A PS4 legjobb VPN-áttekintése

Nem lenne túlzás, ha azt állítanánk, hogy a PlayStation 4 az eddigi legjobb játékkonzol. A Sony legmodernebb eszköze azóta, hogy az első piacra került, folyamatosan rontotta az értékesítési rekordokat. Val vel lenyűgöző grafika, elképesztő CPU-teljesítmény, egy játékok gyűjteménye szinte páratlan, és top streaming szolgáltatások, a PS4 nem lehetne jobb, vagy nem? Nos, határozottan megteheti, ha van VPN. A felhasználók javíthatják sebességüket, csökkenthetik a késéseket / késéseket, és feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását. De a kérdés az, hogy mi az a legjobb VPN a PS4 számára? Tudja meg ezt a teljes áttekintést.


A PS4 legjobb VPN-áttekintése

A legjobb PS4 VPN – ÖSSZEFOGLALÓ

Vessen egy pillantást a legjobbra PlayStation 4 Az alábbiakban összefoglaljuk a VPN-t, ha gyorsan szeretnénk tudni, hogy mit fedezünk ma.

Az ExpressVPN rangsorolását az első számú PS4 VPN-nek tekintjük, mert 30 napos visszatérítési politika, kiváló támogatás, gyors kiszolgálók, és Intelligens DNS-proxyk amelyet közvetlenül beállíthat saját oldalára PlayStation 4 vagy 3 konzol. Itt található a legjobb PS4 VPN-listánk.

Legjobb PlayStation 4 VPN felülvizsgálva

Mielőtt elkezdenénk, meg kell jegyeznünk, hogy a PlayStation 4 nem támogatja a VPN-ügyfeleket. Tehát a felhasználóknak kellett volna telepítse a VPN-t az útválasztóra.

Áttekintésünkben azonban felsoroltuk azokat a VPN-ket, amelyek kínálnak Intelligens DNS szolgáltatásokat is, amelyek közvetlenül konfigurálhatók a konzolon.

Mindezekkel a a PS4-hez tartozó legjobb VPN teljes áttekintése alább bemutatjuk. Nézd meg:

ExpressVPN – A legjobb PS4 VPN 2020-ban

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

Kezdjük velünk ExpressVPN, prémium választás azoknak a felhasználóknak, akik a PS3 vagy a PS4 VPN szolgáltatással történő konfigurálását akarják elvégezni. Megbízható szervereken alapszik 94 ország, az ExpressVPN ügyfélszolgálatának szándéka az, hogy élvezze a lehető legjobb játék- / streaming-élményt.

A késleltetett / késleltetett problémákon kívül a PS4 kiváló szolgáltató streaming szolgáltatások számára. Talál majd alkalmazásokat Netflix, Hulu, DAZN, ESPN+, és tucatnyi még. Az ExpressVPN mindegyiket könnyedén feloldhatja.

Az ExpressVPN maximális sebességet kínál, különösen a Egyesült Államok ahol rendelkezésre állnak főbb streaming csatornák.

Ha a sebesség nem elegendő az adatfolyam-szokásokhoz, akkor mindig konfigurálhatja a szokásaikat MediaStreamer (Intelligens DNS) közvetlenül a PlayStation-en. Webhelyükön útmutatók találhatók mindazért, amit kereshet.

Legtöbben úgy találhatják, hogy az árak kissé magasabbak, mint a legtöbb szolgáltatónál, ám az ExpressVPN srácai elég magabiztosak abban, hogy felhasználói értékelni fogják magas színvonalú szolgáltatásaikat. Ezért kínálnak egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia új felhasználók számára.

Előnyök

 • Nagyon gyors sebesség.
 • 160 szerverhely 94 országban.
 • Feloldja a főbb streaming szolgáltatásokat.
 • MediaStreamer (Intelligens DNS).
 • Játékra és streamingre optimalizálva.
 • 30 napos visszatérítési politika.

Hátrányok

 • Elég drága.

BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

2017-ben indult vissza, BulletVPN nagyon jól sikerült, amikor teszteltük a VPN-kiszolgálóikat. Ezenkívül könnyen követhető útmutatásokat kínálnak a VPN útválasztókra történő telepítéséről, valamint a beállításokról virtuális útválasztók a PC-n / Mac-en.

