A legjobb VPN áttekintés

Akár nézel ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, VyprVPN, BulletVPN, HideMyAss VPN és Ivacy VPN, A VPN-ek átvették a piacot. Számos választási lehetőség van, de melyik a legjobb az Ön igényeinek? A streaming csatornák feloldását szeretné feloldni? Növelheti magánéletét? Olyan VPN-szolgáltató, amelyben megbízhat? Vagy jó VPN-t keres? Nehéz lehet választani; ezért a TheVPN.Guru-ban kidolgoztunk egy részletes VPN eljárást a tesztelés és áttekintés VPN szolgáltatók.


A legjobb VPN áttekintés 2019

A legjobb VPN áttekintés 2019

Az összes VPN nem jön létre egyformán. Van jó, rossz és csúnya. Miután beírta a VPN szót egy keresőmotorba, végtelen lehetőségek állnak majd rendelkezésre a VPN-ekben és az áttekintésekben.

Ezért van itt theVPN.guru, magunkra vállaltuk a lehető legtöbb VPN-szolgáltató kipróbálását. Komoly adatvédelmi képviselõk vagyunk; lényegében a VPN-ek a magánéletről szólnak; Szívében sok árnyékos VPN-szolgáltató van odakint.

Kutatásunk elején célzottunk ingyenes VPN-k mivel az „ingyenes” szó mindig felhívja a felhasználó figyelmét. Mindenki szereti az ingyenes cuccokat. A tesztelés előrehaladtával nyilvánvalóvá vált, hogy az ingyenes VPN-kiszolgálók lehetőségei vagy sebessége nagyon korlátozottak, vagy csak rosszindulatú programok vannak fertőzve, és több kárt okoznak, mint hasznot.

Miután az ingyenes VPN-ekkel a falba ütöttünk, az előfizetésen alapuló VPN-szolgáltatók kiértékelése felé indultunk. Kutatásunk során 100 VPN-szolgáltatót teszteltünk, és 50 különböző mutató alapján kategóriákba osztottuk őket.

A csúcs 10 tényező amelyek eléggé hitelesekvé teszik a VPN-t ahhoz, hogy a mai áttekintésünk listájához megfeleljenek sebesség, sávszélesség-korlátozások, használt VPN-protokollok, ügyfélszolgálat, szerver helyszínei, naplózási irányelvek, streaming csatornák feloldása, támogatott eszközök, DNS / WebRTC szivárgások és ár-érték arány. 

Röviden, mi használjuk független tesztelők, akik a mi elaborative módszertan tesztelni a VPN-ket. Nem zavarjuk a tesztelést és nem változtatjuk meg a pontszámot. Tesztelőink feliratkoznak minden kiértékelt VPN-re, és végigmennek az 50 mérőszámon, hogy készítsenek egy végső eredményt és értékelést.

Mindezt elmondva, az alábbiakban sokkal több információnk van. Vagy mehet előre, olvashat tovább, vagy megteheti a rövid utat, és választhat a következő táblázatból:

Contents

Mindenki szeretne egy darab személyes adatát

Nagyvállalatoktól, mint például Facebook és Google, harmadik fél reklámügynökségei, és még az internetszolgáltatódat is, mindenki a személyes adatait követi és böngészési tevékenységek.

A kormányzati cenzúra is növekszik, még az első világ országaiban is. Több száz különféle VPN közül választhat; Néhány ingyenes, míg mások prémiumot fizetnek.

Csakúgy, mint a normál életben, jó almákat és rosszul is találsz. Ebben az összehasonlítási útmutatóban van áttekintette a legfontosabb VPN-szolgáltatókat. Nagyon reméljük, hogy ez az útmutató segít kiválasztani VPN szolgáltató ami legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Akár keres böngészhet név nélkül az interneten, a magánélet védelme, vagy megkerülve a földrajzi korlátozásokat, mindig van VPN az Ön számára.

Mi a VPN??

Ha a „Legjobb VPN” valószínűleg már tudja, mi a VPN, és mit csinál. Ha be kell mutatnia, mi a virtuális magánhálózat, olvassa el ezt a részt. Ha ismeri a VPN jelentését és működését, hagyja ki.

 • A VPN egy titkosított magán alagút. Ha csatlakozik valamelyik szerveréhez, az adatok átmennek a magán alagúton. Ebben az esetben senki, még az internetszolgáltató sem, nem teheti meg ereszalja online tevékenységéről. Ezáltal a VPN tökéletes eszköz védi online adatvédelmét.
 • Ezenkívül egy VPN segít körülkerülni a geo-blokkokat olyan streaming csatornákra kényszerítik, mint például Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, CW TV, Showtime, Sky Go, Now TV, BeIN Sports, többek között. Ezek a csatornák mind földrajzilag korlátozott az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül. Válasszon ki egy szervert, ahol elérhetőek, nyomja meg a connect lehetőséget, és mindenhol elérhető lesz.
 • A VPN szintén hasznos Amerikaiak és kanadaiak. Az áramszünet korlátozásai tovább NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv és MLS manapság általános gyakorlat. A VPN lehetővé teszi az elkerülést ezek az áramkimaradások és nézze meg kedvenc csapata élőben online.
 • Ha konkrét A torrent oldalak helyileg blokkolva vannak az Ön országában könnyedén és egyszerre hozzáférhet hozzájuk töltse le a torrent fájlokat nyomon követés nélkül.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő VPN szolgáltatást?

Kiválasztása legjobb VPN szolgáltatás azt jelenti, hogy áttekinti számos ellenőrzőlista elemet, amelyek felhasználhatók a szolgáltatás teljesítményének mérésére. Ebben az útmutatóban a 7. listát fogjuk bemutatni, és remélhetőleg mindannyian betekintést nyújtanak a következőkre:

Támogatott eszközök

Megállapíthatja, hogy a legtöbb minőségi VPN-szolgáltató ügyfelek elérhetők számos eszközplatformhoz. Ezek tartalmazzák Linux, Mac OS, Windows, iOS és Android.

Néhányan kínálhatnak egy intelligens DNS-funkciót, amely lefedi más platformokat, ideértve a Apple TV, Chromecast, intelligens TV-k és még sok más. Győződjön meg arról, hogy a támogatott listát gyors átvizsgálással ellenőrzi, hogy az összes eszköz kompatibilis-e, mielőtt fizetni fog az előfizetésért.

Szerver helye

Olyan szolgáltatással szeretne foglalkozni, amelynek több, mint elég kiszolgálója van szétszórtan különböző országokban. Ez nagyon fontos, ha földrajzilag korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni. Ezen értjük a kedvelőket BBC iPlayer, Hulu, HBO Go, Netflix USA és a hasonlók.

A legalább 100 szerver egy jó szám, amelyet a VPN-szolgáltató számára küszöbként kell kezdeni. Minél több kiszolgáló van a szolgáltatónál, annál könnyebbé válik a szolgáltatásra támaszkodó nagyszámú felhasználó kezelése.

