A legjobb VPN-k a Samsung Smart TV számára és hogyan telepíthetők

Mi a legjobb VPN a Samsung Smart TV-k számára? Valójában lehetséges? telepítsen VPN-t egy Samsung Smart TV-re? Először a VPN alkalmazásokat elsősorban arra tervezték, hogy működjenek Windows PC, Mac, Android és iOS. Ez azt jelenti, hogy potenciálisan telepíthet egy VPN-t egy intelligens TV-hez, amennyiben az Android-alapú. De mi van a Samsung intelligens TV-vel? Nos, a dél-koreai elektronikai gyártó a Orsay operációs rendszer 2012-től 2015-ig. Azóta a Samsung intelligens TV-k a Tizen operációs rendszer telepítve. Bár ez az operációs rendszer natív módon nem kompatibilis a VPN, van néhány megoldás, amelyet felhasználhat állítson be VPN-kapcsolatot a Samsung Smart TV készüléken.


A legjobb VPN-k a Samsung Smart TV számára és hogyan telepíthetők

A legjobb VPN-k a Samsung Smart TV számára és hogyan telepíthetők

A legjobb Samsung Smart TV VPN – áttekintés

Az alábbi útmutató részletesen ismerteti a VPN beállítását a Samsung Smart TV készüléken. Ha előzetes ismerete van a VPN intelligens TV-n történő használatáról, lehet, hogy nincs szükség a teljes áttekintésre. Itt van egy lista A legjobb VPN-k, amelyeket bármilyen Samsung Smart TV-n használhatnak:

A Samsung Smart TV-k kompatibilisek-e a VPN-kel?

Mint fentebb már említettem, a Samsung Smart TV-k nem kompatibilisek a VPN-sel. Ez lényegében azt jelenti, hogy nem állíthat be közvetlenül VPN-t rájuk. Azonban konfigurálhatja a tévékészülék DNS-kiszolgálójának címeit is, amelyek elvezetnek minket Intelligens DNS-proxyk. Intelligens DNS A proxyk egy másik eszköz, amellyel megkerülhetők a regionális korlátozások, és feloldhatóak a streaming csatornák a USA, Egyesült Királyság, Ausztrália és a világ többi része.

A VPN-től eltérően, az intelligens DNS-t nem titkosítja a forgalmat, bár. Ennek mind előnyei, mind előnyei vannak. Egyrészt a titkosítatlan forgalom továbbra is hajlamos a különféle eseményekre online veszélyek. Ugyanakkor az a tény, hogy az Internet forgalma meghaladja nem titkosítva azt is jelenti, hogy nem fogja megtapasztalni a Internet sebesség csökken amit VPN használatakor kell viselnie.

Gondoskodtunk arról, hogy a Samsung Smart TV VPN legfontosabb áttekintésében felsorolt ​​összes VPN-szolgáltató intelligens DNS-proxykat kínáljon felhasználóinak, amelyeket a tv-készüléken beállíthatnak..

Az intelligens DNS telepítése a Samsung Smart TV-hez – VPN Alternative

A következő lépések megkönnyítik a folyamatot, amelyen keresztül elvégeztük a Samsung Smart TV DNS-kiszolgáló címeinek konfigurálását, amelyet a felülvizsgálat során használtunk.

 1. Először kapcsolja be az intelligens TV-jét.
 2. Nyomja meg a távvezérlőn a Menü gombot.
 3. Ezután lépjen a Hálózat oldalra.Samsung Smart TV DNS
 4. Válassza a Hálózati állapot lehetőséget.Hálózati állapot
 5. Ezután válassza az IP-beállításokat.
 6. Innentől állítsa a DNS-beállításokat a Kézi bevitel elemre.Írja be az intelligens DNS-t manuálisan
 7. Most írja be az előfizetett VPN-szolgáltató DNS-kiszolgálócímeit.
 8. Nyomja meg az OK gombot.
 9. Indítsa újra a Smart TV-t, miután az internetkapcsolat tesztje befejeződött.

Ne feledje, hogy továbbra is meg kell változtatnia a Samsung Smart TV régióját annak érdekében, hogy telepítsen streaming alkalmazásokat más régiókról. Más szavakkal, például az olyan amerikai alkalmazásokhoz nem férhet hozzá HBO, Hulu vagy Amazon Prime ha előbb nem változtatja meg a TV-készülék országát az USA-ra. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan történik ez, nézze meg ezt az oktatóprogramot.

Hogyan szerezzen VPN-t a Samsung Smart TV-n az útválasztó használatával

Annak ellenére, hogy nem natív módon kompatibilisek a VPN szolgáltatókkal, mindig használhatja az útválasztót és a közvetlenül telepítse a VPN-t Rajta. Ilyen módon az összes útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz ugyanazzal a VPN-kapcsolattal rendelkezik.