Mostanáig a BulletVPN-nek több 124 szerver 51 országban, ami nagyon jó, ha a felhasználók online lejátszás közben kívánnak váltani a szerverekkel, vagy feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását külföldön.

A sebesség elérésekor minimális internetes sebesség-csökkenést tapasztaltunk minden VPN-helyükön. Sőt, megpróbáltuk őket UltraHD támogatás szerverek és az eredmények kiemelkedőek voltak.

Nem állítások, az UHD-ben tartalmat továbbítottunk, mivel a szerverek elég gyorsak voltak. Ha ez nem elég számodra, mindig megvan az Intelligens DNS szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a helyét megváltoztassa minimális sebességcsökkenéssel.

A BulletVPN az árképzés szempontjából megfizethető. Kipróbáltuk szolgáltatást, és kiderült, hogy kiválóan használható a PS4 számára. De extra szolgáltatásként a következőket kínálják: 30 napos visszatérítési politika abban az esetben, ha a felhasználók hajlamosak meggondolni magukat.

Előnyök

 • Kiváló sebesség.
 • 124+ szerver 51 országban.
 • Feloldja a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat.
 • Intelligens DNS-proxyk.
 • UltraHD támogatás (optimalizált UHD streaminghez és késleltetés nélküli játékhoz)
 • 30 napos visszatérítési politika.

Hátrányok

 • A szerverhálózat lehet jobb.

Unlocator

Unlocator VPN borító

Unlocator technikai értelemben nem volt VPN-szolgáltatás. Ez egy intelligens DNS-proxy szolgáltatás volt, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott csatornák feloldását mind a PlayStation 4, mind a PS3 rendszeren..

2019-től azonban, Unlocator együtt kezdett el VPN szolgáltatásokat nyújtani Intelligens DNS azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják kerülni az internet korlátozásait.

A Unlocatornak szerverei vannak 41+ ország, elterjedt a világ legfontosabb régióiban. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek feloldhatják a kedveltségeket Netflix, Hulu és Amazon Prime.

Ami a sebességet illeti, a Unlocator néhány kiszolgálón nem nyújtott ilyen jól. De kínálnak Magassebesség szerverek, amelyek gyors kapcsolatot tudnak fenntartani még akkor is, ha a titkosítás meg van jelen.

A Unlocator telepíthető az útválasztóra – útmutatók vannak a webhely egészén, ha segítségre van szüksége. Ha a kapcsolat továbbra is lassú, használhatja a Intelligens DNS szolgáltatás alternatívaként.

Ajánlott, ha online játszik, és a játék hirtelen elmarad. Végül: a szolgáltatás, ha nagyon megfizethető a többivel összehasonlítva.

Megvásárolhatja az Intelligens DNS-t, vagy akár mindkettőt, külön előfizetési tervük alapján. Sőt, van egy a ingyenes 7 napos próbaverzió és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ha szeretné igénybe venni a tesztvezetés szolgáltatását.

Előnyök

 • Szerverek legalább 41 országban.
 • Feloldja a főbb streaming szolgáltatásokat.
 • Intelligens DNS.
 • Nagysebességű támogatás a játékhoz és a streaminghez.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • 7 napos visszatérítési politika.

Hátrányok

 • Inkonzisztens sebesség.
 • Több szervert kell hozzáadni.

NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

A sebességre épített, és az optimális játékhatékonyság érdekében stratégiailag elhelyezett dedikált játékkiszolgálókkal, NordVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak a piacon, amelyek valóban sokat tesznek a játékosaik tapasztalatainak javítása érdekében 1. szintű nagysebességű hálózat.

A szolgáltatás több ezer szerverrel rendelkezik 62 ország, ami több, mint elegendő a különböző kontinensek ellenfeleivel szemben lépni és a világ minden tájáról elérhető csatornákhoz hozzáférni.

Jól optimalizált sávszélességgel és a lehető legalacsonyabb válaszidővel a NordVPN olyan játékosokat hív fel, akik készen állnak tapasztalataik átvitele a következő szintre..

Míg a legtöbb szerverük jól van optimalizálva a feladathoz, némelyikünknél lassú sebességet tapasztaltunk, különösen a dupla VPN-ek esetén.