Csatlakozás minősége

Győződjön meg arról, hogy a választott VPN-szolgáltatás fenntartva van-e csatlakozási sebesség amelyek megfelelnek vagy meghaladják az internetszolgáltató által felsorolt ​​sebességkorlátozást. Ily módon biztosak leszünk abban, hogy az Internet-kapcsolata teljesen ki van használva, amikor a VPN-szolgáltatása fut.

Ha olyan felhasználók közé tartozik, akik hajlamosak sok HD videó lejátszására, érdemes feliratkoznia a 1. szintű hálózati VPN. Még néhány cent fizethet neked, de ez nagyon jó. Olcsóbb VPN-szolgáltatás keresése nehéz felhasználóként a következők miatt frusztrálhat lassú pufferelési sebességek.

A VPN szerver sebességének tesztelésekor gyakran találkozunk olyan kiszolgálókkal, amelyek súlyosan lelassítják az internet sebességét. Egyes VPN-szolgáltatások még a felhasználók letöltési sebességét is korlátozzák.

Feloldó képességek

Két fontos szempont van, amelyre ebben a szakaszban összpontosíthat. Először meg kell győződnie arról, hogy a VPN, amellyel befejeződött, képes-e feloldja a fő streaming szolgáltatások blokkolását a világ körül.

Látja, a legtöbb csatorna mostantól a VPN-tilalom, ami azt jelenti, hogy a nem hiteles szolgáltatók nem férhetnek hozzá tartalmukhoz. Vegyük példaként a Netflix tilalmát. Ha a szolgáltatás nincs jól felszerelt, akkor nem kapja meg az amerikai katalógust.

Bár a VPN tökéletesen hozzáférhető a földrajzilag korlátozott anyagok eléréséhez, ez nem az egyetlen módszer. Néhányan srácok nem igazán törődnek a VPN által biztosított biztonsággal.

Csak a világ minden tájáról származó kedvenc TV-műsorokat szeretné közvetíteni. Ezért Intelligens DNS-proxyk létezik. Tudnia kell, hogy az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait, csak a regionális korlátozások megkerülésére szolgál.

A jó dolog az, hogy a folyamat során nem veszíti el a kapcsolat sebességét. Nem csak ezt, hanem az is nem változtatja meg az Ön IP-címét a folyamat során, lehetővé téve elérheti a helyi csatornákat ugyanabban az időben. Mint már említettük, az intelligens DNS-sel való működés közben nem ad hozzá további védelmi réteget, teljesen szabadban leszel.

A legjobb intelligens DNS szolgáltatás

Beszéljünk tovább az Intelligens DNS-proxykről alább:

 • Az intelligens DNS-proxy használatával több eszköz lefedettséget fog elérni, mint VPN-nél. Igen, add hozzá PlayStation, Apple TV, Nintendo Switch, Chromecast, Xbox, intelligens TV-k, és még a keverékre. Bármely eszközön beállíthatja a DNS-t.
 • A DNS-beállítások megváltoztatása után nem kell újra végrehajtania a folyamatot. Úgy marad, ahogy van. Azonban a feloldáshoz a szolgáltatója támaszkodik, azaz., megkapja, amit a szolgáltatás támogat.
 • Vegye figyelembe, hogy az intelligens DNS nem működik, ha a Az ISP eltéríti a DNS-t vagy használ átlátszó proxyk.

Kiválasztása legjobb intelligens DNS szolgáltatás nem különbözik nagyban a VPN-től. Hiteles szolgáltatóra van szüksége, hogy annyi csatornát zároljon fel, amennyit csak tudsz.

A felülvizsgálatban szereplő legtöbb VPN intelligens DNS-szolgáltatást kínál. Ellenőrizheti őket, és megnézheti, mi a legmegfelelőbb.

Névtelen torrenting

Számos olyan VPN-szolgáltatás létezik, amelyeket nem támogatnak ponttól-pontig fájlmegosztás. Ennek oka az, hogy a torrenting révén megosztott tartalom nagy része az illegális vagy kalóz.

Ha az a felhasználó típusa, amely torrenteken keresztül tölti le a letöltéseket, keressen egy VPN-t támogatja a P2P megosztást. A legjobb szolgáltatás a sávszélesség korlátozása nélkül működik, és lehetővé teszi az összes kiszolgáló torrentjét.

Titkosítás

A legtöbb felhasználó a VPN-hez fordul, mert garantálja őket teljes online névtelenség. A választott VPN-nek fel kell kínálnia az iparági szabványt 256 bites AES titkosítás.

Ezenkívül a VPN-szolgáltatásnak különféle biztonsági protokollokat kell biztosítania, például: L2TP / IPSec, PPTP és OpenVPN. Javasoljuk, hogy tartsa be magát OpenVPN mivel a többi közül a legbiztonságosabb.

Magánélet

Soha ne iratkozzon fel olyan VPN-szolgáltatással, amely naplózza a böngészési tevékenységeket. A prémium VPN-k többsége nem követi nyomon a felhasználók által látogatott webhelyeket, miközben kapcsolódnak VPN-kiszolgálóikhoz. Van azonban néhány kivétel a szabályok alól. Annak megállapításához, hogy VPN-je nulla-naplózási politikával rendelkezik-e vagy sem, alaposan olvassa át az adatvédelmi irányelveit annak meghatározása érdekében, mely adatokat gyűjt és milyen célokra..

Próbáljon távol maradni a VPN-ektől, amelyek székhelye olyan országokban található, ahol adatmegőrzés jelen van. Az olyan országok, mint az USA, az Egyesült Királyság és Kanada, mind részei a Öt szem. szövetség. Ez azt jelenti, hogy a kormányzati ügynökségek törvényesen felügyelhetik azt, amit tesznek online.

A magánélet megőrzésének további fő jellemzője, hogy a VPN rendelkezik-e Canary vagy nem. A legfontosabb VPN-szolgáltatók arra törekszenek, hogy megvédjék az Ön személyes adatait, még akkor is, ha a kormány gag parancsokat ad ki. Használják Opcionális Kanári-szigetek. Ez ritka eset a VPN-kben, de néhány esetben A szolgáltatások kínálják a Camary szolgáltatást.

Felhasználói visszajelzések

Fontos látni, hogy a korábbi felhasználók mit mondjanak a véleményükről szolgáltatással kapcsolatos tapasztalat. Ez jobb képet ad arról, hogy mit várhat el, mielőtt pénzt költene.

Győződjön meg arról, hogy az olvasott vélemény elég hiteles. Számos megbízható webhely kínál elfogulatlan véleményeket annak alapján, hogy a felhasználók milyen tapasztalatokat szereznek a termékkel. A VPN-áttekintő webhelyek rengeteg, de mivel a legtöbb VPN-hez kapcsolódik, nem mindegyikben lehet megbízni. Ha valódi forrásokat keres, amelyek valódi felhasználói visszajelzéseket adnak a különféle VPN-szolgáltatásokról, akkor mindig ellenőrizheti a kedvelőket TrustPilot, Reddit és Quora.