A router használatával nem kötődik a szolgáltatójához az egyidejű kapcsolatok korlátja. Bármely eszköz, amely csatlakozik a Wi-Fi-hez, a router titkosított kapcsolatának előnyeit élvezheti, ideértve az Ön Okos TV.

Meg kell mondanom, hogy nem minden VPN útválasztó van kompatibilis egy VPN-sel. Ha többet szeretne tudni a router beállításainak VPN-ről, olvassa el ezt az útmutatót. Míg a folyamatnak némi szüksége van műszaki háttér, érdemes megtenni a VPN-kapcsolat létrehozását az útválasztón.

Engedélyezze a VPN-t a Samsung Smart TV-n hálózati kapcsolat megosztásán keresztül

Használhatja a PC-jét vagy a Mac-ét a számítógép internetkapcsolatának megosztásához a Smart TV-vel. Ezzel a Samsung Smart TV előnyeit élvezheti a PC vagy Mac VPN kapcsolat.

Noha ez a módszer sem egyszerű, sem könnyen megvalósítható, megvalósítható. Javasoljuk, hogy próbáljon meg beállítani a VPN-kapcsolatot az útválasztón, vagy használja az intelligens DNS-t.

A legjobb VPN-k a Samsung Smart TV számára

Használunk összetett kritériumok annak meghatározására, melyik VPN-ek jobbak, mint mások. A Samsung Smart TV-k esetében a VPN-szolgáltatónál főbb funkciókat kell keresni sebesség, szerver helyek, intelligens DNS elérhetőség, és a képesség valamire hozzáférés a geo-blokkolt tartalomhoz.

Más szavakkal: olcsóbb VPN-ket találhat, mint amelyek az alábbiakban felsoroltak, de lehet, hogy hiányzik egy, ha nem az összes fent említett szolgáltatás. A VPN szolgáltatókkal kapcsolatban szinte mindig megkapja azt, amit fizet.

1. ExpressVPN – a szerkesztő választása

ExpressVPN borító

ExpressVPN, kezet le a szakemberek. Az elvégzett tesztek szerint ez a brit Virginia-szigeteki VPN szolgáltató kiváló eredményeket hozott a következők szempontjából:

 • Sebesség: Néhány előadás után sebességteljesítmény-tanulmányok, az internetkapcsolatom a 7% -os sebességcsökkenés az ExpressVPN VPN-kiszolgálóinak csatlakoztatásakor. Más szavakkal, ha gyors internetkapcsolattal rendelkezik, továbbra is folytathatja a 4K-kapcsolat streamingjét az ExpressVPN használata közben.
 • Szerverhálózat: Ennek a szolgáltatónak van VPN-kiszolgálók a kulcsfontosságú helyeken szerte a világon (160 VPN hely). A VPN-szolgáltató szerverhálózata kritikus, mivel meghatározza, hogy mely streaming szolgáltatásokat nyitja meg.
 • Intelligens DNS: Az ExpressVPN ezt a technológiát a következő formában biztosítja: MediaStreamer. A szolgáltatás minden DNS-kiszolgálón saját DNS-t futtat, ami azt jelenti, hogy a hozzáadott biztonságot akkor kapja meg, ha csak a MediaStreamer-et használja..
 • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz: A szolgáltatás egyike azon kevés VPN-eknek is, amelyek lehetővé teszik a Netflix régiójának az USA-ra történő átalakítását és átalakítását. Emellett felszabadíthatja a főbb streaming szolgáltatások, például a Hulu, HBO, DAZN, Amazon Prime és BBC iPlayer.

ExpressVPN-kel Intelligens DNS szolgáltatás, percek alatt megkerülheti a Samsung Smart TV regionális korlátozásait. Felhívjuk figyelmét, hogy a feloldáshoz csatornákat a szolgáltatónak kell támogatnia, ez nem működik VPN csinál.

Másrészt a cég a felhasználók számára nulla naplózási politikát ígér. Sőt, akár maximum is használható öt egyidejű kapcsolat ezzel az előfizetéssel.

ExpressVPN költségek 12,95 $ / hó. Ha azonban az éves tervet választja, akkor a havi díja: $ 6.67 / hó együtt 3 extra ingyenes hónap. A szolgáltató emellett a 30 napos pénzvisszafizetési garancia házirend, amely lehetővé teszi a szolgáltatások kockázatmentes tesztelését.

Előnyök

 • Katonai titkosítás.
 • Öt egyidejű kapcsolat.
 • Több mint 160 VPN hely.
 • Torrent és P2P támogatás.
 • Feloldja az American Netflix feloldását.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Intelligens DNS szolgáltatás (MediaStreamer).
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Böngésző-kiterjesztés
 • Split-alagút.

