A legjobb VPN a RaiPlay számára

Az olasz televízióban és rádióban egyaránt megtalálható tartalom nagy részét nagyrészt a Rai, az olasz nemzeti műsorszolgáltató. Rai már jó ideje játszik, kihasználva a RAI felett a közönség 35,9% -a Olaszországban. Nos, csak Olaszországban Rai földrajzilag korlátozott. A külföldi eléréshez a VPN segítségével lehet a legjobban hozzáférni. De a kérdés: Melyik VPN a legjobb a Rai Play számára? Tudja meg ezt a teljes áttekintést.


A legjobb VPN a RaiPlay számára

A legjobb VPN a RaiPlay számára

A RaiPlay elérhető Olaszországon kívül?

Legyen szó sportról, sorozatokról, filmekről vagy gyermekek programozásáról, Rai TV megvan minden. Ennek azonban csak a Olasz régió. Látja, akárcsak a streaming csatornák szerte a világon, a Rai Playnek meg kell védenie a csatornákat műsorszórási jogok valahogy.

A legjobb módszer erre az alkalmazás geo-korlátozás, védelmi mechanizmus, amelyet a felhasználók hozzáférésének korlátozása érdekében vezették be földrajzi hely.

A földrajzi blokkolás akkor következik be, amikor a csatorna megvizsgálja az önét IP-cím – lehetővé teszi annak meghatározását, hogy hol van a térképen fizikailag. Rai esetében Olaszországban kell lennie, vagyis tartania kell Olasz IP-cím.

Ha nem erről van szó, akkor az is lesz azonnal blokkolva van. Amikor meglátogattuk a csatornát, akkor is egy olyan blokkoló esemény áldozatává válunk, mint külföldön.

Ezt kaptuk:

“A tartalom nem érhető el, ha nem sikerül támogatni vagy támogatni.”RaiPlay hiba

Ez óriási visszaesést jelenthet, különösen az olaszok számára, akiket más országokban kiküldtek kivándorlók vagy akár azok, amelyek másutt repültek, mint turisták

A földrajzi korlátozások könnyen megkerülhetők a Virtuális magán hálózat, amelyről részletesen a cikk következő szakaszában fogunk beszélni.

VPN használata a RaiPlay alkalmazáshoz

A RaiPlay streaming Olaszországon kívül valóban valóban lehetséges, de csak akkor, ha feliratkozott egy virtuális magánhálózati szolgáltatásra. A VPN, mint a legtöbb ember hívná, egy ilyen szolgáltatás továbbítja a forgalmat egy csomó szerver segítségével, amelyek szétszóródtak a világon, és ez miatt eltér az útvonaltól, amelyet az internetszolgáltató eredetileg meghatározott.

Ennek során az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában vagy bárhol másutt székhellyel rendelkező felhasználó képes lenne kapcsolódni szerver-alapú olaszországi és szerezzen olasz IP-címet.

A RaiPlay streaming platform számára úgy tűnik, mintha a Olasz határok. Ha ez megtörténik, annyi tartalmat tölthet be, amennyit csak akar, anélkül, hogy aggódnia kellene földrajzi korlátozások.

A VPN-hálózatra való feliratkozás nagyszerűsége az, hogy nem csak hozzáféréssel rendelkezik a RaiPlay-hez, hanem fel is oldhatja más platformokat, például Netflix, BBC iPlayer és Hulu, mindegy, bárhol is lehet.

A másik dolog egy olyan VPN-szolgáltatásnál, amely nagy előnye lehet, hogy az online tevékenységet biztosít a kapcsolat titkosítása.

Ez valójában a VPN szolgáltatás fő funkciója, és a titkosítás révén megkapja az online forgalmat teljesen rejtett még az internetszolgáltatójától is.

A forgalom elrejtése az internetszolgáltatójától valódi előnyei vannak, mivel már nem képesek látni, mit csinálnak online, ezért nem tudnak olyan intézkedéseket végrehajtani, amelyek általában korlátozzák az internet használatát.

Ilyen intézkedések a következők: fojtja a sebességet vagy blokkolja a hozzáférést néhány meghatározott webhelyre.