Abban az esetben, ha VPN-alkalmazást kíván letölteni és telepíteni Android- vagy iPhone-jára, nyilvánvalóan legjobb, ha a Google Play Áruház vagy az Apple App Store és megnézheti, hogy mit kell mondaniuk azoknak a felhasználóknak, akik ténylegesen letöltöttek egy adott VPN szolgáltatás alkalmazását az okostelefonjukra.

Pénzvisszatérítési eljárás

A hiteles VPN-szolgáltató eléggé bízik termékében, hogy a felhasználók számára a pénzvisszafizetési garancia. Ez lényegében azt jelenti, hogy visszatérítheti pénzét abban az esetben, ha nem elégedett a kapott szolgáltatással.

Az olyan VPN-ek, mint az ExpressVPN és a BulletVPN, rendelkeznek 30 napos visszatérítési irányelvek. Az IPVanish viszont a 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

5 ok, amiért mindenkinek szüksége van VPN-re

A VPN használata az internetes böngészés közben nagyon fontos az adatvédelem és biztonság fenntartása érdekében. Enélkül könnyű célpont lehet a hackerek, a spamküldők és minden más online fenyegetés. De van még. A VPN sokat kínál, és a következők rávilágítanak a kérdésre:

1. ok: Kerülje a megfigyelést és cenzúrát

A világ minden országában meg vannak a szabályai. Nos, ez nem zárja ki az internetet. Voltál már valaha Kína, Egyesült Arab Emírségek vagy Oroszország? Tudja, hogy ezek az országok milyenek az internet-hozzáférés szempontjából?

Ezek a régiók ne tolerálják a korlátlan internethasználatot. Valószínűleg nem engedélyezi több száz webhely felkeresését. Például az Egyesült Arab Emírségekben nem használhatja VoIP szolgáltatások.

Kínában, köszönhetően Nagyszerű tűzfal, az ország ma a cenzúrázott első ország a világon. Kína szárazföldi része blokkol minden olyan weboldalt, amely ellenzi a kommunista rezsimet, valamint azokat, amelyek népszerűsítik a „Nyugati”Mentalitás.

A VPN segíthet Önnek Kerülje meg az ilyen cenzúrákat és hozzáférjen olyan webhelyekhez / alkalmazásokhoz, amelyek általában nem érhetők el egy adott országban.

Ajánlott: Hogyan kell kerülje az internetes cenzúrát VPN használatával.

2. ok: Kerülje a földrajzi blokkokat

Ez a rész különösen az utazók, a nomádok és az ex-tartózkodók számára szól, mindent hátrahagyva és új országba telepedve. Ha egy adott országban online jelentkezik, IP-címe az új régióban érvényesre változik.

Például, ha az Egyesült Államokban élt és az Egyesült Királyságba utazott, akkor az Ön Amerikai IP-cím abban az pillanatban, amikor csatlakozik az internethez, az Egyesült Királyság lesz.

Az IP-címek hozzászoktak határozza meg helyét; így határozzák meg, hogy a webhelyek és a streaming csatornák engedélyezik-e a tartalomhoz való hozzáférést. Ezt a folyamatot hívjuk területi alapú tartalomkorlátozás.

Ha a csatorna országán kívül élsz, akkor azonnal blokkolnak. VPN-vel azonban megszerezheti ezen blokkok körül azáltal, hogy megváltoztatja IP-címét (helyét) arra, ahova a csatorna elérhető. Ennek eredményeként bárhol elérhetővé válhat a csatorna.

Ajánlott: Cirvumvent regionális regenerációk.

3. ok: Anonimizálja az internetes megközelítését

Bármelyik weboldalt is meglátogatja, te is az vagy lánctalpas, időszak. A legjelentősebb keresőmotorok, közösségi média webhelyek, és még a te is kormány mindig kémkednek a böngészési tevékenységein.

Nem számít, mit csinál, bizonyos fájlokat tölt le, webhelyeket látogat meg, vagy akár online is streaming,.

Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor az megtörténik titkosítsa adatait, és rejtse el IP-címét. Így anonim módon böngészi az internetet anélkül, hogy bárki követhetné, aki körül botlik.

Ajánlott: A személyes adatok online védelme.

4. ok: Az áramszünet korlátozásainak megkerülése

Az amerikai sport rajongók évek óta szenvednek az áramkimaradásoktól. A sötétítés korlátozásai azt jelentik, hogy nem továbbíthatja kedvenceit MLB, NFL, NHL, MLS vagy NBA mérkőzések.

Ennek oka az, hogy az helyi kábelszolgáltató sugározza ezeket a sportjátékokat. Ezen áramszünetek elkerülése érdekében a VPN használatával becsaphatja az amerikai és kanadai sport streaming csatornákat, amelyek jelenleg olyan államban vannak, ahol a játékot nem fedik le..

Ajánlott: A VPN használatával elkerülhetők az áramszünetek.

5. ok: Biztonságosan használja a nyilvános wifi-hozzáférési pontokat

A Wi-Fi hotspotok most már dolog. Miért költené mobil adatait a Facebook és az Instagram kedvelésének ellenőrzésére, ha ingyenes Wi-Fi-t használhat? Látja, a legtöbb felhasználó csak menni éttermekbe és kávézókba, és csatlakozik az internethez.

De nem tudják, hogy vannak kitéve a hackerek és a számítógépes bűnözők támadásainak. Szó szerint személyes adatait veszélyezteti. Bárki megkaphatja az Ön adatait e-mailek, jelszó, hitelkártya-információk és még bankszámlája.

Legyen óvatos és használjon VPN-t minden alkalommal, amikor ilyen hálózatokhoz kapcsolódik. Nem tudja, ki várja az adatok begyűjtését.

Ajánlott: A nyilvános WiFi hotspotok veszélyei

Legjobb VPN – mélyreható áttekintés

Mielőtt belemennénk a felső VPN szolgáltatás, az alábbiakban összefoglaljuk egy táblázatot. Ne feledje, hogy ezek a VPN-k megbízhatóak és megbízhatók. Ha keres freemium VPN szolgáltatások, például Hola, Azt javaslom, hogy ne menjetek tovább ezen az úton. Az ingyenes VPN-ek használata soha nem biztonságos.

Jogi nyilatkozat: Webhelyünk bevételt generál különféle kapcsolt programok révén, ami azt jelenti, hogy jutalékokat kapunk néhány VPN-szolgáltatótól, ha meglátogatják a webhelyet a miénkon keresztül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a VPN.guru hirdetésmentes legyen. Ezek a társult programok azonban nem befolyásolják VPN-véleményeinket semmilyen formában. A The VPN.guru különféle VPN-szolgáltatókkal kapcsolatos értékelései mindig elfogulatlanok és átláthatóak maradnak.