Hátrányok

 • Kicsit drága.
 • Ingyenes próbaverzió csak iOS felhasználók számára.

2. BulletVPN

BulletVPN áttekintés

A BulletVPN központja Észtországban található; pozitív szempont, mivel nincsenek az adott országot szabályozó adatmegőrzési törvények. A BulletVPN hogyan viselkedett a VPN-szolgáltatások szempontjából kritikus szempontból a Samsung Smart TV-k számára.

 • Sebesség: A sebességvizsgálatunk azt mutatta, hogy a BulletVPN nem befolyásolja nagymértékben a felhasználók internet-sebességű kapcsolatát. Ha egy brit szerverhez csatlakozik, a 6% sebességcsökkenés történtek. A BulletVPN nagy sebességű VPN-kiszolgálók több országban elterjedtek, és az előfizetők számára az UHD-tartalom streaming-eszközükön történő továbbfolytatása nélkül eredményezhetik a videó minőségét.
 • Szerverhálózat: A BulletVPN szerverhálózata megegyezik a többi legnépszerűbb VPN-szolgáltatással. A szolgáltatónak több, mint 114+ szerver 47+ országban elosztva a világ legfontosabb régióiban.
 • Intelligens DNS: A BulletVPN a felhasználók számára egy intelligens DNS-opciót kínál, amely zökkenőmentesen működik a Samsung intelligens TV-jén.
 • A korlátozott tartalom feloldásának feloldása: A BulletVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feloldják az összes főbb streaming szolgáltatás blokkolását, beleértve a hasonlókat is Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime és DAZN.

A szolgáltatás olyan funkciókat kínál, amelyek megvédik az Ön személyes adatait. A teszteink során voltak nincs IP vagy DNS szivárgás. A BulletVPN emellett két fő adatvédelmi funkcióval is rendelkezik: a Öld meg a kapcsolót és Golyó pajzs.

Az első végződik az internetkapcsolat, ha a VPN leesik, és a második nem teszi lehetővé újbóli csatlakozást ha nincs VPN kapcsolat.

A BulletVPN nem olyan drága. Neked kerül $ 10.98 / hó és $ 3.75 / hó ha feliratkozol a éves terv (1 ingyenes extra év vehető igénybe).

Ha ki akarja próbálni szolgáltatásaikat, akkor a szolgáltató a 30 napos vissza nem térő kérdéses visszatérítési politika, valamint a 1 napos ingyenes próbaverzió mert Android felhasználók és ügyfelek, akik kapcsolatba lépnek a támogatói csoport.

Előnyök

 • Katonai titkosítás.
 • Hat egyidejű kapcsolat.
 • 70+ szerver 41+ országban.
 • P2P támogatás.
 • Támogatja az USA Netflix-et.
 • Öld meg a kapcsolót
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Golyó pajzs.

Hátrányok

 • Csak 1 napos ingyenes próbaverzió.
 • Nincs osztott alagút (Olyan módszer, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, melyik forgalom van titkosítva, és mi nem).

3. Unlocator

Unlocator áttekintés 2019

Unlocator visszaindították 2013 intelligens DNS proxy szolgáltatásként. A Unlocator Dániában található, amely a 9 szemű szövetség részét képezi, amely alapvetően a hírhedt 5 szemű szövetség kiterjesztése. 2019-től hozzáadta a VPN opció az előfizetési terveihez. Választhat az Intelligens DNS (önmagában) vagy mindkettő közül. Az értékelés megmutatta nekünk:

 • Sebesség: A Unlocator legtöbb VPN-kiszolgálója csak kissé befolyásolja az Internet sebességét. A teszteim során azonban találkoztam néhány szerverrel (köztük egy az Egyesült Királyságban), amelyek drasztikusan leszakították a kapcsolatot (55%)..
 • szerverek: A Unlocator egy 41 szerver 36 országban, ami jó szám, figyelembe véve az olyan országokat, ahol jelentős streaming csatornák vannak.
 • Intelligens DNS: A Unlocator intelligens DNS szolgáltatásként indult, és nemrégiben hibrid szolgáltatóvá vált. A webhely szerint az Unlocator Smart DNS több mint 235 csatornát nyithat fel a világon.
 • Hozzáférés a korlátozott csatornákhoz: Amikor kipróbáltam a Netflixet Unlocator használata közben, a szolgáltatás szinte azonnal lehetővé tette számomra a Netflix szigorú VPN blokkja ellenére.

Annak ellenére, hogy új a VPN-iparban, a Unlocator biztosítja a legmagasabb szintű biztonsági intézkedést – AES-256 titkosítás. Alkalmazása felhasználóbarát és nagyon könnyen használható.