Ráadásul vannak SmartPlay, saját intelligens DNS szolgáltatásuk, amely hozzáférést biztosít a PS4 streaming csatornáinak százaihoz a VPN nélkül. Könnyen konfigurálható a konzolon.

NordVPN van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa szolgáltatásaikat anélkül, hogy aggódna, hogy elveszíti az éppen fizetett előfizetési díjat.

Előnyök

 • Szerverek 62+ országban.
 • Hozzáfér a főbb streaming szolgáltatásokhoz.
 • Intelligens DNS (SmartPlay).
 • Online játékokhoz optimalizálva.
 • 30 napos visszatérítési politika.

Hátrányok

 • Néhány lassú sebesség.

A VPN PS4 használatának előnyei

A VPN-nek a Sony PlayStation 4 vagy 3-as használatával élvezhető előnyei között szerepel a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés olyan szolgáltatásokból, mint például az USA Netflix, Spotify és Hulu.

Biztonságosan tudja tudni, hogy a forgalom titkosítva van-e az interneten olyan térség-specifikus részekhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ez megakadályozza a rosszindulatú személyek adatlopását.

Előfordulhat, hogy egy VPN használata sokat javít a játék sebességén és a ping4 időn a PS4-en, mivel rövidebb útvonalat választanak bármelyik regionális szerverhez.

Ennek szemléltetése érdekében képzelje el, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, és az Egyesült Királyság szerverein szeretne játszani. A VPN segítségével meg tudja határozni egy regionális kiszolgálót, amely lerövidítheti az adatátvitelhez használt útvonalat, szemben az ISP jóvoltából használt szolgáltatásokkal. Ez gyorsabb ping-választ és ezáltal gyorsabb kapcsolatot eredményez.

Most, hogy úgy döntött, hogy ki akarja próbálni a VPN-t a PS3-on vagy a PS4-n keresztül, rájön, hogy a piac olyan mértékben elárasztódik a szolgáltatók mellett, hogy az egyik kiválasztása nagyon nehéz lehet..

A dolgok megkönnyítése érdekében öt jól ismert szolgáltatót kipróbáltam és azt mondanám, hogy az ügyfeleknek a legjobb ár-érték arányt nyújtják..

Hogyan változtassuk meg a PS4 régiót / országot?

Annak érdekében, hogy letölthessen és telepíthessen alkalmazásokat más országokból a PlayStation 4-en, meg kell változtatnia a PSN-régiót. Először ebben az oktatóanyagban talál részletes utasításokat az amerikai vagy az Egyesült Királyságbeli PSN-fiók létrehozásáról.

Hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re?

Fontos megemlíteni, hogy abban az esetben, ha tervezi VPN használatával a PS4-rel vagy PS3, akkor VPN-útválasztót kell keresnie. Ennek oka az, hogy a VPN szolgáltatók nem hivatalosan támogatják a VPN használatát játékkonzolokkal.

A játékkonzolok nem biztosítanak semmilyen csatlakozási protokollt, amely lehetővé teszi a titkosított szerver kapcsolat létrehozását..

Alternatív megoldásként megoszthatja számítógépének VPN-kapcsolatát a PlayStation 4-rel a következő utasítások követésével.

Ha Önnek Mac van, használja ezt az útmutatót egy virtuális útválasztó beállításához, és a VPN-kapcsolat megosztásához a játékkonzollal..

Alternatív megoldásként jelentkezzen be egy olyan VPN-szolgáltatással, amely intelligens DNS-proxykat kínál, amelyeket közvetlenül beállíthat a PS4 / PS3-on. ExpressVPN jó példa erre.

Következtetés a PlayStation 4 legjobb VPN-jéről

Mivel a VPN szolgáltatók vonakodnak közvetlen VPN támogatást nyújtani a PS3 és PS4 játékkonzolokhoz, a VPN szolgáltatás elég jól működik, amint csatlakozik egy VPN útválasztón. Ha nem tartja ezt opciónak, akkor elegendőnek kell lennie a fent felsorolt ​​SmartDNS szolgáltatóknak, feltéve, hogy minden rendben van az interneten való böngészés olyan biztonsági intézkedések nélkül, mint például az adatok titkosítása.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map