Ennek kapcsán az alábbiakban olvashatjuk a 2020-as legjobb VPN-ket:

1. ExpressVPN – A legjobb VPN és a szerkesztő választása

Ez a VPN szolgáltató alapvetően a VPN első számú része a világon. A székhelye a Brit Virgin-sziget, amely messze van a 14 Szem egyesület elérhetősége. Szigorú bejelentkezési tilalmuk is van.

Valójában néhány évvel ezelőtt a török ​​hatóságok az ExpressVPN-t célozták meg abban az országban, amelyben állampolgárságúak voltak, hogy eltakarják a Törökország orosz nagykövetének meggyilkolása, Andrei Karlov. Ugyanakkor nem találtak naplót a vizsgálat elősegítésére.

Az ExpressVPN-nél több 150+ helyszín 94 országban. A korlátozott tartalmak feloldásához nem fog kifogyni a lehetőségek. A VPN sebessége döntő tényező a hitelességének meghatározásához.

Ezért mi több tesztet végzett megnézheti, hogy az ExpressVPN milyen gyorsan képes működni. Az eredmények nagyon lenyűgözőek voltak. Amikor csatlakoztunk egy közeli szerverhez, az internet sebessége lecsökkent 6% csak. A Netflix-et 4K-ban tovább tudtuk közvetíteni anélkül, hogy bármiféle pufferprobléma történt volna.

A szolgáltató dedikált alkalmazásokkal rendelkezik a iOS, Android, Windows, macOS, valamint a FireStick. Az ExpressVPN alkalmazás bebizonyosodott, hogy az egyik legnagyobb funkcionalitás, amelyet teszteltünk. Ez magában foglal egy sebesség-tesztet az IP-cím-ellenőrző, a DNS-szivárgásteszt és a WebRTC-szivárgásteszt mellett

De ezzel nem ér véget. Megpróbáltuk MediaStreamer intelligens DNS szolgáltatás és képesek voltak feloldni a VPN-ekkel natív módon nem kompatibilis más platformok tartalmát. Az tartalmazza PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Samsung Smart TV-k és még sok más.

Az ExpressVPN rendelkezik automatikus lekapcsoló leállítja az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik. A „Beállítások” alatt engedélyezheti / letilthatja a „Hálózati zár” elnevezésű „kill” kapcsolót. -> „Általános” az ExpressVPN alkalmazásban.

Az előfizetés szempontjából az ExpressVPN egy kicsit drága. De a tulajdonságait tekintve minden fillért megér. Ők is kínálnak 30 napos visszatérítési politika csak abban az esetben, ha nem tervezi hosszabb ideig használni a VPN szolgáltatását.

Előnyök

 • 160 szerverhely 94 országban..
 • Ingyenes intelligens DNS (MediaStreamer).
 • 30 napos pénz-visszatérítési politika.
 • Katonai titkosítás.
 • Öt egyidejű kapcsolat.
 • Támogassa a P2P torrentet.
 • Nincs naplózás.
 • Hozzáférés az American Netflixhez.
 • Hálózati zár (gyilkos kapcsoló).
 • Böngésző-kiterjesztések a Firefox és a Chrome számára.
 • Osztott alagút.

Hátrányok

 • Elég drága.
 • Ingyenes próbaverzió csak iOS felhasználók számára.

2. BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – A legjobb VPN

A BulletVPN a listánk egyik legfontosabb versenyzője. A szolgáltatás székhelye: Észtország, ahol nincs adatmegőrzés. Ez megóvja a felhasználók személyes adatait attól, hogy a kormány és az 14 Szem társulás.

Mint minden más felülvizsgált VPN esetében, a BulletVPN adatvédelmi politikáján mentünk keresztül annak ellenőrzésére, hogy a felhasználók adatait bármilyen módon gyűjtik-e vagy sem. A BulletVPN egyértelműen kijelenti nem gyűjt vagy vezet naplókat bármely felhasználói tevékenységről. Kutatást végeztünk az ügyben, és nem érkezett olyan jelentés, amely kijelentette, hogy a szolgáltatónak bármilyen szivárgási esemény van.

Csakúgy, mint az ExpressVPN, a BulletVPN a Öld meg a kapcsolót. Ami itt különbözik, hogy van egy új technológiájuk, az úgynevezett Golyó pajzs. A gyilkos kapcsoló lekapcsolja az internet-hozzáférést, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Bullet Shield viszont, nem engedi, hogy csatlakozzon vissza az internetre, ha még nem használja a BulletVPN egyik szerverét.

A BulletVPN büszkélkedhet nagyon gyors szerverek a világ minden tájáról, több mint 47 ország. Teszteink során a szolgáltató a sebesség konzisztenciáját mutatta, mivel a kapcsolat legfeljebb esése volt 9%.

A BulletVPN alkalmazásának beállítása nagyon egyszerű. Maga az alkalmazás is nagyon egyszerű a használata. Az egyszerűség ellenére azonban; A BulletVPN kiderült, hogy az egyik legfejlettebb szolgáltató Biztonság.

Minden olyan eszközön fel tudtuk oldani a Netflix blokkolását, amelyen a BulletVPN intelligens DNS-proxyját beállítottuk, ideértve a következőket: Apple TV, PlayStation, Xbox, Chromecast és Smart TV-k.

A BulletVPN nem a legolcsóbb VPN, de a megvizsgált adatok szerint megéri. Ráadásul van egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia arra az esetre, ha ki akarja próbálni őket, mielőtt a szolgáltatást választja.

Előnyök

 • Gyors kiszolgálók 47 országban.
 • Ingyenes intelligens DNS-proxy.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Katonai titkosítás.
 • Hat egyidejű kapcsolat.
 • P2P barátságos.
 • Nulla forgalomnapló.
 • Feloldja az American Netflix feloldását.
 • A gyilkos kapcsoló rendelkezésre áll.
 • Golyó pajzs.

Hátrányok

 • Nincsenek böngészőbővítmények.
 • 1 napos ingyenes próbaverzió az Android felhasználók számára, akik kapcsolatba lépnek az ügyfélszolgálattal.
 • A hasított alagút nem érhető el.

3. Unlocator

Unlocator VPN borító

Az Unlocator kezdetben 2006 – ban indult 2013 mint a Intelligens DNS-proxy szolgáltatás. Manapság VPN és intelligens DNS proxy szolgáltatásokat is nyújt. Mint VPN, a Koppenhága, Dánia, nem kedvező tényező az adatvédelem szempontjából. Dánia a 9 Eyes része, az 5 Eyes szövetség kibővített változata.

A Unlocatornak van 41+ szerver 36 országban. Most megtettünk néhány tesztet, hogy megnézzük a sebességét. Néhányuk jó eredménnyel jött ki, míg mások drasztikusan csökkentek az internet-kapcsolatunknak (ritka esetekben).

Kipróbáltuk alkalmazásukat, semmi nem túl nagyszerű. Nagyon felhasználóbarát és bárki, aki technikai ismeretek nélkül képesnek kell lennie arra, hogy nagyobb akadályok nélkül navigáljon a szolgáltatásokban.