Kérjen RaiPlay-t külföldre

Könnyű, gyors, és csak egy gombnyomással meg tudod csinálni. Itt van a tennivaló:

 1. Első, Iratkozz fel egy VPN szolgáltatóhoz. Később a cikkben megnéztük a négy legfontosabb VPN-t, amelyek közül választhat.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-ket Alkalmazás a készüléken.
 3. Futtassa az alkalmazást, és Bejelentkezés a VPN felhasználónevével és jelszavával.
 4. Csatlakozás Olasz szerver.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg az alkalmazás létrehozza a kapcsolatot.
 6. Indítsa el a Rai Play játékot webhely vagy annak dedikált alkalmazása.
 7. Stream Rai TV bárhol Olaszországon kívül.

Olyan egyszerű, de ehhez megbízható szolgáltatóra van szüksége, amiről a következő szakaszban fogunk beszélni.

A legjobb VPN-ek a RaiPlay számára

A VPN-szolgáltatás választása néha fejfájást okozhat, mivel fogalma sincs arról, hogy mit kell keresnie, és mit kell összehasonlítania.

A RaiPlay számára legmegfelelőbb VPN-szolgáltatás kiválasztásához meg kell ismerkednie olyan dolgokkal, mint amelyek jó jelenléte Olaszországban, mennyire jó a szerver sebessége, és támogatnak-e valami köze ehhez még HD formátumban is streaming. 

Annak biztosítása érdekében, hogy nem távozzon túl messze a legképesebb szolgáltatótól, összeállítottunk egy listát, amelyet valószínűleg a a legjobb VPN a RaiPlay számára tól től. Átvittük őket szigorú értékelési folyamat és az eredmények önmagukban voltak:

1. ExpressVPN

ExpressVPN borító

ExpressVPN az első számú szolgáltató, akinek azt tanácsoljuk, hogy vegye fel, mivel világszínvonalú szolgáltatást kínálnak, és nagyon megbízható ügyfélszolgálati csapattal rendelkeznek.

Valójában néhány díjat nyertek a kiválóságért a szolgáltatásukért, tehát nagyon nehéz hibázni egy ilyen szolgáltatóval.

 • szerverek: Az ExpressVPN hozzáférést biztosít a 2000 szerver, köztük számos olaszországi, és képes akár 5 többszörös kapcsolatok támogatására egy előfizetés alatt.
 • Magánélet: Székhelyű Brit Virgin szigetek, Az ExpressVPN-nek nem kötelező aláírnia semmilyen adatszabályozási törvényt. Ezenkívül a szolgáltatás szigorú bejelentkezési házirenddel rendelkezik, amely biztosítja, hogy semmilyen adatot ne gyűjtsenek vagy tároljanak. Olyan szolgáltatások használata, mint a megosztott alagút, az automatikus internet kill kapcsoló, A magánélet mindig garantált
 • Biztonság: Az ExpressVPN biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítás, előnyben részesítve a OpenVPN mivel ez a legbiztonságosabb. Ennek ellenére az előfizetők továbbra is szabadon rendelkezhetnek PPTP, L2TP, IKEv1 vagy IKEv2 mint a választott protokoll.
 • Sebesség: A tesztelt adatok alapján az ExpressVPN kiváló sebességet tartott fenn, különösen távoli szerverek használata közben.
 • Feloldási képesség: Az ExpressVPN szerverei több mint képesek felszabadítani a Rai Play kedvelőit. Sőt, velük Intelligens DNS szolgáltatás, elküldtük a földrajzilag korlátozott tartalmat anélkül, hogy szemtanú kellett volna lennünk a sebességcsökkenésről az alkalmazott titkosítás miatt.

Végül, egy hónapos kockázatmentes próba (Visszatérítési politika), amelyet bárki megkap, feliratkozik. Nagyon lenyűgözött a szolgáltatás, és hogy jobb képet kapjon róla, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

Hátrányok

 • Akkor drága

2. BulletVPN

BulletVPN áttekintés

Ez Észt alapú a szolgáltató emellett felkerül a listára, mint egyetlen szolgáltató, amelyre támaszkodhat, hogy online maradjon nyomon követhetetlen. 

BulletVPN kiépítette az ügyfél olyan verzióit, amelyek lehetővé teszik számára, hogy működjön Windows, FireStick, Android, iOS, Linux vagy Mac eszközökön.

