tehát, ha érdekli Kodi, Az IPVanish a használni kívánt VPN.

Előnyök:

 • szupergyors VPN szerver sebesség
 • korlátlan P2P forgalmat kínál
 • akár 5 egyidejű VPN-kapcsolatot tesz lehetővé
 • a Kodi számára optimalizált szerverekkel rendelkezik
 • jól működik a FireStick-en

Hátrányok:

 • csak egy 7 napos visszatérítési időszak
 • A VPN-kiszolgálók nem működnek együtt a Netflix-szel

Legjobb FireStick VPN 2020-ban – Következtetés

Ez nagyjából minden, amiben van a legjobb VPN-k a FireStick számára. Mit gondol erről az útmutatóról? Megtaláltuk a védjegyet, vagy vannak más jó hírű VPN-k, amelyekből kimaradtunk? Csak annyit kell tartania, hogy ha akarod hozzáférés a geo-blokkolt tartalomhoz vagy használja Kodi névtelenül, Önnek határozottan szüksége van a A FireStick-del kompatibilis VPN-szolgáltatás.

A fent említett VPN-k ismét tökéletesen működtek, amikor kipróbáltuk őket az Amazon Fire TV-n. Szeretnénk azonban, ha ossza meg észrevételeit, ajánlásait és gondolatait az itt található megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me