Az alkalmazás vizsgálata közben megtaláltuk optimalizált szerverek, amelyek a sebesség fenntartására szolgálnak. Meg vannak jelölve (Magassebesség) a szerverlistában. Egy amerikai szervert teszteltünk annak ellenőrzésére, hogy a Netflix epizód pufferel-e, és nem.

Mint már említettük, a Unlocator intelligens DNS szolgáltatásként indult. Megvásárolhatja a Unlocator VPN segítségével vagy külön-külön.

Ezenkívül a Unlocator rendelkezik egy automatikus lekapcsoló támogatják az általuk hívott Unlocator pajzs, amely megakadályozza az internetkapcsolatot, ha nem kapcsolódik VPN-kiszolgálóhoz. Mindkét kiemelt funkció be- és kikapcsolható a Unlocator alkalmazásban.

A Unlocator a 7 napos ingyenes próbaverzió hogy kipróbálják szolgáltatásaikat. Ezt követően a felhasználók is kapnak egy 30 napos visszatérítési politika. Tegye tehát ezt a 37 napos kockázatmentes Unlocator szolgáltatást.

Előnyök

 • 70+ szerver 41 országban.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Öt egyidejű kapcsolat.
 • P2P támogatás.
 • Nulla forgalomnapló.
 • Hozzáférés az American Netflixhez.
 • A gyilkos kapcsoló rendelkezésre áll.
 • Unlocator pajzs.
 • Hétnapos ingyenes próbaverzió.

Hátrányok

 • Nincsenek böngészőbővítmények.
 • Nincs osztott alagút
 • Néhány inkontinens sebesség.

4. NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

NordVPN – Az első 5 VPN

NordVPN 2006 – ban indult 2012 és a magánélet és a biztonság egyik legfontosabb VPN-szolgáltatója lett. A szolgáltató központja található Panama, egy olyan ország, ahol az adatmegőrzési törvények nem vonatkoznak.

Az NordVPN szerverhálózata meglehetősen széles. Körülbelül vannak 81 szerverhely. A szolgáltató közismert, hogy a legnagyobb a listánk közül, és több mint egyre kiterjed 60 ország.

A sebesség vonatkozásában azonban szervereik nem voltak mindig konzisztensek. Szerint a sebesség mérés végrehajtottuk, néhány szerver nagyszerű eredményeket hozott, míg más TorN VPN szervereken a csatlakozási sebesség 15% -kal csökkent 40%. Ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy extra titkosítást / biztonságot kap, miközben csatlakozik ezekhez a szerverekhez.

A NordVPN rendelkezik egy SmartPlay szolgáltatás. Ez a technológia a saját intelligens DNS-szolgáltatása. Kipróbáltunk néhány csatornát, és az eredmények pozitívak voltak. A DNS-kódjainak segítségével feloldhattuk a kedvelt elemek blokkolását Netflix, BBC iPlayer és Amazon Prime Video.

Ami az extra adatvédelmet illeti, a NordVPN rendelkezik automatikus gyilkos kapcsoló valamint néhány egyedi funkcióval, amelyeket más szolgáltatókban nem találtunk meg. Először is ott van a Kettős VPN technológia.

Ezzel a felhasználói forgalom nemcsak egyben tovább lesz irányítva két szerver egyszerre. Más szavakkal, az adatok megkapódnak kétszer titkosítva. Kipróbálás közben azonban észrevettük a hatalmas csökkenés az internetkapcsolatban a kettős titkosítás miatt. A szolgáltatás egyértelmûen azoknak a felhasználóknak szól, akik az online adatvédelmet és biztonságot értékelik, nem pedig azoknak, akik utat keresnek bizonyos földrajzi blokkok körül.

CyberSec technológia egy másik NordVPN biztonsági funkció. Alapvetően megvédi az eszközt a befolyásolástól rosszindulatú vagy bármi rosszindulatú szoftver amíg aktiválva van.

A NordVPN egy ingyenes 3 napos próbaverziót kínálott. 2019 decemberétől azonban a NordVPN nem kínál a ingyenes próbaverzió már. Amikor megkérdeztük az NordVPN-t, hogy miért nem érhető el többé az ingyenes próbaverzió, azt állították, hogy egyes felhasználók visszaélnek vele, ezért nem maradtak más lehetőségük, mint eltávolítani. Még mindig profitálhat az őből 30 napos pénzvisszafizetési garancia bár.

Előnyök

 • 81 szerverhely 60 vagy több országban.
 • Intelligens DNS (SmartPlay).
 • 30 napos pénz-visszatérítési politika.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Hat egyidejű kapcsolat.
 • P2P barátságos szerverek.
 • Zero-naplók politika.
 • Feloldja az American Netflix feloldását.
 • Automatikus lekapcsoló.
 • Böngészőbővítmények érhetők el.
 • Canary.
 • CyberSec.
 • Dupla VPN.

Hátrányok

 • Néhány szerver sebességproblémái.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.
 • Hiányzik az osztott alagút.

5. SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark VPN áttekintés

Annak ellenére, hogy viszonylag új, kétségtelen Surfshark jelentős tulajdonságokkal rendelkezik. A SurfShark székhelye a Brit Virgin szigetek, azaz nem olyan országban, ahol a 14 szemű szövetség megszerezheti felhasználói adatait.

A webhely szerint a SurfShark számos VPN-helyet foglal el több mint 60 országban. A mi sebesség tesztek, Egyes szerverek kiváló eredményeket mutattak (csak 2% -os esés), de a szolgáltató megmutatta inkonzisztens sebesség néhány másik embernél.

A SurfShark rendelkezik egy Intelligens DNS szolgáltatás amelyek kipróbálásnak bizonyultak a nagy streaming platformokkal. Felhívjuk figyelmét, hogy a folyamat során semmilyen további védelmi intézkedés nem lesz jelen.

Beállítottuk a Surfshark VPN-kliensét Windows PC, Mac, Android és iOS és nagyon felhasználóbarátnak találta. Az alkalmazás tartalmaz egy automatikus lekapcsoló. Sőt, csakúgy, mint a NordVPN, a SurfShark lehetővé teszi a felhasználói forgalom átadását több szerverre is, jóvoltából „Multi-hop” funkció. Ezzel megkapja a forgalmat kétszer titkosítva vagy talán háromszor, maximalizálva a biztonságot.

Val vel CleanWeb, a felhasználók meggátolhatják a rosszindulatú programok vagy rosszindulatú szoftverek hogy megfertőzzék készüléküket az internetes böngészés közben.

Végül a SurfShark a következőket kínálja Önnek: 30 napos készpénz-visszafizetési garancia. Ilyen módon a felhasználók kipróbálhatják szolgáltatásaikat, mielőtt elgondolkodnának és befektetnének a szolgáltatóba.