A BulletVPN szól erről:

 • szerverek: A szolgáltatónak több, mint 100 szerver több mint 50 országban, amit nagyon érdekesnek találtunk. Ez egy tisztességes disztribúció, ugyanakkor lefedi a világ minden kulcsfontosságú pontját.
 • Magánélet: A BulletVPN székhelye: Észtország, egy olyan régió, ahol nem alkalmaznak adatmegőrzési törvényeket. A szolgáltatás nem gyűjt felhasználói adatokat, és nem tárolja azokat későbbi felhasználás céljából. Ezen felül van egy a kill kapcsoló és Golyó pajzs, amely nem engedélyezi a felhasználók számára, hogy VPN-kapcsolat nélkül csatlakozzanak az internethez.
 • Biztonság: A szolgáltatásnak számos protokollja van, amelyeket a felhasználók választhatnak használni, például OpenVPN, PPTP, L2TP és mindkettő IKEv1 & IKEv2.
 • Sebesség: A szolgáltatás állítása szerint korlátlan sebességet, korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást kínál. Amikor teszteltük a sebességet, úgy tűnik, hogy állításuk a helyén van. UltraHD támogatási szervereink használata közben képes volt a HD és UHD tartalmak streamingjére is.
 • Feloldási képesség: A Rai Play, a Netflix, a Hulu, a BBC Player, a Disney + és még sok más bebizonyította, hogy a BulletVPN könnyen elérhetők, nem kérdés, amíg teszteltük őket..

A BulletVPN a 30 napos visszatérítési politika kiutat, ha nem tetszik a szolgáltatás. Ha azonban Androidot használ, a 24 órás ingyenes próbaverzió szintén elérhető.

Elkészítettünk egy átfogóbb BulletVPN áttekintést, amelyet valóban el kell olvasnunk, ha fontolgathatná a szolgáltatással való feliratkozást..

Előnyök

 • 256 bites AES titkosítás.
 • Hat egyidejű kapcsolat.
 • 101+ szerver 50+ országban.
 • P2P támogatás.
 • Gyors sebesség.
 • Öld meg a kapcsolót
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Golyó pajzs.
 • Ingyenes próbaverzió.

Hátrányok

 • Nincs osztott alagút
 • Nincsenek böngészőbővítmények

3. Unlocator

Unlocator áttekintés 2019

Unlocator visszaindították 2013, csak intelligens DNS szolgáltatást kínál. Néhány évvel később hibrid lett, és virtuális magánhálózatot is biztosít.

A felhasználók választhatják az egyiket Intelligens DNS (önmagában) vagy mindkettő. Most, mivel az új VPN-szolgáltatás, magunkra vállaltuk, hogy kipróbáljuk, mit kínál. Itt álltunk fel:

 • szerverek: A Unlocatornak nincs a legnagyobb kiszolgálóhálózata, de lefedi Több mint 50 ország. Ez továbbra is jó kezdés egy olyan VPN számára, amely csak 2019-ben látta fényét.
 • Magánélet: Nagyon aggódtak a székhelyük elhelyezkedése miatt. A Unlocator székhelye: Dánia, egy ország a 14 szemű szövetségben. Azonban az nem naplózási politika soha nem kérdezték meg, és egyetlen jelentés sem mutatott semmilyen adat benyújtását vagy gyűjtését. Ezenkívül van egy kill kapcsoló és Unlocator Shield az extra magánélet védelme érdekében.
 • Biztonság: A Unlocator az iparág szokásos 256 bites AES titkosítását használja az olyan protokollokkal, mint például OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP és IKEv2.
 • Sebesség: A sebesség rendben volt, de nem minden kiszolgálón. Olyan brit szervert használtunk, amely szinte elrontotta a kapcsolatunkat 50%, amelyet még mindig elfogadhatónak tekintünk. Ugyanakkor olyan kiszolgálókat kínálnak, amelyek támogatják az Ultra HD streaming-et.
 • Feloldási képesség: A fő streaming szolgáltatásokat a Unlocator segítségével teszteltük. Mindegyiket sikerült feloldania. Ami az intelligens DNS funkciót illeti, több mint 100% -ra képes hozzáférni 230 csatorna a világ körül.

Unlocato rendelkezik egy 30 napos visszatérítési politika, de mielőtt eljutnának ehhez, használhatják a 7 napos ingyenes próbaverzió. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi az e-mail címét, nincs szükség hitelkártyára. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért ellenőrizze ezt Unlocator áttekintés.

Előnyök

 • Katonai titkosítás.
 • Öt párhuzamos kapcsolat.
 • Kiszolgálók 50 országban.
 • P2P támogatás.
 • Feloldja a Rai Play játékot.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Intelligens DNS szolgáltatás (több mint 230 csatorna).
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Unlocator pajzs.
 • 7 napos ingyenes próbaverzió.