Az árak méltányosak a többiekhez képest. Valójában a szolgáltató előfizetése sokkal olcsóbb, mint a listánkban szereplők, az értékelés legutóbbi frissítésekor. Havi előfizetést kaphat a 9,99 USD / hó (VPN és intelligens DNS). Ha csak az intelligens DNS-t keres, akkor megszerezheti azt $ 4.95 / hó.

Összességében az Unlocator sebessége rendben van, nem nagy, csak nagyon jó. A Unlocator rendelkezik egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt követően kezdődik, hogy kipróbálták szolgáltatást 7 napos, teljesen ingyenes.

Előnyök

 • 256 bites AES titkosítás.
 • Öt párhuzamos kapcsolat.
 • 70+ szerver 40 országban.
 • P2P támogatás.
 • Feloldja az American Netflix feloldását.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Intelligens DNS szolgáltatás (több mint 230 csatorna).
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Unlocator pajzs.
 • 7 napos ingyenes próbaverzió.

Hátrányok

 • Nincs osztott alagút
 • Néhány szerver lassú.

4. NordVPN

NordVPN borító

NordVPN visszavezetésre került 2012 és az iparág egyik legjobb VPN-szolgáltatója lett. A székhelye Panama, amely olyan ország, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény, és amely nem tartozik a Öt szem vagy Tizennégy szem társulás. 

Miközben ellenőriztem a szolgáltató szolgáltatásait, a következő eredményekkel jöttem fel:

 • Sebesség: Amikor csatlakoztam egy amerikai szerverhez, a sebesség alig csökkent (9%). Néhány szerver azonban egyáltalán nem volt gyors. Azt kellene szentelniük HD streaming, de a minőségem csak néhány közülük csökkent, főleg amikor aktiváltam a Dupla VPN funkció.
 • Szerverhálózat: A weboldal szerint a NordVPN-ek rendelkeznek szerverek 59 országban. Ez nagyszerű szerver lefedettséget jelent, ha meg akarja kerülni a regionális korlátozásokat.
 • Intelligens DNS: A SmartPlay szolgáltatás a Intelligens DNS szolgáltatás, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott csatornák feloldását a Smart TV-n VPN-kapcsolat nélkül.
 • Feloldóképesség: Annak ellenére, hogy teszteltem, mely csatornákat a szolgáltató tudja feloldni, az eredmények pozitívak voltak. Az NordVPN lehetővé teszi, hogy megkerülje a hasonló korlátozásokat Netflix, Hulu, HBO, CW TV, BBC iPlayer és CTV zökkenésmentesen.

Ez a szolgáltató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelenül szörfözjenek az interneten, miközben megőrzik az adatvédelmet Kettős VPN szolgáltatás. A cég szolgáltatása megfelelő földrajzilag blokkolt tartalom elérése, online streaming és torrenting / P2P.

A NordVPN biztonsági eszközzel rendelkezik az online böngészés fokozására. Ezt hívják CyberSec, technológia, amellyel kiküszöbölhetők bármilyen rosszindulatú programok, vírusok vagy rosszindulatú szoftverek amelyek megcélozhatják az eszközét.

A NordVPN költségei $ 11.95 / hó, de ha úgy dönt, hogy az ő 3 éves terv, havi díja csökken $ 3.49 / hó együtt 3 ingyenes extra hónap. 

Csakúgy, mint a listánkban szereplő többi, a NordVPN a 30 napos visszatérítési politika. Tehát kipróbálhatja szolgáltatásaikat, és semmi kockázattal nem járhat. Alkalmazásai iPad, iPhone, Android, PC és Mac nagyon könnyen használható.

Előnyök

 • Katonai titkosítás.
 • Hat egyidejű eszköz.
 • Szerverek több mint 60 országban.
 • Hozzáférés az USA Netflix-hez.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • SmartPlay (intelligens DNS).
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Felhasználóbarát alkalmazások.
 • Böngésző-kiterjesztés
 • CyberSec
 • Dupla VPN

Hátrányok

 • Az ingyenes próbaverzióhoz hitelkártya-információ szükséges.
 • Nincs osztott alagút.
 • Néhány lassú szerver.

Hogyan telepítsünk VPN-t a Samsung Smart TV-re – Végső gondolatok

Szóval megvan. VPN telepítése Samsung Smart TV-re némi erőfeszítést igényel, de ezt elérni lehet. A tévében a földrajzi korlátozások megkerülésének egyszerűbb módja a következő Intelligens DNS helyette. Használta a fent ismertetett módszerek egyikét? Sikeres volt, vagy bajba kerültél? Mindent mesél nekünk az alábbi megjegyzések.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me