Előnyök

 • Szerverek 61+ országban.
 • Intelligens DNS-proxyk.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat.
 • P2P támogatás.
 • Nulla forgalomnapló.
 • Hozzáférés az American Netflixhez.
 • A gyilkos kapcsoló rendelkezésre áll.
 • Canary.
 • Whitelister (split alagút)
 • CleanWeb.
 • Multi-hop.
 • Böngésző-kiterjesztések.

Hátrányok

 • Néhány lassú szerver.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.

6. IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish elsősorban a kiváló sebesség. Ha be vagy Kodi vagy P2P fájlmegosztás, Az IPVanish az egyik VPN, amelyet javasolunk használni. A szigorú bejelentési tilalomra vonatkozó politikájuk hasznos, mivel a szolgáltató az Egyesült Államokban található – az Öt Szem egyesület egyik vezető országában. A múltban a szolgáltató volt naplók vezetésével vádolják. De most azt állítják, hogy már nem.

Az IPVanish több, mint 1000 szerver 60 országban. Hivatalos webhelyük szerint az iparág a legjobb sebességet kínálja. Sebességtesztjeink szerint a szolgáltató a 10% -kal csökken, ami nagyon jó, különösen a HD streaminghez.

Az IPVanish segítségével tucatnyi csatornát nyithat fel a világ minden tájáról, de Az USA Netflix nincs köztük. Ez a szolgáltató egyik legfontosabb hátránya, mivel az USA egyik szervere sem jutott át a Netflix VPN-tilalmába. Azt sem tudtuk megszerezni BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül működni.

Az IPVanish-nak nincs Intelligens DNS szolgáltatás bármelyik. Ezért a felhasználók csak akkor használhatják a VPN-kiszolgálóikat, ha fel akarják engedni a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását.

Pozitív tény, hogy a szolgáltató alkalmazásában azonban nem olyan nehéz böngészni. Néhány funkció, beleértve a az OpenVPN beállítása a Windows 10 rendszeren szükség lehet bizonyos technikai háttérre.

Nagyon meglepődve tapasztaltuk meg, hogy az IPVanish egyetlen blokkján sem blokkolja a P2P letöltését. Ha zsarnokod van, ez az egyik VPN-szolgáltató, amelyet érdemes megfontolni.

A további adatvédelem érdekében az IPVanish automatikusan rendelkezik kill kapcsoló, ugyanúgy, mint a mai listánk összes VPN-je. Ami a visszatérítési politikát illeti, nem voltunk annyira optimisták az IPVanish iránt. Csak a 7 napos pénz-visszatérítési időszak, amely a listán szereplő többi szolgáltatóval összehasonlítva halványabb.

Előnyök

 • 75+ szerverhely.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Tíz egyidejű kapcsolat.
 • P2P támogatás.
 • Nincs naplózás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • SOCK5 proxy.
 • Chrome kiterjesztés
 • SugarSync (biztonságos fájltárolás, szinkronizálás, megosztás és biztonsági mentés).

Hátrányok

 • Nincs osztott alagút.
 • Nem zárja fel a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását.
 • Nincs intelligens DNS.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.
 • 7 napos visszatérítési politika.

7. CyberGhost

CyberGhost VPN Review 2017

CyberGhost VPN áttekintés

CyberGhost mindkettőn alapul Románia és Németország. Románia olyan ország, ahol nem vonatkoznak szigorú cenzúra- vagy felügyeleti törvények. Németország, azonban az egyik a 14 szemű országok. Ez felveti a felhasználók adatvédelmével kapcsolatos bizonyos aggodalmakat.

A CyberGhost rendelkezik olyan VPN-helyekkel, amelyek lefedik 30 ország a világ körül. Az általunk végzett sebesség-tesztek elfogadható eredményeket hoztak. Egyes szerverek nem befolyásolták az internetkapcsolatunkat, míg mások maximálisan lecsökkenték 12%.

A legtöbb VPN Intelligens DNS proxy, de CyberGhost nincs közöttük. Tehát technikailag a CyberGhost szerverei az egyetlen módja a korlátozott tartalom feloldásának.

Az alkalmazás nagyon könnyen kezelhető és tele van olyan funkciókkal, amelyek segítenek a nem tech-hozzáértésű egyének számára. Van egy lehetőség, amely valóban megragadta a figyelmünket a vizsgálat során. A CyberGhost rendelkezik egy olyan funkcióval, ahol a felhasználók kiválaszthatják a csatornát, amelyet fel akarnak tiltani.

Van néhány lehetőség közül választhat. Használtuk (Streaming) és felbukkan a csatornák listája. Miután rákattintottunk a BBC iPlayerre, az alkalmazás automatikusan csatlakozik egy brit szerverhez. Ez a szolgáltatás nagyon jó, mivel a felhasználóknak nem kell kitalálniuk, melyik szerver feloldja melyik streaming szolgáltatást.

Ami az adatvédelmet illeti, a CyberGhost a felhasználók számára a nem naplózási politika. De van egy a kill kapcsoló fenntartani ezt az adatvédelmet, még akkor is, ha a VPN-kapcsolat hirtelen leesik.

Szeretnénk kijelenteni, hogy a CyberGhostnek múltban volt néhány kérdése, mivel a Izraeli társaság, a Kape Technologies. A cég szokott létrehozni rosszindulatú a múltban. De mostanáig nem került sor rosszindulatú programokra, és a szolgáltató minősége az egyik legjobb.

Kipróbálhatja a CyberGhost alkalmazást kockázatmentes mivel a leghosszabb visszatérítési politikát kínálják a listánk összes VPN-je között. Neked van 45 nap nézd meg a szolgáltatást, és kérjenek vissza pénzt, ha az nem felel meg az elvárásainak.

Előnyök

 • 112 szerverhely 90 vagy több országban.
 • 45 napos visszatérítési politika.
 • Katonai titkosítás.
 • Hét egyidejű kapcsolat.
 • P2P támogatás.
 • Nincs naplózás.
 • Támogatja az USA Netflix-et.
 • Automatikus lekapcsoló.
 • Chrome és Firefox kiterjesztések.
 • NoSpy VPN szerverek (függetlenül működtetett VPN szerverek).

Hátrányok

 • Nincs intelligens DNS.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.
 • Az osztott alagút nem érhető el.

Legfontosabb VPN-k – Figyelemre méltó említések

Az alábbiakban szereplő VPN-k nem fognak annyira lenyűgözni, mint a fentiek. Ezek a VPN-ek azonban semmiképpen sem „szegények”, ám elmaradnak a hasonlóktól ExpressVPN és néhány szempontból a többieket.

Legtöbbjük nem rendelkezik visszatérítési politikával, nem is beszélve egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciáról. Támogatás az USA Netflix számára nehéz megtalálni. Minél több VPN-helyet kínál a VPN-szolgáltatás, annál gyorsabbak lesznek szervereik. Ennek oka az a tény, hogy ezek a szerverek nem kerülnek túlterhelésre.