Hátrányok

 • Néhány lassú sebesség
 • Nincs osztott alagút
 • Nincsenek böngészőbővítmények

4. NordVPN

NordVPN borító

Felszámolva van a listánk NordVPN; egy szolgáltató, amelynek székhelye Panamában található, és amely vitathatatlanul a VPN-ipar egyik legnagyobb szerverhálózata.

Több tucat díjat nyert a múltban, köztük a legjobb VPN-szolgáltatót az ügyfélszolgálatért. A NordVPN lehetővé teszi hat egyidejű kapcsolat azok számára, akik feliratkoznak és top szolgáltatásokat kínálnak, ideértve a következőket:

 • szerverek: A szolgáltatásnak több, mint 4000 közülük több mint székhelyű 60 ország, ami nagyon megnehezíti egy olyan webhely megtalálását, ahol olyan hely található, amelyre nem tudott hozzáférni. 
 • Magánélet: Mivel székhelye Panamában található, a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a Öt szem előfordul. Még ha meg is valósul, a NordVPN szigorú bejelentkezési szabályt tart fenn, és a felhasználókról semmit nem gyűjt.
 • Biztonság: A NordVPN olyan funkciókat is kínál, mint a dupla VPN amely a forgalmat két szerveren keresztül irányítja, megduplázva a titkosítást. Nem beszélve a CyberSec szoftver a rosszindulatú programoktól és a nem kívánt hirdetésektől.
 • Sebesség: A szolgáltatónak optimalizált szerverei vannak online játék, streaming, torrent és még nagy méretű fájl letöltése. Néhány szerverre nem jutottunk el olyan sebességgel, mint amire számítottunk, de a NordVPN nem csalódást okozott mások használatával.
 • Feloldási képesség: NordVPN feloldja a Rai Play játékot csatolás nélkül, tucatnyi más streaming csatornával együtt. Ezenkívül kínál SmartPlay Szoftver a földrajzi korlátok körül történő munkavégzésre.

A NordVPN a világ egyik legnagyobb szolgáltatója. Ez egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia azoknak, akik először jelentkeznek szolgáltatásra. Nézze meg a NordVPN áttekintést, hogy megtudja, mire számíthat a szolgáltatásra.

Előnyök

 • Magas szintű titkosítás.
 • 6 egyidejű eszköz.
 • Szerverek több mint 60 országban.
 • Hozzáférés a Rai Play-hez
 • Öld meg a kapcsolót.
 • SmartPlay (intelligens DNS).
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Böngésző-kiterjesztések
 • CyberSec
 • Dupla VPN

Hátrányok

 • Nincs osztott alagút.
 • Néhány lassú szerver.

Rai TV – A csatornák

Abban az esetben, ha nem tudták, a Rai Play lehetővé teszi számos hozzáférést Rai csatornák, ahol mindenféle tartalmat közvetíthet, egészen a sporttól kezdve a gyermekek programozásáig. A jobb kép érdekében ellenőrizze a csatornalista lent:

 • Rai 1
 • Rai 2
 • Rai 3
 • Rai 4
 • Rai 5
 • Rai Movie (korábban Rai Cinema néven)
 • Rai News24
 • Rai Premium
 • Rai Sports
 • Rai Yoyo
 • Rai Italia
 • Rai Gulp

Mi van a RaiPlay-n?

Miért akarná senki átmenni mindezen keresztül egyetlen csatornára? Ez egyszerű, a tartalomról szól. Nézd meg:

 • TG-1
 • Il Paradiso Delle Signore
 • Don Matteo
 • Montalbano ellenőr
 • Medici
 • Domenica be
 • Un Medico In Famiglia
 • Porta a Porta
 • A rózsa neve
 • Halásznadrág
 • Fuoriclasse
 • Angelo szabályok
 • Hely: 1999
 • Félsz a sötétben?
 • Názáreti Jézus
 • Názáreti Mária
 • Monster Allergia

A legjobb VPN a RaiPlay számára

Geo-blokkok például amivel találkozott, ha megpróbálsz streamálni RaiPlay külföldön teljesen normális és számos ok miatt létezik.

Nem szabad mentségül szolgálniuk, ha valóban folytatni szeretné a tartalom streamingét Rai TV, míg Olaszországon kívül van. Szerezzen VPN-t, és vegye át az irányítást online szabadságán.

Melyik VPN-rel végeztél? Tudassa velünk a megjegyzés szakasz lent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me