Nem azt sugalljuk, hogy ezek a VPN-szolgáltatók nem fogják elvégezni a munkát, de úgy érzi, hogy a fenti szolgáltatások valóban kiváló termékekkel rendelkeznek. Ez kifejezetten a szerverek, támogatás és adatvédelem.

8. VyprVPN

VyprVPN borító

VyprVPN a svájci székhelyű legjobb szolgáltató. A magánélettel kapcsolatos aggodalmakkal kapcsolatban ez az ország messze van attól, mivel azt a világ egyik legnyitottabb országának tekintik nincsenek magánélet-visszatartó jogszabályok a helyén.

A szolgáltató minden szerver tulajdonosa. Ez azt jelenti, hogy ők és csak ők kezelhetik biztonságát és sebességét a kiszolgáló hálózatán keresztül. A felhasználók hozzáférhetnek 50+ szerver helyszín több mint 70 országban a világ körül.

A szolgáltató azt állítja, hogy ez a leggyorsabb VPN-szolgáltató. Van azonban csak egy leggyorsabb szolgáltatás, és a VyprVPN számára sajnos nem ők. Legalább a teszteink szerint.

Körülbelül négy szervert kipróbáltunk az Egyesült Államokban (New York), Hollandiában, Németországban és az Egyesült Királyságban. Az eredmények nem voltak rosszak, de nem is voltak ilyen nagyok. Néhány szerver a 47% -kal csökkent, míg mások csak a 6%.

A szolgáltató rendelkezik intelligens DNS-szolgáltatással (VyprDNS), amely szintén jól felszerelt a felhasználók védelme érdekében MITM támadások. A VyprVPN-nek is van felhasználóbarát alkalmazások amely Windows, iOS, Mac és Linux rendszereken is futtatható. A felhasználók is telepítse szolgáltatást az útválasztóra, és ezt megkönnyíti a VPN útválasztó alkalmazás.

Még ha az ország megtiltja a VPN-ek használatát, az is Kaméleon protokoll a módosítatlanokat használja OpenVPN 256 bites protokoll és becsavarja a metaadat-csomagokat annak biztosítása érdekében, hogy különösen a mély csomag-ellenőrzés révén nem ismerhető fel DPI. Így a Nagy Tűzfal már nem kérdés. Még nem teszteltük ezt a funkciót, de ezt mondják több jelentés.

Mintavételhez regisztrálhatsz 30 napos pénzvisszafizetési garancia és megnézheti, mennyire jól működik a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldása.

Előnyök

 • 112 szerverhely 90 vagy több országban.
 • Intelligens DNS (VyprDNS).
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Katonai titkosítás.
 • A P2P forgalom megengedett.
 • Nincs naplózás.
 • Támogatja az USA Netflix-et.
 • Automatikus lekapcsoló.
 • Kaméleon protokoll (megkerüli a korlátozó hálózatokat az erősen cenzúrált országokban).

Hátrányok

 • Az egyidejű kapcsolatok függvényétől függ (3 alap, 5 prémium).
 • Inkonzisztens sebesség.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.

9. PureVPN

PureVPN

PureVPN visszaindították 2007. Ez a szolgáltatás székhelye Hong Kong, Kína. Ez arra készteti a felhasználókat, hogy a szolgáltató elég hiteles-e magánéletének ellenőrzése szempontjából.

Vissza 2017-ben, A PureVPN átadta az információkat a Szövetségi Vizsgálati Irodahoz, amely segítséget nyújt nekik egy massachusettsi ember letartóztatásában az internetes megbeszélés miatt. Ezután azonban további eseményeket nem jelentettek.

Azóta bemutatkozás, A PureVPN-nek sikerült megadnia a felhasználóknak egy hosszú listát azokról a szolgáltatásokról, amelyeket bárki igényelhet. Először kiszolgálókat kínálnak Több mint 140 ország. Ez kiváló kiszolgálói bővítés, ha a felhasználók ezt akarják feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását.

A sebesség nem olyan nagy, annak ellenére, hogy azt állítják, hogy a leggyorsabb a világon. Amikor csatlakoztunk egy amerikai szerverhez, letöltésünk volt 34,2% lassabb, és a feltöltés csökkent 30,8%. Néhány szerver azonban jó eredményeket adott.

Nekik van egy intelligens DNS funkció is, amelyet könnyen beállíthatnak olyan VPN-kompatibilis eszközökön, mint például a Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox és Samsung Smart TV.

Alkalmazásuk nagyon felhasználóbarát, és szinte minden nagyobb operációs rendszerrel kompatibilis, ideértve a Windows, Mac, iOS, Android és Linux. 

Egyéb „biztonság és adatvédelem” funkciók közé tartozik P2P torrent, DNS és IPv6 szivárgásvédelem, Kill Switch és több. A PureVPN ezt is lehetővé teszi megosztott alagút ahol a felhasználók eldönthetik, melyik forgalom megy keresztül a VPN-kiszolgálón, és melyik használja az internetszolgáltatóját.

A PureVPN rendelkezik a 31 napos visszatérítési politika. Ezért ellenőrizheti, hogy mi a szolgáltatás lényege, és kérjen visszatérítést, ha az nem felel meg az elvárásainak.

Előnyök

 • Szerverek több mint 140 országban.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • 31 napos visszatérítési politika.
 • Katonai titkosítás.
 • Öt párhuzamos kapcsolat.
 • P2P támogatás.
 • Nincs naplózás.
 • Feloldja az USA Netflix feloldását.
 • Automatikus lekapcsoló.
 • Osztott alagút.
 • Böngésző-kiterjesztések.

Hátrányok

 • Több lassú szerver.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.

10. HideMyAss HMA VPN

HideMyAss borító

Annak ellenére, hogy székhelye a Egyesült Királyság (öt szem), HideMyAss azt állítja, hogy a szigorú bejelentkezési tilalom garantálja, hogy semmi nem visszaadódik Önhöz, mivel nincs eleve nyomon követhető információ. Legalább ezt mondják.

Egy ideje a Az FBI két gyanúsított hackert letartóztatott aki állítólag részt vett a névtelen és LulzSec támadásokban. Egyikük, Cody Kretsinger, 15 év börtönbüntetésre kerül.

Hol szerezte az FBI az információkat? Ő használta a HideMyAss szerver hogy álcázza internetes protokoll címét, és bejutjon a Sony Pictures webhelyére. Tehát a hackert elkapta a szolgálatnak köszönhetően, amelyről azt gondolta, hogy megvédi őt. Később nem találtak további adatvédelmi jelentéseket.

2015-ben a HMA-t az AVG, egy antivírus szoftverfejlesztő vásárolta meg. Egy évvel később az Avast befejezte az AVG felvásárlását. Tehát röviden: a HideMyAss VPN manapság az Avast tulajdonában van. A népszerű vírusirtó-gyártónak méltányos részét képezte a magánélet védelmét támogatók kritikája annak a ténynek köszönhetően a felhasználók böngészési adatainak összegyűjtése és harmadik fél számára történő eladása.

Emellett a HMA szerverekkel is rendelkezik 290+ helyszín több mint 190 országban; amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat és hozzáférjenek a világ minden tájáról származó tartalmakhoz. A szerverek elég gyorsak, függetlenül attól, hogy távol vannak.

Végeztünk néhány sebességvizsgálatot, és az eredmények elégedettek voltak. Megállapítottuk, hogy van egy enyhe csepp sebességgel, de továbbra is képesek voltunk streamre 4K tartalom miközben csatlakozik a HMA-hoz.

Alkalmazásuk felhasználóbarát, és bárki megnézheti annak jellemzőit, még akkor is, ha nem ismeri ezt a technológiát. A tesztelt adatok szerint a HMA-nak van néhány is exkluzív funkciók kipróbálni.

Az automatikus ölési kapcsolón kívül megvan a saját Intelligens kill kapcsoló. Ez a szolgáltatás automatikusan elindítja a HMA VPN-t, amikor aktivál egy alkalmazást, amelyet a magánéletének kockázatának tartott.

A HMA egy funkciót hív IP-véletlen sorrend, egy olyan technológia, amely időszakonként megváltoztatja az Ön IP-címét, így a felhasználók tevékenységét még nehezebb nyomon követni.

Amit azonban javítani kellene, az a válaszadási arányuk, amikor ügyfelekkel foglalkoznak. Nagyon sok hosszú ideig válaszolni a kérdésekre, bár amikor megteszik, akkor egy megoldással oldja meg a problémát.

Végül a HideMyAss egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ilyen módon, ha a szolgáltatás nem bizonyult olyannak, amit keres, akkor teljes visszatérítést kérhet, és visszatérítheti pénzét.

Előnyök

 • 290 szerverhely 190 országban..
 • 30 napos pénz-visszatérítési politika.
 • Katonai titkosítás.
 • Öt csatlakoztatott eszköz egyszerre.
 • P2P-re optimalizált szerverek.
 • Nincs naplózás.
 • Hozzáférés az American Netflixhez.
 • Öld meg a kapcsolót
 • Böngésző-kiterjesztések a Firefox és a Chrome számára.
 • Osztott alagút.
 • Intelligens kill kapcsoló.
 • IP-véletlen sorrend.

Hátrányok

 • Nincs intelligens DNS.
 • Néhány szerver sebességproblémái.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.
 • Lassú támogatási válaszok.

11. Privát internet-hozzáférés (PIA)

PIA

PIA szilárd szolgáltató annak ellenére, hogy nem az gyors, olcsó vagy erős összehasonlítva az ipar más óriásaival. Ennek ellenére oka miatt készítettük a listánkat, és némi megvilágítást fogunk adni a kérdésről.

Először beszéljünk ennek a szolgáltatónak az adatvédelmi aggályairól. A PIA székhelye: Indiana, USA, ami azt jelenti, hogy az Egyesült Államok kormánya bármikor elrendelheti a PIA-t.

Végül is az Egyesült Államokban található (az Öt Szem része). Számos teszt és áttekintés szerint a szolgáltató szigorú Nincs naplózási politika igaz. Nincsenek jelentések a adatgyűjtők előtt.

Másrészt a magán-Internet hozzáférés rendelkezik szerverek 32 országban, ami nem olyan rossz. A szolgáltató azonban nem igazán mutatta ki, hogy ez remek sebesség.

Az elvégzett tesztek során számos szerver nagyban befolyásolta az internetkapcsolatot. Pontosabban, az USA-ban egy szerver használata okozta a 30,7% csepp, míg egy indiai szerver a 37,79% esés. Az Egyesült Királyságban és Olaszországban azonban a sebességek konzisztensek voltak, mivel a kapcsolat csak nagyon szenvedett 6% sebesség.

A PIA dedikált alkalmazásokat kínál a Linux, iOS, PC, Mac, Android, valamint böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Mozilla és az Opera számára. Alkalmazásuk könnyen használható, bár az Android verziója is nem teszi lehetővé, hogy a kiszolgálókat kedvencekként jelölje meg.

A privát internet-hozzáférés csak kiszolgálóira támaszkodik, hogy segítse a felhasználókat a korlátozott tartalom blokkolásának feloldásában. Más funkciók, például az intelligens DNS-proxyk esetében a PIA-nak nincs ilyen technológiája.

A PIA-nak azonban van Internetje kill kapcsoló a fokozott adatvédelem érdekében. Semmilyen adat nem szivárog vissza az internetszolgáltató szervereire, ha a VPN hirtelen megszakad.

Be fogjuk foglalni a visszatérítési politikájukat. A PIA pénz-visszafizetési garanciája nem haladja meg a 7 napos időszakot. Ez egy nagyon rövid időtartam a többiekhez képest.

Előnyök

 • Szerverek több mint 30 országban.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Tíz egyidejű kapcsolat.
 • A P2P megosztása megengedett.
 • Nulla forgalomnapló.
 • Hozzáférés az American Netflixhez.
 • A gyilkos kapcsoló rendelkezésre áll.
 • Böngésző-kiterjesztések.
 • SOCK5 proxy.
 • MACE (Malware védelem és Adblocker).
 • Több VPN-átjáró.

Hátrányok

 • Néhány lassú szerver.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.
 • 7 napos visszatérítési politika
 • Nincs intelligens DNS.

Legjobb VPN-kompatibilis eszközök

Itt található a VPN használatát támogató eszközök listája:

 • Windows PC
 • Mac operációs rendszer
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Nvidia pajzs
 • Android TV Box
 • Raspberry Pi
 • Routerek
 • FIRESTICK
 • PS4 *
 • Xbox egy*
 • Okos TV*
 • Apple TV *
 • roku *
 • Chromecast *

* Ahhoz, hogy ezekben az eszközökben engedélyezze a VPN-t, VPN-kapcsolatot kell beállítania az útválasztón. Lát ez az útmutató.

Alternatív megoldásként megteheti kapcsolja be számítógépét virtuális útválasztóvá és ossza meg a VPN-kapcsolatot nem támogatott eszközökkel. Ha nincs számítógép, de működik a Mac, könnyedén megoszthatja a VPN-kapcsolatot is.

Ezenkívül, ha szolgáltatója rendelkezik intelligens DNS funkcióval, akkor ezt megteheti konfigurálhatja ezeket a kódokat bármilyen eszközön a háztartásban elérhető.

A legjobb VPN ismertető útmutató – Végső gondolatok

Remélhetőleg ez az áttekintési útmutató jobb képet adott arról, hogy a VPN melyik a legmegfelelőbb az Ön számára streaming, névtelen böngészés vagy torrent igények. Mint már észrevetted, az ideális VPN személyenként eltérhet attól függően, hogy mit akar elérni. Folyamatosan szerkesztjük ezt a „legjobb VPN elemzést”, hogy naprakész legyen. Abban az esetben, ha bizonyos információk elavulnak, egyszerűen hagyjon megjegyzést az alábbi mezőbe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map